ČSSD hodlá vyvolat debatu o protiraketovém štítu

16.11.2009 12:48

ČSSD bude chtít vyvolat debatu o českém zapojení do nového projektu protiraketového štítu USA, až budou jasné podrobnosti. Po jednání s náměstkyní americké ministryně zahraničí Ellen Tauscherovou to řekl předseda ČSSD Jiří Paroubek. 

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • hm (74 hlasů) 16.11.2009 13:59

    Paroubku, raději o tom nedebatuj. Zaorálek říkal, že to minule tvoje...

  • Jirka Cibulka (47 hlasů) 16.11.2009 13:22

    Paroubku, ty jdi už taky do pr.dele a Topolánka vezmi s sebou.....

  • Falkonet (44 hlasů) 16.11.2009 13:27

    Je to stále dokola, zkrátka jestliže nám Američané pro potřeby svého...

  • Včera bylo pozdě. (43 hlasů) 16.11.2009 13:35

    Stačí, když tam půjde Topol! To ostatní už se srovná. Hlavně ať si...

  • mirek (43 hlasů) 16.11.2009 14:28

    INSPIRACE V RUSKU, PAROUBKU, BEZ DEBATY.... Podle nejnovějších zpráv...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Už zase chtějí škodit?

18 hlasů

Paroubku - v demokratické společnosti bývá zvykem o věcech diskutovat a hlasovat třeba referendem, hlavně o tak závažných a týkajících se celého národa, takové hotové oznámení, které má ta tvoje ČSSD ve zvyku to zrovna demokratické není. Nebude - li o tomto referendum a bude - li znovu jednáno o nás bez nás z vašich politických výšin, bude ČSSD v ten moment na stejné příčce a ve stejném šuplíku jako ODS, ta totiž taky radar protlačovala bez ohledu na národ. (Nejen) politické důsledky na sebe pak nenechají dlouho čekat - tak aby si se pak nedivil. Národ snad už dal jasně a hlasitě najevo to, že tu my Češi o jakékoliv vojenské zařízení cizích států nestojíme!!!!!!

18 hlasů

INSPIRACE V RUSKU, PAROUBKU, BEZ DEBATY.... Podle nejnovějších zpráv začali Rusové dělat něco kolem jejich nového antiraketového systému s číslovkou 500. Má to být systém proti balistickým taketám středního doletu. Kdo kolem Ruska má rakety středního doletu, jež by byly nebezpečné Rusku ? V současné chvíli Írán, nejnovější zkoušky prokázaly schopnost jejich balistických raket mít dolet této střední kategorie. Není tedy, Paroubku, zbytečná tahle další hloupá iniciativa, zaměřená jen na domácí publikum ? Stačí si přečíst veřejně přístupné články na netu a je jasné, že i NATO s Českou republikou musí mít antirakety a sstém proti raketám středního doletu.

43 hlasů

Hlavně, že v rádiu už troubí, že Paroubek souhlasí s novým systémem protiraketové obrany USA. O nějaké široké diskusi a souhlasu občanů ani slovo.

21 hlasů

ať jdou rovnou do (_!_), ksindl jeden !!!

39 hlasů

Paroubku, raději o tom nedebatuj. Zaorálek říkal, že to minule tvoje halava nepobrala. Co třeba téma jak snížit dluh ČR, který všechny vlády podporované parlamentem nasekaly?

74 hlasů

safra to je virbl, naklikáváš hlasy pekelnym tempem, seš borec

18 hlasů

To si vyřiď s Topolem a jeho zlodějskou partou, ať vrátí, co nakradli a bude po krizi.

20 hlasů

expert ze zvláštní školy promluvil.

25 hlasů

Lidi dali několikrát najevo,že tady žádnou americkou verbež nechtějí.Bude to ale asi jako s LS.Tak dlouho se to bude opakovat,až se lidi na to vykašlou.Jako to bylo i v Irsku.

29 hlasů

Stačí, když tam půjde Topol! To ostatní už se srovná. Hlavně ať si sebou vezme Langera, Tluchoře, Gandaloviče, Veseckou, Vodrážku a vůbec celou jeho camarrilu.

43 hlasů

Je to stále dokola, zkrátka jestliže nám Američané pro potřeby svého vojska bez řádného referenda a přes nesouhlas většiny veřejnosti odejmou část území, budou to zcela obyčejní okupanti. V principu stejní jako náckové v r. 1938 či SSSR o tři desetiletí později.

44 hlasů

Paroubku, ty jdi už taky do pr.dele a Topolánka vezmi s sebou.....

47 hlasů

nezapomeň na Langera!!

22 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov