Průzkum
Češi mají z vlády nejradši Babiše, chvost obsadil Herman

31.10.2014 06:15 Původní zpráva

Nejoblíbenějším členem vlády se v říjnu stal ministr financí a lídr hnutí ANO Andrej Babiš. Vyplývá to z průzkumu agentury Phoenix Research. Na posledním místě v žebříčku popularity se naopak umístil ministr kultury Daniel Herman.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ondra Vesely (3 hlasy) 31.10.2014 07:42

    Tyhle průzkumy.... Lidi jsou fakt retardi. Vědí vůbec, kdo je Herman?...

  • Martin Macháček (3 hlasy) 31.10.2014 09:18

    Co se z něho vyklube? Nic jiného než miliardář. Má 40 miliard a chtěl...

  • Josef Lustig (2 hlasy) 31.10.2014 15:44

    A ocekavali jste neco jineho ? :)) To preci odpovida kumulovane ceske...

  • ou_ JSP (1 hlas) 31.10.2014 10:13

    ".... že i když politické dění nesleduji nějak vehementně..." - je to...

  • Josef Lustig (1 hlas) 31.10.2014 16:06

    Cesko smeruje skutecne k blahobytu, znamka toho jsou koblihy...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ČESKÝ NÁROD STÁLE DOKOLA VĚŘÍ V PŘÍCHOD NĚJAKÉHO NOVÉHO PORADCE,SPASITELE S OBROVSKOU INTELIGENCÍ A NOVOU DOKONALOU VIZÍ...KLASICKÝ PRINCIP BĚŽÍCÍHO OSLA ZA MRKVÍ NA PROVAZU...OBROVSKÝ ZÁPAL VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH BRZO VYCHLADNE A ZŮSTANE DALŠÍ "LIDI ZNOVA,TO BYLO BLBĚ"...SOUČASNĚ SE OVŠEM IHNED UPLATNÍ,ČESKÁ,NAPROSTO 100% FUNGUJÍCÍ PLÁCAČKA "TAK SE MÁVÁ A TAK SE BIJE"...NYNÍ POPULÁRNÍ POSTAVA BABIŠ,OPĚT ČASEM ZMIZÍ V PROPADLIŠTI ČESKÝCH DĚJIN,STEJNĚ OČERNĚN JAKO PŘEDCHOZÍ OBLÍBENCI VŠECH SPOLUOBČANŮ...ČECH MILUJE KAPITALISMUS SE VŠÍM A VŠUDE OVŠEM V SOCIALISTICKÉM ZŘÍZENÍ...ZAZPÍVEJME SI SPOLEČNĚ OBČANÉ,PROSÍÍÍM...PES JITRNIČKU UKRAD V KUCHYNI MALIČKOU,KUCHAŘ HO PŘI TOM CHYTIL,PRAŠTIL HO PALIČKOU ATD....

0 hlasů

Cesko smeruje skutecne k blahobytu, znamka toho jsou koblihy zadarmo....

Ano, volte ANO, volte koblihy a Burese !

1 hlas

A ocekavali jste neco jineho ? :)) To preci odpovida kumulovane ceske inteligenci :)))

2 hlasy

Pane Honzo, nepíši na objednávku nikoho, což je možná škoda, je to placené? ;). Opravdu jsem psala jen za svou osobu. A pro JSP s těmi knedlíky máte možná pravdu ;), ale bohužel i hospodyňky od plotny mají volební právo. Každopádně zde komentuji různé články a ještě tedy nikoho nenapadlo říkat třeba, že píši na objednávku kohokoli, když jsem komentovala třeba dění u Národního muzea v Praze nebo články z medicíny. Napsala jsem svůj názor jako občan, jako každý z vás, ale je pravda, že už se politickým tématům asi budu vyhýbat :). Tyhle ty teorie a všeobecná paranoia je opravdu zvláštní.

0 hlasů

Asi jsem "úchylnej",..ale Bábiš mně v této vládě vadí ještě více než nemastný - neslaný Bohúš se svými prázdnými větičkami zahajovanými otřepanou frází "..my jako sociální demokraté..."! Jinak je to ansámbl "odborníků na všechno" - snad opravdu nejméně mně vadí právě exkněžík Herman! A Bábiš - chce řídit stát jako firmu..úsměvná sentence, kdyby to nebylo k pláči!!!

1 hlas

Uvidíme, co se z pana Babiše nakonec vyklube Ale oproti jiným politikům mi není alespoň protivný, což už je samo o sobě úspěch :).

0 hlasů

Co se z něho vyklube? Nic jiného než miliardář. Má 40 miliard a chtěl by 120. A občané mu v tom rádi pomohou, protože je sympatičtější než ti předcházející zloději.

3 hlasy

Sama musím uznat, že jak nastoupil do vlády, trochu jsem se chytala za hlavu, co z toho zase vzejde. Ale říkám na rovinu, že i když politické dění nesleduji nějak vehementně, tak mi je tenhle ten člověk sympatičtější čím dál více. Stojí si za svým, opravdu se stará. Viděla jsem například vyjádření, když Česká pošta chtěla peníze na "ztráty" a fungování a opravdu mě mile překvapil. Takže já osobně měním názor z počátečního "AJAJ, CO TO ZASE BUDE", na MOŽNÁ TO JE KROK SPRÁVÝM SMĚREM

0 hlasů

".... že i když politické dění nesleduji nějak vehementně..." - je to znát , milá Pavlíno, asi byste se měla věnovat vylepšení přípravy knedlíků (nic ve zlém), ale o politice a našich tzv. "politicích", konkrétně Bábišovi, máte velice zkreslené představy....(:-D)

1 hlas

Pominu-li nejpravděpodobnější verzi, že píšete na objednávku ANOfertu, potom se tedy zeptám, kdy si neBureš stál opravdu za svým původním vyjádřením? Zatím vždycky zařadil zpátečku, když se ostatní šprajcnuli. I s tou Českou poštou to bude stejné, vsaďte se. Babiše zajímá jenom byznys Agrofertu, ostatní je mu jedno.

1 hlas

Tyhle průzkumy.... Lidi jsou fakt retardi. Vědí vůbec, kdo je Herman?

Nejraději měli tihle Češi i Grosse. O jejich politickém instinktu to vypovídá vše.

3 hlasy

Vesely, opravdu se mně nelíbí tvůj příspěvek. Každý mudrlant považuje ostatní za blbce. Gross nebo Herman? Je to stejná klasa. Gross si nakradl 100 mega a Herman se podílí na rozkrádání stovek miliard.

0 hlasů

Macháček,ty jsi skutečná zdegenerovaná duševní rarita.Takového blba jako ty není jednoduché najít a ty se hňupe tady veřejně projevuješ.

0 hlasů

Tyhle průzkumy.... Lidi jsou fakt retardi. Vědí vůbec, kdo je Herman?

Nejraději měli tihle Češi i Grosse. O jejich politickém instinktu to vypovídá vše.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov