Šarlatáni Evropy
Die Presse: Největší hulvát po Berlusconim? Zeman a Orbán

15.07.2013 10:14

Mezi politické šarlatány a hulváty zařazuje prezidenta Miloše Zemana v komentáři rakouský deník Die Presse. Podle něj se odchodem bývalého italského premiéra Silvia Berlusconiho z čela římské vlády uvolnilo místo politického šarlatána číslo jedna v Evropě.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Bradáč (16 hlasů) 15.07.2013 10:42

    Asi to náš český prezident dělá dobře, když se do něj naváží rakouský...

  • Lupus Lup (15 hlasů) 15.07.2013 10:46

    Zhrzení Schwarzenbergovi obdivovatelé se stále nemohou probrat z...

  • Josef Novák (13 hlasů) 15.07.2013 11:43

    Je otázkou co je horší: prezident hulvát nebo vláda gaunerů,...

  • Lev Tolstoj (12 hlasů) 15.07.2013 12:39

    Podvody a zlodějna jsou podstatou existence ODS. To je axiom. A axiom...

  • Lev Tolstoj (12 hlasů) 15.07.2013 12:35

    Zatím největší škodu v zahraničí udělal ten synek sourozenců Katrel...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Džambulka je náš národní poklad, symbol! Na ten mi nešahejte!

3 hlasy

To je ztělesnění pravého Čecha!

0 hlasů

Jednou se přejmenujem na republica of Džambuli a kdo neleží není džambul!

0 hlasů

Páni pisálci - po dvaceti letech prožitého korupčního , zlodějského a vlastizrádného hnusu už můžete psát co chcete - národ vás už stejně delší čas neposlouchá .

8 hlasů

Přesně tak, pisálci ať si píší, co chtějí, soudný člověk si si udělá obrázek sám a názory Die Presse jsou nám ukradený.

5 hlasů

Ale sme docela přežraný a vypasený, to bude asi tim pívem, na který díky korupci nedošáhnem.

3 hlasy

Pravděpodobně jste asi vypasený, když o tom píšete, ale nemůžete soudit všechny lidi podle sebe.

2 hlasy

A proč zrovna vy píšete za všechny "jsou nám ukradený"? Zkuste jen za sebe, např. já s vámi nechci mít nic společného.

1 hlas

Ona píše za všechny? Píše pouze, že nemůže soudit všechny lidi kolem sebe. Ale hlavně, že jste si flusla, co? Ulevilo se vám? Pokud ne, tak si pusťte vaše oblíbené techno. To vám uleví.

1 hlas

Tenhle exot čím dál víc připomíná toho antisemitu Říhu. Ten také když nenadával na židy, tak se tu oháněl zdravou životosprávou.

3 hlasy

Abych upřesnil proč se z píva hlavně tloustně, né nadarmo se říká pivu tekutý chleba, má tolik živin a všecho, že se chová jako plnohodnotné jídlo samo o sobě, kor když si jich dáte 10, to máte jako 3 obědy a pocit, že jste nic nesnědli, ale hned to vyčůrali, tak si dáte bramburky, utopence, klobásu a to je právě wono, to je panděrotvořič:)

2 hlasy

bože ty jsi ale hňup!!!!

3 hlasy

kdo je u tebe hňup, ty hovne, abych ti nerozhodil sandáááál

2 hlasy

Taky jsem alespoň jednou v životě pro vás napsal něco užitečného, pro vášnivé pijáky piva a politické diskutéry na vesnických hospodách. když se pak smutně koukáte jak vám pod velkou boulí mizí pindík a schazujete vinu jen na to pívo.

1 hlas

"Naše" německé, švýcarské a rakouské noviny zveřejňují u nás o Zemanovi pouze názory své vlastní. Anglicky mluvící svět jakoby neexistoval.

4 hlasy

To je jinac, pro anglicky svet jako by Cesi neexistovali :)

4 hlasy

No.občas se tiskem mihne zmínka o Česku, ale že by psali třeba o Džambulce, to teda ne :-)

3 hlasy

No sranda bude... az Rusnok nedostane duveru... a Zeman.. presne dle "ustavnich zvyklosti" poveri sestavenim vlady Sobotku :-D

1 hlas

No on Karel nasi republice taky moc nepomaha tim co ted predvadi...

7 hlasů

To je lobbing našeho spícího Karla. Chodí brečet k Němčourům a Rakušákům. Především k těm sudetským.
Naštěstí mi sami si uděláme obrázek o tom, jak to celé je. Německou propagandu nelze brát na vědomí. Dívím se, že ty německý nevinářský Presseata tady vůbec citují.

9 hlasů

Ach ty rusky muziku, asi prave tebe mel K.S. na mysli, kdyz rekl, ze z Cesi nebudou nikdy patrit k zapadni kulture . Spis k te ruske.

5 hlasů

Ano to byl od ministra zahranici opravdu brilantni tah

3 hlasy

Rusove a Češi Slovani, Němčouři Germáni. Už tenkrát měli větší opida, oštěpem sem je nepřehodil.

1 hlas

Predevsim pravdivy !!

3 hlasy

To nic nemeni na tom, ze poskozuje nasi republiku.

3 hlasy

Nejspis proto ze v CR ho Kalousek k mikrofonu nechce pustit :-D

2 hlasy

Vzpomněla jsem si na srpen 1968. Tehdy si ruští vojáci opravdu mysleli, že v Čechách řádí kontrarevoluce a věřili, že nás zachraňují. Rakouský deník Die Presse mi připadá jako ti ruští vojáci.....

8 hlasů

To je ta viroza...

0 hlasů

Tak se jukněte i na film o adolfu Hitlerovi, jeho začátky, konečná dovolenka vzít vše do svých rukou byla když se chopil jako kancléř ustavy. A díky mediim a všemu kolem nikdo nevěřil, co se z toho vyklube, ba naopak, vyšší kruhy byly s ním, media patřila vyšším kruhům a ovečky dole dělaly bééé, pak dostali malé helmičky, vyráběly náboje velký jako stodola a už to jelo. To tady samozřejmě nehrozí, ale nikdy nevíte, kde se to může projevit v konečném dusledku a kde se to zastaví.

3 hlasy

Rakouský deník je rakouský deník, stačí se podívat na naše perla weby jako parlamentní list, bé-listy a raději bych si přeci jen předplatil ten rakouský deník. Jsou to takové postřehy odjinud, ale co předvádí ty naše mozkogumující weby, to je do nebe volající.

4 hlasy

až na to že naše mozkogumující weby jsou idnes, aktualne, ihned, lidovky

1 hlas

jo? ste neviděl jak zeman v debate použil co přečetl v parlamentních listech? Celé listy se od tohoto textu distancovaly, nikdy tohle nenapsaly.D

1 hlas

To nejsou články, to je jako když vám holička hýbe hlavou semtam, aby vás mohla ostříhat.

1 hlas

Když vás oskenuju mocným zrakem satanovo, vyhodnotim vaše slabiny a pudové záležitosti, přesně budu vědět kam bouchnout kladívkem, abyste mi zo bal z ruky, jeden den ve vás mužu vyvolat nenávist, podpořit jí, druhý den zase vlastenectví, jak se mi zlíbí, byl byste jako hadr a všechno byste mi žral. Tihle co vedou tyto weby to umí taky. Na profláklých klasických serverech z vašeho výčtu si také musíte dávat pozor, sem tam je vidět jáká nitka, která občas něco přitáhne, ale bystrý člověk jí uvidí a zakřičí pod článkem fuj.

0 hlasů

Zakomplexovaný a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, blije do světa jménem stejné zdegenerované nesvéprávné lůzy, která ho volila. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea.

Rakovinový nádor předlistopadové KSČ metastázoval do postkomunistických prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ), které vůči nemyslícím sockám uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" ve zdánlivě pestřejší podobě. Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama nevyléčí a vnější zásah může přijít jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlení Novými Rusy. Tedy z deště pod okap.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

6 hlasů

Snippere, nech toho. Stačí, když opruzuješ na Parlamentních listech.

7 hlasů

aha uživatel parlamentních listu, tim se lecos vysvětluje

4 hlasy

opět inru.com to je muj web, slouží k nahrávání trojských koňu do počítače i hlav uživatelu. Primárně se vychází z toho, že uživatel co na tento web leze je tak hloupý, že nemá ani firewall a aktualizovaný wokna.

0 hlasů

Až bude další farma dos utok na seznam, bude váš počítač v první linii!.D

0 hlasů

Omlouvám se levicově založeným čtenářům, kdy jsem pochybovala o světovosti a světové známosti prezidenta Zemana.

Jak je vidět tak Zeman se skutečně stal světový, sice jinak než asi chtěl, ale svého účelu dosáhl. Jen teď aby Češi se styděli za svého prezidenta, aby zase nevypustil nějaký svůj bonbonek jako například zvolání Alláh Akbar, což používají mimo jiné muslimští teroristé a sebevrazi před útokem.
Směle vpřed k vytvoření České banánové gubernie

9 hlasů

Zatím největší škodu v zahraničí udělal ten synek sourozenců Katrel Schwarzenberg. Kvůli němu mají naši podnikatelé velké problémy. Např. v Azerbájdžánu.
Sudeťácká propaganda z Die Presse nelze brát v potaz. To berou jen jednodušší jedinci jako je otylá a malá Vlasta Smutná.

12 hlasů

V Evrope je nekolik deniku, ktere patri k avantgarde zurnalismu. Mezi ne patri prave v roce 1848 zalozena Di Presse.

Zde ty nejznamejsi v nemecky mluvicich zemich.

FAZ (Nemecko)
NZZ (Schweiz)
Die Presse (Rakousko)

2 hlasy

Ale jdi ty brepto. Die Presse je žumpa, kterou 30 let řídil agent CIA a kterou dneska vlastní a řídí Vatikán.

1 hlas

Banánovou republikou jsme se už stali, ale ne díky Zemanovi.

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/305152-cr-je-bananova-republika-pisou-nemci-slovaci-se-louci-se-zaspinenym-p-cistym.html

8 hlasů

Dáte si presso, nebo oříšky? Né díky, budeme přistávat, allááááááh akbar!

2 hlasy

Je otázkou co je horší: prezident hulvát nebo vláda gaunerů, korupčníků a zlodějů držená při životě partou análních horolezců, které nikdo nevolil?

13 hlasů

Prosím, dokažte pravdivost klišé o gaunerech, korupčnících, zlodějích, análních horolezcích, o poslancích které nikdo nevolil.
Prosím o důkazy, nikoliv o vaše okecávání vaší mantry.

5 hlasů

Nevím co a proč bych měl dokazovat. Nastolil jsem otázku v obecné rovině zda je horší prezident hulvát nebo vláda gaunerů, korupčníků a zlodějů držená při životě partou análních horolezců, které nikdo nevolil. Že jste to vztáhla na svoje oblíbence o nichž mimochodem z mé strany nepadlo ani slovo a podle známého pravidla o potrefené huse jste zakejhala není můj problém.

0 hlasů

Podvody a zlodějna jsou podstatou existence ODS. To je axiom. A axiom není potřeba dokazovat.

12 hlasů

Nejhorší je prezident ožrala,buran a polodiktátor a jeho vláda korupčníků,gaunerů a zlodějů. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/po-firme-ministra-tomana-zbyly-dluhy-ve-vysi-600-milionu_276503.html

4 hlasy

A nebo taky kecy, kecy, kecy....

http://honza73.blog.tyden.cz/clanky/6464/kterak-v-respektu-ameriku-objevili.html

0 hlasů

na hrubý pytel hrubá záplata, Klaus byl zase takový éterický, egocentrický, se sladkým gejovským hláskem, uhlazený, nenadával a jak ho hrubý pytel vypískal.

4 hlasy

Soudruzi mají jasno,západní ideodiverzní centrály řízené CIA se snaží pošpinit čest jejich milovaného vepře Milouše.

5 hlasů

Ty jsi ale tlachálek...:-))))

0 hlasů

Koho proboha zajímají takovéhle plky rakouského pravičáckého plátku, jehož dlouholetým šéfredaktorem a vydavatelem býval agent CIA Otto Schulmeister a který dnes patří matičce katolické církvi?

10 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

To tak funguje, obcas se zaludecni vred provali. Ted se provalila ceska politika na mezinarodni uroven :)))
To musel preci kazdy vedet, ze je to jen otazka casu. Nechapu proc vam to vadi. Stydet se neumite, co je kultura, to neznate. Tim padem mate velmi svodny zivot, kde na dobrou povest neni treba dbat :)))))))

Klaus s tim zacal a soudruh president Zeman pokracuje v jeho slepejich ! A vse po svobodnych a tajnych volbach jako vysledek vule vetsiny.

5 hlasů

A co tohle, hádka s otcem, opuštění rodné hroudy, nedořešené otevřené věci, zemřel, nemluvili jste spolu. Váš mozek to pojal jako obranu sebe sama, nenávist, kterou cítíte k sobě, že jste odešel, že jste se takto rozešli začal mozek projektovat do boolševiku, ti mohli za vaše neshody s otcem a pak se nenávist převlekla ke všem čechum. Nebo kdy jste byl naposledy v rodných Budějovicích? Necítíte tak trochu skrytou nenávist právě proto, že byste se chtěl vrátit zpět, ale namlouváte si, že v cizině je to lepší?

1 hlas

Mimo jine, neznam jedineho cloveka z Cech ktery by opustil svoji rodnou hroudu (sedlak). V te dobe kdy tito odchazeli, byla jejich rodna hrouda uz davno ukradena a patrila rezimu.

3 hlasy

No patřila režimu, ale už nepatří.

1 hlas

Ted patri pozemkovemu fondu, protoze sto tisic byvalych Cechu v USA nikdy nic nedostali. Ani ostatni. Cesko nevraci osobam, ktere jiz nemaji ceske obcanstvi.

2 hlasy

Staline Lenine, ukradnu ti auto, ukradnu ti papíry a pak budu vytlemen na policiji říkat, že to auto ti nikdy nepatřilo, já ti ho pujčil.

0 hlasů

Jenze cikvim to nikdy nepatrilo, cirkev to mela pouze v uzivani.

3 hlasy

aspoň sme vrátili církvi ne, taky dobrý:)

0 hlasů

Poustet si fantasii na spacir je zatim dovoleno :))) Zatim se to smi i napsat, ale jak jeste dlouho ?

4 hlasy

to tu vidíte moc černě, vy si určo namlouváte jakou tu máme diktaturu, krmíte to svým positivismem a celé to používáte jako vnitřní obranu proti sobě, že se chcete prostě vrátit zpátky sem.D

1 hlas

Ještě sem neviděl budějčáka srdcem i duší, co by na své městečko se slzičkou v oku nevzpomínal, kdyby byl dlouho pryč.D

0 hlasů

Já střílim od boku, vy jste ten klíčový negativní zvrat nechtěl napsat, dalo to práci zasypat ho pozitivismem a teď to otevírat.

0 hlasů

Precti si on Franze Kafky "dopis otci", to te urcite zaujme, ale to neni muj pripad :)

2 hlasy

Párkrát si střelim od boku, pak vám dám pokoj, tohle utočení na všechny čechy, včetně mě má právě jáký takovýhle pra-kořen.

2 hlasy

Vám se musí přeci jen po Čechách stýskat, když tu brousíte naše české forum den co den:)

2 hlasy

Jinak na Zemana také nemám žádný pěkný názor, má u mě plus, že má dceru, vychoval jí zřejmě dobře, ale tim to tak nějak hasne, on by o mě také jistě mluvil jako o někom, kdo nic nedokázal pro system a společnost, nevypracoval se a proto sem nenávistná hloupá nula. Nemáme si co vyčítat.

1 hlas

To vychovani jeho dcery si muze pripocitat jeho nestastna manzelka. Ta vychovavala, zatim co on holdoval alkoholu.

3 hlasy

No i takhle by se to dalo napsat, ale zase takhle do karet nevidíme ne:)

1 hlas

Zhrzení Schwarzenbergovi obdivovatelé se stále nemohou probrat z povolební kocoviny.

15 hlasů

No radši bych po té velké volební rošádě co bude následovat, kdy první budou oranžoví, pak červení a třetí Zemanovci měl na hradě někoho kdo radši spí, ale když se vzbudí zaostří ostřížím pohledem, zda někdo nešlape demokracii, či se nepokouší kradmo ukradnout kus té naší svobody.

4 hlasy

Myslíte demokracii po Kalouskovsku, něco se ti nelíbí ? Tumáš po hubě. I Íčko to zvládal bravurně, vpomínáte na volbu Klause, " tady někdo půjde bručet či do tepláků" Za takovouto svobodu a demokracii děkuji pěkně. NECHCI !!

3 hlasy

Myslím naší demokracii, Kalousek je jen ministr financí v naší demokracii. Přežíráte se od rána do večera a nelíbí? Chcete se přežírat ještě víc?Nebo chcete jíst bez svobody a kdy já vám řeknu, budeš jíst tohle, v tolik a držet hubu, jo tohle je lepší než demokracie, určitě.

1 hlas

třeba jákej špatně vytrhnutej rudej plevel

3 hlasy

Tak se to Schwarzenbergovi povedlo.....a já končím a Týden.cz mi může plíbit pr....i s jeho služebními nicky.

11 hlasů

Jaroslave je to škoda, že odcházíte, ráda jsem vaše názory četla..

2 hlasy

Kharl má dlouhé prsty a se svými penězi nemá problém si koupit kupu pisálků aby mu napsali článeček dle jeho přání. já jen jak ten "flastenec" svými plky prospívá tomuto státu, viz poslední jeho dřist v Kleine Zeitung

11 hlasů

Asi to náš český prezident dělá dobře, když se do něj naváží rakouský plátek. Je to opravdu tragedie, s tou mediálná masáží. Většina medií , i tzv, českých, ovšem se zahraničními, většinou německými majiteli, už dávno neí ani nezávislá, ani objektivní.Na druhou stranu lze zjednodušeně hodnotit problém negativní reakcí.Když něco pochválí, asi to dobře nebude... Společnost, nejen česká, má obrovský problém. Představy, že se prosperita, nezaměstnanost, solidní život většinové společnosti, dá vyspekulovat, vyšetřit, vyodklánět, vyšvindlovat, vydusit na zdravotní a sociální péči, vzal prokazatelně za své. Něco se musí změnit, jen to zatím někteří, media nevyjímaje, pořád nechtějí vzít na vědomí. Nechtějí slyšet.Tak jim to musí říkat nahlas !! "hulváti", snad se vzpamatují,snad...

16 hlasů

Je to tak, media se posouvají před rok 89. Tehdá také štvala, plivala síru, ale nějak jim unikalo, že už jim naslouchá pouze pár přisluhovačů a nohsledů. Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží.

12 hlasů

Psal jsem to tady už včera, ale zřejmě se to bude hodit vícekrát. Rakušané jsou národ, který se pokouší světu vnutit, že Hitler byl Němec a Beethoven Rakušan. A kromě toho jsou jako ten jejich tolik oblíbený punčový dort. Uvnitř rudí, navrch hnědí a nasáklí rumem.

10 hlasů

Rakušané jsou velice pracovití lidé, mající rádi pořádek.

7 hlasů

Zeman je jedna velká ostuda ČR..není ani chytrý , jen si na chytrého hraje. Jeho znalosti jsou mizivé, uvězněné v minulosti a mizející v alkoholových výparech,kdo a kdy od něho slyšel něco chytrého?

7 hlasů

mediální masáž pokračuje, myslím, že by se našlo dost politiků napříč evropou a politickým spektrem, kteří si rovněž nevidí do úst, pokud vím, v rakousku se dostal na přední příčky jakýsi nácek Heidler nebo heider? ale o tom se nemluví

9 hlasů

To byla veliká slibotechna, dostal ve volbách hlasy. Dopadlo to tak, jak by to asi dopadlo při vítězství komoušů u vás. Evropa jej začala bojkotovat, hospodářské styky se hroutili a musel odejít z politiky. Rakušané si uvědomili, že slibovat se dá vše.

4 hlasy

Vzpomínám si, že se o Heiderovi mluvilo v celé Evropě a určitě ne lichotivě. Nevím, proč by se o něm mělo mluvit dnes. Zeman je ale nebezpečí aktuální.

8 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Ať žije pan prezident Miloš Zeman a jho pes Darcy!!!

4 hlasy

..co si píše Die Presse je úplně jedno...

11 hlasů

To je svatá pravda.

6 hlasů

Ale ODS a TOP09 Zeman na hradě plně vyhovuje, protože drží jejich zbytky u moci.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov