Církevní restituce
Církev žádá majetky na Hradě, Duka chce mluvit s Rusnokem

19.10.2013 10:00 Aktualizováno 19.10. 15:36

Vláda chce urychleně předložit Senátu zákonné opatření, které by mělo zabránit vydání devíti budov a deseti pozemků na Pražském hradě v restitucích katolické církvi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emil Jouda (17 hlasů) 19.10.2013 10:49

    nenazranej spolek pedofilu-hazjlove Husa na vas-Tak jako hejno...

  • Jiří Vampola (15 hlasů) 19.10.2013 10:32

    To si snad katolický pedofil dělá srandu, že ? Takže už mu nestačí...

  • Dana Dluhošová (14 hlasů) 19.10.2013 10:48

    No to je hnus,co se ještě dočkáme?A ti, kdo jim ty restituce...

  • Jiří Vampola (13 hlasů) 19.10.2013 10:38

    ODS - TOP 09 - katolická církev. Tři podoby jedné a té samé svině....

  • Pavka Korcagin (10 hlasů) 19.10.2013 14:04

    Vypasený Duka hlásá chudobu, ve jménu Ježíše:-)))

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Klerofašistická vláda s duem Kalouskem + Duka darem církvím, který mohl být, ale i téměř žádný dle ÚS, připravila naši zem protiústavně o stovky miliard korun v majetku a penězích.
Jediným správným řešením je tedy, jak tuto protiústavnost napravit je 100 % zdanění darovaných peněz a majetku.

0 hlasů

Myslím, že vy své straně KSČM děláte medvědí službu.

0 hlasů

Nejsem ateista a věřím v boha ale ne v ty naše církevní hodnostáře,kteřísi myslí,že boha zastupují na zemi a že interpretují Ježíšovo učení.Opak je pravdou a bylo by třeba převážnou část z nich poslat někam.A Duka není Mesiáš ale Jidáš,kterému a nejen jemu jde jen o hmotné statky a peníze což odporuje jejich kázání a učení.TROCHU SKROMNOSTI BY NEBYLO OD VĚCI.

0 hlasů

Vyxdáváte se na někoho kdo nejste. Vy nejste věřící a tak vaše prohlášení je licoměrné a falešné a o to je to horší. Věřící by toto nikdy říci nemohl a posílat někoho někam je jasná známka vašeho povahového rysu a příslušnosti k jedné skupině lidí a ti věřící skutečně nejsou. Je možné ovšem připustit, že i komunismus je víra a jejich zvěstovatel je Lenin nebo Marx.

0 hlasů

Nejsem ateista a věřím v boha ale ne v ty naše církevní hodnostáře,kteřísi myslí,že boha zastupují na zemi a že interpretují Ježíšovo učení.Opak je pravdou a bylo by třeba převážnou část z nich poslat někam.A Duka není Mesiáš ale Jidáš,kterému a nejen jemu jde jen o hmotné statky a peníze což odporuje jejich kázání a učení.TROCHU SKROMNOSTI BY NEBYLO OD VĚCI.

0 hlasů

Je jasně vidět, že se blíží volby, SPOZ vidí, že jí klesají preference a tak si vyrábí téma jak vlastně týden před koncem mandátu se zviditelnit. Jako by měsíc do sestavení vlády nepočkal nějaký zákon o kterém by rozhodla zákonitá vláda a nikoliv nějaký spolek přátel jednoho rádoby státníka.
A hloupý lid jim to žere i s navijákem. Blahopřeji tomuto lidu, respektive skupince lidí, která kdyby jím byl předložen psí trus s poznámkou, že je to vládní kaviár tak ho s chutí zbaští.
Vážená skupinko lidí, jestli to nevíte, takhle se nechová primát.

0 hlasů

Právě jsem dočetl knížku Kmotr Mrázek. V této zemi se nedivím vůbec ničem. Pokud potřebujete zemi dorazit úplně na kolena a dát nám poslední ránu z milosti, zvolte Kalouska...

1 hlas

Kdo by to byl řekl že církev bude jednou chtít i kostel!

5 hlasů

Nemyslím si, že vláda v demisi má podobné kompetence. Krom toho, jestli ten majetek, z nějakého důvodu, nemá být církvi vydán, nebude. Není přece možné, aby byla podepsána smlouva a poté se z ní začaly vyčleňovat jednotlivé položky. Chápu, že pro komunisty je vlastnictví sprosté slovo (pokud to nevlastní oni), ale smlouvy se musí dodržovat. Měl jsem Rusnoka za slušného člověka. Zdá se ale, že jsem se mýlil. Udělá, zřejmě, pro místo v ČNB cokoli si ožrala na Hradě zamane.

3 hlasy

Ale tady nejde OK o názory komunustů ale názory většiny lidí.A jak k těm majetkům církev přišla.To budeme za chvíli zkoumat i to co bylo, ´obrazně řečeno zabaveno v době ledové.Myslel jsem,že jsme stále moudřejší,chytřejší a že se vyvíjíme ale opak je pravdou.A i komunisté jsou dnes podnikatelé a vlastníci takže co to tady plácáš za nesmysli o vlastnictví.Asi žiješ v jiné době a v jiném státě jinak to co píšeš postrád álogiku.A na Zemana se vykašli a začni myslet pokud je to ve tvých možnostech o čemž pochybuji po přečtení těch tvých blábolů.

0 hlasů

Co to tady plácáte, co s tím má společného Rusnok, leda jen to, že se s ním chce Duka sejít. Mimochodem už připravuje vláda zákon o vyjmutí Hradčan z Kalouskovo tunelu. Zjistěte si nejdřív informace mimo stranické tisky vódées.

0 hlasů

Jak jsem jiz jednou napsal, Cesi nemaji zadnou budoucnost, protoze bez komunismu neumi zit. Obcanskou spolecnost odmitaji.

3 hlasy

Jak již jsem jednou napsal: táhni si urážet na portál Völkischer Beobachter. Tam si můžeš pochlebovat s ostatníma náckama.

2 hlasy

Pane, je normální na potkání urážet lidi?

0 hlasů

Odkud jste, že vám nevadí, že tento hňup tady denně uráží Čechy, šupák jeden.

0 hlasů

Urazka znamena, ze nekdo rika o nekom nepravdu. Toho se ale pan Lustig nedopousti, vy smudlo.

0 hlasů

cssd vytahla do predvolebniho boje.prognozy hrozi se ziske hlasu POD 20%.cha,cha,cha!hezky den.

2 hlasy

Svině nenazrany, katolický.

5 hlasů

...chtějí kostel to je strašné, byl by z něho přece hezký krecht na brambory.

0 hlasů

Stat by mel okamzite vratit vse co komunisti nakradli. Jak cirkvi tak sedlakum(jeste to nevratili) ale i sudetakum. Aspon by ruda luza videla ze nikdy nic nevlastnila, krome sveho hladoveho pupku a velke zizne.....a velke uzvanene tlamy s rudou knizkou.

3 hlasy

Kdo řval, že chce domů, co Říše? Tak teď tam je. Je dobře, že komunisti vystrnadili lidi jako ty. Kdyby to šlo i elektronicky, bylo by to fajn: ))

3 hlasy

Pane, vyhrožování jsem zažil dost za komunistů, nemusíte mi to připomínat.

0 hlasů

tímhle příspěvkem jsi si zatarasil cestu mezi běžné a normální(levé, pravé i jiné) diskutéry, klerofašistický nacisto....jsi přasně ten typ, který by v Dachau vykonával "svoji" práci bez mrknutí okem....tfuj tajbl

5 hlasů

Kašlete na Lustiga. Kdysi utekl k němcům. Je to takový blbeček: "hele, jak sem skvělý, že jsem z boje utekl" Chlap se od Lustiga liší tím, že se nebojí umřít v botech. Totiž poněmčenec horší němce. Ti, co stavěli koncentráky nebyli jiný živočišný druh. Byli to takový připosraní Lustigové

1 hlas

"z boje utekl"

Co ty o tom boji asi vis,ty hrdino?Placas tady fraze jako z rude knizky.

0 hlasů

Myslím, že přeháníte. Je snad každému jasné, že spousta sudetských Němců byla sprostě okradena. Není přece možné házet všechny do "jednoho pytle" a bylo mezi nimi mnoho slušných lidí, kteří se o politiku třeba ani nezajímali, nebo se s nacisty vůbec neztotožňovali. A mnozí z těchto lidí ztratilo svůj majetek taky a neprávem. Takže vaši "běžní a normální lidé" jsou zřejmě ti, kteří souhlasí s nějakou "kolektivní vinou". Mám za to, že s odstupem času bychom se měli na věc dívat trochu jinýma očima, než tomu bylo, možná pochopitelně, bezprostředně po válce.

1 hlas

kdyz vam 98% sudetaku hlasuje ve svobodnych volbach pro zniceni republiky,tak maji co chteji.chteli rajch,dostali.to je jeden problem s nima.druhy problem je,ze maji byt a byli,odskodneni spolkovou vladou,podle mezinarodnich dohod.to same se zidem.ti meli byt odskodneni spolkovou vladou tez.ted dostali extra od ceske vlady-uz dve restituce a 3 granty.to neni fair.na odsunu je nutne TRVAT,jelikoz pristi bude odsun cigana a zida.tak jako zidi odsunuli palestince po '48 roce a ted 4000 cernochu zpet do hladu v africe.hezky den.

3 hlasy

máte recht...žiji téměř v Sudetech, nemyslím si, že neznám nic o historii, nic není černobílé.....proto mne podobné komentáře vytáčí...ve všech skupinách lidí se vyskytují blbci...ale takhle hodnotit Čechy, to je na přesdržku

3 hlasy

JOJO, TY KOMUNISTICKY ANTIFASISTO :)))

0 hlasů

...klidně používej malá písmena, vidím i čtu dobře.....zřejmě jsem se trefil do černého, co, nácíčku?

6 hlasů

nácíček dostal k führerovým narozkám CapsLock :))

2 hlasy

Netušil jsem, že mezi Čechy je tolik skrytého rasismu a xenofobismu. Pan Lustig je Čech třebaže nežije v Česku, jsou sta tisíce lidí po celém světě, kteří jsou Češi ale to neznamená, že nemají stejná práva jako ti co žijí tady. Jen zbytečně invektivami ukazujete na svůj charakter. Zkuste se zamyslet nad svým chováním.

1 hlas

Kdyby jsme neměli Rusnoka, Pecinu a další, mohli jsme mít na Pražském hradě Duku.

2 hlasy

A ten by z vděčnosti vyčlenil Daliborku Mirkovi, Karlovi, Mirce a také zasloužilému obhájci církevních restitucí žadonícímu Marečkovi.

2 hlasy

ted tam mame bandu zlodeju z ceske nabozenske opce zidofske,meshuge!cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

1 hlas

Tuhle mi dal jeden bigotní komouš otázku: najdi 5 rozdílů mezi komunismem a církví římskokatolickou. Na tuhle hru jsem nechtěl přistoupit, poněvadž jsem křtěný, silně věřící, leč v ritu slabý.......a pak jsem o tom dotazu začal přemýšlet.......PS: Zkuste to taky....:-)))

0 hlasů

zadny neni.komousi se opicili k obrazu bozimu.jen jine,dalsi nabozenstvi.to vam jeste nedoslo?hezky den.

1 hlas

Připomeňme si před volbami, že ty obrovské dary církví prosadili zejména topka v čele s Kalouskem a knížetem a ODS v čele s Nečasem a Němcovou.Protože se začíná vydávat majetek a platí se i první splátka obrovského finančního daru, je třeba ihned zastavit příspěvky na platy duchovních, protože prostředky na to již církev má.

2 hlasy

Nad čím všichni mentorujete ? Odevzdejte co chtějí a bude pokoj ne ?! Co sis vycinkal to máš přiblblej národe.Hodnotím to podle toho že lidé budou volit opět KDU-ČSL a stranu ZELENÝCH..........

1 hlas

Já cinkal proti Národní frontě, ve které byli i ti Lidovci.

2 hlasy

Církevní restituce ano, ale ať nejdřív prokážou, že ten majetek nebyl získán podvodem - tedy že Bůh existuje.

2 hlasy

Černý Petr je u státu. Ten by měl prokázat, že nemůže vydat majetky, protože byly získány podvodem - tedy, že Bůh neexistuje.

P.S.A také, že to církev celou dobu věděla, protože podvod je vědomé uvedení v omyl.

0 hlasů

tak,tak!to same by meli prokazat semiti zidi o " svem " tak zvanem majetku,nakradenym uz za vymaru a i pred.svoloc.a nestaci.krade to dal.jako gross,rath,wolfik & spol.pod ochranou ceske nabozenske opce zidofske.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Doufám,že pan Rusnok ani příští premiér neustoupí pod sílícími nátlaky církve,naopak,že se bude co nejpřísněji hlídat každá koruna a každý centimetr půdy o který fláterníci budou usilovat.......

6 hlasů

pochybuji.semita zid rusnok a semita zid fischerovic uz utratili za 3+ mesicu na rozpocet b yvale vlady pres kc.3 miliardy.a cssd slibuje vic penez na utratu jim a ciganum.vy,pokud jste goj,jste zde jen otrok pro sluzbu semitovi zidovi,jak hlasa strana shas v zidostane a jeji, ted tyden mrtvy zakladatel,rabin juseff.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

"podle kterého by byl celý areál Pražského hradu vyňat z církevních restitucí."

Ted hledaji nejake klicky,jak z te zlodejny ven?Torchu pozde.Ten zlodejsky kamaradshoft Klaus a Duka,prijde narod sacra draze.Parada to bude az ta nenazrana a chamtiva Dukova parta,vystehuje Milose z hradu a nastehuje ho do nejake pastousky v podhradi:-))).Zname rceni "Cin certu dobre,peklem se ti odmeni",na soudruha Duka jako usite.Kdo vi s cim ten jeste prijde,co by sezral nez si cert to vypasene prase odnese..

2 hlasy

i blby a vztekly semita jak vy musi uznat,ze chram sv.vita neni zadna synagoga nebo mesita,ajnstajn.aspon to se vam vejde do te vasi vodnatelne palice,ne?potom zbyva posoudit jen to,jestli je to stanek svaty krestanske viry.vypada to,ze ano.ktere?zadna jina si nedela naroky,nez katolicka.diky celemu arealu,postavenem krestany,si semiti zidi mastej kapsy kazdy den.nelibi se?zaslibena zeme-zidostan-vola!cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

1 hlas

"i blby a vztekly semita jak vy musi uznat"

Svato,musim se smat jak kazdeho kdo ti neleze pod fousy oznacis za semitu,stejne jako Vlasticka jednoduse kazdeho oponenta oznacila za levicaka,komunistu,lhare atd,atd.
S chramem Sv.Vita jsi mne potesil,protoze ja jsem zil v domneni,ze ho postavila parta haliczskych zidu jako synagogu.

1 hlas

Díky církevním restitucím se musela snížit či zcela zastavit obnova oblastí postižených povodněmi. Díky církevním restitucím se seškrtávají rozpočty školství, zdravotnictví a bezpečnosti. A za týhle situace katolická pedofilní svině přijde s dalšími chamtivými požadavky. Husiti by věděli, jak s touto sviní naložit.

9 hlasů

na to mame extra dan,blbe.nevoblbujte.horsi nez s maminami,co nemaji co papat s jejich detma.ze se nestydite,meshuge.ale semiti se moc nestydi,ze jo,ajnstajn.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Ne že bych se jich zastával, ale tady rozdával někdo jiný, ten kdo měl hlídat státní kasu!

0 hlasů

Chlape, máš BOD!

0 hlasů

jo,minus!cha,cha,cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

1 hlas

Níže psaný Emil Jouda...Jan Hus by byl první, kdo by Duku pranýřoval. Duka, vyžraný prelát čpí a prahne po majetku. Breviář je mu cizí a bibli nečte, jinak by si sypal hlavu popelem a bičoval by své úchylné tělo od rána do noci.Novodobý Jidáš, který zpronevěří cokoli, co je svaté. Církev jako taková, by neměla vlastnit jakýkoli majetek, který křiví charakter a pak chudáci ovečky...Beze slov...

3 hlasy

Vypasený Duka hlásá chudobu, ve jménu Ježíše:-)))

10 hlasů

Dík za hlas vzácný dárče. Máš mé sympatie!

1 hlas

Demokracie zavládla od Aše po Humenné ...

1 hlas

Co je nám do nějakého Hubeného...

0 hlasů

Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky...

0 hlasů

A kníže s Kalouskem /a mimoněm Nečasem/ se smějí,jak se zabezpečili na horší časy.Provize za takhle napsanou smlouvu je přeci samozřejmostí.

4 hlasy

v momente volby si vzpomen na tuto spinu stoleti v rezii ODSTOP

5 hlasů

ČSSD už také souvá od referenda, takže si ten úbytek hlasů zaslouží a nebudou je zřejmě volit i další. I Zaorálek už mlží a pindá, takže to jim voliči asi spočtou. Proč ten náhlý obrat? Jsou to snad už námluvy s KDU? Může se to dost nevyplatit.

3 hlasy

Ano trefil jste hřebíček na hlavičku. Pokud trošku sledujete výkřiky ČSSSD s kým tak na prvním místě je vždy KDU... a ti jsou pro plnou restituci se vším co Nagy podepsal.....

4 hlasy

Podívejte se na dobové fotografie jak flanďáci hajlujou a kolabojují s němci

8 hlasů

Volbou pana Hermana z KDU-ČSL se tento problém jenom potvrdí.Volba KDU-ČSL bude nejlepším obráncem církevních zlodějen.Volte KDU-ČSL !!!

1 hlas

Asi před 10 minutama mě další příspěvek zcenzurovaly

0 hlasů

Jo to jsou ty příspěvky co se terfí přesně do černého, tak nejsou zcenzurovány - ale prostě zmizí - Nechť žije ta , no ta - jo demokracie ! :o)

4 hlasy

a svoboda projevu...

1 hlas

nenazranej spolek pedofilu-hazjlove Husa na vas-Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zjedovatěla touhou po bohatství. Se vším kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno. Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatil, vstoupil by na nebesa? A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil. Však poznejte se, vy zloději chudého lidu, neboť Bůh i lid vás vid

17 hlasů

jo,krkafci semiti zidi se snesli,bez pochyby,ajnstajn.jako pakaz kolem semity zlodeje zida rath,gross&spol.se fsim kupci.nemaji slitovani.ted BECI u soudu.cirkev aspon neco postavila,meshuge.a semita zid z toho tyje kazdy den.okradanim nejen cechu,ale i turistu.nelibi se?zaslibena zeme - zidostan - vola,ajnstajn.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Vážení důchodci.
Pan ministr Koníček nám vysvětlil kdo ZAVINIL,že nám bude zvýšen důchod až o horentních 45,- Kč.Nyní přichází čas,kdy se k tomu můžeme vyjádřit i my důchodci svými hlasy ve volbách.Je nás 2.5 milionu a to už je nějaká síla.Netroufám si radit,kterou stranu volit,protože na názvu strany moc nezáleží,ale troufám si poradit:NEVOLME strany,které budou mít na svých kandidátkách jména jako Kalousek,Drábek,Schwarzenberg,Gazdík Němcová,Benda,Pospíšil a mnoho jim podobných (znáte je určitě všichni).Pokud by tato "ELITA" měla získat hlasy nás důchodců a důchodkyň,tak si myslím,že si nezasloužíme ani těch ponižujících 45,-Kč !!!

5 hlasů

vazte si toho co mate.v recku,italii,spanelsku a portugalsku jsou duchody dolu az o polovicku.hlavne se nenechte oblbovat blbeckama jako obcan.cha,cha,cha!shalom.

2 hlasy

A ze Somálskem bys nás srovnávat nechtěls,trubko???

4 hlasy

pokud vam to uniklo,mudrci,srovnavam ciste jen a pouze se zememi z EU.kapis?nota bene-frantici a belgicani budou snizovat duchody co nevidet.jen otazka casu.fsechny tyto zeme byly dokonce cleny UE driv nez my.a jak dopadly,diky rozhazovani a komunistickym/soc.vladam?cha,cha,cha!shalom.

0 hlasů

Jářku 600 let od vyřčení těchto památných slov, aniž by něco ztratili na aktuálnosti. Co z toho plyne? Že černoprdelník se od té doby ničeho nenaučil, nic nezapoměl. Máte bod!

9 hlasů

vidi

0 hlasů

No to je hnus,co se ještě dočkáme?A ti, kdo jim ty restituce přiklepli,ta slavná naše pravicová vláda v čele s Kalouskem a Karlem,si ještě dovolují kandidovat a nejhorší na tom je to,že je budou lidi ještě volit!!!

14 hlasů

ODS - TOP 09 - katolická církev. Tři podoby jedné a té samé svině. Nezapomeňte ve volbách, kdo nás všechny tak masově okradl a oloupil prostřednictvím církevních restitucí.

13 hlasů

Jo to máte těžké, lidi jsou nepoučitelní dělají celý život stejné chyby

1 hlas

Jj, na církev se musí tvrdě a to vůbec nemluvím jen o komančích, jinak se ta nenasytná zlodějská verbež rozleze všude a nic ji nebude svaté. Kalousek s Nečasem by zasloužili pověsit nad Václavák do klece a ukazovat je turistům, aby část ze škod, které tady napáchali alespoň trochu refundovali.

8 hlasů

To si snad katolický pedofil dělá srandu, že ? Takže už mu nestačí stovky miliard, které mu věnovaly ODS a TOP 09, když nás všechny Kalousek, Němcová a další pravicoví šmejdi podojili, teď chce víc a víc. Kdyby Kristus viděl, v jaké chamtivé a odporné monstrum se katolická církev proměnila, sešplhal by z kříže a všechny ty odpudivé a pedofilní katolické dědky spálil plamenometem.

15 hlasů

aha!vy to chcete dat do spravy ceske nabozenske opci zidofske,ajnstajn?co by delal se zlodejskymi semity zidama jako gross a rath?ted uz jnestaci jen obracet stoly ,ajnstajn.VYKOPAT zpet do zidostana by bylo asi nejlepsi,ne?cha,cha,cha!shalom.meshuge.

1 hlas

A v Plzni se ta pedofilní banda nestydí vybírat do kasiček na zvony.Nestačí jim 59 miliard z tunelu století!!!

4 hlasy

Smrt černoprdelníkům. Církve si stejně vymyslel sám ďábel, aby Boha zdiskreditoval : ))

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov