Napište jim
Chcete psát poslancům? Většina odpoví za týden, Benda nikdy

15.08.2012 11:27 Aktualizováno 15.08. 11:53

Chcete poslat e-mail některému z poslanců a zajímá vás, jaká je šance, že vám odpoví? Za nejvzornější zákonodárce, alespoň pokud jde o kontakt s veřejností, lze označit Lenku Andrýsovou (LIDEM), Stanislava Polčáka či Petra Gazdíka (oba TOP 09). Naopak e-maily veřejnosti zcela ignoruje Marek Benda (ODS), který zatím neodpověděl ani na jednu ze 184 došlých zpráv.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Blanka Köhlerová (76 hlasů) 15.08.2012 11:37

    Benda je arogantní člověk, který v životě nic pořádného neudělal,...

  • Petr Novák (74 hlasů) 15.08.2012 11:31

    Mně ani tak nezajímá Bendův plat, jako to kdy už skončí v kriminále.

  • Aton Zahradník (59 hlasů) 15.08.2012 13:10

    Je to sprostej hajzl.

  • M ES (52 hlasů) 15.08.2012 11:37

    Bůhví, jestli Benda vůbec umí psát...

  • frantisek hlavac (44 hlasů) 15.08.2012 11:45

    proč by se ten darebák namáhal, pro něho jsme jen lůza, která ho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ja mam Marecka Bendiku docela rad, vzdycky su smichy v pase zlomenej, dys votevre tu svou papulku, ale posledni dobou mu dost slape na paty Alesek Radliku treba tady http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Poslanec-ODS-podrobne-vysvetlil-proc-si-poslanci-zaslouzi-vyssi-plat-239893 nebo tady http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Radl-ODS-At-je-na-vse-DPH-17-5-Lide-se-nebudou-prejidat-a-nakoupi-vice-spotrebniho-zbozi-242028 ... ty woe je taky jantar, jo a taky Stanjura nebo Fajmon jsou vytecny

10 hlasů

Já mám Marka Bendu docela rád. Je to totiž nejlepší antireklama na ODS. Člověk vidí Bendu a hned se mu vybaví ODS.

32 hlasů

Benda neumí pořádně číst. Musíte používat 4-násobné řádkování a 2-násobné mezery mezi slovama. A i potom je naděje na odpověď malá.

31 hlasů

Je to sprostej hajzl.

59 hlasů

Benda ,parazituje na nás všech,takovej nýmand ,kterej neni schopnej se sám o sebe postarat ,budiž k ničemu v podstatě v praxi nepoužitelnej by mněl dostat 1000000.hodin veřejně prospěšných prací a pak jako výslužku po pracovní době,odměnu 100.ran bičem,aby věděl zač chutná v Čechách chleba!

27 hlasů

Vykroužkovat!!!!

29 hlasů

Nemůžu. Kvůli Bendovi přece nebudu volit ODS. Ale nenapravitelní ODSáci by to mohli vzít jako pokání za to, co ODS na této zemi provedla...

21 hlasů

Pane Pokorný, konečně dostáváte rozum a budete volit a kroužkovat na kandidátce ODS. Kroužkujte.........

14 hlasů

Benda se drží v politice ,jako klíště.Vylezl tam po zádech svého otce.Táta se musí hanbou v hrobě obracet.Od tohoto člověka může něco dobvrého čekat jen blázen.I kdyby totiž pan Benda chtěl,tak vzhledem k jeho schopnostem vše nakonec -.Je to politování hodný chlapec,který měl schopného otce a takovejch klučinů,kteří zdědili jméno a jinak jsou mírně řečeno bez chuti a bez zápachu je v naší politice habaděj,protože je to korýtko pro neschopné.

28 hlasů

Je to jenom zmetek.

30 hlasů

Podívejte se na ten jeho ksicht,? On není schopnej ,jaké koli manuální práce,mimo tý,že příjde do "práce"a sežere co je k mání!

26 hlasů

Benba, idiviudum neschopný samostatnýho života,primitív kterej napsal sem. práci na a.4.asi s dvou centimetrovou řádkou , jenom aby splnil limit,Idiot kterej prosazoval náhubkovej zákon a podobný nesmysly,tak to je výkladní skřín´tady toho ansáblu,kterej nás posílá ke dnu!
Já už jsem ze zařekl, že už na to seru a už se prostě nemá cenu k tomu vyjadřovat, protože, i když nejsem příznivcem žádné pol. strany,tak mám smůlu,jelikož kradou všichni ,tak Cibule mi rozumí.

37 hlasů

fofr doktor Benda patri do vezeni a ne mezi poslance

31 hlasů

No jestli mu píší lidé podobného typu jako sem, tak se opravdu nedivím.

16 hlasů

Tvůj přiblblý nick a Bendův ksicht si dokážu představit jako jedno a totéž...

21 hlasů

Není pravda.
Když napíšu Bendovi v hebrejštině, tak odpoví vždycky.

21 hlasů

proč by se ten darebák namáhal, pro něho jsme jen lůza, která ho platí ze svých daní, patří do kriminálu a jeho kolgáčkové s ním

44 hlasů

Lence Andrýsové asi písnu taky, nějakej líbesbríf...:)

13 hlasů

Klan Bendů je politicky nezničitelný. Jak je vidět může si dovolit i pohrdáním voličů. On asi dobře něco ví (nevím zda na každého), že ho ten klan politiků podrží.
Taky bych se ho ráda zeptala na jeho"kariéru" ale vím, že bych se stejně pendrek dozvěděla. U člověka který dělá podvody při psaní diplomové práce nelze nic dobrého očekávat.

43 hlasů

Bůhví, jestli Benda vůbec umí psát...

52 hlasů

Benda je arogantní člověk, který v životě nic pořádného neudělal, podle jeho chování je to sebestředný a do sebe zahleděný hajzlík, kterému přece nějaká lůza nestojí za odpověď.

76 hlasů

M. Benda v Meziříčí: Musíme podpořit Izrael, jinak nás „vlna smete do moře“
Hlídky městské policie střežily příjezd velvyslance státu Izrael a poslance Marka Bendy do Valašského Meziříčí. Pro izraelskou vládu je velmi důležité, že máme podporu České republiky a veřejnosti. Česká republika je nejužší spojenec Izraele v rámci Evropy, děkuji za podporu,“ uvedl velvyslanec na veřejné diskusi. Hlavní slovo v programu pak patřilo poslanci JUDr.Marku Bendovi (ODS), který nešetřil díky na adresu veřejnosti."Teprve při návštěvě Izraele si ale uvědomíte, jak je tam situace s menšinami složitá. Všude jsou ozbrojenci,“ uvedl dojatý Benda.
Hlavní aktéři diskuse shodli na tom, že je potřeba si víc na zpravodajství stěžovat, aby se ke všem dostali skutečně objektivní informace

13 hlasů

Mně ani tak nezajímá Bendův plat, jako to kdy už skončí v kriminále.

74 hlasů

Až lidé řeknou a dost.Ale to nebude nikdy.:-)

19 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov