Boj o Hrad
Chceme prezidenta s hlubokým vztahem k pravdě, hlásí odboráři

15.01.2018 16:18

Českomoravská konfederace odborových svazů věří tomu, že její členové budou ve druhém kole prezidentských voleb vybírat i podle toho, zda je kandidát připraven hájit zájmy zaměstnanců a důchodců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • František Martínek (3 hlasy) 15.01.2018 17:42

    Pokud chcete pravdu musíte volit Zemana a pokud chcete šaška a loutku...

  • václav Ludvík (2 hlasy) 15.01.2018 16:36

    Středule ty si dej bacha aby na tebe neprasklo s jakýmy prasaty...

  • václav Ludvík (1 hlas) 15.01.2018 18:13

    Je to jinak panáčku jednou byla nějaká stávka potřebovali podporu...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 15.01.2018 20:44

    "...by chtělo hlavu státu s hlubokým vztahem k pravdě" - hlubokým...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jednoho šaska s pravdou a láskou už jme tady měli. No a nedopadlo to dobře. Převládla láska k ženám a majetku a pravda odešla kamsi - asi do Sudet.

0 hlasů

To asi chcete prostitutku s hlubokym vztahem k panenstvi.

0 hlasů

Pravdu má každý tu svoji. Pravdou je, že v zájmu zaměstnanců je nepřijímat žádne zahraniční pracovníky a už vůbec ne migranty.

Drahošova pravda vypadá takto (lze ověřit na www.vyzvavedcu.cz):

"Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Ti skutečně potřební musí být přijímáni a integrováni na základě individuálního a spravedlivého výběrového procesu, aniž by je předem diskvalifikovala jejich etnická či náboženská identita."

0 hlasů

"...by chtělo hlavu státu s hlubokým vztahem k pravdě" - hlubokým vztahem k pravdě může být i hluboká nenávist k pravdě, takže mohou chtít za prezidenta kohokoliv.

1 hlas

Pokud chcete pravdu musíte volit Zemana a pokud chcete šaška a loutku volte Drahoše, smutné rozhodovat se mezi pravdou a loutkou mafie.

3 hlasy

Pane Ludvíku Václave, kde se to ve Vás bere, nejste náhodou mozkový génius? - Silně pochybuji,že Vy pracujete např. u soustruhu ve ŠKODOVCE :-))))) jo a kam a s kým chodíte na golf Vy? :-))))))

0 hlasů

Je to jinak panáčku jednou byla nějaká stávka potřebovali podporu odborů Středule jim vzkézal že nemají čas že maj odboláři turnaj v golfu ale pro tvojí dušičku celý život jsem se živil rúčo jako elektrikář a golf znám z telky

1 hlas

Středule ty si dej bacha aby na tebe neprasklo s jakýmy prasaty chodíš na golf dělníci ze Škodovky to nejsou prolhaný podvodní odborář miliardář.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov