Trvá si na svém
ČSSD tlačí na ANO: Odsouzený člen vlády musí odstoupit

23.04.2018 18:07

Sociální demokracie bude trvat při vyjednávání s hnutím ANO o vládě, aby člen kabinetu v případě prvoinstančního odsouzení rezignoval. Sdělil to předseda sociální demokracie Jan Hamáček. Nedokáže si představit, že by ČSSD uzavřela vyjednávání, aniž by byl tento problém vyřešen.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • o k (4 hlasy) 23.04.2018 19:40

    Nejdříve jsme slyšeli, že s trestně stíhaným "ne". Teď dostali pár...

  • václav Ludvík (4 hlasy) 23.04.2018 19:11

    Sestavte si co chcete SPD a Komouši vás položí Hamáček je odporný...

  • Karel Hrabě (3 hlasy) 23.04.2018 18:56

    Babiš je zrádce svých voličů !!!!Jak může někdo tak klesnout !?

  • Ďury - (3 hlasy) 23.04.2018 19:25

    Pan Babiš mě hluboce zklamal tím, že jedná s tou zlodějskou a...

  • Guru Jára (3 hlasy) 23.04.2018 19:06

    Drzí vyděrači se 7% si dávají takové podmínky?Nekopat a vykopat,dokud...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ČSSD je směšná a zároveň i nebezpečná. Tato pidistrana chce prakticky neústavním způsobem převzít vládu. Ty neustálé další a další požadavky, vyhrožování odchodem z jednání, požadavek rozhodovat o věcech ke kterým je komptentní předseda vlády, vedou zřetelně k tomu, nedohodnout se a pak se pokusit svalit vinu na ANO. I ty neustálé dodatky "trestně stíhaný", "v demisi" a pod. by byly taky směšné, kdyby nebyly účelově používány pro ovlivnění veřejného mínění. Když někdo vtlouká lidem do hlav tato rčení, doufá že přetanou myslet a budou jen slepě opakovat hesla z novin, ČT a !spřátelených medií a "demokratických" politiků. Nikdo se už pak nebude ptát (nebo mu to nebude "demokraticky" umožněno), jak je možné, že zloděj ze samoobsluhy se nesmí nazvat zlodějem, dokud nebyl pravomocně odsouzen, zatím co předseda vlády je "demokraticky" nazýván trastně stíhanou osobou těmi, kteří veřejně prohlašují, že ctí zákony této republiky.
Jak je vůbec možné, že t.zv. "politici demokratičtí" (pojmenovali se tak sami), chtějí nedemokraticky sami rozhodovat, kdo je demokrat a kdo ne a dokonce nazývat předsedu nepohodlné strany fašistou. Nejsou schopni něco takového dokázat a tak překrucují fakta nebo i vysloveně lžou v naději, že lidé mají krátkou paměť. A řičí jak Viktorky u splavu nesmysly.) a znovu a znovu. Již dávno jeden "takypolitik" prohlásil, že 100x opakovaná lež se stává pravdou a mám takový dojem, že někteří "demokratičtí" politici si tuto větu oblíbili, přivlastnili a houfně ji používají.
I zde se demokratická diskuse (možná jen zde, jinde to jaksi nejde) zvrhla do nadávek a špinění, co jistě moc demokratické není. Demokracie je diskuse, ne házení blátam, kamením a později i střílením po těch, kteří si dovolí mít jiný názor v rozporu s názorem dotyčného "demokrata"

Vím, že je to marný požadavek, ale přestu - umíte, pánové a dámy zde psát slušně, přinášet věcné a podložené srgumenty? Asi ne, jak se zdá ze zdejší převahy bláta nad argumenty. Škoda, takto se diskutovat ve slušné společnostu nedá a tak ... je ještě vůbec tato společnost slušná?

0 hlasů

Kdo neposlechne nejmoudřejšího muže planety, ten se po zásluze zesměšní.
Génius

0 hlasů

okamůra je aspoň Slovan po mámě-Moravák.ne jako ti jidáši afro-aziati semiti židi rath,a.novák,standa gross,filip,fiala,bartoš,bureš-babiš,klausovic, - chovanec,john,moroz,stropničtí,metnar,šilerová - ,šlechtová,j.němcová,pelikán,vojtěch,brabec, - mílek&spol.

1 hlas

hilšer,fišer,horáček.

0 hlasů

Uvidíme jak se budou sosani ošívat až se začnou vyšetřovat jejich spící kauzy a že jich není málo. Sosani si budou klást nějaké podmínky a sami mají máslo na hlavě.

0 hlasů

novinařska falesna banda si zadnou vladu s Babisem nepřeje--vetsinou vzdy fandili Gazdikovske Kalouskovske Cernoprdelnicke a Odeesacke verbezi--hlavne CT 24 doslova podsouva diskutijicim svoje pojeti sveta a je k zbliti

1 hlas

Porad lepsi nez fandit komousum jako ty, teplej ruskej buziku.

1 hlas

hm uz jsi nam to rekl tak si vlez ty podobany smradlavy obltloustly impotente na svoji vyzranou matrojonu a o neco se pokus--bude to lepsi nez tve primitivni vyplody zde

1 hlas

Ty buziku, vlez si na svojeho ruskyho lampasaka s elpickem na prehazovacce a hlavne moc nefunte:-)

1 hlas

Okamuuura pomalu chape, ze bude vzdy urcen pouze na pozici cistice zachodku v metru v Pchjong-jangu:-)

1 hlas

Pekne tady radi Okamurovi buzici:-) 70 let po valce a sikmooci pablbove tady radijo jako pominuti:-)

1 hlas

Nejdříve jsme slyšeli, že s trestně stíhaným "ne". Teď dostali pár křesel a už se "ne" zredukovalo na odsouzeného. Obávám se, že si ČSSD kope hrob. Co se nepovedlo Sobotkovi, dokáže hlupák Zimola a naivní, možná snad i slušnější než zbytek, Hamáček.

4 hlasy

vy jste ten přiobtloustej strejda,co držel tu ceduli na sjezdu ksčm-Česko není Rusko?

0 hlasů

Ty jsi ten strejda, co zere soulet a pak prdi, Ledfinko?

1 hlas

netykejte,mešuge.

0 hlasů

Jak tak sleduji tuhle diskuzi tak je tu sami do modra vzteklí Okamurovec !

1 hlas

Pozor pozor idioti říkají jak by to vypadalo v okolních státech kdyby ve vládě bylo SPD co by řekli hlupáci v Buselu prasata z unie ovlivňují volby a sestavení vlády u mě máte utrum volím pro zachování ČESKA a ne pro rozklad a převzetí země Lidoveckým gedtapem.

2 hlasy

Pan Babiš mě hluboce zklamal tím, že jedná s tou zlodějskou a zkorumpovanou ČSSD. Jak si mohou tito haj....zlové se 7 % hlasů diktovat? A jak to může ANO přijmout? Vnitro potřebuje ČSSD aby zakrylo svou "reorganizaci policie" pod taktovkou té svi....ně Chovance. Aby se zakryly prasárny ČSSD okolo OKD, Diag Humann atd. Vymažme ČSSD z politické scény ČR, je to strana zkorumpovaná, co prokázala i v r. 1948. Hamáčku, táhni i s těmi svými oranžovými zmr....dy do pr...dele!

3 hlasy

lidi ho volili,mysleli že je druhý trump.ale dostali místo trumpa jidáše-bureše.co krade a lže.

2 hlasy

Ďury hlupáku,ty zmr..de,z vymazaným mozkem poděkuj Babišovi že odkopl Okamura jak špinavý hadr a raději šel vyjednávat z ČSSD která dostala ve volbách 7%!!!Už to o něčem vypovídá tak přestaň pěnit a dávej pozor aby Tě z toho vzteku neklepla pepka blbe!

1 hlas

Sestavte si co chcete SPD a Komouši vás položí Hamáček je odporný odulý buzík

4 hlasy

Hamáček a celá podrazácká parta socanů,by zasloužila roztrhnout prdel ke krku-nejlépe hráběma

2 hlasy

Ty jsi se s hrabema v prdeli narodil, vid Marceli?-)

0 hlasů

Hlupáku,nikdo nemůže za to že z Okamurou nikdo a ani Babiš nechce mít nic společného!!!Tak přesvědč Babiše že Okamura je dobrá volba a bude vše vyřešeno nemyslíš? Tak přestaň pěnit Osle a zamysli se kdo a proč Odkopl Babiš Okamuru!

0 hlasů

A co respekt výsledků svobodných voleb?Pro mě osobně je nejvíce extremistiká strana KDU a TOP 09,navíc samej buzík a škůdce země

1 hlas

Rozvoral kritizuje postup ČSSD při vyjednáváních s hnutím ANO o možné vládě, podle něj si strana s pouhými 15 poslanci klade přílišné podmínky. Zároveň Rozvoral nenachází nic, čím by současná ČSSD mohla zemi pomoci. Naopak připomíná současnou roztříštěnost uvnitř strany: „Strana si zakládá na tradici a zkušenostech. Jak si ale máme ony zmiňované politické zkušenosti chápat­? Ve většině důležitých rozhodnutí byla strana nejednotná, názorově roztříštěná a mnohdy pro partnery nečitelná. Uvedu pouze dva příklady:

1. Poslední zasedání předsednictva strany ČSSD, které rozhodovalo o dalším pokračování ve vyjednávání o budoucí vládě s hnutím ANO, dopadlo v poměru 14:12 (v prospěch jednání o účasti ve vládě). Jaký je to ale výsledek z politického hlediska? Hlasování prošlo jedním hlasem – jen jeden hlas proti vyjednávání by znamenal poměr 13:13 – a to neurčitý výsledek. Postavit partnerství na tom, že budeme čekat, jak rozhodne předsednictvo strany, je sice dobrá strategie, když je třeba získat čas, ale pozitivní výsledek postavený na většině získané jedním hlasem navíc je výsledek politicky slabý.

2. Prezidentské volby v roce 2017, kdy z rozhodnutí předsednictva ČSSD nepodpořila konkrétního kandidáta z uchazečů o Hrad.“

ČSSD podle něj také ukázala, že umí jednání o vládě patřičně protahovat. Vidí ji jako faktického vítěze tahanic o křesla, neboť Andreji Babišovi brzy uplyne čas, stanovený prezidentem Milošem Zemanem pro sestavení vlády. Za jednáním sociálních demokratů vidí poslanec Rozvoral jednoznačně finanční motiv a vzpomněl i na obří dluh strany vůči zesnulému advokátovi Zdeňku Altnerovi: „Je ale pochopitelné, proč tomu tak je. ČSSD ztratila po volebním debaklu významný zdroj příjmů. Deficit, který strana utrpěla, činí za čtyřleté sněmovní období výpadek ve výši zhruba 183 milionů korun. Navíc strana dluží 337 milionů korun svému bývalému právníkovi Zdeňku Altnerovi za to, že jí před lety pomohl vysoudit Lidový dům, který ČSSD používá jako záruku na splácení úvěrů a půjček. A mediální zprávy uvádí, že jich není málo. Nejsou to jen další důvody, proč chce do vlády?“

Na závěr Rozvoral cituje i slova svého předsedy Tomia Okamury: „ČSSD je stranou, která vždycky naslibovala a nikdy nesplnila. Má za sebou celou řadu stále nedořešených skandálů a podle našeho názoru není schopna garantovat hlasy patnácti poslanců, proto taková vláda nebude stabilní.“ Celý komentář pak shrnuje poznámkou, že ČSSD vystavili účet sami voliči. Vzhledem ke špatnému výsledku je patrné, že už straně nevěří.

1 hlas

Drzí vyděrači se 7% si dávají takové podmínky?Nekopat a vykopat,dokud je čas,znemožní se sami

3 hlasy

Babiš je zrádce svých voličů !!!!Jak může někdo tak klesnout !?

3 hlasy

co chcete vod semity žida?lži a podfuky.nikam neklesl.vždy byl dole.jidáš.

1 hlas

Proč?

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov