Podnět
Černošice zahájily správní řízení s Babišem. Nesmí ovládat média

29.11.2018 17:24 Aktualizováno 29.11. 17:51

Městský úřad v Černošicích u Prahy zahájil správní řízení s premiérem Andrejem Babišem. Důvodem je podezření ze spáchání přestupku proti zákonu o střetu zájmů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Gavroch (1 hlas) 29.11.2018 20:24

    David Ondráčka znemožňuje , sebeukájením a ustavičným obtěžováním,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vše, co by se hodilo k utopení Babiše, se hodí. Dokonce i MÚ Černošice si hraje na soud a ječí, že Babiš ovládá media ! Jak, to již neříká , protože to neví.
Vrcholem pitomostí je výplod Pirátů, aby se "úřady" zabývaly strřetem zájmů Babiše.
Je zcela jasné, pár pitomců nemůže žádat státní správu, aby se něčím zabývala - to by nedělala nic jiného, než poslouchala pomatené občany. Nebo jsou snad poslanci něco lepšího a vyššího? Nejsou, státní správa podléhá Min. vnitra a krajům. Nikdo jiní, ani nějací tvoři s nožemi v zubech mohou jen poslouchat.
Ale do novin se hodí všechno, zejména když se tam dá kouzelné slovíčko Babiš.
Piráti zatím nic než kritiku a nesmyslné návrhy ve sněmovně nic za svého prý umění vládnout nedokázali. Zatím se jim povedlo jen rozvrátit hospodaření Prahy.

0 hlasů

No, když se to nepovedlo zleva, zkusíme to zprava. Jinými slovy . když jsme posr. vyslovení nedůvěry, zkusíme to přes Černošice.
Ten pravicový spolek je už otravný, nic jiného než program Antibabiš neumí. Babiš dělá dobře, proč se hádat s fanatiky,, to nemá smysl, navíc s fanatiky, co se bojí u Babišů i kliky u dveří a tak na špinavou práci najímá "neziskové organizace"..... Z čeho pak asi žíií, když věnují - doufám že zdarma svoji práci hromaděním nesmyslů?
Otravují národ a pak pravice řve. že lid Babiše nechce.
Mimochodem, četl jsem, nevím už kde, snad v nějaké "nezávislé" TV, zprávičku, že za účast na antibabišké manifestaci se vyplácí "stravné" 500.-Kč. Docela rád bych si přilepšil k důchodu - nevíte, na koho se obrátit? Možná na OSD, ale nevím, třeba je to nějaká utajená "neziskovka", na kterou se opozičníci skládají. Asi to bude jen pro spolehlivé a věrně, co kdyby někdo vybral pětikilo a pak kříčel třeba: "S Fialou do koše"? Takové rozvraceče a škůdce nepotřebujeme, my děláme čistou politiku, říká si ODS a možná raději platí tiskárně za tisk antibaišovských plakátů. Škoda peněz, jsou si podobné jak vejce vejci!

0 hlasů

David Ondráčka znemožňuje , sebeukájením a ustavičným obtěžováním, předsedovi vlády a tedy celé vládě, vykonávat práci, ke které ho pověřil LIDV ČR , ve volbách
Kdo je David Ondráčka, co je zdrojem jeho příjmů kdo ho řídí ? Z čeho plyne jeho oprávnění rozhodovat a řídit činnost předsedy vlády a vlády ???
Podle mne je Ondráčka měkký fašista. - pokouší se násilím svrhnout ZVOLENOU vládu a vytvořit vlastní SOUKROMOU, nevolenou vládu
.,.Červené kartičky proti Zemanovi rozdávala pracovnice vyslanectví USA - bývalá

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov