Nepodlehnout strachu
Dienstbier: Je nemožné vzdát se kvůli bezpečnosti lidských práv

16.11.2015 20:20

Podle ministra pro lidská práva Jiřího Dienstbiera je nemožné, aby se Evropa po teroristických útocích vzdala v zájmu větší bezpečnosti svých svobod a lidských práv. Zajistit se musí obojí - ochrana obyvatel i lidská práva.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marcela Novotná (3 hlasy) 16.11.2015 21:08

    V prvé řadě byste se měl, pane Dienstbiere, starat o lidská práva a...

  • Daša Fuksova (2 hlasy) 16.11.2015 20:36

    Svoboda jednotlivce končí tam když to postihuje většinu. Jakou...

  • Daša Fuksova (1 hlas) 16.11.2015 20:38

    P.S. Zviditelňovat se na tragedii lidí padlých rukama vrahů není taky...

  • Hermes Aristo (1 hlas) 16.11.2015 23:52

    A nastalo trapne ticho, protoze promluvil BLB..

  • Libor Weizenbauer (1 hlas) 17.11.2015 09:33

    Uf,možná že by se mohl pan Dienstbier zamyslet ,jestli náhodou nebylo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rozumím panu Dienstbierovi. Říká se: "Koho chleba jíš, toho píse|ň zpívej". Měl by se vrátit do rodné země a tam radit panu Obamovi.

0 hlasů

Rychle a velmi rád se vzdám Dienstbiera který přísahal věrnost USA aby měl pas a občanství.Vzdám se i proto,že hájí lidská práva cizáků a menšin proti bělošské většině.PS.Vzdát se lidksých práv znamená že on přijde o kancelář,funkci,plat,koryto a hurá na pracák.

1 hlas

Uf,možná že by se mohl pan Dienstbier zamyslet ,jestli náhodou nebylo porušeno právo na život těch nešťastníků zavražděných islamistickou zvěří.Možná by trocha toho porušení lidských práv neškodila,že?Bohužel v naší společnosti mají větší vliv lidskoprávní pomatenci než odpovědní a rozhodní.Rád bych věděl jak by jednal De Gaulle nebo Reagan.Jen vím jak jedná slaboch Hollande a Obama,který ani neví čí je.

1 hlas

VIDEO
Jak se káže v Českých muslimských mešitách. Obrázek by si měl udělat každý sám.

Tohle nepotřebuje komentář ...

http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/30312-islam-v-ceske-republice-za-zavrenymi-dvermi.aspx

0 hlasů

A nastalo trapne ticho, protoze promluvil BLB..

1 hlas

V prvé řadě byste se měl, pane Dienstbiere, starat o lidská práva a svobodu občanů své země, a to nejen těch s tmavší pletí!

3 hlasy

Svoboda jednotlivce končí tam když to postihuje většinu. Jakou svobodu těm co připravují peklo pro ostatní občany? Nebo svobodu zločincům, zlodějům, vandalům? To se máme bát v rámci svobody těch grázlů chodit po ulici? Za komunistů byly normální letní večerní procházky po parcích, v Praze po Václaváku atd. A dnes? To je tedy ta svoboda pane Dienstbiere? Tak pomožte občanům aby nebyl potlačována jejich práva na úkor třeba těch imigrantů. Oni mohou jezdit u nás zdarma? Oni mohou mít jídlo, ubytování, sprchování v zimě otop zdarma? Kde jsou tedy práva těch ostatních na stejný "konfort" ?
Můj názor je jednoznačný. Když někam emigruji, musím se přizpůsobit tamnějším zvykům, poměrům a hlavně musím tam něco dělat abych se uživil. Před tím samozřejmě neroztrhám a nezahodím své doklady abych si mohla vymýšlet odkud jsem a co jsem. To není přece svoboda a to nemá s lidskými právy nic společného.

2 hlasy

P.S. Zviditelňovat se na tragedii lidí padlých rukama vrahů není taky moc vhodné. Musíte pár dní počkat a potom plameně vystupujte. Nyní to vypadá strašně nelidsky. Neprovokujte naše city když sám žádné nemáte ...

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov