Čunek vyhazuje z vlády svého rivala Kalouska

05.01.2009 07:44 Aktualizováno 05.01. 15:10

Vládní rošáda se odkládá: koalice chce ještě týden na jednání. Šéf lidovců Jiří Čunek navrhl, aby ve vládě skončil ministr financí a jeho dlouhodobý rival ve straně Miroslav Kalousek

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vaca (164 hlasů) 05.01.2009 10:11

    Topolánek je velmi špatný premiér. Silná slova, velké sliby, ale...

  • Vaco (141 hlasů) 05.01.2009 15:46

    Nejlepší premiér byl Gros.Ten si musel půjčit peníze od Vika na...

  • křovas (106 hlasů) 05.01.2009 08:50

    Topolánku, takhle už to dál nejde. Už to zabalte.

  • toník (98 hlasů) 05.01.2009 08:18

    Je třeba si zvyknout na to, že Topolánek neví co je to dodržet slovo....

  • Harold (83 hlasů) 05.01.2009 08:18

    Výměna vlády nebude podle zásluh a průserů, ale podle toho s kým...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nakopněte toho Čuňáka konečně do řiti, pane Topolánku.

30 hlasů

Chemický Ali Kalousek je velký nenažraný k.o.k.o.t

9 hlasů

Pane Topolánek že se nestydíte takový ogar a tak cigání.To pro chlapce z kované rodiny je však zcela běžné.Vždyt nám komouši lhali až se jim od huby prášilo.A Vy jste v tom přece vyrostl.Hodne jsem sháněl Váš životopis a fakta o Vaší rodině ale kde nic tam nic.Tak jak to vlastně s Vámi je?

29 hlasů

Včerejší výroky Macka o voňavější náhradě Kalouska, byla pouze a jenom trapné. Tím, kdo potřebuje voňavější náhradu je Čunek. Když ještě uvážím, že Čunkem a Mackem vybraná voňavá náhrada Kalouska pracovala pro Bohuslava Sobotku... No, když si lidovci odvolají Kalouska, pochybuji, že jim premiér jmenuje jimi vybraného kandidáta zastupující levé křídlo KDU-ČSL. To spíš lidovci skončí bez ministerstva financí nebo se rozpadne vláda, protože tahle voňavá náhrada bude ODS nejspíš hodně smrdět.

32 hlasů

ROZHODNĚ DALEKO VÍCE VĚŘÍM panu ČUNKOVI,než prolhanému KALOUSKOVI,KTERÝ NEMÁ ČISTÉ SVĚDOMÍ.Zejména na MO se děly věci,za jeho náměstkování.

71 hlasů

Přišla jsem pozdě z práce.Tak jak jde debata o vládě?

41 hlasů

http://www.blesk.cz/clanek/106984/jak-funguje-mafie-v-pribrami.html

35 hlasů

jo to je supr článek, dobře jsem se bavil

34 hlasů

Dnes jste tady skoro všichni.Tak jak to bude s tím Drymlem?????????

32 hlasů

Ale tady se ti na Drymla každý vybodne.S ním běž jinam!

40 hlasů

To je právě ono.Když se píše o někom z ksčssd,tak všichni tady ti sosánci,co tu dnes kvičí,mlčí.

33 hlasů

My o voze,ty o koze!Diskutuj,ale k věci.

39 hlasů

Dole jsi se 2x chytil,i když dost naivně,ale jinak tvoje výzvy nejsou k ničemu.Chápeš?Nic nechápeš!

29 hlasů

Nechápeš?Nebo jenom děláš , že nechápeš?

28 hlasů

To Mirkovi přeju ! Tak dlouho zachraňoval Čunka od stíhání, až mu nyní oplácí a pomalu mu diktuje, co jako premiér smí a co ne. Dokonce za jeho zády vyjednává s novým adeptem za Kalouska. Tak to je gól. A kvůli takové superchamtivé kreatuře, jakou je Čunek dal náš Mirek spolu s Veseckou právnímu státu na prd.. a udělal takové salto mortale, že i balkán nestačí zírat jak se aplikuje v ČR v praxi právo. Pěkně si pana Čunka užijte, však on Vám všem ještě ukáže a nakonec na něj celá tato šaškézní vláda stejně dojede. A ten konec se blíží .......

53 hlasů

Kdyby to šlo, tak tento názor dám 1000 x jako kvalitní. Každopádně ještě neukázal všechno. Zatím nebyla celoevropská ostuda.

37 hlasů

milá vládo,chytněte se za ruce a běžte už do řiti.......

56 hlasů

Půjdem,až si zajistíme 80melounů, jako Gros.

49 hlasů

ale vždyť už j tahle vláda ty melouny dávno má, don Řebíček si přihazuje kšefty svý firmě, Kalousek měl Kašáka a teď povolil hazard po internetu, to taky jistě neslo všimný, Pěnice na ministerstvu je samý nevýběrový řízení - jen ty vozítka co nejezděj do kopce :-)), Čunek - co dodat. atd.

38 hlasů

Zase to samé.Máš nějaký dúkaz?? jestli ano, tak podej tr. oznámení.Metr je jen jeden,padni,komu padni.

30 hlasů

ty nejsi ty ten Salichovov?

33 hlasů

"...Čunek vyhazuje ..." - no a divíte se mu - musí chlapec šílet strachy - nedostavěný barák, 4 dcery, 2 občanky ...a teď má dělat ve Vsetíně nezaměstnaného??? (:-D)

65 hlasů

Potřebuje ještě barák na Floridě.

44 hlasů

Stejně je to junda ten..Čunda!V autodílně,kde kdysi pracoval,se prý říká,že jako automechanikovi mu byla svěřována jen auta strašího typu např. Škoda 120 a tak,na ty auto a svyššími funkcemipočítač ap.)prý neměl:-(((!Ale na co má kluk jeden automechanickej na ministra a dokonce i na jejich vyměňování!Jak nám šikula roste...že???:-))) !

43 hlasů

Milé čundo-jirko, odhlédnu-li od jisté "frivolnosti" tvého příspěvečku a skutečnosti, že jde o drb, který se ti z nějakého důvodu zalíbil (což ostatně sám přiznáváš) pak bys měl na vysvětlenou doplnit, kdy jako měl být ten tvůj "Čunda" automechanikem, a zda v té době byla vůbec na našich silnicích auta s "vyššími funkcemi" než Š120.

57 hlasů

Zloděj křičí "chyťte zloděje"!

34 hlasů

Čunek ať jde do háje.Kalousek i se zvednutým prstíkem je mockrát lepší.A pro zemi toho udělal víc.A to nemám černopdelníky v lásce.

40 hlasů

Čunek může jít do háje, ale Kalousek je mnohem nebezpečnější. V politice se pohybuje dlouho. Prosazoval např. obrovské renty lampasákům, později bojoval proti rentám policajtů (za Grose). Byl ochoten jít do koalice s ČSSD. Pak se přiklonil k ODS. Jsem přesvědčen, že by připojil lidovce k ODS, stejně jako kdysi Pilip s Bendou připojili KDS. Je toho podstatně více podezřelého u tohoto "arbitra morálky" a proto mu nedůvěřuji.

70 hlasů

Dou Čunek a Macek dělají vše pro to, aby zničili KDU. Což Čunek, ten je nevzdělaný, ale Macek by měl vědět, co činí. Dělají to z blbosti nebo pro Paroubka?

50 hlasů

Čunkovi se jedná o koryto.Je tak spořivý,že má ještě málo.

52 hlasů

Na KDU-ČSL už není co zničit.

49 hlasů

Každý slušný věřící člověk ví, že KDU je strana vypočítavých vyžírků.

64 hlasů

Tak jsem poslouchal tiskovku po jednání vlády,mlaskající Vondra a koktající Čunek,pane Bože za co nás trestáš ?

65 hlasů

To je ale doba,host vyhazuje vrchního.

78 hlasů

:-))))) skvělej příměr

37 hlasů

Kdyby Topolánek vyhodil i Langera a nebral místo Řebíčka ještě o stupeň zkorumpovanějšího Bendla, tak by se dalo říct, že premiér skutečně šel do sebe. Leč Langer má patrně dlouhé prsty a nikdo si nedovolí ho odstřelit. Nakonec by mi snad stačila i odinstalace Čunka, ale bojím bojím, že i on to nakonec ustojí.

64 hlasů

Kdyz prijmu Topolankovu nesmyslnou uvahu, ze ministri ZVLADLI svou funkci , ale nezvladli jeji prezentaci, musim se nutne zeptat zda PREZENTACE taktez nespada pod slova ZVLADNOU FUNKCI. A mimochodem sam Topolanek zcela zjevne predstavuje cloveka , ktere nejen ze NEZVLADNUL SVOU FUNKCI, ale i jak rika on jeji PREZENTACI, stejne jako nezvlada svuj osobni zivot a komunikaci s novinari. Je to namysleny nymand-lampasak.

68 hlasů

Je zajímavé, že voliči soc.dem. nevidí, jak se chová jejich Paroubek a nebo třeba Dryml. Je mi milejší Topolánek než diktátor Paroubek, který by se hodil do Číny nebo nějakého jiného totalitního režimu.

30 hlasů

No nejlépe asi zvládá tu prezentaci svých cílů a úkolů Topol. Takže pozor vstyk pozor, pochodem vchod!!!!!!

29 hlasů

Karlomane-jsi trouba. Topolánkovi je přes 50 roků. V době kdy studoval-jedno na jaké škole, ale ukaž mi z té doby nekomunistickou školu. Záleží na tom jestli tehdejší ideologii podlehl nebo ne. Všichni skládali zkoušky z marxismu, nebo i nestraníci podku byl ne vedoucím místě pro středoškoláky museli absolvovat VUML, nebo školení v bolševické škole v Čelákovicích. Jinak by byli u lopaty. I když měla dělnická třída vedoucí úlohu, tak co by asi vedla při svém vzdělání v továrnách, na stavbách atd. bez těchto lidí?

38 hlasů

Na tom co jsi napsal je vidět, jak jdou překroutit fakta dějin. Podle tebe byly všechny školy v té době komunistické - no dobře, ale nikdo nebyl přinucen jít studovat vojenské gimnázium. Péíšeš kravinu - ne všichni museli skládat zkoušky z marxismu stačilo když byli potřební odborníci a nikdo je do KSČ ani na VUML jak píšeš nenutil. Asi máš tu "bolševickou školu" v Čelákovicích a pak se ti život moc nevyvedl. Lidé co něco uměli tak rozhodně k lopatě nemuseli.

37 hlasů

Jeny - mýlíš se! Taťka a mamka Tupohlávka - oby byli kovanými komouši.Tak moc neslintej!

81 hlasů

A co tvůj tatka a mamka? A co ty jiří???? Ani nemusíš odpovídat.

29 hlasů

Není taťka jako taťka a není mamka jako mamka.

31 hlasů

Konečně jsi napsal pravdu.

26 hlasů

Nyní každý nadává na vládu Topolánka, dřív se nadávalo na vládu Paroubka. Každý se ohání životní úrovní důchodců, ale jedině Topolánek vloni zvýšil důchody aspoň o 600,-Kč. Dokud bude existovat stávající volební systém, nečekejte nic nového, ani předčasné volby nic nevyřeší. Bude zase patová situace. Je třeba takový systém, aby neměli šanci raplové -Zelení a poděsové z KSČM..Dobrý volební systém je na př.v USA nebo Británii

43 hlasů

Asi o té Británii moc nevíš, co? To víš s cestovkou, to se moc nedovíš.

34 hlasů

no to Topol důchodcům teda pomohl, přidal jim 600 Kč a nájem jim zdražil o 700 a zdražil fffšecko ostatní

51 hlasů

Příští týden požádá o time out Kalousek, pak Bursík, pak Julínek... To by v tom byl čert, aby to ve stejném složení nedoklepali až do voleb. Je jim všem naprosto jasné, že nové období na výsluní už příště nebude a tak už jde jen o to, udržet penězovody na své účtu co možná nejdéle. O nic jiného tu nejde.

69 hlasů

Topolánek mě zklamal. Já myslel, že přes svátky na těch chlastačkách a lyžovačkách ve Špindlu něco vymyslí.

55 hlasů

Co to píšeš. Však vymyslel. Jak je napsáno výše. Každý odklad je dobrý, každý den u naplněného koryta se počítá, zas mohou o týden déle chrochtat blahem. Co vlastně ten náš Kecal Topolánek umí? Slibovat, podvádět, krást, vydírat a ? A už nic jineho. Mezi ovcemi na valašských kopcích už na nic jiného nepřišel. To Čunek se naučil alespoň čunkovat. V každém případě je mnohem chytřejší, než Topolánek.

47 hlasů

To byla ironie, Chose, ironie.

24 hlasů

Především by měl odstoupit samotný Myrek, bývalý komunistický lampasák, který o svých spoluobčanech mluví jako o simulantech a podělaných zbabělcích a vyhrožuje jim nocí dlouhých nožů. Takový hulvát v čele vlády od pádu bolševika ještě nebyl.

61 hlasů

Simulanti jsme, nebo myslíte, že je odpovídající naše 2,5x vyšší nemocnost než ve srovnatelných zemích?

31 hlasů

....kde skrývá tento "chlap" ty své slavné "gule". Zatím dokázal jen totálně zlikvidovat pravici - jestli vůbec nějaká pravice vlastně existovala.

58 hlasů

Topolánek je velmi špatný premiér. Silná slova, velké sliby, ale skutek utek. Je to typický produkt bývalého totalitního režimu. Jsem přesvědčen, že jeho "velké" změny budou jen kosmetické úpravy, Langer, Julínek a další budou dále škodit zemi. Považuji za velmi nešťastnou skutečnost, že předsednictví EU nás zastihlo v dobách, kdy nás reprezentuje tato skupina politiků (nejen vláda, ale i prezident). Fandím Lisabonské smlouvě, jedním z mnoha důvodů je, aby EU měla stabilní a kvalitní vedení.

164 hlasů

Nejlepší premiér byl Gros.Ten si musel půjčit peníze od Vika na byt.Ale ,jak přišel k 80 milionům,to už tě nezajímá.Ale když je někdo z ods,tak ho hned kriminalizujete.Jste obyčejní ubožáci.Na všechno máte dvojí metr.Typický produkt bývalého režimu je takový paroubek,dryml,karas,a td.Jen Topolánek se odvážil ocenit bratry Mašínovi.To by bolševik neudělal.Všichni lidi nejsou ta hloupí,jak si vy sosani myslíte.

141 hlasů

Měl bys si zopakovat český pravopis, máš tam velkou hrubku. Mašínové jsou obyčejní vrazi a teroristé.

33 hlasů

A Topolánek je bolševik?Nemáš pravdu. Podle tvých příspěvků,jsi bolševik ty,A ne bývalý, ale přítomný.Čest práci soudruhu učiteli.

22 hlasů

Podle mne jsi mladý člověk s vymytým mozkem. Netvrdím, že Topolánek je bolševik, ale má hluboce zakořeněný způsob bolševického myšlení a chování. Ideologie je nepodstatná.

40 hlasů

Taky fandím Lisabonské dohodě, ale iritují mne Topolánkové a Havlové, že je pro ně důležitější smlouva o rdaru USA než Lisabon. To občan havel a nadrotmistr Toplolánek dost přehánějí se svým bilakismem s opačným znaménkem.

30 hlasů

když se to vezme kolem a kolem, Čunek až na tu neprokázanou aféru (s pouhým 1/2 milionem korun, což je proti ostatním zlodějnám hájeným vládou pakatel) jediný schopný ministr, který je schopen věci řešit i když při tom musí nstavovat svou kůži. Ostatní jen kecají a kecají a nedodržují v ničem slovo.

48 hlasů

No bouřlivák Kalouse taky pěkně zdůvodňoval finance na byt a byl smutný ze zavraždění svého švagra Kašáka. Je to takový poctivý a lítostivý politik.

34 hlasů

to udivený - jojo Kalousek byl tak smutnej, že si vzal na ministerstvo za náměstka exstarostu Příbrami Fuksu, kterej ty kšefty Kašákovi dával a brečej pro Kašáka spolu

33 hlasů

Topolánku, takhle už to dál nejde. Už to zabalte.

106 hlasů

je to prolhanej blb a arogantní šašek

74 hlasů

Je třeba si zvyknout na to, že Topolánek neví co je to dodržet slovo. Už to mnohokrát dokázal. Ale ono je to stejně jedno. Jsou tam všichni stejní, nyní půjde jenom o to komu dát vydělat víc a komu méně. Bursík s Čunkem o tom ví své...

98 hlasů

Výměna vlády nebude podle zásluh a průserů, ale podle toho s kým Topol kamarádí více a s kým méně.

83 hlasů

No jó,Topolánek....kdejakej Čunek si z něj dělá srandu.....

66 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov