Vnitřní spory
ČSSD vyzve Benešovou, aby opustila partaj. Kvůli vládě

27.06.2013 11:10

Sociální demokracie vyzve svou bývalou místopředsedkyni Marii Benešovou, která přijala post ministryně spravedlnosti ve vznikající vládě Jiřího Rusnoka, aby odešla ze strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • kazimir kazimir (5 hlasů) 27.06.2013 11:40

    Právě že ta naprosto nesoudná baba se nacpe do jakéhokoli koryta!

  • Václav Horák (4 hlasy) 27.06.2013 11:45

    Matka rudooranžové justiční mafie si se Šloufovskou mafií náramně...

  • Jan Karel (4 hlasy) 27.06.2013 11:17

    Ztrácí ČSSD soudnost ? Kdo se cpe do korýtek ???

  • Václav Horák (4 hlasy) 27.06.2013 11:51

    To bych raději zase začal dělat rukama,než abych to hodil komoušům....

  • Václav Horák (4 hlasy) 27.06.2013 11:49

    Nesmíme ani zapomenout na čtvrtunového vepře Prcinu,ten zase jakoby...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nevim, ale mozna se deti budou jednou ucit v ucebnicich dejepisu o "Necasove sukaci afere" ktera polozila vladu a umoznila politicky putsch komunistu. .

0 hlasů

Tak kdepak jste, vy lokajové čssd?

1 hlas

V Rusnokově vládě by neměl být žádný člen jakékoli politické strany, neboť to bude vláda nepolitická.To tedy platí i pro paní Benešovou. Ta ostatně proslula tím, že dělala vždy něco jiného než její strana, takže výzva k opuštění strany když opět jedná v rozporu s jednomyslným usnesením jejího vedení je naprosto namístě.

0 hlasů

1) Marie Benešová vydala jako Nejvyšší státní zástupkyně 19. prosince 2003 „Pokyn obecné povahy č.12“, ve kterém přikázala státním zástupcům, aby všechna podání občanů, směřující proti státním zástupcům, soudcům nebo pracovníkům dalších státních orgánů odmítali, vraceli k doplnění, případně rovnou překvalifikovávali na méně závažné typy provinění. Vytvořila tak kastu nedotknutelných.
2) Marie Benešová a její přímí podřízení věděli už v roce 2003 o odposleších, prokazujících korupci v Národním bezpečnostním úřadě. Tehdejší šéf NBÚ Mareš však byl odvolán až po dalších dvou letech. Pokud se nepletu, tak NSZ nikdy nevysvětlilo, proč v rozporu se zákonem ve věci nejednalo.
3) Marie Benešová v rozhovoru pro MfD dne 20.5.2003 poněkud prostoduše přiznala, že v kauze Diag Human úzce koordinovala činnost nezávislého státního zastupitelství s ministrem vnitra Stanislavem Grossem a náměstkem policejního prezidenta. Prohlásila, že státní zastupitelství už v téhle věci udělalo všechno, co šlo, a že nyní je na policii, aby vymyslela, jak dál. A dodala: „Určitě v tom stát nenecháme.“ Pod jejím vedením NSZ aktivně koordinovalo i s vyšetřovací komisí Sněmovny (doloženo dokumenty z archívu Sněmovny) a na základě nepravdivého podnětu její tajemnice zahájilo v pořadí už čtvrté vyšetřování společnosti, která si kdysi dovolila žalovat stát za způsobení škody. Je třeba vzdát čest policejním vyšetřovatelům, kteří přes nátlak celou věc nakonec odložili – možná i proto, že zjistili, že ministerstvo zdravotnictví nejméně v jednom případě zfalšovalo úřední statistiku.

2 hlasy

Vedle vepřových hlav ve vládě se bude širokorozchodná prdel dobře vyjímat.

Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití, leč neproduktivní voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.
Poměrný systém, založený na přibližně rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ šarlatánsky získaných hlasů pro neautentické partaje, je nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
nebo:
http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku

2 hlasy

Komuniste maji ve Svycarsku jen exotickou hodnotu.
V Rakousku se komuniste nedostanou pri volbach pres jedno procento.
Pouze nemecko ma vyssi procento, protoze se jim tam navalila ta spina po dederonech.

Proc maji Cesi takovou zalibu volit to nejhorsi co politika nabizi ? Komunisty a nacisty !!

2 hlasy

Politický pulec Sobotka ( a jeho nedorostlá svita ) dělá jednu chybu za druhou . Nejdříve nejsou schopni pochopit , že cesta k předčasným volbám vede jen přes Prezidenta a teď se asi začnou zbavovat těch , kteří to chápou ( samozřejmě že demokraticky - jak jinak ) .

1 hlas

Kdyz CSSD zaklinovana mezi obcanske strany a komunisty a jine komunistoidni strany ztrati hlasy, pak je to jen dukaz, ze socialni demokracie (uspesna v jinych zemich) nema v Cesku opodstatneni, protoze ceska obcanska spolecnost na svem levem stredu nic nema. Ma pouze na levem konci komunistickou zber, do ktere se nyni zaradil i Zeman, kdyz dobrovolne opustil CSSD. Tyto strany se budou radikalisovat (uz tak cini) a ti slusnejsi se vrati do obcanske spolecnosti.

Zemana meli pred volbama vysetrit psychologove.

2 hlasy

Hoši honem,než se pravicová mafie ODS/TOP zase pokusí vrátit a odložit vše !!Máte měsíc-dva.Tak do toho!


Protikorupční policie zasahuje v sídle právnické kanceláře MSB Legal (dříve kancelář Šachta & Partners), která zastupuje lobbistu Ivo Rittiga. "Provádíme úkony v rámci trestního řízení. Místo ale nebudeme specifikovat," řekl iDNES.cz mluvčí útvaru Jaroslav Ibehej. Zásah ale serveru potvrdil další zdroj.

1 hlas

Vsude pisi, ze polovina naroda podporuje Rusnoka.
To neni dobre znameni. Ale uz to neni 100 % jako za bolsevika !!!

4 hlasy

Mádlovci budou volit do zblbnutí nebo až jim dá život na kokos pořád Karla.Naši předci věděli,proč se zplnoletilo,až v 21 letech...Dnes by to chtělo tak v 35 letech.:-)))))))

0 hlasů

Novaku, tobe nepatri volebni pravo vubec. Ty nebudes mit rozum ani v osumdesati.

2 hlasy

:))

1 hlas

Benešová stejně hledá záminku jak přejít do SPOZ...Sobotkovi nezávidím.Ten musí být na bednu.Z jedné strany jej tlačí Zeman - z druhé voliči,kteří se bojí díky mediím kvůli poválečným kiksům komunistů a proto jej volí a v zadu mu vyskakují zemanovci...a navíc koalice se vždy semkne,když jí jde o kejhák...on by fakt asi ty volby potřeboval nyní NEBO SE MU TO ROZKLÍŽÍ.

2 hlasy

Matka rudooranžové justiční mafie si se Šloufovskou mafií náramně rozumí.Navíc svým zjevem jakoby z oka vypadla typické voličce Milouše a KSČSSD(buranské prasnici),takže je našim lidem velmi uctiváná.Není proto žádným velkým překvapením,že si ji Milouš vybral do "Rusnokovy" vlády.

4 hlasy

Nesmíme ani zapomenout na čtvrtunového vepře Prcinu,ten zase jakoby vypadl z oka tomu dementnímu tlusťochovi z Karviné,který přivezl tamní ožralý Miloušův fanklub do Prahy na oslavu vítězství Šoufovské mafie v prezidenstkých volbách.

4 hlasy

Lidé přestante konečně blbnout a volte KSČM! ČSSD nebude připravená vládnout ani za 100 let.Skandál bude bude střídat skandál jako u ODS.Tato země si už snad zaslouží žít po 23 letech normálně.

3 hlasy

Dnes si pripominame vyroci bezprecedentni justicni vrazdy Milady Horakove. Komunisti ve svem besneni zavrazdili i zenu a matku.

4 hlasy

To bych raději zase začal dělat rukama,než abych to hodil komoušům. :o)

4 hlasy

Nebude opravdu nakonec lepší volit komunisty? Vždyť socani jsou schopni uzavřít třeba i novou oposmlouvu. :-((

2 hlasy

Ztrácí ČSSD soudnost ? Kdo se cpe do korýtek ???

4 hlasy

Právě že ta naprosto nesoudná baba se nacpe do jakéhokoli koryta!

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov