Boj o Hrad
Drahoše podpořil v Brně plný sál a také Hilšer, Horáček a Fischer

21.01.2018 17:15

Několik stovek lidí ve zcela zaplněném brněnském kulturním sále Semilasso podpořilo Jiřího Drahoše, který je vyzyvatelem Miloše Zemana v prezidentské volbě. Mnoho zájemců se do sálu nedostalo. Na pódiu se sešel poprvé po prvním kole s neúspěšnými kandidáty Michalem Horáčkem, Markem Hilšerem a Pavlem Fischerem, kteří mu vyjádřili podporu už bezprostředně po sečtení hlasů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • karel ledvinka (1 hlas) 22.01.2018 04:45

    tak bečela koza klinton a jak dopadla.s fišerem a hilšerem drahošu...

  • martin cajthaml (1 hlas) 21.01.2018 20:35

    I pokud by tam mel byt jen tech par mesicu, je to jediny clovek na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

tak bečela koza klinton a jak dopadla.s fišerem a hilšerem drahošu propadne.vítače nechceme.

1 hlas

Zacina pekne mystifikacne hovorit celej Drahos. Volte kohokoliv jen ne Milose Zemana. To ma byt muj prezident? Takhle radoby vtipny, vysmivat se lidem.

0 hlasů

Zemanova hlava začíná selhávat, tvrdí neurolog. Souvisí to i s častějším mrkáním levého oka?

http://www.info.cz/volby/prezidentske-volby-2018/zemanova-hlava-zacina-selhavat-tvrdi-neurolog-souvisi-to-i-s-castejsim-mrkanim-leveho-oka-22615.htm

0 hlasů

jak je to s tím mrkáním pravého oka?

0 hlasů

Milos Zeman JE SMRTELNE NEMOCNY. Zbyva mu jen par mesicu zivota!

CELA PRAHA je plna informace, ze ZEMAN je po AMPUTACI CHODIDLA a ma tak drevenou nohu. Zatim se to Hrad snazi ututlat, proto Ovcacek chodi do debat misto Zemana, protoze by Zemana na takovou debatu museli prinest. Zeman neni ani ve stavu, kdy by mohl sedet aspon hodinu ve studiu behem debaty. A pro jistotu prebyva v Lanech, aby ho nikdo v Praze nevidel. Z volebni mistnosti ani nebyl schopen sam jit a tahli ho jako pytel brambor! V pondeli u korunovacnich klenotu stal naprosto nepritomne a museli ho posadit, protoze jen s maximem sedativ je schopen se objevit na verejnosti. V utery mu chirurgicky odstranili maly zhoubny nador v ustech.
Prosim, nevolte ho a nechte ho prozit par poslednich mesicu zivota spokojene v hospicu obklopen milym personalem a vlastni rodinou, vcetne jeho nejblizsich panu Ovcacka, Mynare a Nejedleho.

0 hlasů

I pokud by tam mel byt jen tech par mesicu, je to jediny clovek na svem miste.

1 hlas

Panika na Hradě by se dala krájet. Mynář nechal jistou renomovanou právní kancelář zpracovat požadavek na smlouvu o mlčenlivosti, kterou chce nechat v případě prohry Zemana, podepsat okruh pracovníků hradu, kteří se dostávali k informacím souvisejících se striktně utajovaným materiálem. Za tyto informace Hrad, potažmo Mynář, považuje zejména Zemanovy zdravotní excesy, pobyt a práce ruských a čínských agentů ve složkách KPR, finanční požadavky na podnikatele cestující se Zemanem na východ (milion za kulicha do kapsy), před časem probíranou aféru s desítkami prostitutek a drogami, které na hrad někdo lifroval pod tlakem a intenzivní tunelování rozpočtu hradu, při kterém si žádný dodavatel nezobne bez úplatku pod 20% ze zakázky a to přímo zástupci Mynáře do kapsy.

0 hlasů

celá praha by o vás mluvila,jak jste blbej,ale nikdo o vás neslyšel.ani v kavárně slavia.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov