Vládní rošáda
ČT vysílá drby z malostranských kaváren, brblal Kalousek

18.11.2012 17:55 Původní zpráva

Vicepremiérka Karolina Peake na ministerstvo obrany, Petr Bendl na ministerstvo dopravy. Takové změny ve své vládě chystá podle diskusního pořadu České televize Otázky Václava Moravce premiér Petr Nečas (ODS).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pepa Zdepa (323 hlasů) 18.11.2012 22:27

    ČT slouží jako tlampač těch zlodějských hajzlů ! Tak ne jenom ,, Stop...

  • rab z rabstejna (256 hlasů) 18.11.2012 19:32

    Gauner pan Kalousek je opravdu příšerné zlodějské pako a jednou, až...

  • jsva (207 hlasů) 18.11.2012 22:31

    Kalousek si zvyknul na to, že přes absolutní nesouhlas voličů, přes...

  • Deratizuj modrý mor (202 hlasů) 18.11.2012 18:41

    Pořad jsem sledoval.Tento profesionál s 20ti letou praxí jak tam o...

  • Marian Gavlák (152 hlasů) 18.11.2012 18:14

    ... jenže ta vaše politika se, Kalousku, dělá v hospodách, kavárnách,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Souhlasím.Lepší než drby, jsou přímé přenosy šíleného Kalouska z parlamentu.Na ty se prostě nedá zapomenout.Co však ještě dělá tento blázen ve vládě není jasné.

11 hlasů

Janota taky nebyl žádnej lumen. Vždyť chtěl oživit ekonomiku stavbou dálnic! Což platilo za Hitlera, ale dneska to moc lidí nezaměstná a ekonomiku nerozhýbe (jinak by ty miliardy za české dálnice už musely být někde vidět). Ale nejspíš odhalil Kalouskovo fixlování, a tak musel zemřít.

11 hlasů

proč né, vždyť je to vláda odborníků :o) všichni umějí všechno stačí se podívat na ministerstvo financí jací jsou tam po panu Janotovi samí odborníci !!!!! větší anarchii jsem ještě nezažil !!!

28 hlasů

To je tím,že Janotu naučili dělat rozpočet komunisti.

8 hlasů

Ano, Jezis, Panbuh, Mohamed, Mistr Jan Hus, atd. byli tak dobri, protoze se to naucili od komunistu.

3 hlasy

jak je videt,pan kalousek zase ZARI,jako nejlepsi ministr financi cele GALAXIE.2x.

39 hlasů

Kalousek je narodu sympaticky -------------------------jak vosina v prdeli

53 hlasů

Ohlédnutí zpět - je to dva roky staré.

http://www.youtube.com/watch?v=-O5B8lz6itc

9 hlasů

posledni co cr potrebuje je ministr financi ktery poleze volicum do prdele

7 hlasů

Smutné ale je , když někteří lezou do pr.ele jemu, ale takoví tam ani netlačí, jsou totiž bezpáteřní...

12 hlasů

Kalousek má vůbec takovou nevděčnou úlohu. Nahrabal si, což o to, jenže ... jakožto veřejný činitel toho všeho, se musí v politice držet a snažit ten žvýkačkami vystužovaný domeček z karet držet pohromadě, i když by se raději viděl na Floridě, jako Standa. Jo, Standa, ten byl chytřejší a zdejchnul se zavčas.

21 hlasů

Ani fotku z dovolené nepošle, to je mi tedy syn národa.

11 hlasů

posila-do zidostana na po box zlodejskeho zida rath.cha,cha,cha!shalom.

7 hlasů

hospodské drby do serióního pořadu nepatří

8 hlasů

Kalousek dělá ze vzdělaných voličů ČSSD a KSČ a odborářů ůplné blbečky.Jak je to možné dovolovat si na poctivé a křišťálově čisté pracovité lidi? Dělnická pěst na pravičáky !!! Soudruzi na něěěě...

21 hlasů

Ty debilní krávo stále se opakuješ. Nějaké nové úderné pravicové hesla ti nedodali ?

22 hlasů

Jsem vzdělaná a pracovitá. ODS ani TOP nevolím. Nekradu. Mám pocit, že Kalousek ze mne dělá vola. Stejně jako z každého, kdo s ním nesouhlasí.

53 hlasů

cha,cha,cha!smutne.to mu nezavidte!ze vas nikdo nezvolil za ministra,a jeste k tomu financi a jeste k tomu NEJLEPSIHO a jeste k tomu 2x,to neni jeho problem.zkuste to vy.zalozte partaj,nebo vlezte do te nejake stavajici a jedem.cha,cha,cha!shalom.

6 hlasů

Ministři se nevolí, jsou jmenováni. Kromě toho se nersrovnávám s géniem Kalouskem, nezávidím mu a na politiku nemám žaludek.

11 hlasů

kazda strana vyvoli nebo zvoli par lidi-jako ministersky matrial.mozna akorat ve vv to jede jako kdo koho zna.ale ve vyspelejsich zemich zapadu se vitezna strana dohodne a v pripade neshody se -voli.cha,cha,cha!shalom.

2 hlasy

Skoro každý z nás má nějaký sen,přání.Blíží se Vánoce a já bych si JEŽÍŠKU PŘÁL pod MOSTEM vidět Kalouska jak žebrá.SPLNÍŠ MI TO?

151 hlasů

Tuhle mi zase přišel nějaký kolující mail. Prý se mi splní každé přání, když ten mail rozešlu svým známým. Přála jsem si, aby už konečně šel Kalousek k čertu. Zase to nefungovalo.

17 hlasů

Ja bych tam chtel pod tim mostem videt celou poslaneckou snemovnu a na druhym brehu celej senat. PROSIM jezisku

19 hlasů

Malostranské blby vyměnit za někoho méně zkorumpovaného, třeba Al Capone by byl vhodný na místo toho lotra z Bechyně.

57 hlasů

Pořad jsem sledoval.Tento profesionál s 20ti letou praxí jak tam o sobě prohlásil (asi ve chlastu a skurvení na co se podívá) plácal o nepřekonatelných úspěších této korupční vlády až do nebe. Švejnar nechápal a ta podnikateka chudák nevěděla zda se smát či plakat.Potom ta fraška o státních lesích v modré pračce na špinavé miliardy. No hanba sledovat ty jeho ksichty)..

202 hlasů

Gauner pan Kalousek je opravdu příšerné zlodějské pako a jednou, až některé kmotry naštve, mu někdo ustřelí půl prhele.

256 hlasů

Prestoze si o nem myslim, ze je to hajzl, tak jsem z toho mel ponekud jiny dojem. Diskuse vecna, bez nejakych emoci, obe strany se chovaly korektne a celkem mu dalsi diskutujici nejake zasadni veci nevytkli. Celkem pochopitelne vysvetlil, proc se takove veci maji resit mimo sdelovaci prostredky a ostatni diskutujici s tim souhlasili. Byl jsem na K zvykly jako na naprosteho ignoranta, tentokrat me prekvapil. Samozrejme pokud mate jine informace o statnich lesich, ... Takhle mi to znelo opet pochopitelne a nikdo proti tomu nic nenamital, ani pan Moravec. Vidite, oba jsme videli to same a mame z toho zcela rozdilny dojem. Musim se priznat, ze jsem k tomu pristupoval negativne naladen proti Kalouskovi.

11 hlasů

Sice jsem to neviděl, ale troufám si odhadnout, jak Kalousek působil. On vždycky vytváří dojem, že mluví o objektivních faktech, a kdyby tam nebyl on (zde neopomene zdůraznit, že mu na tom nezáleží, že by dokonce přišel o okovy), tak by přesně to samé musel dělat někdo jiný. Kalousek je zručný demagog.

9 hlasů

... jenže ta vaše politika se, Kalousku, dělá v hospodách, kavárnách, hotelech, v zákulisí. Takže ČT je v tom nevinně...

152 hlasů

Kalousek si zvyknul na to, že přes absolutní nesouhlas voličů, přes úbytek hlasů na hranici volitelnosti, převálcuje všechno k prosazení svých cílů. Vždyť právě Kalouskovou zásluhou jsou ty totálně prohrané dvoje volby a to není z kaváren a hospod, ale z činů TOP a jeho politiky. Teď je velké podivení, jací jsou ti voliči. Něco podobného bylo slyšet z jisté strany v roce 1989. Ta monolitní jednota hlasování je také moc podobná, jenže zprava.

207 hlasů

ČT slouží jako tlampač těch zlodějských hajzlů ! Tak ne jenom ,, Stop vládě ", ale taky vyházet ty zkorumpované užitečné blbce, kteří nám ty úspěchy budování kapitalismu převypráví a a lžou, až se z obrazovky práší !

323 hlasů

asi tak nějak -)))))

45 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov