K petici
Chovanec: Klaus populisticky využívá migrační krizi

05.09.2015 15:12

Bývalý prezident Václav Klaus podle ministra vnitra Milana Chovance populisticky využívá téma uprchlické krize. Vláda dělá maximum, aby současnou situaci zvládla, uvedl Chovanec v reakci na petici proti imigraci, kterou Klaus inicioval. Exprezident v ní vládu obvinil z toho, že se k vývoji u nás i v celé Evropě staví váhavě a alibisticky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kamil Vont (15 hlasů) 05.09.2015 15:22

    Soudruhu Chovanče, stupidní pitomče, pan Klaus má velkou pravdu, v...

  • josef pepa (9 hlasů) 05.09.2015 17:20

    Klause jsem léta nemusel ale tet´s ním souhlasím,má pravdu!

  • venda wind (7 hlasů) 05.09.2015 16:22

    Švédsko na cestě do pekla: 55 NO-GO zón ...

  • Honza Ježek (7 hlasů) 05.09.2015 19:50

    Už jsem podepsal a doufám, že se přidají další. Tato petice...

  • daniel Pink (5 hlasů) 05.09.2015 15:16

    je to tak-zaludny krivak Klaus-zpackal na co sahl -od privatizace po...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jak to, ze vyuziva? Klaus je na penzi. Klaus se nechce stat prezidentem, nebo senatorem. Tak k cemu to vyuziva? Ten Chovanec je nejen bezcharakterni individuum, ale taky blb.

0 hlasů

Pan Chovanec má pravdu. Klaus je ubožák.

0 hlasů

...a vy jste co???

0 hlasů

Chybi mi tu prispevky od Simurdy. Snad neni na protialkoholickem leceni.

0 hlasů

Ze Cesi nejsou zadne holubicky miru , to bylo snad kazdemu jasne. Ze se ale jednotlivci snazi v teto situaci "vyrazit" par propagandistickych zlataku a dostanou za to jeste podporu (luzy ?) , to je pozoruhodne.

0 hlasů

Kdo ty kecy Klausovi a Zemanovi žere,je ovce bez paměti.Jen podepisujte,ale nějak nevím,co vám vadí.Uprchlíci už narozdíl od nás pochopili,že v Čechách je čeká svrab,bída,neštovice a presidenti Zeman a pak opět Klaus na věčné časy a nikdy jinak a chtějí jinam.Tak si ten svůj ráj rychle oploťte,aby vám někdo neujídal kuřata plná hormonů,párky bez masa,náhražky všeho možného a hlavně bůček.Ten muslimové zbožňují.... Bacha na ně.

0 hlasů

Vy si nevidíte ani na špičku nosu. Oomenu-li všechny ekonomické problémy, tak až o nějakých křesťanských svátcích ( třeba na konci roku) začnou někde v nákupních centrech , na nádražích, v metru "hezké ohňostroje" , tak pak si vzpomeňte , jako zhovadilost jste napsala!! A odser.u to nevinní lidé. A nezapomeňte , že z třeba z Mnichova do Plzně je dnes autem co by kamenem dohodil a můžou ty ohňstroje být klidně i v Česku!!

0 hlasů

KLAUSE JAK UŽ JSEM PSAL NEMUSÍM,NAPÁCHAL TOHO TU UŽ DOST ale to co nyní prohlašuje je hlas a názor 90% lidí tohoto státu resp národa takže podle toho s prominutím trotla Chovance a těch co zastávají tpodobný názor jsme skoro všichni populisté.Za koho vlastně kopou ta partička co jsme si zvolili a co nám vládnou? To oni jsou arogantní populisté když obhajují neobhajitelné a nechrání svůj národ a lid a hlavně ztratili pud sebezáchovy který je normální i v přírodě který je nutný aby se dalo přežít, BEZ OHLEDU NA VĚTŠINU lidí tohoto státu.TAKŽE CHOVANČE A TOBĚ PODOBNÍ ZAČNĚTE UVAŽOVAT A PŘEMÝŠLET--POKUD NA TO MÁTE V SOUVISLOSTECH S OHLEDEM NA FAKTA A SKUTEČNOST A PŘESTAŇTE ŽVANIT A OBHAJOVAT TY NESMY\SLY CO VYCHÁZEJÍ Z VAŠÍICH nevymáhaných a arogantních úst ,pokud se tak dají ty vače huby nazvat.

1 hlas

Vždyť prezident Zeman také

3 hlasy

Jestliže se Klaus, podle ministra, chovance plzeňských práv, chová populisticky, tak tím ministr říká, že Klaus právem očekává, že v tomto případě vyjadřuje názory většiny obyvatel našeho státu.

3 hlasy

Téměř všichni tu nadáváte na Chovance, tak jako jste nadávali na bývalého ministra vnitra Radka Johna z VV. Přitom tehdejší ministr Radek John jako jedinný z papalášů varoval v Bruselu před rozvrácením Libye hned v počátku se slovy, že "Pokud v Libyi propukne občanská válka, tak Evropa může čekat masivní vlnu uprchlíků, která by v nejkrizovější variantě vedla k nejhorší humanitární katastrofě v Evropě za posledních 20 let."

Odvolal ho Péťa Nečas na radu Janičky a Klaus to podepsal.

3 hlasy

to se pan chovanec velice myli. vk ma konzistentni nazory, nemeni je podle toho jak eu piska. navic nezatizen vladnim korytem, jako chovanec, nemusi zadne populisticke body honit.

1 hlas

Rozesmála mě anketa, jestli chci/nechci pomáhat uprchlíkům. Jako daňový poplatník už pomáhám a nikdo se mě neptal. Nebo si snad někdo myslí, že zařízení pro uprchlíky financují schvalovači imigrace z vlastní kapsy?

5 hlasů

O tom, že tato vláda a s ní i pan Chovanec dělá vše pro zvládnutí migrační krize bych si dovolil velmi pochybovat. Výsledky tedy vidět rozhodně nejsou. A mnohem více populistické mi přijdou spíše výroky právě pana Chovance.

3 hlasy

Už jsem podepsal a doufám, že se přidají další. Tato petice pochopitelně vládě a médiím "nevoní", protože vystihuje názory spousty normálních Čechů! Proto se taky "nezávislá" ČT o ní zmínila jen okrajově! ŠMEJDI novinářský!!!...

7 hlasů

ProtiImigraci.cz
Výzvu podpořilo již 35966 osob!

1 hlas

Petici, sepsanou mafiánem a zlodějem, bych podepsat nikdy nemohl. Ubožáci.

0 hlasů

Slabota. Petici za odstoupení opilce podepsalo 106 000 petentů a nic se samozřejmě neděje...

0 hlasů

Klaun vždy přijde s těma moudrostma 5min po dvanácté. Všichni přece víme (teda skoro všichni) jak to je. Hlavně abychom nezapoměli, do nechal rozkrást naši zemi a kdo ji za pár šupů rozprodal.

3 hlasy

Vysvětli nám blbečku, jak se dá "rozkrást zem", dík...

0 hlasů

Pokud nevíte, co se v naši zemi čtvrt století děje, tak je asi zbytečné to vysvětlovat.

0 hlasů

Klause jsem léta nemusel ale tet´s ním souhlasím,má pravdu!

9 hlasů

Pepo nechápu, jak můžeš Klauzovi ještě věřit, už hodně lidí napálil. K Chovancovi se nebudu vyjadřovat.

0 hlasů

Klause jsem léta nemusel ale tet´s ním souhlasím,má pravdu!

2 hlasy

Víš chovanče, ono až se ukáže, že Klaus měl pravdu a ty jsi lhal (nebo byl jen nebetyčně hloupý a zabedněný, to je jedno), tak co si na tobě vezmeme? A když si něco vezmeme, vyřeší to ten problém, který ty spolu-dovolíš (protože jsi momentálně u moci), aby vůbec vznikl? Aha. Proto tvoje slovo nic neznamená.

5 hlasů

Švédsko na cestě do pekla: 55 NO-GO zón

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/svedsko-na-ceste-do-pekla-55-nogo-zon-1404046046.html

7 hlasů

"Populista" je hloupoučká nálepka. Každý, kdo nepracuje proti zájmům a názorům občanů, může být označen za populistu. K čemu potom tedy máme demokracii, když politik, který se ohlíží na názor lidí je "populista" a tím údajně špatný.

5 hlasů

To přece socani nejsou. Je to pro ně blbá situace být vlezdobruselista, nebo udělat něco pro voliče.

0 hlasů

Laith al Saleh
Terorista a "uprchlík"
http://static.karar.com/original/15-08/19/ab0ecbd3c054bb76561983ac3b93522b-1439991347.jpg

1 hlas

www.protiimigraci.cz

3 hlasy

Soudruhu Chovanče, stupidní pitomče, pan Klaus má velkou pravdu, v tomto případě reprezentuje názor naprosté většiny obyvatelstva. Co děláte vy, papaláši ? Jenom blbě civíte a vršíte na sebe tuny prázdných frází. Co je pro vás důležitější, názor a bezpečnostní zájem obyvatelstva ČR či rozkaz USA a Unie, kteří sem chtějí smrtelně nebezpečných islámských zmijí co nejvíce nacpat ?!

15 hlasů

je to tak-zaludny krivak Klaus-zpackal na co sahl -od privatizace po amnestii

5 hlasů

Opravdových politiků a lidí s nějakou vizí kteří pro ní dokázali sehnat podporu voličů jako Václav Klaus jsme nikdy neměli dost,zato hlupáků neschopných uživit sami sebe je u nás přehršel.

2 hlasy

Nic nezpackal, peníze se vždy dostaly na správné konto ;)

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov