Kampaň finišuje
"Čtyři roky politiky vyčerpaly i Babišovo ANO, je to vidět"

15.10.2017 11:15

UVNITŘ ANKETA. Volební kampaň stran kandidujících do Poslanecké sněmovny míří do finiše. Podle expertů byla méně výrazná v porovnání s minulými volbami a mnoho překvapení nenabídla.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ladislav Šťastný (3 hlasy) 15.10.2017 12:29

    Kohokoli, třeba samotného ďábla, hlavně ne toho temného démona z TOP...

  • František Adamko (1 hlas) 15.10.2017 18:08

    tak ANO vyčerpali 4 roky va vládě a co zbývající garda...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Proc ne Babis,nevim ze by drivejsi vlady pridavali duchodcum,detem atd tak jako za nej.Pridali mozna tak stovku rocne a konec,jim platy stoupaly,to jo.Nevim ze by drivejsi vlady zvysily o tolik min mzdu,proto je ted tak nizka.Co jeste chcete vic,voltesi Sobotku a budete mit prd jak doposavad

0 hlasů

tak ANO vyčerpali 4 roky va vládě a co zbývající garda ČSSD,TOP09,ODS,KDU tí jsou 25 let ve vládě to už by měli být penzionu pro seniory

1 hlas

Kohokoli, třeba samotného ďábla, hlavně ne toho temného démona z TOP 09, který tolika lidem ublížil, některým i nezvratně a nenávratně, padákového smrtihlava Kalouska.

3 hlasy

Kohokoli, hlavně ne toho bývalého kariérního komunistu Babiše, který tolika lidem ublížil, některým i nezvratně a nenávratně. Kohokoli, hlavně ne toho podnikatele Babiše, co chce řídit stát jako firmu a přitom výrobky z jeho firem opakovaně v kvalitě propadají v hodnocení dTestu.

0 hlasů

Bla Bla

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov