Vláda rozhodla
Česko už nebude uplatňovat výjimku z lisabonské smlouvy

19.02.2014 15:16

Česká republika nebude dál uplatňovat českou výjimku z Listiny základních práv EU v tzv. lisabonské smlouvě, kterou prosadil exprezident Václav Klaus. Po jednání vlády do ve středu řekl premiér Bohuslav Sobotka. Podle něj další uplatňování výjimky nemá odůvodnění. Podle premiéra se tím mění vztah ČR k dohodám, které na úrovni EU vznikají. Výjimku má ČR od roku 2009.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Hep Cheek (2 hlasy) 19.02.2014 15:34

    Tak se přece jen sudeťákům podařilo skrze toho Diensbierovic tupého...

  • Josef Lustig (2 hlasy) 19.02.2014 15:38

    Ze by Cesi dostavali rozum ??

  • Penzista Hloupej (1 hlas) 19.02.2014 16:40

    Souduzi?! Tim přece nikdy nešlo o čeké zájmy a rozdáávat z cizího na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Úředníci který takový "výtvor" stvořili měli štěstí, že na Hradě nebyl Zeman. Ten by takový jakoby dobový paskvil nepodepsal. Úprava je opravdu hrozná a jestli je to opravdu někde uloženo v této podobě, máme zajištěnou ostudu na pěkných pár let.
Už postupně nenalézám slov nad profesionalitou našich úředníků na vysokých místech. Přece alespoň jeden by tam mohl mít ekonomku.

Jak napsal F.R.Čech :
BĚŽTE DO PRDELE NĚKTEŘÍ MLAĎOŠI!

Doufám, že jste byli zhnuseni stejně jako já, když jsem si přečetl na internetu:

Gymnazisté odmítají Hrabala v názvu školy, část ho nezná a část odsuzuje. Vedení gymnázia v Nymburku se snaží prosadit, aby škola nesla jméno jejího absolventa a slavného spisovatele Bohumila Hrabala, ale narazilo. 90 % studentů nymburského gymnázia změnu odmítá. Proti návrhu vedení školy je i předseda studentského parlamentu Tomáš Formánek. ( čert ho vem! Vzdělance! )Řekl, čtěte: „Studuji na této škole 6 let, dosud jsem o Bohumilu Hrabalovi nic neslyšel,“ řekl Deníku.cz. To je tak strašný! Já jsem myslel, že se mi to zdá, to jsou gymnazisti? Kdyby to bylo v pomocný škole nebo někde na gymnaziu v Zimbabwe tak neřeknu, taky bych se zlobil, ale tohle! Studuji na této škole 6 let, dosud jsem o Bohumilu Hrabalovi nic neslyšel! To je neuvěřitelný, to je zkáza, to je budoucí generace. Budoucí generace!

Volal jsem řediteli, dovolal jsem se na něj, propracoval jsem se k němu a říkám: „Pane řediteli, jestli chcete, já tam přijedu a řeknu jim, že jsou idioti, pomůžu vám.“ On říkal: „Ne, pane Čech, je to zbytečný. Oni už se zasekli a myslej si, že jsou zásadoví, že bráněj svý.“ Oni prý nechtějí přijít o název Gymnázium v Nymburce. Říkám: „Do prdele, vždyť nepřijdou, bude to Gymnázium Bohumila Hrabala v Nymburce, do prdele!“

To je perspektiva, to jsou budoucí voliči, to je příšerný! Nejpřekládanější český autor 20. století, jeden z nejvýznamnějších spisovatelů 2. poloviny 20. století, nejslavnější prozaik! Hlupáci všech hlupáků futrálové! Byl populární v zahraničí, byl slavnej. Představte si, vy blbí studenti, že do hospody za ním na pivo vážil cestu prezident Clinton, aby ho viděl! A vám není dobrej pro vaše gymnázium? Pěkný gymnázium vám řeknu, hanba vám, hanba vám!

OPRAVDU TEN ROZVAL STÁTU ZAČÍNÁ BÝT DOKONALÝ !
Dokázali jsme, že to dokážeme si mohou říkat ti, co to tady řídili po roce 1989.

0 hlasů

Oprava, samozřejmě : Úředníci kteří ... omlouvám se za překlep ...

0 hlasů

Zaorálek je zjevný vlastizrádce.
Doufám, že mu to neprojde jako Biĺakovi.

0 hlasů

To jsem zvědav, jak to KSČSSD a ostatní soudruzi z EU ustojí. Na druhou stranu budu mít staronové sousedy. Jen nevím kam se odstěhujou ti co jim soudruzi rozdali zanechaný majetek.

0 hlasů

Kolaboranti.

0 hlasů

Souduzi?! Tim přece nikdy nešlo o čeké zájmy a rozdáávat z cizího na to jsou kádři.

1 hlas

Ze by Cesi dostavali rozum ??

2 hlasy

Po prvním rozsudku soudní stolice EU o navrácení majetku tě pošlou do Bohnic.

0 hlasů

To by museli vratit ten majetek mne, jeste jsem vsechno nedostal zaplacene, protoze vratit nelze.

0 hlasů

Tak se přece jen sudeťákům podařilo skrze toho Diensbierovic tupého mazánka zrušit pojistku proti jejich nárokům. Lidi v pohraničí se mají na co těšit.

2 hlasy

O nic takového (jako je hrozba vracení majetku nebo zrušení Benešových dekretů) v té výjímce nikdy nešlo. Klaus to pouze kamufloval a spoléhal na to, že si to nikdo z voličů nepřečte. Pokud se dobře pamatuji, jde jen o sociální výhody, na které má občan EU právo a které se nám Klaus rozhodl odepřít.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov