Premiér v demisi
"Chameleon" Babiš? Nový výrok k Sýrii, tepe ho Kalousek

16.04.2018 14:40

Premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) v pondělí při návštěvě Karlovarského kraje řekl, že nálet USA, Británie a Francie v Sýrii má odstrašit od používání chemických zbraní.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (4 hlasy) 16.04.2018 15:16

    Kdy už se všichni přestanou zabývat tím, že Bureš mění názory třikrát...

  • Pavel Axman (2 hlasy) 16.04.2018 15:49

    Normální politik má názory a postoje a ty pak sdílí s lidmi. Ne tak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Podle toho jak lže je jasné, že jako agent STB absolvoval školení od soudruhů z KGB.

0 hlasů

Normální politik má názory a postoje a ty pak sdílí s lidmi. Ne tak Babiš, ten si nejprve se svým PR týmem zjistí co kde lidé chtějí slyšet a pak jim to řekne (viz návštěvy v krajích kde nesmyslně nasliboval hory doly) U občanů to pak vyvolá krásnou iluzi o porozumění "obyčejnému člověku" A on je to mezitím jen způsob jak ochránit přísun peněz do svých firem. Jak jinak si to všecko vysvětlit? (změny postojů, názorů, narůstající příjmy jeho firem...)

2 hlasy

Kdy už se všichni přestanou zabývat tím, že Bureš mění názory třikrát denně? Tato jeho "pružnost" není záměrná, on má zájem pouze o to, jak se vyhnout teplákům a jak rozšířit penězovody do ANOfertu. Ostatní oblasti jako např. zahraniční politika ho nezajímají a jen ho obtěžují, proto v nich nemá žádný názor a pokud po něm někdo vyžaduje odpověď, plácne Bureš to první, co ho napadne. Teprve když mu potom jeho PR tým vysvětlí, že by to nadělalo škodu na jeho image, tak klidně prohlásí úplný opak. Jak je vidět, koblihářům to stejně nevadí a jsou naopak nadšeni, jak je jejich guru šikovný a jak všechny (zejména Kalouska) mate tím, že co hodinu vykládá něco jiného..

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov