Ministrovy telefonáty
ČSSD vyvolá kvůli Kalouskově aféře hlasování o nedůvěře vládě

13.07.2012 15:53 Aktualizováno 13.07. 16:10

Opoziční ČSSD vyvolá kvůli aféře ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) hlasování o nedůvěře vládě.  Dalším důvodem je zvyšování DPH.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Fčelák (621 hlasů) 13.07.2012 15:46

    Ať už táhne ta Nečasova sebranka gaunerů a zlodějů do hajzlu - do...

  • daniel Pink (545 hlasů) 13.07.2012 15:48

    již 90% občanu blije z pravičackych kmotrovskych šmejdu

  • Deratizuj modrý mor (540 hlasů) 13.07.2012 16:20

    Včera rudý modrý dnes já jsem zladěj z ODS ! Táta komouš udavač...

  • Holly (339 hlasů) 13.07.2012 16:55

    horsi uz to bylo, za zemana, za paroubka, za grosse, vzdy kdyz byly u...

  • Holly (278 hlasů) 13.07.2012 15:50

    přesně tak! ať táhnou, ke korytu by měla nastoupit Sobotkova sebranka...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kalousek dava chlupatejm straslive do kozichu , super , konecne nekdo se jich neboji ....

5 hlasů

Otázka do diskuse:

a) padne celá vláda
b) padne pouze Kalousek
c) vláda vydrží a bude hůř

20 hlasů

V politice zásadně platí, že změny jsou buď minimální nebo žádné.

6 hlasů


Uz tu komedii hrali nekolik krat a co se stalo?Cili se stane velke H,takze je to c)..

14 hlasů

Prototže sedím v zastupitelstvu, tak vám musím říct, že v podstatě jde o to, kolik hlasů si seženete,jaké je momentální rozložení sil, nebo co kdo bude chtít následovně.Bohužel- to jsem si uvědomila hned ve svém prvním návrhu ve prospěch občanů-nepomohlo logika, nepomohly čísla. Situace byla před schvalování dotací ,a tak se mnou hlasovali pouze ti nejslušnější.Nemyslím, že se ze sttrany ČSSD jedná é komedii. Oni ty hlasy mají jedině když se přidají i jiní.Copž by momentálně i mohli. Ale těsně.

6 hlasů

Pokud, tak maximálně za B. Pokud by se poštěstilo za A a tím i za B, myslím, že národ bude slavit jako při vítězství na MS v hokeji.

ALE ... JE POTŘEBA POHLÍDAT SI, ABY DO NOVÉ VLÁDY NENALEZLA STEJNÁ SEBRANKA!

Tentokrát si myslím, že ČSSD odhadla správnou dobu.

20 hlasů

Váda nepadne a líp nebude..za žádné vlády...je třeba se snažit víc vydělat...jestli padne nebo nepadne Kalousek na to nemá vliv...

9 hlasů

Mýlíte se- jen těch peněz,co bylo ukradeno, předražené zakázky a prohrané arbitráže. A kromě toho -ČR nepatří k nejzadluženějším zemím, ale k zemím, která jde cestou škrtů.A to je nebezpečné.

4 hlasy

Pokud zůstanou po jeho odchodu stejně vysoké daně, spotřební daň a projde asociální návrh na příspěvky na bydlení a na doplatky nájemného i po odchodu Kalouska, pak to vliv mít nebude. ALE tím by si ČSSD totálně pod sebou uřízla pomyslnou větev...

14 hlasů

..no..soc. dem. všude naslibují nemožné...ale potom ti vysvětlí, že to vlastně už nelze změnit, protože pravice to tak zavinila....Ma´dar Guyrcany (soc. dem.) vyhrál 4. důchodem (dokonce prosadil i zákon)..a potom řekl...nebude, protože není kde brát...hotovo...

9 hlasů

Zase nadbytečný teátr...udivuje mne , jak si poslanci vystačí sami...

12 hlasů

To zase bude taškařice! ...oni si ti chudáci, socani snad opravdu myslí, že vládu shodí?

10 hlasů

Stejně tak, jako si Kalousek myslí, že je soudce, žalobce i kat v jedné osobě...

17 hlasů

" Chemickej Kali " , vsechny nakazi vsteklinou .

19 hlasů

snad to výjde

17 hlasů

Kéž by.

23 hlasů

Sportka?

9 hlasů

:)

9 hlasů

Nejlepší je jak lidi uvažují jestli bude po volbách lepší ten či onen. Na to jsou jen 2 odpovědi. Nikdo,opakuji nikdo nemůže být horší,než ta současná sebranka. A jako bonus pádu vlády by bylo to, že by definitivně pod stůl šel církevní tunel. A to za to opravdu stojí.

34 hlasů

Ano, to máte pravdu.

21 hlasů

horsi uz to bylo, za zemana, za paroubka, za grosse, vzdy kdyz byly u kormidla socky

339 hlasů

Přepis, který doslovně citoval ve Sněmovně poslanec Skokan: Skokan: Dobrý večer pane ministře! Kalousek: Nazdar ty debile! Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem? Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty čůráku. Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte. Kalousek: Kolik ti za to dali, ty blbečku? Skokan: Nevím o čem mluvíte. Kalousek: Víš moc dobře o čem mluvím. Odmítl jsem ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině? Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval. Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači? Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec. Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat. Skokan: Já? Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co? Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby ... a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj. Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil ... Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně. Skokan: Klidně pane ministře.

18 hlasů

Jistě nový Nicku s 329 hlasy :-D Opravdu průkazný příspěvek. To vám modráci není trochu trapně...

19 hlasů

ano,bylo hůř máš pravdu modrej svazáku. HDP rostlo jen 6 %, lidi se měli líp a pravidelné 100 miliardové schodky taky nebyly. To co byl za levice rekordní schodek,to je u Kalouska standart

47 hlasů

Pokud přijde k úhoně dement, kterej je schopnej volit Kalouska a spol., tak to tomuto národu jen prospěje. Tak se neobávej,aspoň něčím budeš prospěšnej

26 hlasů

A já myslel, že to má mozek.

12 hlasů

Nic si z toho nedělejte, i mistr tesař se občas utne :-D

12 hlasů

Já si z toho nic nedělám. Na druhou stranu, co lepšího bych měl napsat?

8 hlasů

Pokud by snad měl být prolhanej Sobotka premiér, tak vedle televize skončím i s návštěvami zpravodajských serverů, abych se vyhl úhoně.

80 hlasů

Ale to by bylo to pomyslné pštrosí strkání hlavy do písku - na daních by vás to dohnalo i bez návštěv serverů i bez TV :-D

12 hlasů

Strkání hlavy do písku by bylo, kdybych se k tomuhle falešnýmu androidovi nevyjádřil teď. To, že je v čele ČSSD jenom svědčí to tom, v jak hlubokém úpadku ta strana je.

8 hlasů

A můžete nějaké ty jeho lži konkrétně specifikovat, asi mi něco ušlo...

15 hlasů

Paní Zwiebel, ten lže ještě než otevře pusu.

11 hlasů

Včera rudý modrý dnes já jsem zladěj z ODS ! Táta komouš udavač (Nečas) Já na prachy vysavač.Iq tykve modrý smích s tunelem mi Topol pích !Sem tam pěkná provize to je moje Lidé vize !Já se za to nestydím brzy prachy uvidím ! Po nás nejspíš potopa za to může Evropa ! Na všechno mám racept jistý jen nevolte komunisty ! Modrá šance ty ji máš z důchodem se neshledáš ! Program vize ideje ODS je naděje ! Topolánek Tlus-tchoř Bééém naprosto vše rozkradem!!!)..

540 hlasů

vypadl ti refren o Rathovi a jeho parte

268 hlasů

Za co bysme je pozavírali, kdyby se nedostali k moci?..

10 hlasů

Uvidíme,zda v ODS ještě zbylo pár rozumnějších poslanců,kteří pomohou opozici, ukončit tuhle tragickou frašku,když už jejich předseda se drží funkce,jako lejno košile a raději zničí celou ODS,než aby podal demisi,ještě dnes,on sám.

38 hlasů

Nemůžou, Duka by je dal do klatby a Kikina by se mračil.

29 hlasů

:-D Víte co? Ať se Kikina třeba pos..., může kolikrát chce (demokraticky) a Duka? Ocas placený z našich daní? POŘÁD JEŠTĚ Z NAŠICH DANÍ? Ať drží hubu, nebo mu ji někdo hodně brzo zavře! Slyšeli jste slovo boží. Amen.

12 hlasů

Koalice ma jediny a vekly stesti , ze v CSSD je proti nim strasna sbirka polovzdelanych oblud . Hlavne Zaoralek , ten vypada hrozne , jeste nikdy nic nevymyslel a je vejecne stinovy . Nebo Hasek , moravsky hejtman , co musel maturovat na Slovensku .

94 hlasů

prave, mistni socky si naivne mysli ze to s nima bude lepsi, bude to uplne stejny, ale s vetsi dirou v rozpoctu

214 hlasů

Myslím, že nemáte pravdu. Současná vláda svou politikou vede Česko do recese, k tomu vytváří stamiliardové výdaje církevními restitucemi a penzijní reformou. ČSSD bude změnou k lepšímu. A snad důchodci nebudou muset živořit jako teď...

21 hlasů

Penzijní reformou a církevními vyrovnáními se právě naopak státní rozpočet šetří...."restituce" se dostanou zcela mimo rozpočet...a u penzí kromě "prvního pilíře" všechno ostatní taky....tady je právě možnost zvýšení pro některé mladší důchodce..

12 hlasů

..a pokud by se penzijní reforma povedla, tak se právě vláda z hrozby recese určitě dostane, snížením podílu rozpočtu na penzích...

8 hlasů

..pro důchodce se změnou vlády nezmění vůbec nic...:)))) To nevím, co očekáváš...

14 hlasů

již 90% občanu blije z pravičackych kmotrovskych šmejdu

545 hlasů

no tak ja bliju hlavně s Tebe,šmejde

201 hlasů

Máte pravdu.
"...Na otázku, zda jsou spokojeni se současnou politickou situací v České republice, odpovědělo celkem 92 % dotázaných, že nikoliv...

pouhých 8 % soudí, že jde čr správným směrem. „Je to historicky vůbec nejhorší poměr od roku 1995, kdy STEM začal tuto otázku pokládat,“ komentuje výsledek agentura.

45 hlasů

Ja taky nejsem spokojen s politickou situací v ČR!!!Když si vzpomenu že po 22letech sedí komunistický pohlaváři v poslanecké sněmovně,v četne udajně vyléčených komunistu,tak má odpověd bude znít taky NE.

13 hlasů

a kde v tom textu se pise o pravicackych smejdech?

253 hlasů

Chytrému napověz...

17 hlasů

Hloupou kopni...

5 hlasů

tuhle statistiku ti připravoval paroubek nebo grebenicek?

33 hlasů

To už ví i soudruh Nečas.

19 hlasů

Ať už táhne ta Nečasova sebranka gaunerů a zlodějů do hajzlu - do vězení !!

http://www.justicnimafie.cz/?cz_novinky,43

621 hlasů

přesně tak! ať táhnou, ke korytu by měla nastoupit Sobotkova sebranka gaunerů a zlodějů

278 hlasů

Holly, v ČSSD fungují samočistící mechanismy. V ODS, TOP09 a VV největší gauneři zastávají nejvyšší posty. Takže rozhodně raději Sobotkovu partu, než trpět tuhle vládu.

23 hlasů

Jaké "samočistící mechanismy"? Máte snad na mysli, jak se středočeská mafie vysmála rozhodnutí vedení ČSSD?

73 hlasů

V některých krajích jsou mafie napříč politickým spektrem natolik silné, že je musí zlikvidovat voliči.

Nicméně je to opět prezidentský kandidát ČSSD Jiří Dienstbier, kdo navrhuje účinné řešení tohoto problému. Zatím to ještě není na webu, slyšel jsem to od něj osobně na přednášce.

12 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov