Mynářův rybník
Dostálová: Stavba bez povolení je častá, i když protiprávní

10.02.2019 14:58

Hradní kancléř Vratislav Mynář by podle ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové (ANO) musel načerno postavený rybník v Osvětimanech na Uherskohradišťsku zlikvidovat, pokud by platil chystaný stavební zákon.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (3 hlasy) 10.02.2019 20:03

    "...když jste Rus a máte peníze..." - je vidět, že ani Rus nemusíte...

  • František Mach (2 hlasy) 10.02.2019 17:38

    Cha, Cha, ano musím se jen smát a říkám zákon ? Co to je, dle jedné...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Cha, Cha, ano musím se jen smát a říkám zákon ? Co to je, dle jedné kauzy v Karlových Varech, kde si postavili rusové v chráněné krajinné oblasti bez povolení malé obrněné městečko i s kostelem a nic nemuseli bourat a dokonce jasný úplatek starostovi od jednoho z Rusů ( vyjádřil se tenkráte že to byla jen půjčka a on jí splácí) a po mejdanu v daném protizákonném městečku dostali povolení dodatečně. Vidíte když jste rus a máte peníze, zákon pro vás neplatí, to jen pro ty osly české občany.

2 hlasy

"...když jste Rus a máte peníze..." - je vidět, že ani Rus nemusíte být.

3 hlasy

Tak jsem se díval na Google mapy a Seznam mapy, ale žádný černý rybník tam nevidím. Zato tam vidím vyčištěnou přehradu. a v Hruškovicích vidím hezké přírodní koupaliště, ale to není v Osvětimanech, jak se nám snaží namluvit Vilda Besser z neForum24 a půl. Prý vykopal rybník. Ale kam odvezl haldu hlíny, to už ten wolek Besser neví netuší a nechápe, protože je stavební laik a presstituční vemeno ze staré polské krávy, která si myslí, že bude z Argentiny.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov