Nový průzkum
Do sněmovny by v červnu proniklo sedm stran. Kdo ne?

04.07.2018 13:39

Do sněmovny by se v červnu podle volebního modelu agentury STEM dostalo sedm stran v čele s hnutím ANO. Před branami dolní komory by zůstaly TOP 09 a STAN. V porovnání s předchozím dubnovým šetřením STEM by znatelně posílila ODS, mírněji pak ČSSD, KSČM a KDU-ČSL.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Paternik (1 hlas) 05.07.2018 13:19

    Co nás zase oblbujete. Jak může darebácká ODS posílit ? Lidi vám to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Problém je v tom, že začínáme mít diktaturu a pro Babiše nebude problém, své "problémy" odstranit. Co bude potom, to se uvidí, ale nebude to nic dobrého. Češi si ale zvolili komunisty v 46 a to, že si volí další diktaturu, není žádné překvapení. Vždyť v Rusku je to podobné a my k nim stále vzhlížíme.

0 hlasů

Co nás zase oblbujete. Jak může darebácká ODS posílit ? Lidi vám to už přes rok dávají dnes a denně v diskusích na všech možnejch fórech najevo, že na vás ser.ou a vy tady píšete, že ta Lumpe Bande posiluje. To je tak možná toužebné přání zmetka Fialky, rychloprávníka Bendíka, plačky Němcový, hovada Stanjury, popř. dalších prasat z ODS.

1 hlas

Zrejme se budete mylit.ODS podporuje stejny xindl jako jsou oni.V pripade ze by vyhrali, tak maji nadeji na kriminalni dlouhovekost!

0 hlasů

Ono to bude stejně jinak. Jestli to vláda vydrží těch 3 a půl roku - měla by, pokud nebude blbnout -. tak pak to může být úplně jinak a v Bruselu budou sedět třeba Marťani
Bývala jedna strana - no, vlastně dvě - KSČ a ČSL - obě blbé a neschopné, ale o tom se mluvit nemuselo, to stejně každý věděl
Dnes jich máme snad 50 a stejně to k ničemu nevede, jen to stojí peníze.
A pamatujte na jednu okřídlenou větu jednoho chytrého pána: "věřím jen těm průzkumům, které jsem zfalšoval já". A měl pravdu.

0 hlasů

Ten bonmot je veselý, ale už značně otřepaný. Věříte tedy pouze statistikám, které se vám líbí, předpokládám.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov