Poslední průzkum
Drahoše chce 47 % voličů, Zemana 43 %. Desetina Čechů ještě váhá

22.01.2018 06:50

Zvolit prezidentem bývalého předsedu Akademie věd Jiřího Drahoše je rozhodnuto 47 procent voličů, pro současnou hlavu státu Miloše Zemana chce ve víkendovém druhém kole voleb hlasovat 43 procent. Zbývajících deset procent z lidí, kteří chtějí jít k volbám, je nerozhodnutých.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaro Ovsina (7 hlasů) 22.01.2018 09:56

    Drahoš-socialistický vyžírka se Zemana bojí že sere v síni

  • Jiří Perikles (7 hlasů) 22.01.2018 09:30

    Drahošova výzva z roku 2015, abychom přijali muslimy a podrobili se...

  • václav Ludvík (6 hlasů) 22.01.2018 09:28

    Kdo si počká ten se dočká Drahoče preferují většinou šmejdi ale a...

  • Mikuláš Hrubiško (6 hlasů) 22.01.2018 08:22

    Drahoš je nepřijatenej kvůli kvótám a přístupu k EU. Je to eurohujer,...

  • Jeroným Pražský jr (5 hlasů) 22.01.2018 08:42

    Tak zatím se potápí Miloš. U něj je zbytečné vyjmenovávat důvody,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Celých pět let Zeman na hradě kašpařil a dělal ostudu. Stačilo, je čas vyhnat ho i s jeho ansámblem, vynést popelníky, láhve od alkoholu a vyvětrat. Potřebujeme už změnu.

3 hlasy

Chcete tímto říci že 47% lidí nemá vlastní rozum? Drahoš je špatná volba a Zeman je menší zlo, je svůj a dokáže se postavit politikům není jejich loutka, kdežto Drahoš je loutkou. Poslouchejte co a jak říká v podstatě papouškuje co říkají politici ODS a TOP09 a to není náhoda, ty totiž neexistují a to říkají i vědci .

0 hlasů

Hovno lid chce Drahouše teplouše, ale soukromé průzkumy ho chtějí. Cinkat průzkumy si můžou jak chtějí, ale nakonec se stejně rozhodne u volebních uren.

0 hlasů


Prezident Miloš Zeman mystifikoval diváky při nedělní debatě na TV Nova.
Dvě třetiny Zemanových výroků v televizní debatě byly lživé nebo zavádějící, ukázala analýza. Lhal o euru i milostech.
Řekl, že by nikdy nepodepsal návrh Evropské komise ohledně kvót Dublin IV.
Zeman ale buď vědomě neumluvil pravdu, nebo neví, že prezidenta se podpis takového dokumentu vůbec netýká.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/dve-tretiny-zemanovych-vyroku-v-televizni-debate-byly-lzive/r~096dc78eff7711e7b6a9ac1f6b220ee8/?_ga=2.55020268.672654096.1516247109-1183892601.1515745585

3 hlasy

Všichni de.bilové kteří volí Drahoše si pokud vyhraje budou časem hodně dr.bat hlavu!
Švédsko zvažuje nasadit armádu pro ukončení řádění migrantských gangů
"Lidé jsou stříleni v pizzeriích, lidé jsou zabíjeni ručními granáty, které nachází na ulici", - řekl Jimmie Akesson, lídr demokratů, ve Švédském parlamentu tuto středu. "Toto je to nové Švédsko, nový, vzrušující, dynamický, multikulturní ráj, který tolik lidí z vás zde v parlamentu prosazovalo a vytvářelo několik posledních let" – řekl sarkasticky.
(Reuters)

2 hlasy

Jestli tomu dobre rozumim, tak jestli zvolim Drahose, tak CR nasadi casem armadu proti migrantskym gangum a pokud zvolim Zemana, tak se to nestane? osobne si myslim, ze si to ty soucasne ruske ohlidaji.

0 hlasů

Včerejší proslov Zemana v TV Nova - o ničem. Mohl třeba vysvětlit, proč Čína u nás dosud investovala cca 2 miliardy, když on sám propagoval 200. Přitom vesměs koupili fungující firmy a drahé nemovitosti, z čehož neplatili ani daň z převodu. Také se pokoušejí krást duševní vlastnictví, viz skandál v továrně na baterie v Letňanech.
A předkládat za úspěch to, že Čína možná koupí letouny L-410 je drzé ohlupování. Kunovická továrna totiž nejen patří Rusům, ale oni výrobu stěhují na Ural. Dokonce prý UZGA chce na L-410 montovat ruské motory.
Zdroj: https://www.denik.cz/ekonomika/uralsky-zavod-uz-ma-objednavky-na-ceske-l-410-chce-vyrobit-20-letounu-20180621.html

1 hlas

Chlapečku, slyšel jsi něco o dlouhodobé investici? Nebo si myslíš, že Číňan sem nakluše a poslušně naráž vysype pytel 200 miliard do první investice jenž se namane, aniž by byly zajištěny investiční podmínky pro řadu příštích let? Ne chlapečku, takové investice se dělají po americku, jak třeba jejich deal ze Saudskou Arábií, kde jim dodají americké zbraně za 10 miliard dolarů, ALE BĚHEM DESETI LET!!! Takže jenom miliarda ročně. To je ale překvapení pro tebe, že? Ty ekonóme...

0 hlasů

Woe, zatím se ještě klíčové součásti letadel L-410 UVPE.... vyrábí v Kunovicích. A měl by jsi také napsat to Bé!! Že původní LET Kunovice vytunelovali Amíci, odtáhli certifikované protot. L-610 do USA, a když fabriku dostali do kolen (jako svého času pražský letecký průmysl) nebo Tatru, tak jí prodali Rusákům!!

0 hlasů

Prezident, který preferuje vládu s podporou komunistů, je nechutný relikt minulosti. Počínaje oposmlouvou a konče patolízalstvím k Rusku a Číně, Zeman patří na politické smetiště. Tato země už potřebuje něco nového.

5 hlasů

No juniore, už jsi slyšel že je země kulatá?? I když to asi bude vyžraný flanďák Duc_ka popírat. To když jsme se na "východ" vysr..., a ze "západu" nám přišlo hov....!

0 hlasů

Pražští kafárníci, v průběhu volby Zemana a po ní, se zdržujte v blízkosti zdravotnických zařízení, nebo hasičských zbrojnic, kde vám budou hned k dispozici nové defibrilátory, až vás to po vítězství Miloše trefí z bezmocného vzteku.

2 hlasy

Prostě tyto volbu ukážkou, zda žije v Čechách víc starých a nevzdělaných lidí nebo mladých a vzdělaných.

1 hlas

Proto ten nemastný neslaný amaroun Drahoušek nyní jezdí po vesnicích štípat dřevo a stahovat králíky. Když vyleze z auta tak si nasazuje rádiovku dole 3 x zatočenou jako traktorista JZD. Aby ukázal jak jde čelem k másám těch nematurantů. Kteří ty pražské parazity živí!

1 hlas

Problémem vás nematurantů je, že žiijete v socialistických představách, že někoho živíte. Přitom s bídou uživíte sami sebe.

1 hlas

Drahoš-socialistický vyžírka se Zemana bojí že sere v síni

7 hlasů

No včera na Nově ješita Zeman nic moc, choval se jak mrkací panáček, opakoval stokrát profláklé „bonmoty“, nic nového neříká a pro tuto zemi nenabízí. Neřekl nic o původu svého majetku, nic o podezřelých šíbrech ve svém okolí. Jestli chce takto pokračovat, moc voličů nepřesvědčí.

2 hlasy

Bicygle, Zeman především vyvracel ty kecy toho amerického*žida* co byl neůspěšným zastupitelem za Věci veřejné, že nemůže mrkat.

0 hlasů

Drahošova výzva z roku 2015, abychom přijali muslimy a podrobili se rozkazu Evropské unie, ze mne dělá jednoznačného voliče Zemana.

7 hlasů

Trolové nemají volební právo, takže nic...

1 hlas

Nedělá, protože jste ruský troll a nejste Čech.

1 hlas

Jiří máš samozřejmě pravdu pravý Čech nikdy nevolí likvidátora země a Evropského prdeloleza Fíkus na hnuj

5 hlasů

Kdo si počká ten se dočká Drahoče preferují většinou šmejdi ale a Češi volí zemana proti zániku České republiky

6 hlasů

Drahoš je nepřijatenej kvůli kvótám a přístupu k EU. Je to eurohujer, který bude vůči Bruselu vždy servilní. A to je to co ho potápí. Je to šlověk bez názoru, který nepůjde do konfliktu s Junckerem a Merkelovou.

http://www.epshark.cz/clanek/372/proc-je-drahos-ne-volitelny

6 hlasů

Tak zatím se potápí Miloš. U něj je zbytečné vyjmenovávat důvody, jeho uctívači neznají jiného boha.

5 hlasů

http://forum24.cz/milos-zeman-je-nevolitelny-kandidat/

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov