Kauza Altner
ČSSD podezírá soud z podjatosti, podala námitku

04.05.2016 17:15

Sociální demokracie podala námitku podjatosti na Obvodní soud pro Prahu 1, který má rozhodnout o exekuci strany navržené bývalým advokátem Zdeňkem Altnerem. Důvodem jsou prý vyjádření mluvčí soudu pro média, uvedl Český rozhlas Radiožurnál.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jak jsem jíž zmínil, ta smlouva nepamatuje na eventualitu prodlení platby dle článku IV. b) neboť v článku VI. mluví o jiných eventualitách než o prodlení odměny dle IV. b). Potažmo ČSSD stále dluží 10% z nájmů za období od uzavření smlouvy do konce toho sporu, ale žádná smluvní pokuta se na tuto částku nevztahuje. Případně pokud se vztahuje tak prosím kde specificky?

Co se týče věci toho, že soud přece prý jíž řekl Altnerovi, že dostane více jak 300 miliónů, mám za to, že v rozsudku je zmíněná možnost odvolání, ke kterému došlo, potažmo se exekuce nezdá jako náležitá neboť odvolací řízení co vím ještě není uzavřené.

(tento komentář v rámci poradenství kde odměna 10% ušetřených peněz při případným úspěchu toho že soud uzná, že z té smlouvy není zřejmá žádná pokuta za pouhé prodlení proplacení odměny dle IV. b) pokud ČSSD na mojí radu dá aby se přesně na toto odvolali)

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov