Mladá krev
Dominik Feri: Cool a sexy politika nestačí. Klíčový je program

09.11.2017 05:15 Rozhovor

Nejmladší poslanec Dominik Feri z TOP 09 je nejpopulárnější zejména u mladých lidí, na něž zacílil během kampaně hlavně prostřednictvím sociálních sítí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaro Ovsina (10 hlasů) 09.11.2017 08:47

    Debil a ještě k tomu si vybral nejkreténější partaj

  • alanalan (5 hlasů) 09.11.2017 06:45

    Omyl!! Ne debílek, ale DEBIL!!!!!!

  • Karol Hallik (5 hlasů) 09.11.2017 05:35

    Téhle kreatuře s mopem na hlavě,by slušel post pomocného uklizeče na...

  • Jiří Klempera (5 hlasů) 09.11.2017 05:29

    debílek

  • Soňa Benešová (4 hlasy) 09.11.2017 11:10

    On studuje? Aha. Tak to není zrovna náročná škola, když u toho stihne...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Někdo ani neví jak se podepsat a tak tam XXXL, což si můžeme vykládat jako velikost třeba čepice, ale mozek pod ní bude tak max M

0 hlasů

tak čtu to interview,ale pořád nevím,čím je soudruh kool.cool jako brando v biker movies,clint eastwood jak mluví s prázdnou židlí na republikánské konenci,nebo jack nicholson v easy rider?na staré bělochy nemá ve skutečnosti a ani v make-believe.břídil.

0 hlasů

Co je to za hnusného cigána, Mirda Kalousek už pouští k lizu kdejakou hnidu? Jak je možné, že byl na kandidátce tak vpředu, že se vlezl mezi těch pár lidí, co se vecpali do Sněmovny, doufám, že bude sedět vedle Schwarzenberga, když jeho táta v Letech naposledy zkoušel naučit cigány pracovat, aby nebyl Karel za rasistu.

0 hlasů

Pralesní opičko, pokud u vás bude padákový smrtihlav Kalousek, kterého více než 90 % lidí nenávidí, nemáte vůbec žádnou šanci a stále budete na okraji kanálu. Či přímo v něm.

2 hlasy

Vitac ruSSaku Lada zase se ozval.. z ruSSke ambasady..
.
KREMLEBOTI, RUSKA PATA KOLONA, PUTINOIDI, RUSKA AMBASÁDA
.
Stanislav Soukup 26.09.2017 09:47
GELIMER
Rusku fandím a fandit budu. Západ se začal chovat neurvale, agresívně a arogantně, i vůči naší zemi, potřebuje konkurenci jako prase drbání. A není to Rusko, ale Západ, kdo nám cpe muslimy a vyhrožuje tresty, pokud tohle Alláhovo svinstvo nebudeme krmit.
.
Patrik Švantner 20.09.2017 19:13
HILDERICH
Rusku fandím. Západ, který se chová arogantně a agresívně, i vůči nám, potřebuje protiváhu.
.
Patrik Švantner 07.10.2016 12:00
HILDERICH
Správná a dobrá věc, Rusku fandím. USA musí, prostě musí mít konkurenci a protiváhu. Jedině tak se budou chovat alespoň trochu kultivovaně.
.
Patrik Švantner 25.08.2016 12:11
Hilderich
Rusku a Rusům fandím, USA musí mít konkurenci a protiváhu. Ostatně není to Rusko, ale Unie a USáci, kdo sem k nám cpe islám a vyhrožuje sankcemi a tresty, pokud tohle krvelačné svinstvo nepřijmeme a nebudeme o ně pečovat.
.
Tadeáš Hájek 03.08.2017 10:48
PLACERIAS
Rusku fandím. Takzvaný Západ, který se v poslední době začal chovat mimořádně arogantně a agresívně, potřebuje konkurenci a protiváhu. Ostatně není to Rusko, nýbrž Západ, který sem k nám cpe muslimy a vyhrožuje tresty a sankcemi, pokud se nepodřídíme.
.
Kamil Podlešák 12.04.2017 14:36
HUNERICH
Rusku fandím. Rusko sem k nám totiž necpe muslimy a naprosto idiotskou legislativu.A nevyhrožuje sankcemi, pokud se nepodřídíme. Takzvaný Západ ano. Pro mne je nepřítel v Bruselu, sídle eurobolševika.
.
Ladislav Šťastný 07.09.2017 11:31
TLALOC
Putinovi a Rusku fandím. Zcela jednoznačně. Západ, který se v poslední době chová arogantně, neurvale a agresívně - a to i vůči nám, když nám v souvislosti s muslimy neustále něčím vyhrožuje -, potřebuje konkurenci.
.
Ladislav Šťastný 24.09.2017 12:45
TLALOC
Rusku fandím. Zcela jednoznačně. Západ se v poslední době začal chovat neurvale a agresívně, i vůči nám, potřebuje konkurenci a protiváhu. A kdyby USA vymyslely nějakou válku, ihned bych přeběhl frontu a přidal se k Rusům.
.
Kamil Vont 30.03.2015 09:37
NARMER
Rusku a Rusům fandím. Fandím jim proto, protože chci, aby měli USáci konkurenci. Když ji nemají, chovají se jako dobytek. Momentálně nás Obama zastrašuje svou plechovou kavalérií a svými špenáty.
.
Ladislav Heřman 23.12.2016 11:18
Monomach
Rusku a Rusům fandím, protože Západ, který to s agresivitou, arogancí a neurvalostí začal přehánět, potřebuje konkurenci. Proto taky fandím Číně.
.
Ladislav Šťastný 16.10.2017 12:14
TLALOC
SPD zcela jednoznačně budu volit. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám buzeraci a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, které se k nám chová jako k nějaké své bezprávné kolonii.
.
Ladislav Šťastný 03.10.2017 11:19
TLALOC
Volím SPD, protože zde nechci to barbarské a totalitní svinstvo, islám, a odmítám Evropskou unii, která nás zbavila samostatnosti a suverenity a chová se k nám jako k nějaké podřízené kolonii. Mimochodem, lidovci se opakovaně vlísávali do přízně sudetským nacistům, jmenovitě Herman, je zcela legitimní je považovat za vlastizrádce.
.
Ladislav Šťastný 20.10.2017 11:29
TLALOC
SPD volím. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám permanentní výhrůžky a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, která se k nám chová jako k nějakému svému vazalovi.

Kamil Podlešák 25.10.2017 09:32
HUNERICH
A co Kalousek a jeho vraždící padáky ? Ale o tom mají presstituti zakázáno mluvit, že ?
Kamil Podlešák 24.10.2017 12:28
HUNERICH
Ty hanebná kalouskovská kryso, příbuzní obětí, které zemřely na tvých padácích, tě proklínají a nenávidí.
Ladislav Šťastný 24.10.2017 11:49
TLALOC
Padákového smrtihlava Kalouska pět procent lidí uznává, pěti procentům je lhostejný a zbytek ho patologicky nenávidí. Smrtihlav už to - zdá se - definitivně pochopil. Ale za to svinstvo v 90. letech by měl skončit v nápravně výchovných teplácích. Když spravedlnost nakonec našla Dalíka, proč by neměla najít ještě daleko větší stvůru a horšího netvora ?!
Ladislav Šťastný 06.09.2017 14:58
TLALOC
Padákový smrtihlav Kalousek udělá cokoli, aby se opět dostal k vládnímu korytu, je to temná stvůra schopná čehokoli. Nedovolme této zvrácené obludě z TOP 009, aby nás znova ovládala.
Ladislav Šťastný 24.10.2017 12:47
TLALOC
Za Babiše coby ministra financí ekonomika rostla a stoupala, za padákového smrtonoše Kalouska klesala a padala. A obviňování Babiše ze strana smrtihlava Kalouska ohledně čehosi v souvislosti s StB je legrační. Není snad europoslancem za TOP 0009 estébácký udavač Štětináč ? Smrtihlav Kalousek vidí estébácké snítko v cizím oku, ale udavačsko estábackou kreaturu ve svém vlastním okázale přehlíží.
.
Ladislav Šťastný 01.11.2017 11:34
TLALOC
Smířím se s kýmkoli, ani ďábel by mi nevadil, hlavně, že tam nebude ta temná stvůra z TOP 09, která tolika lidem ublížila, padákový smrtonoš Kalousek.

0 hlasů

Tak to je velmi zajímavý postřeh...

1 hlas

U toho studentíka Fera se stala chyba zatím co jeho etnikum užívá drogy kouří marjénu tenhle vykouřil Kalouska

3 hlasy

On studuje? Aha. Tak to není zrovna náročná škola, když u toho stihne cpaní se do politiky.

4 hlasy

Další neštěstí v Parlamentu ČR. Prostě muslická vrána k chemikovi Kalouskovi sedá.

2 hlasy

Chlape, to je právě velký omyl.
Já se o politiku zajímám, ale neznám nikoho, kdo by četl nějaký program.
Lidi zajímají ksichty v TV, koblihy a prachy... bohužel.

3 hlasy

Debil a ještě k tomu si vybral nejkreténější partaj

10 hlasů

Debil a ještě k tomu si vybral nejkreténější partaj

1 hlas

Debil a ještě k tomu si vybral nejkreténější partaj

0 hlasů

Dobrej a inteligentní týpek. Má sympatické a rozumné názory.
Bude to sranda, až nějaká zahraniční delegace při návštěvě v PS ČR uvidí vycházet ze dveří zajímavé panoptikum: Japončík Piomio, dredař pirát Bartoš, za nimi rozevlátý poloafričan Feri, vypitej Kalousek...
Ale pořád lepší, než StBáci a komouši Bureš s Falmerem, fízlácká mlátička komunista Ondráček, lampasácký blb, také komouš (nyní ÁNO) Chalupa, či další zelený mozek Schwarz (ÁNO).

2 hlasy

Vrah Kalda když jde zlytej ze sněmovny a mlátí cestou děti to našel pohozený u kontajneru a tu dostal spásný nápad jak se dostat do sněmovny přes občany tak nějak romského původu. a hle zdařilo se

1 hlas

Sakra, chlape, nová pravidla mateřštiny?
Zavedl jste nové vyjmenované slovo "zlytej"?
Z Vás musel mít učitel Čj radost, že!

2 hlasy

Když se podepisuje ludvík, tak i zlytej je správně, pro něj.

1 hlas

Sorry václav, Ludvík má dobře.

0 hlasů

Děkuji za upozornění ale doufám že i přes tu chybu jsi pochopil ty chlope smysl mého sdělení já z tvého sdělení že ten Fero je inteligentní a má v 21. letech sympatiské názory usuzuji ze si vůl.

1 hlas

Téhle kreatuře s mopem na hlavě,by slušel post pomocného uklizeče na prosektuře

5 hlasů

debílek

5 hlasů

Omyl!! Ne debílek, ale DEBIL!!!!!!

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov