Průzkum
Čím dál víc Čechů věří, že zkorumpovaní politici neujdou trestu

24.09.2013 14:28

Drtivá většina Čechů je přesvědčena, že korupce politiků je stále velkým problémem této země. Po nedávných velkých kauzách však stoupá důvěra v to, že se viníky korupce, rozkrádání a tunelování podaří potrestat.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ron Vanhorne (3 hlasy) 24.09.2013 15:56

    Ta drtiva vetsina se toho ale nedozije.

  • Daša Fuksova (1 hlas) 24.09.2013 14:45

    U politiků tomu nevěřím, spíše si myslím, že čím dál více Čechů věří...

  • Bořivoj Pauk (1 hlas) 24.09.2013 15:17

    Negativní myšlení čecháčků nic doopravdy nevyřeší, točí se v bludném...

  • Petr Novák (1 hlas) 24.09.2013 14:43

    ...a stoprocentně věří v potrestání těch dacanů ta většina lidí,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Možná neujdou, ale na onom světě, což je nám obyčejným lidem hovno platné.

0 hlasů

no a toto je uvaha pro 10procent populace http://www.youtube.com/watch?v=-K9TZg7lC2w

0 hlasů

Ta drtiva vetsina se toho ale nedozije.

3 hlasy

tak se rozhodneme pro své čisté svědomí volit Usvit pana OKAMURY....Na reakce placených trollu nereaguji..

0 hlasů

Negativní myšlení čecháčků nic doopravdy nevyřeší, točí se v bludném kruhu vlastní žlučovitosti tak dlouho, až všichni vyhynou.

Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

U politiků tomu nevěřím, spíše si myslím, že
čím dál více Čechů věří na mimozemšťany. Když se zamyslíte nad jevy které se v našem státě šíří jak OpenCard, důchodové pilíře a dnes dokonce Křeček chce aby se ve školce učitelky dětí ptaly, zda chtějí po obědě zdřímnout. Kdo ne, tak s ním půjdou asi na kolotoč, nebo do bazénu. To přece nemůže být z hlavy myslícího člověka, nebo ječ donucen něco za ten plat vymyslet? Já to spíše přisuzuji opravdu mimozemšťanům.

1 hlas

Češi především touží po vládě pevné ruky. Čekají, že někdo přijde a tu korupci konečně potrestá a vymýtí. Třeba Babiš s Okamurou... :-) Nebo Godot.

0 hlasů

...a stoprocentně věří v potrestání těch dacanů ta většina lidí, kteří budou volit komunisty. :-))

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov