Kauza Čapí hnízdo
ČSSD se bojí, že z Babiše bude premiér

24.03.2016 06:28

Kdyby premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) navrhl kvůli kauze Čapí hnízdo prezidentovi Miloši Zemanovi odvolat vicepremiéra Andreje Babiše (ANO), mohlo by to skončit tím, že Babiš bude premiérem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaro Ovsina (9 hlasů) 24.03.2016 08:54

    Když bude Babiš premiérem staneme se suverénním státem jako poláci

  • Vratislav Zapletal (7 hlasů) 24.03.2016 08:46

    Raději budu volit oligarchu, který mi dává koblihu, než nového lháře...

  • Josef Novák (5 hlasů) 24.03.2016 11:13

    ODS+Top09 za pouhých 7.let jejích vládnutí na čele z nejlepším...

  • Josef Dlouhý (5 hlasů) 24.03.2016 12:32

    ČSSD se bojí oprávněně. Jsou to totiž takoví tuneláři jako ODS. A...

  • Marie Metelková (4 hlasy) 24.03.2016 08:11

    Po tom všem, co nám předvedli svým zbohatnutím Gross, Klaus,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nic moc, ale stále lepší než zrádný promerkelovec Sobotka. Ten (zatím) nehodlá ani respektovat parlamentní usnesení.

0 hlasů

Někde jsem četl, že chce být prezidentem,Premiér nebo prezident, pro náš stát největší ničitel.Ať soudruh Bureš raději pravdivě vysvětlí kauzu Čapí hnízdo.Mlžil o tom už hodně

0 hlasů

Odvolat Babiše znamená odchod ANO z vlády, následně pád vlády, poté nové volby, vítězství ANO a Babiš premiérem.
Všehoschopný Sobotka s bním půjde rád do koalice a chameleony z ČSL už potřebovat nebudou.
A určitě se prosadí nějaká nová strana, podobně jako ve SR.

2 hlasy

Ten hlupáček aspoň ovládá pravopis ty mysliteli.

0 hlasů

Chybička se vloudila,toto mělo být pod Josefem Novákem v 11.02 h.

0 hlasů

ČSSD se bojí oprávněně. Jsou to totiž takoví tuneláři jako ODS. A když bude p. Babiš premiérem, tak se může stát, že se bude zajímat o kauzy, které měli pod palcem ČSSD !
Z Babiše má každý strach a ve spojení se Zemanem - zloději už jsou pos ranní.

5 hlasů

Babiš nazývá Kalouska zlodějem a tunelářem, a přesto se o jeho kauzy nezajímá. Proč by se tedy měl zajímat o socany? Babišovi stačí když si přihraje nějký kšeft se státem, nebo stát bude podporoval jeho produkty. Nic jiného ho nezajímá.

0 hlasů

prostě jen řekl že kdyby vláda skončila tak by mohl být Babiš premierem.o tom že se se ČSSD toho bojí jsem vůbec neslyšel! takové jsou naše média , lžou a vymýšlejí si!

0 hlasů

Proč Sobotka neodvolá Babiše? - Protože by Babiš mohl být premiérem.Takže oni se toho podle Vás nebojí, ale přitom to je důvod proč ho neodvolají. To přece nedává smyl.

0 hlasů

ČSSD se nebojí že Babiš bude premiérem,nevolitelná strana s D-bierem se bojí totálního propadu a konce ve všech směrech.

2 hlasy

A to se Ti zdálo ve snu a nebo si nějaký jasnovidec! Já si spíš myslím že si jen obyčejný hlupáček !

0 hlasů

Ten kdo zhotovil ten hezký plakát,by měl poskytnout své určitě perfektní informace policii a komisi EU,jinak se dopouští zatajování skutečností trestného konání.:-)

1 hlas

Ty vážně myslíš, že OLAF informace o Babišově kličce nemá, když to začal šetřit?
A že Babiš lhal, je snad jasné, když ještě nedávno říkal, že neví, kdo akcie vlastnil.

0 hlasů

To se pane Fuku domníváte,že když vás někdo anonymně udá,že jste zpronevěřil např.10 mil.tak to nebude nikdo prověřovat?:-) Co se týče Babiše jako takového, jsem napsal svůj názor u jiného článku a částečně dole pod vaší myšlenkou.

0 hlasů

To záleží na tom, co považujete za prověřovaání. Pozvou si mě k podání vsyvětelní , a pak to odloží, protože bude jasné, že to je naprotý nesmysl. (Ne že bych byl tak poctivý, ale nemám možnost)

OLAF důkladně prověřuje asi jen 15% udání, zbytek rychle odkládá. A Babiš s Čapím hnízdem se etablova právě do těch 15%. Takže srovnáváte nesrovnatelné.

0 hlasů

Když bude Babiš premiérem staneme se suverénním státem jako poláci

9 hlasů

Spíše se Agrofert stane vedocuí silou ve státě.

2 hlasy

Což je pořád lepší, než když se vše podřizuje zájmům globálních firem a importovanému lidskoprávnictví.

0 hlasů

Raději budu volit oligarchu, který mi dává koblihu, než nového lháře a zloděje, který mi dokázal poslat akorát složenku

7 hlasů

Zkrátka krást smí jen ten, kdo ti dá koblihu. Kdo tě upozorní, že se žije na dluh, nesmí na zlodějnu ani pomyslet.

1 hlas

ODS+Top09 za pouhých 7.let jejích vládnutí na čele z nejlepším ministrem světa Kalouskem zadlužili stát o 760.miliard!!!!!!!!!!!!!!!!!a co beztrestně za přispění modré justiční mafie rozkradli se už nedá ani spočítat!!! a chtít aby se ODS a Top09 dostali znovu k moci může jedině šílenec a nebo stejný zloději a podvodníci jako byli oni!!!!!

5 hlasů

a) to zn. že ABbiš může dělat kličky aby si vzal dotaci pro malé firmy?
b) lidi to chtěli. Jen si vzpomeňte na ten řev, když chtěli zdanit stravenky, nebo dávky podmínit veřejně prospěšnými pracemi.
c) vnější vlivy jako byla krize naši politici těžko ovlivní. Socani měli štěstí, že tou dobou byli v opozoci.
d) je jiná možnost, než ODS a TOP, nebo Babiš, který si přihrává kšefty pro své firmy, nebo socani, kteří v rámci sociálního státu nás udělají všechny stejně chudé? O nástupkyni zločinecké KSČ neuvažuji.

1 hlas

Kdo tenkrát řekl že peníze z privatizace jsme projedli a propili?Já u toho stolu neseděl a nechlastal.

1 hlas

Prochlastat prachy, které mám je něco trochu jiného než si na chlast půjčit.

0 hlasů

Po tom všem, co nám předvedli svým zbohatnutím Gross, Klaus, Kalousek, Topolánek s Dalíkem, Barták, Bém a celá řada dalších je Babišův příběh úsměvný. Dopřál dětem samostatně podnikat a ještě jim koupil koně. 10 let? 15 let? Trest smrti byl naštěstí zrušen.

4 hlasy

Gross zbohatl to je fakt ale je taky jisté že nic neukradl . Byl prostě chytrý a věděl jak na to!!!takových zbohatlíků který zbohatli podobným způsobem je u nás habaděj! kdyby udělal něco protizákonného tak by ho modrá mafianská justice dávno odsoudila a zavřela až by zčernal!

0 hlasů

Mimochodem. Na ta klička se provalila až teď. Takže fakticky hájíte lumpa, agumentem, že být lump, tak by se na jeho lumpárnu přišlo dřív.
Kalousek není za současné vlády byšetřován proč? Babiš o něm mluví jako o zloději a o korupčníkovi, ale trestní oznámení na něj nepodal.

0 hlasů

Jisté. Takže věříte na strýčka Vika a geniální obchod s akciemi, a nebo si hrajete se slovíčky, protože vzít úplatek (a o to šlo u Grosse spíše než o zlodějnu) přecejenom není krádež?

0 hlasů

Tak co, soudružko Metelková, už jste navštívila babišovo Čapí hnízdo, které, dle vašeho vyjádření, "vybudoval" pro všechny?
A jídelák, na který jsem vám poslal odkaz, jste si prostudovala?
Tady přece nejde o to, že Bureš dopřál něčím dětem podnikat, ale o chamtivost toho slovenského darebáka, kterému 54 milionů stojí za obcházení zákona.
Pro připomenutí - před čtrnácti dny Bureš prohlásil, že nevie, komu Bocianie hniezdo patrilo v dobe príjmu dotácie. A najednou to ví?

2 hlasy

Takže když jradounjiní, může Babiš čerpat dotace, které nejsou pro něho?

Proč si Gross, Kalousek, Topolánek atd. nešli sednout? Z těch jmenovaných byl souzen jen Dalík. Barták byl souzen za násilí na babách. Vypadá to, že u vašeho miláčka chcete čekat až skončí vyšetřováná, ale u ostatních máte jasno. Používáte více metrů?

2 hlasy

Ještě dnes je možno s nimi zahájit trestní řízení.
Jenom je třeba se obrátit na orgány činné v trestním řízení !
Ty odsesácké sviňáky je třeba přiškrtit.
Fiala ještě teď může kvákat v parlamentu. Po dalších volbách už tam nebude !!!

0 hlasů

S Grossem sotva.
U těch ostatních je otázka, proč to nikdo nedělá? Že by se !čistý" Babiš bál co na něj vytáhnou?

Že by Fiala nebyl v příští sněmovně, je nepravděpodobné.

0 hlasů

Jedině zas v jiné straně, jak mají posranci v oblibě.
ODS se do parlamentu nedostane. Je budou volit jedině zloději a dementi.
Ať Sazka vypíše kurz !

0 hlasů

To je stále "tanec mezi trním, zločin a trest, hon na čarodějnice ..." . A zatím se potřebujeme hlavně učit a zlepšovat svou práci. Prezident ať sám zaujme státnické stanovisko. Potřebujeme vize, program a aktivní spoluúčast spoluobčanů, které nás pozvednou. Tím také lze překonávat různé lapálie a formální počítání hlasů. A to masarykovské "Nebát se a nekrást". Jak již jsem v jiné souvislosti uvedl, základní platformou fungování státu je v podstatě sociálně demokratická platforma, která umožňuje dobře vyvažovat podstatné zájmy v politice .

0 hlasů

Ó jak chytré. Mnoho slov naprosto o ničem.

1 hlas

Lidí co volí Bureše za koblihu je mnoho. Podle jeho hesla Všichni kradou - jen já čerpám .... Tož čest práci.

4 hlasy

Nevím,jak je to s koblihou,horší je,když někdo nedá na svůj vlastní úsudek a ověřená fakta,ale na "příval argumentů",co nám předvedl ctihodný pan Kalousek s Fialou.:-)Osobně bych za řečnický pultík "nevlez",kdyby jsem měl tak "košatou"minulost,jako někteří.

4 hlasy

Co má Kalouskova minulost společného s argumenty, které přednesl.
Že Babiš lhal, je přec už jasné. A logický úsudek říká, že Babiš udělal kličku, aby dosáhl na dotaci, na kterou by jinak neměl nárok.

Mimochodem. Já být komouš a StBák o"očištěný" jen díky "důvěruhodnému" svedctví lidí, s kterými nechci být spojován, tak bych si netroufl nejen za pultík, ale ani do sněmovny.

0 hlasů

Vážený pane Fuku,nevím jak by jste se zachoval Vy v případě vlastní rodiny na místě Babiše (neberte to jako jeho obhajobu).Co se týče Kalouska,nejsou argumentem domněnky,argumenty dá na stůl až policie,nebo komise z EU.Vy se přesně chováte dle vašeho druhého odstavce stejně.Nepřál bych Vám v životě situaci,kdy by jste se chtěl obhájit,ale oponent vám už dopředu řekne,že jej nebude zajímat co řeknete,což se stalo.Pokud tací demokraté mají vaše sympatie je to vaší soukromou věcí.Závěrem - "Všechno,co řekneš,ať má význam."Ani.10.stol.př.n.l.

0 hlasů

Já? Možná stejně. Ale vzhledem k tomu, že necítm na to řídit takovou firmu, jako Agrofer, tak to otázka jen hypotetická.

Babišovo lživé tvrzení o tom, že neví kdo akcie vlastnil není doměnka, ale fakt.
Až uvidíte, vlastní maželku jak leze nahá s nahým zahradníke do postele tak případná nevěra také bude jen domněka, když zhlasli a vy nevíte co bylo dál? Když si to zrekapitulujete, tak Babišovi děti chtějí podnikat. Dostanou pozemky, prachy a nápad. Tomu bych ještě věřil. Proč ale firmu vrátili tatínkovi, když uplynulka pětiletá dopa od přijetí dotace, a proč v té jejich fimě měl podíl i jejich "strýček" lze vysvětlit jen jediným způsobem. Byla to klička a by Čapí hnízdo byla malá firma. Někdo odklání peníze, nebo firmu. Kocourek ze zlodějské ODS po provalení se odklonu peněz rezignoval. Co udělá Babiš z čistého ANO?

Mimochodem i doměnka se dá použít jako argument. Když padla Nečasova vláda, tak to byli také jenom doměnky. Byť pocházely od policie a od státního zastupitelství.

0 hlasů

Fuku, píše se, když už se chce psát a mudrovat, tak je třeba jít s černoušky na češtinu: domněnky BYLY ! ne byli

0 hlasů

To Jan Nekonečný 24.03.2016 13:03

Nic garantovat nemůžu.

Zpochyňujete, že obvinění poslanců ODS z úpaltkářství, což byl jeden z důvodů pádu nečasovi vlády bylo jen na základě doměnek?

0 hlasů

Naprosto jste mě "odrovnal" argumenty,nemám co dodat.:-) Jen snad maličkost,že mi děláte radost, ve vaší osobě máme garanta hlídání morálky,a zákonnosti,dík.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov