Letité nešvary
ČSSD je prolezlá korupcí! Poslankyně Nytrová vystoupila

10.01.2017 14:20 Aktualizováno 10.01. 19:59

Poslankyně Pavlína Nytrová vystoupila k polovině loňského prosince z ČSSD. K odchodu vedlo Nytrovou fungování strany, která je podle ní prolezlá politickou korupcí od okresní až po celostátní úroveň.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Dosoudil (4 hlasy) 10.01.2017 16:39

    To, že ČSSD ( jakož i jiné „renomovoné „strany), jsou prolezlé...

  • Ladislav Heřman (4 hlasy) 10.01.2017 14:49

    Vůbec se nedivím. Navíc je premiérem - a zároveň předsedou ČSSD -...

  • Honza Hloupý (3 hlasy) 10.01.2017 17:14

    Paní poslankyně neodhalila nic nového, co by se zčista jasna objevilo...

  • František Martínek (1 hlas) 11.01.2017 09:13

    Za přiznání pravdy by měla dostat metál. Každý v naší zemi ví že ČSSD...

  • Karel Nakobyl (1 hlas) 11.01.2017 06:11

    Ať si Sobotka vzpomene na volební sjezd ,který jej poslal do vedení...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Za přiznání pravdy by měla dostat metál. Každý v naší zemi ví že ČSSD je jen korupční stranou a okrádá své občany. Na vině je celý systém, politici si udělali jakousi totalitu vládců a k tomu kolem sebe rozprostili mafii, která v podstatě zastrašuje každého kdo se k nim nepřidá. Proto tolik povyku proti Babišovi, oni ví dobře že na něj nemají páky a jak jsme byli svědky, tak se všichni spojili proti němu a tím odhalili svou zrůdnost. Je třeba je vyhnat a postavit před soud a odsoudit. Je jen jedna cesta jak toho docílit demokratickou cestou a tou jsou volby, prostě je nevolit a bude od nich klid a pak bude i síla na to je dostat před soud. Samozřejmě je nutné změnit zákony , které si vytvořili na svou ochranu. Podívejte se jen na to jak se vyvíjí kauza Ráth či Nečasová a další, soudy svým rozhodnutím jen potvrzují že je to řízené mafií. Oni zneužili všeho obohatili se na náš úkor , prostě kradli a soud jim řekl jen ty, ty, ty už to nedělej. Ti největší lumpové nejdou ani do basy.

1 hlas

Ať si Sobotka vzpomene na volební sjezd ,který jej poslal do vedení partaje, jak mezi delgáty chodili mladíci a významnými pohledy doporučovali ono správné jméno.

1 hlas

Paní poslankyně neodhalila nic nového, co by se zčista jasna objevilo v poslední době, tudíž je třeba se ptát po její motivaci. Což třeba to, že je před volbami a vyhlídky poslanců ČSSD na znovuzvolení jsou prachbídné?

3 hlasy

To, že ČSSD ( jakož i jiné „renomovoné „strany), jsou prolezlé korupcí, není pro národ žádná novinka.Stejně tak jako udání nějakého jednotlivce na policii má ubohé a hlavně dlouhotrvající výsledky, dá se –li to nějakými výsledky vůbec nazvat a to za cenu sebezničení nejen ve straně ale společensky vůbec….vždyť jsou všichni na jedné lodi i když pod různými vlajkami, táhnou za jeden špagát.Co už těch kauz je a bylo..Ráth, Janoušek Rittig, ani se to snad nemusí všechno vyjmenovávat, to už zná každý zpaměti .

4 hlasy

Soudruhu Sobotko, už ti tví cenzoři, které jsi na ministerstvu vnitra ve spolupráci s velvyslanectvím USA vytvořil, za "nesprávné názory" přišli někoho zatknout ?

1 hlas

Vůbec se nedivím. Navíc je premiérem - a zároveň předsedou ČSSD - srandovní čulibrk a legrační Hurvínek, ze kterého si většina lidí dělá velkou srandu. Mít v čele takového pitomce, tak to je pro ČSSD opravdu terno a zaručený úspěch ve volbách.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov