Babišův nápad
Debatovat teď o předčasných volbách? Nesmysl, tvrdí Sobotka

15.03.2016 11:40

Zahajovat teď debatu o předčasných parlamentních volbách považuje premiér Bohuslav Sobotka za velký nesmysl. S nápadem nedávno přišel ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš, postupně ho však opustil.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Staněk (4 hlasy) 15.03.2016 11:51

    Soudruh Sobotka je vlastizrádce. Vlastizrádce a hanebná krysa....

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 15.03.2016 11:48

    Jestli se neBureš bude cítit pevný v kramflecích nebo naopak...

  • Jaroslav Beneš (2 hlasy) 15.03.2016 11:42

    Naopak, na předčasné volby už včera bylo pozdě.

  • Pavel Pospíšil (2 hlasy) 15.03.2016 13:14

    neBureš v tom má jasno. Žiadneho čápa nezná, on pozná len bociana,...

  • Jan Novák (1 hlas) 15.03.2016 12:18

    Co tady blázníte s předčasnýma volbami? Jak myslíte tydýti, že by...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ONO je to jinak!Sobotka ví že kdyby Babiš položil vládu,již by ČSSD byla bez šance dostat se do PS!Takže mu sdělil,že když nepoloží vládu,nebude ČSSD hlasovat s opozicí o zjištění pravdy o Čapím hnízdě!Proto se Babiš ,,dobrovolně rozhodl,,že vládu nepoloží!

0 hlasů

Co se ptáte Sobotky, on se sám neodvolá !
Je třeba tlačit na prezidenta, ať vyhlásí předčasné volby !

1 hlas

Co tady blázníte s předčasnýma volbami? Jak myslíte tydýti, že by dopadly? 1.ANO 2.SOCANI 3.Komunisté 4. ODS 5. Lidovci a konec. TOP by šla do kytek mimo parlament. A jelikož LIDOVCI vrazili v kauze Čapí hnízdo kudlu do zad Babišovi zatímco komunisté říkají, že si nejdříve počkají na výsledek policie a soudu... takže nová vláda? ANO - SOCANI a senzace a řev medií - KSČM... jojo to by se stalo vážení...

1 hlas

A do těch kytek půjde taky ODS (strana zlodějů).

0 hlasů

Všecko je pořád lepší, než zkur venci z ODS a TOP !

0 hlasů

Soudruh Sobotka je vlastizrádce. Vlastizrádce a hanebná krysa. Protože jedině vlastizrádce a hanebná krysa sem chce na unijní a americký rozkaz nacpat největší a nejhorší zlo současného světa, islám. Vůbec se nedivím, že soudruha Sobotku a soudruha Zaorálka tak moc vyděsily šibenice na jedné nedávné demonstraci.

4 hlasy

Já toho ukňouraného Bohouška v lásce nemám (ten jeho, potažmo Zemanův, Špidlův, Grossův, Paroubkův socanskej a hlavně zlodějskej spolek bych asi nikdy nevolil), ale velezrádce Česka sedí úplně jinde, než ve Strakovce.
A jelikož za velezradu může být potrestán pouze prezident ČR, tak se dovtípíte, koho mám za jeho kolaboraci s fašistou Putinem na mysli.
Muslimské uprchlíky (i když u nás žádní nejsou, máme totiž naštěstí méně štědrý sociální systém, než SRN) do Evropy vyhnala válka Asada podporovaného Putinem a pozvání frau Merkel - s tím ten blbánek Sobotků nemá nic společného.

1 hlas

Pospíšile,je škoda že tě jako retardovaného neutopili při porodu!Jsi nebezpečný nejen sobě,ale širokému okolí!Čas ti možná protře zrak a řekneš siJá jsem byl pěknej dement!

0 hlasů

Jestli se neBureš bude cítit pevný v kramflecích nebo naopak zpanikaří kvůli máslu na hlavě, nebude se ohledně předčasných voleb Sobotky dovolovat.

2 hlasy

neBureš v tom má jasno. Žiadneho čápa nezná, on pozná len bociana, takže v pohodě!

2 hlasy

S bocianem a jazykovým nedorozuměním je to tak šílený nápad, že bych se vůbec nedivil, kdyby to neBureš jako vysvětlení vytáhnul.

0 hlasů

Naopak, na předčasné volby už včera bylo pozdě.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov