Reakce
Chovanec: Nahrávka ukazuje, že Babiš byl odvolán z vlády správně

28.08.2017 14:46

Nová nahrávka, podle které šéf hnutí ANO Andrej Babiš využíval finanční správu ke svým podnikatelským účelům, potvrzuje správnost jeho odvolání z vlády.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Dosoudil (1 hlas) 28.08.2017 20:50

    To zcela jistě budou.Jde jen o to, kolik lidí naletí na tyhle...

  • Petr Dosoudil (1 hlas) 28.08.2017 15:02

    Aha....takže nahrávky a odposlechy policie v kauze David Rath, byly...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Aha....takže nahrávky a odposlechy policie v kauze David Rath, byly nezákoné, zatímco nahrávky které se zčistajasna a bůhví odkud těsně před volbami vynořily, jsou právoplatné.To člověk neví jestli se má smát nebo brečet... nejspíš ale bučet. Finanční správa úkolování popírá, a není důvod jí nevěřit, protože finanční správu netvoří jeden člověk ale řada lidí a pokud by Babiš správu nějakým způsobem řídil , či úkoloval, pak by to už dávno novinářští prostituti vyštráchali. Tohle už není politka to je žumpa, kterou je třeba u voleb vypustit na hnojiště dějin.Každé jiné politické uskupení je lepší volba , nežli tyto "tradiční" strany.Leč zkušenost mi praví že člověk je nepoučitelný a ve své naivitě opět naletí na staré a nesplnitelné sliby velkohubých Zaorálků, Kalousků, Bělobrádků a Fialů.

1 hlas

Dosoudil bojuje za ANO. Nic proti tomu, ale píše lži. Již první věta je nesmysl!

0 hlasů

Teď budou na Babiše různě smyšlené kauzy každý den socani to budou postupně dávkovat.Jen doufám,že po volbách se karta otočí a Bohuš za OKD půjde do tepláků a řada jiných

0 hlasů

Člen akční trojky Hallik promluvil. Posílá lidi do tepláků. Je to srab!

0 hlasů

To zcela jistě budou.Jde jen o to, kolik lidí naletí na tyhle nařčení, protože stokrát opakovaná lež se stává pravdou.Vrcholní politici si říkají demokraté, ale presumpci neviny nikdo nectí.Věřím, že tenhle hnus, co se začal dít, když Sobotka poslal ČSSD k volebnímu dnu, voliči patřičně ocení a pokud utečou Babišovi, pak někam mimo tyto mafiánské strany...ano Palermo soudruhu Zaorálku ...ČSSD, TOP 09, ODS s Lidovci za ty roky prokázali, jaká jsou mafie, když se jedná o jejich dobré bydlo.Občan je až na chvostu jejich zájmů.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov