Příště jinak
Další prezidentská kampaň bude bez dluhů. ČSSD ví jak na to

01.04.2013 18:27 Původní zpráva

Prezident Miloš Zeman i jeho rival v prvním kole Jan Fischer skončili volební kampaň s milionovými dluhy. Ačkoliv volební týmy obou bývalých prezidentských kandidátů už ohlásily, že částky brzy s věřiteli vyrovnají, pro ČSSD představuje situace problém. Ministerstvu vnitra proto navrhne v zákoně o přímé volbě prezidenta několik změn, řekl on-line deníku TÝDEN.CZ předseda poslanců ČSSD Jeroným Tejc.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Emerych (5 hlasů) 01.04.2013 20:44

    Nic z toho,co tu Tejc říká,není myšleno vážně.To by si sami podřízli...

  • Petr Dvořák (4 hlasy) 01.04.2013 18:43

    No konečně má ČSSD dobrý nápad. Ještě to rozšířit na parlamentní a...

  • Anton Augustin (3 hlasy) 01.04.2013 19:33

    Tak ten tu sekeru může v jeho funkci zaplatit u ostatních pretendentů...

  • Josef KLEISNER (3 hlasy) 01.04.2013 20:29

    ... s tím zahraničním sponzorováním mají pravdu,ale taxikář?? není to...

  • Darja Hubáčková (2 hlasy) 02.04.2013 00:04

    Tak s těmi placenými průzkumy si to myslím také a navíc, tak jak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ti vypadají, ale Zaorálek neporušil tradici, opět vypadá, jako debil, jímž i je.

2 hlasy

Co ti tupani sosanský plácají, že budou chtít po Ministerstvu vnitra? Vždyť ten zákon uplácali sami, břídilové užvanění. A teď bude Tejc mávat křídly, jak je třeba jej upravit, že ho zkurvili, jako vždy a každý zákon.

2 hlasy

no ODSTOPLIDEM muze volit jen asocialni tumelar a kmotr

2 hlasy

Nic z toho,co tu Tejc říká,není myšleno vážně.To by si sami podřízli větev a svým kámošům z ODS taky.Na šinavých a nedohledatelných penězích stojí celá ta naše politická kultura a to nikdo měnit nebude.Vsadím se s kýmkoliv,že po vítězných(bohužel) volbách ČSSD absolutně jako vždy na všechny svoje programy bude rezignovat.Koalice ČSSD + TOP09 je vzhledem ke vztahu k EU ,jediná možná.A hodně voličů ČSSD bude zklamáno,až třetí subjekt Zemanovci zaručí v tomuto bratrstvu ústavní většinu.Na vyhlášení,že nepůjdou do vlády se zapomene tak rychle ,že se nebudeme stačit divit.A bude to sešup.
Jediná věc,která by to mohla zhatit,je to,že se TOP09 nedostane do parlamentu.Mám tušení,že tato strana si platí průzkumy,aby se opticky držela nad vodou,ale já neznám vůbec nikoho,kdo by jí ještě chtěl volit a to se pohybuji v prostředí,ve kterém měla TOP09 velkou podporu(včetně té mojí.......bohužel).ČSSD pouze prodlouží agonii fašizující se společnosti a bude mít velmi výrazný podíl na konečném zotročení celé naší společnosti zkrzeva EU.

5 hlasů

Tak s těmi placenými průzkumy si to myslím také a navíc, tak jak většina médií podporovola KS, tak také teď podporují TOP 09 nebo jste někde četli něco kritického na Kalouska a tu jeho bandu. Vždyť jejich ministři mají největší prů..ery!! A přesto jim rostou preference, nechápu!!

2 hlasy

... s tím zahraničním sponzorováním mají pravdu,ale taxikář?? není to na něj moc? a samotný JUDr Polčák je s TOP 09 kapitolou, kterou nemá cenu komentovat...

3 hlasy

Myslí tím ČSSD snad to, že bez dluhů bude i období vlády prezidenta? Například žid Klausse udělal za svou éru sekeru za desítky miliard. Pokud to tak bude, jsou to frajeři.

1 hlas

No konečně má ČSSD dobrý nápad. Ještě to rozšířit na parlamentní a senátní volby ....

4 hlasy

No nevím, ať se starají o lidi a ne tyto aktivity. Když kandidát na prezidenta rozfofruje prachy a nemá co vrátit tak kriminál!

1 hlas

Nestrašte, to by nám zavřeli našeho pana prezidenta :))

0 hlasů

Tak ten tu sekeru může v jeho funkci zaplatit u ostatních pretendentů je to už horší.

3 hlasy

To je ale ten problém, nechci prezidenta co má sekeru u kmotrů.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov