Rudí liberálové
Černochová: Svobodní si za chvíli padnou s komunisty kolem krku

08.07.2014 18:15 Rozhovor

Základem bezpečnosti Česka je členství v NATO, zpochybňování této osy jen nahrává Rusům, stejně jako řeči o českých vojácích, kteří jsou pouze placenými žoldáky NATO a USA. Takové výroky staví Stranu svobodných občanů vedle komunistů, reagovala na rozhovor předsedy SSO Petra Macha pro DVTV poslankyně ODS a členka sněmovního branného výboru Jana Černochová.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Emerych (15 hlasů) 08.07.2014 21:38

    Ty prostě vůbec netušíš,co píšeš.

  • Nataša Hájková (14 hlasů) 08.07.2014 19:39

    Já jsem zvědavá kam až padne tato Černochová. začíná působit...

  • Jan Novák (12 hlasů) 08.07.2014 23:24

    Tak buď Černochová úmyslně klame nebo je prachsprostě blbá. Přikláním...

  • Jan Karel (12 hlasů) 08.07.2014 18:19

    Politika ODS, TOP09 a jim podobných svojí zkažeností lidi odrazuje. A...

  • Pavel Sekora (11 hlasů) 08.07.2014 20:59

    Blondýna a ještě k tomu z ODS, to je smrtící kombinace. Na druhé...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kde se bere taková nenávist k USA, která zachránila Evropu v 1 i ve 2 světové válce.Já jsem pro euroatlantickou spolupráci, proto jsem vždy volil ODS, která to preferovala a pan Fiala v tom pokračuje

0 hlasů

No jo, rusobijka Černochová.....

1 hlas

Rekla domovni duvernice soudruzka Hubáčková.

0 hlasů

Vypadá to,že ODS našla skvělou náhradu za Němcovou.

3 hlasy

Vypadá to,že ODS našla skvělou náhradu za Němcovou.

1 hlas

Pan Mach si nevidí na špičku nosu.Jedině NATO je garancí našeho demokratického vývoje

1 hlas

Ta Černochová snad spadla z jahody naznak! Měla by se vrátit zpět do základní školy, když neví, kdo je to žoldák. A navíc naši žoldáci v Afganistánu a celkově v NATO neumírají za naše zájmy, ale za zájmy hnUSÁků, kteří svoje imperiální choutky schovávají pod NATO. A naši političtí idioti hnUSÁky nazývají přáteli! Fuj, to je hnus!

4 hlasy

Paní Černochová má pravdu.Takové hulvátství se hodí jedině na rudou soudružku Semelovou

0 hlasů

Z NATO se stal útočný a agresívní spolek. Jeho původní obranný charakter je fuč. Proč máme miliardami korun sponzorovat věčné americké válčení,ničení a vraždění ? USáci mají agresivitu jako součást své genetické výbavy a nutí do toho i nás.

5 hlasů

Už aby byli Svobodní ve vládě !

5 hlasů

Černochová je taková přitroublá kravka. A zdaleka není sama. Sekunduje ji celkem úspěšně Němcová a Langšádlová. A to nějaký mamlas chtěl kvóty na počty žen v politice a zaměstnání. To by to dopadlo. Po Marii Kabrhelové, Gustě Fučíkové a Anežce Hodinové Vzpurné jsou to další slepice, které vejdou lidem do paměti.

6 hlasů

Takové hulvátství si nech pro Haló noviny.Tam za to dostaneš vyznamenání.Týden je pravicový tisk.Jsem pro svobodu slova,, ale pro tebe asi ne

0 hlasů

Paní poslankyně je úplně mimo. Navíc je pokrytecká. Jejímu pláči na hrobu 4 vojáku v Afghanistánu nevěřím ani za mák. Voláci o sobě mluví sami jako o žoldácích. http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3122900
Co se týká poslance EU parlamentu Macha, její kritika za konstatování zjevných pravd ukazuje na to, že se ODS zpronevěřila konzervativní pravicové politice a chce se zalíbit EU, aby mohla dál fungovat i bez podpory voličů.

7 hlasů

Politika české tzv. pravice je shnilá, zkorumpovaná a ve své praxi nepřáelská lidem. Nacpat pohádkové jmění do chřtánu nenažrané a zbytečné církve je zločina na společnosti. Kdysi obdivované USA zase budují fašistickou společnost a ve své nenávisti k Rusku plánují nové a nové války včetně atomové. Tak koho si má člověk vybrat, na jakou stranu se přidat?

7 hlasů

Ve volbách do parlamentu jsem volila Babiše do unie právě Macha. Zatím toho nelituju.

3 hlasy

To pouze svědčí o tom, že máte v hlavě jen pěkný guláš.

0 hlasů

Bordel který USA a NATO přineslo na Ukrajinu vede k umírání nevinných, včetně dětí. Vojáci, banderovci a nejspíše i separatisté z různých pohnutek střílejí na auta s rodinami které chtějí opustit Ukrajinu a nebo prostě jen tak jedou, umírají u toho i děti... nakonec je jedno kdo střílel, to USA svojí "investicí" 5 mld. do majdanu rozpoutala tohle peklo.

Sami si udělejte obrázek, jestli jde o pravdu a nebo Ruskou propagandu, ale to že umírají a trpí nevinní lidé a děti je neoddiskutovatelné:

https://www.youtube.com/watch?v=WN_Mbe9u-vE

Myslíte snad že ten kluk ke konci videa který říká že mu zastřelili spolužačku lže, že je to Ruský komparz? Jsou slzy těch lidí falešné? Někdo může tvrdit že to ruští teroristi střílejí do vlastních lidí, ale není to nakonec jedno? Za ten chaos tam můžeme my, je to i naše chyba protože jsme součástí NATO a západu, my jsme nepřímo ti prvotní hybatelé, protože i my svojí spotřebou podporujeme ekonomiku Spojených Státu a hlavně netlačíme aby USA dohlížela na dodržení spravedlnosti! Styďme se za sebe!

Koneckonců jak to, že když je to celé podporované americkými vojenskými poradci, tak s vojáky nejdou kameramani kteří by veřejně dohlíželi, že se ukrajinská armáda nebude dopouštět zvěrstev? Už samotné informační embargo z oblasti bojů naznačuje, že namísto transparentnosti se snaží všechna případná zvěrstva ututlat. I kdyby dali rozkaz že masakrovat civilisty se nemá, těžko to uhlídají, takže nevinní budou trpět.

Akce je podporovaná ukrajinskými nácky, celé je to promíchané, na internetu je možné najít videa kde ukrajinští vojáci nepostřílí ruské obyvatelstvo které se snaží zatarasit cestu tankům a jenom ho objedou, ale i takové kdy jim rupnou nervy a pár jich zastřelí. Mezi prokyjevskými vojáky a ozbrojenci nám rostou opravdové lidské zrůdy, bestie neštítící se ničeho, pěvně doufám že TOHLE si do EU nepustíme, protože nechci aby k nám mohl volně cestovat takový všehoschopný lidský odpad. I kdyby těch nácků tam bylo jen 5% a zbytek byli jen normální vojáci, tak těch pár procent je dost nato, abychom TOHLE tady nechtěli. Jsme proti členství Ukrajiny v EU, je to jako natahat si sem lidi z Afriky kteří se ještě před pár měsíci stříleli mezi sebou a páchali zvěrstva. Psa který už ochutnal lidské maso je nejlepší utratit, protože náprava už není možná. A pokud nemůže být utracen, nuže nepouštějme si ho k sobě. Jak v budoucnu poznáme, který Ukrajinec vraždil děti a který ne, až se bude volně toulat po Shengenu?

5 hlasů

KLACKY POD NOHY slusnemu novemu politikovi Machovi !!! Nerekl nic jineho, nez ze nelze spolehat pouze na spojence, coz je pravda. Dokazuje to rok 1936 - Mnichov. V CLANKU JE BEZ ZKRUPULI PREKROUCENA PRAVDA !!! dost okate teda... Cesko se potrebuje postavit nejen v armade na vlastni nohy a zacit cinit bohatyrske ciny ve svych rodinach, zamestani i byznysu !!! Mame na to !!!

8 hlasů

Přeci v tom že chtějí aby se lidi rozhodovaly samy za co svoje dají peníze. Každej přece ví že kdyby češi měli menší daně tak se celej národ složí, nakoupí tanky a pojede dobít evropu protože každej čech je taky nácek! To je mimochodem i důvod proč nam posledních x let vládne jen levice (ať už přiznaná nebo ne) ta lidi oškube tak že by se národ stěží složil na plastovou hračku tanku.

0 hlasů

Úroveň pravopisu svědčí o výši IQ pisatele.Pravda je ta,že národ oškubává pravice,což dokumentuje výše státního dluhu a deficit výrobní základny.

1 hlas

Úroveň pravopisu svědčí o výši IQ pisatele.Pravda je ta,že národ oškubává pravice,což dokumentuje výše státního dluhu a deficit výrobní základny.

0 hlasů

Úroveň pravopisu svědčí o výši IQ pisatele.Pravda je ta,že národ oškubává pravice,což dokumentuje výše státního dluhu a deficit výrobní základny.

0 hlasů

Úroveň pravopisu svědčí o výši IQ pisatele.Pravda je ta,že národ oškubává pravice,což dokumentuje výše státního dluhu a deficit výrobní základny.

0 hlasů

Tak buď Černochová úmyslně klame nebo je prachsprostě blbá. Přikláním se k možnosti č. 2.

12 hlasů

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/komentare/1109-kyjev-zabreda-do-vietnamskeho-scenare-doneck-se-pripravuje-na-vleklou-valku-demonstrace-pred-ukrajinskou-ambasadou-v-praze-nase-media-o-tom-mlci.htm

4 hlasy

Mám pocit, že tahle paní se všemožně snaží, aby lidé věřili těm vtipům o blondýnách.

8 hlasů

Z ODS se stala havlostrana, Černochová to jenom potvrzuje.

9 hlasů

Mach se svoji partou deviantu neni nic jineho nez neo-nacek.

0 hlasů

Vy jste zase neomaxista.

2 hlasy

Černochová,Černochová.Už aby se nad vámi zavřela voda nadobro.Strašné kydy.Právě tohle vás dostalo ke dnu.Faleš,zločinnost a teatrální pitomost.Blahopřeji k objevení idiota......

10 hlasů

Ani se tem Machovym vyrokum nedivim. Za prve ten kripl nikdy nebyl na vojne (podobne ucene vypravi o ekonomice) a za druhe kazdy, kdo vysel z Klausovy lihne, je Liliputinuv agent.

1 hlas

Ty prostě vůbec netušíš,co píšeš.

15 hlasů

Blondýna a ještě k tomu z ODS, to je smrtící kombinace. Na druhé straně je fajn, že se ten pravý xindl žere mezi sebou.

11 hlasů

Ty jsi se tady zase vylihnul, ty brouku Pytliku?-)

1 hlas

Nedolejzej mamrde. Jsi trapnej.

8 hlasů

Rozdíl mezi ODS a SSO je v tom, že SSO je nacionalistická strana s fašistickými náznaky zatímco ODS je přímá pokračovatelka předlistopadové KSČ a nositelka jejích nejhorších vlastností ve změněných podmínkách.

10 hlasů

Svobodne uz dostali, ....

pecou to s fasouny z USA

2 hlasy

Mach za osmnáct a Černochová bez dvou za dvacet.

5 hlasů

bohuzel musim konstatovat, ze komanci jsou jedina strana, ktera nelze a nazyva veci spravnym jmenem....

eurofasista Dolejs mezi ne vsak nepatri....


radeji komance jak eurofasouny a zidozednare v USA

6 hlasů

Já jsem zvědavá kam až padne tato Černochová. začíná působit kalouskovským dojmem, jen kritizuje a kope okolo sebe, aby byla hlavně vidět....

14 hlasů

Bez domu Ivane, ceka te Natasa ...:-)

1 hlas

Natáášo! Jste zvědavá? Ale špatně. Pí. Černochová pouze na kritiku odpovídá.

1 hlas

Putinův užitečný idiot,smutný muž Mach.

2 hlasy

Putinův užitečný idiot,smutný muž Mach.

0 hlasů

Mach je v podstatě anarchista z rodu užitečných idiotů. Než to zase čechům dojde napáchá hodně ostudy.

6 hlasů

Mach je nacionalista se symptomy českého fašismu.

6 hlasů

copak to je ten cesky fasismus?

2 hlasy

Vypjatý nacionalismus vůči Evropě s prvky xenofobie, sociální inženýrství a demagogie. Vše tohle SSO v čele s jejím guru Machem bezvýhradně splňuje.

3 hlasy

A to je dobře. :) :)

1 hlas

Politika ODS, TOP09 a jim podobných svojí zkažeností lidi odrazuje. A oni, pokud nejsou ovce, hledají alternativy.

Tak se nedivte.

12 hlasů

Dovolím si skromný dotaz. A Mach je alternativa?

3 hlasy

Kdybych se musel rozhodnout, zda pro Macha, nebo pro ODS, tak jednoznačně vyhraje Mach!

1 hlas

Mach je hlavne hnedy nacek.

2 hlasy

v cem?

1 hlas

Zažité politické strany se zkompromitovaly. Stále stejné obličeje, stejné řeči....., ale skutek utek. Každá jiná strana, která není zkompromitovaná má tím pádem šanci a může být alternativou.

3 hlasy

Az na to, ze Mach si dlouha leta platil ten nacek a osvoboditel tunelaru Vaclav Kikina Klaus.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov