Výročí okupace
"Estébáku, ven!" Babiše na pietě k srpnu 1968 vypískali

21.08.2018 11:05 Aktualizováno 21.08. 12:31

Pískot a provolávání hesel proti přítomnému premiérovi Andreji Babišovi (ANO) provázely před budovou Českého rozhlasu v Praze pietní shromáždění k uctění památky padlých v souvislosti s událostmi srpna 1968.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bob Kadet (14 hlasů) 21.08.2018 11:42

    Pražská kavárenská stoka opět povolala svojí klaku do boje. Již ten...

  • Guru Jára (11 hlasů) 21.08.2018 11:33

    Dokonce je havlistický dobytek vybavil píšťalkami,bezdomáči mají dnes...

  • Jan Karlík (9 hlasů) 21.08.2018 13:49

    S pražskou kavárnou to je těžké. Kdyby se tam neukázal, měli by plné...

  • Emanuel Bacigala (9 hlasů) 21.08.2018 11:55

    Král cyniků Babiš má tu drzost klanět se obětem roku 1968, hnus. Když...

  • tyden tyden (9 hlasů) 21.08.2018 11:47

    jsem zvedav, jestli na krabicich s transparentama bude i tentokrat...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Následující text je projev předsedy vlády České republiky na pietním shromáždění 21.8. před budovou Českého rozhlasu na Vinohradské třídě v Praze.
Posuďte sami, co na něm někomu může vadit, vadit natolik, že je schopen, aniž by si názor druhého vůbec vyslechl, sprostě svým pískotem bránit těm slušným projevit úctu a vděk těm, kteří neváhali položit své životy za nás všechny,. Tací lidé i jejich "vůdci" si nezaslouží naši podporu. Příště by si asi na nás nejraději vzali klacky nebo možná i něco účinějšího. Pozor na "demokracii" podle gusta pískálků!!


Vážení spoluobčané, dámy a pánové,

jsem rád, že mohu u příležitosti 50. výročí 21. srpna 1968 společně s Vámi uctít památku statečných obránců Českého rozhlasu. V naší historii jsou mezníky, které ovlivnily životy lidí na dlouhou dobu. Rok 1968 mezi ně nepochybně patří.

V Československu vznikl počátkem roku 1968 tzv. obrodný proces a strhl celé generace k podpoře hledání nového svobodnějšího, spravedlivějšího a otevřenějšího společenského systému, jak se tehdy říkalo „socialismu s lidskou tváří“. Lidé vkládali do tohoto obrodného procesu velké naděje a podpora liberalizačních trendů nabyla téměř celonárodního charakteru. Většina lidí tehdy věřila v proces demokratizace.

Lidé s obrodným procesem spojovali svobodu, svobodu projevu a sdružování, svobodný tisk či kulturu, možnost svobodně cestovat a poznávat svět. Lidé také chtěli podstatný vzestup blahobytu a životní úrovně. Už nechtěli komunistickou diktaturu východního sovětského typu. Chtěli zkrátka žít v normální svobodné společnosti.

Vpád vojsk států Varšavské smlouvy nakonec u nás reformní proces a liberalizaci společnosti ukončil. Posléze byly ze strany normalizátorů zastaveny všechny snahy o změnu k lepšímu. Potlačení pražského jara poznamenalo životy našich lidí na mnoho dalších let. Nadšení vystřídala postupně deziluze a zklamání.

Pro Československo byla v roce 1968 okupace a především to, co po ní následovalo, velké společenské trauma. Tzv. normalizace znamenala pro mnohé občany, kteří se aktivně zapojili do obrodného procesu či liberalizace a demokratizace společnosti, propouštění ze zaměstnání či dokonce věznění, obnovení cenzury, zrušení většiny zájmových a politických sdružení a organizací a další omezení občanských svobod. Z naší země také postupně emigrovala do zahraničí významná část inteligence.

Invaze vojsk byla brutální, umírali při ní naši lidé. Právě tady u budovy Českého rozhlasu nezvaní vojáci stříleli na jeho obránce, kteří bránili svobodu slova a pravdivé informování našich občanů. Československý rozhlas – jeho obránci i zaměstnanci - se stali symbolem odporu proti okupaci.

Dovolte mi na tomto místě vyjádřit mou úctu a obdiv těmto obráncům a vlastencům, kteří neváhali nasadit za svobodu a vlast i své životy.

Dovolte mi vyjádřit obdiv ke všem lidem, kteří se v souvislosti s okupací zachovali statečně, nejen v ulicích Prahy. Vzpomeňme lidi, jako byla olympijská vítězka Věra Čáslavská, která na okupaci upozornila statečným gestem celý svět na olympijských hrách v Mexiku. Gestem, za které musela nést těžké osobní následky.

Dovolte mi ještě zmínit náladu společnosti. V roce 1968 byli lidé nejprve nadšeni a pak zklamáni. V listopadu 1989 byli také lidé plní entuziasmu, aby také časem přišli na to, že mít demokracii, a budovat svobodnou, slušnou a prosperující společnost je těžká a vlastně nikdy nekončící práce. Příliš často jsme dnes svědky toho, že svobodu mnoho lidí jen zneužívá, aby si pro sebe získali co nejvíc. Příliš často vidíme snahy o rozdělení společnosti na vyvolené a ty, co mají jen mlčet a kteří by ani neměli chodit k volbám, protože volí jinak, než si to tzv. elity přejí. Jsme svědky nekončících politických sporů s falešnými záminkami, které jen dále polarizují společnost.

Nesouhlasím s tím, že jsou dnes svobody ohroženy. Každý si dnes může říkat a psát co chce, každý si může založit stranu nebo hnutí nebo změnit své volební preference. A komu se něco nebo někdo nelíbí, může jakkoli kritizovat a proti něčemu brojit nebo si v příštích volbách zvolit někoho jiného. Svoboda a demokracie je především to, že umím uznat, že má někdo právo na jiný názor a na jinou preferenci než já.

V Česku máme mnoho šikovných a talentovaných lidí s obrovským potenciálem, ale málo se o nich píše. Jako bychom si neuměli vážit úspěchů vlastních lidí. Všude je jenom samý konflikt a rozbroje. Úspěch by určitě neměl vyvolávat závist. Měli bychom být na sebe víc hrdí a umět vyzdvihnout šikovné a talentované lidi, mělo by se o nich psát a mluvit. Dokud budeme pořád mezi sebou bojovat a vyvolávat konflikty, šikovní lidé nebudou mít ani chuť se jakkoliv společensky angažovat. Jsme národ se skvělou tradicí a máme mnoho důvodů být na sebe hrdí.

Děkuji Vám.

0 hlasů


Komu jde o to, aby se podobná invaze neopakovala, měl by protestovat spíše proti principům, které k ní vedly. Ne proti jednotlivcům, protože příště budou na jejich místech jiní.

Současná moc se totiž v mnohém chová podobně jako ta komunistická. Vzdává se suverenity státu výměnou za výhody pro sebe (dotace, bruselské funkce), Opírá se o zahraniční spojence a podkuřuje jim. Řídí zahraniční politiku podle jejich přání bez ohledu na naše zájmy (vyhazování peněz na zahraniční mise, pomoc zaostalým zemím).

Takzvaná "evropská integrace" vychází ze srovnání s doktrínou "omezené suverenity" dost nevalně. Jejím cílem totiž není "jen" nám poroučet, okrádat nás a vnucovat nám cizí ideologii. Je jím naše totální rozpuštění v Evropském Svazu. Částečná výměna obyvatelstva, unifikace zákonů a náhrada národa imaginárním evropanstvím.

1 hlas

No, když si přečtu tenhle článek, tak to vypadá, jakoby pískala celá Praha - ale ono je to vlastně jedno - ukazuje to na něco zcela jiného - v demokratickém státě má každý právo projevit svůj názor a i diskutovat o něm. Ovšem pískot při smutečním setkáním je něco zcela jiného, ukazuje to, že oni pískající tvorové (normální člověk ani na pohřbu nepíská) jsou ti, kteří by ochotně použili i pušky k prosazení svého pojetí demokracie. A takovou "demokraciii" nechci, takové jsme si již užili 40 roků.

1 hlas

tleskali zrude Hermanovi Kalouskovsti komsomolci a vetsina obacanu z techto prazskych primitivu blila--Babis ziskal dalsi volice

2 hlasy

Kdyby každý STBák byl tak šikovný jako Babiš, kde jsme dnes mohli být...
Má intuice mi navíc říká, že pokud to byl skutečně spolupracovník STB, tak spíše nevědomky nebo sice vědomky ale v podstatě donucen proti své vůli a přesvědčení pomocí osvědčených komunistických nátlakových postupů. A nějak si ho nedovedu vůbec představit jako svědomitého přičinlivého udavače.

Některé politické formace musí ovšem proti němu neustále přiživovat v lidech averzi, aby své poměrně v průměru dosti racionální působení v politice neměl tak jednoduché a musel se zdržovat odklízením klacků pod nohama.

1 hlas

Vitaci ruSSaku-okupantu podporuji okupaci Ceskoslovenska 1968
a podporuji smejda stbaka Burese...

Zadny muslim, ktery souhlasi s okupaci 1968, zde neni.

Navic,

muslimska Albánie roku 1968 vystoupila na protest proti okupaci ČSSR
z Varšavské smlouvy.
.
RuSSak je vetsi Zlo, nez Muslim.

0 hlasů

... říká generátor nenáhodných textů.

1 hlas

Opět tu máme paní Martinu z F.M. Ubohá oběť rozdělené
společnosti na ty správné, což je ona, a ty ostatní tupce.

1 hlas

No to byl zase KRAVÁL,ostuda v Prahy. Při projevech premiéra a
předsedy sněmovny tradiční zarputilá organizovaná bojůvka buranů
nevychovaně pískala a hlučela. Poklid nastal při projevu předsedy
senátu, který varoval před ohrožením nezávislosti medii, hlavně
veřejnoprávní nevyvážené ČT bez kontroly hospodaření. To nevadí.
Jde jim jen o politický body méně úspěšných tedy nežádoucích stran.
Nejde o projev slušnosti, poctivosti, šíření lidskosti, vzbuzování
v lidech snahu být lepším
Ve prospěch ODS jako jediné správné alternativy pro tuto zemi :
Jejich motto :Musí nás být víc slyšet, než slušnou pracovitou ANO.
Lidé uvěří tomu čemu věřit chtějí (to známe z totalitní propagandy)
Člověk je nedokonalý, dosti líný, aby se pracně pídil po objektivní
pravdě, nenamáhá se informace si neověřovat a analyzovat.
Z pohodlnosti raděj uvěří naším 100x opakovaným lžím, když jsou
podány uvěřitelně, stručně, razantně, zabalené do frázi o demokracii,
ústavnosti, svobodě, směřování na Západ, nezávisloti medii apod.
Námi vystrašení soukromníky a jejich děti už jsme přesvědčili, nutno
přesvědčit i ostatní dobře zabezpečené co ještě nemá jasný
názor a touží po vyšších hodnotách, svobodě, demokracii víc než po
blahu pro ostatní občany i zemi

4 hlasy

Dnes se předvedli v plném světle ti co jsou pomatení a nemocní:-)))
Moc jim vzal lid a zvolil jiné a uvidíme bude-li lépe nám všem, horší to býti nemůže....tunely a podvody potrestat a vše dle zákona o nabytí a prokázání majetku od roku 89...
Kdo by řekl, že dnes budou křičet při pietní akci???
Nechceme vyjíti do ulic a proto ječí, jak píchlé prase, ano jsou to prasata ani památka na rok 68 jim není svatá....demokraté:-)))

5 hlasů

jo, ti s aškenázi,sefardickými a mizrahi chorobami zůstali v léčení.vylezou ven jen když jdou volit seemmitu žida.potrhlíci a rasisti.

0 hlasů

Martina Sedláčková 21.08.2018 15:05
Dnešní den je dalším smutným důkazem, že komunisté měli vyset !
-.-
Nejsou lidi, budete se do toho muset pustit sama. Doporučil bych začít Janem Fischerem (dnes ECB) úpokračovat přes Štětinu a pak to berte podle abecedy.

4 hlasy

Madam Sedláčková, podle toho co a jak tady píšete jsem nabyl dojmu,že právě Vy jste všeho schopná. - Věšet někoho, tak toho je právě schopná jen řvoucí pouliční zmanipulovatelná lůza.

5 hlasů

Ano, třeba komunisté v padesátých letech. To jste trefil hřebíček na hlavičku.

0 hlasů

Ten cirkus se vstupem vojsk Varšavské smlouvy do ČSSR, má zakrýt skutečnost: Členové správní a dozorčí rady VEOLIE, se pokusili v r. 1967, uloupit Čechům a Slovákům VODU a potom jim ji prodávat za nekřesťanské peníze (oni také nejsou křesťané ale neodvažuji se napsat co jsou)
Sovětští vojáci a další vojáci Varěavské smlouvy VEOLII v loupeži, v r.1968, zabránili.
Za to jsem já a měli by být i ostatní pracující, vojákům Varšavské smlouvy, vděční
Aby lupiči, kterým v r,1968 loupeže nevyšly toto zakryli, hulákají cosi o okupaci

2 hlasy

Estébáku, ven!?
Je to kampan !!!
Vsetci kradnu...,
proto mam pripraveny zvaci dopis v kapse ..
Zeman ho videl na vlastni bulvy ..)
A. Kradis

2 hlasy

Jste k smíchu, jak reagujete, jednoduchá osůbka bez vzdělání a píšete bláboly a realita je jiná a to ještě uvidíte u voleb do senátu, žádný polistopadový politik s demobloku se tam nedostane, my většina budeme volit jen ty politiky co budou deklarovat , že rozpustí senát, ať jsou s jakékoliv strany:-)))

1 hlas

Dana Šrajbrová - ruSSka dev.ka, vitac ruSSaku-okupantu.. a hnusna kremelska pi.c.a, ...

0 hlasů

Dnešní den je dalším smutným důkazem, že komunisté měli vyset ! Chovat se k primitivnímu dobytku jako k lidem prostě nejde. Všeho schopná lůza si nezaslouží slitování.

2 hlasy

I ty jedna potrefená kravko,chlapi tě nechtějí,ženský jen zbavené svéprávnosti...Nasaď si zubní protézu,skleněné oko a v klidu si dál rajtuj na análním kolíku,nejsi zajímavá pro nikoho,snad jedině pro Jeronýma,pn pn to jsou stejně postižení mráci

0 hlasů

Martina Sedláčková neumí česky, v by jste komunisty vysela na pole:-)))
To je divné, jak jste jednoduchá a přímo hloupá, že nevíte, že visí obraz....takto jste odhalila vaši vyšinutou nenávistnou povahu...vy máte dost:-)))

2 hlasy

Dano, piste radeji rusky...,
a pozdravujte na ruske ambasade...)

3 hlasy

Rozum vám to nebere já nikdy nebudu někoho rohožka, tak si utírejte a pomlouvejte své soukmenovce:-))

2 hlasy

Rohozka?
Ale vlozka - urcite jste)

1 hlas

RuSSka dev.ka Dana stale pouziva rohozku, ... misto tamponu.)

0 hlasů

Tupé hovádko,asi od rána žvýkáš vlastní hymen....

0 hlasů

Vaše vložka je hodna vašeho jednoduchého myšlení...
Dnes máme tampóny :-))) husičko

2 hlasy

Troll Bob Kadet a Guru Jára opět v plné práci ! Kolik Vám platí rudé sv*ně za ty vaše debilní keci ??

3 hlasy

Na tobě ty huso,je snad zajímavý jen ten věnec hroznů hněvu......,jinak nic.Měli by tě vystavovat,co dokáže příroda udělat za zrůdu,vzniklou z odhozeného prezervativu

0 hlasů

Pipino raději zalez to té americké prdele@ a nedělej tady krávu. Primitivní dobytek byl především ten, kteří při uctění památky lidí kteří zahynuli u budovy Čs.rozhlasu dělali bordel.

1 hlas

Jak jste zaujatá, každý normální člověk se vám směje:-)))))

1 hlas

Dano, mate stale otevrenou pusu...
je to pracovni uraz?)

1 hlas

Jak jste zaujatá, každý normální člověk se vám směje:-)))))

1 hlas

Jak jste zaujatá, každý normální člověk se vám směje:-)))))

0 hlasů

To je tedy slovník :-)

1 hlas

Zajímavá pieta. Proč tam chodí blbci co neví o pietě zhola nic? Stejně tak jako, že slovo estébák je možno použít na PŘÍSLUŠNÍKA StB, tedy zaměstnance této složky.

5 hlasů

Těmi blbci myslíte Bureše a jeho suitu, že. Naprosto s Vámi souhlasím.

0 hlasů

Proč tam chodí ? No asi je fakt velké teplo a slunce praží a praží :)

2 hlasy

Kdo ty komparsisty zaplatil ???Bakala podvodník kníže ,Kalousek, Halík,Drahoš a další zaprodanci naši vlasti !!!Do dolu s nimi a dát jim jen lopaty a krompáče až jednou poznají že jiní si musí pořádně máknout až něco vydělají !!!Přeplaceni komedianti byli vždycky zrádci !!!!! Kdo vital ve čtyřicátých létech fašisty na Václaváku a bylo vás tam čtyři sta tisíc ??Hlavně Pražáci !!!Kdo vital Klementa 300 000 hlavně Pražáci !!?Kdo podepsal antichartu hlavně Pražáci těch bylo nejvíce že Bartoško a další vlastizrádci ??? Kdo vylez v roce 1989n jak krysy s kanálu a začali převlíkat kabáty no hlavně ti co odepsali antichartu !!!!! At žijí slušní lidé a je nás drtivá většina vy komedianti a tuneláři !!

6 hlasů

kde byl tento den kandidat prazak semita zid krysa rath?zadne interview s tou krysou?

0 hlasů

To byly časy, než internet objevili idioti.....

3 hlasy

Nazdar Sedláčku! Koukám, že sis přivedl bráchu... :-)))

0 hlasů

Pane hráábě, jsem pravověrný a Vltavou pokřtěný PRAŽÁK s velkým PÉ :) Německý wehrmacht jsem nevítal(byl jsem v kočárku),Klementa jsem měl docela rád,resp.ty stokoruny:-), antichartu jsem nečetl ani nepodepsal, Bartošku znám jen z biografu, krysy v kanálu nežijí,jsou tam jen potkani, kabát mám v almaře - je na něj moc teplo,nosím teď jen tričko, trenýrky a sandály. AŤ ŽIJOU PRAŽÁCI :-)

1 hlas

az na semiti zidi v praze rozenych a-souhlas.havel je uz po smrti.

0 hlasů

Neměli bychom zapomenout, že USA a další západní mocnosti o přípravě invaze věděly předem a daly SSSR najevo, že si ve svém impériu může dělat co uzná za vhodné

5 hlasů

A neměli bychom zapomenout, že Musil je ruský troll, který šíří lži a dezinformace, jen aby co nejvíce škodil!

0 hlasů

Neměli bychom hlavně zapomenout na maminku a tátu !!!

2 hlasy

Navrhuji k padesátému výročí vpádu některých vojsk "Varšavské smlouvy" do Československa, demonstrovat a protestovat proti současnému způsobu léta, proti suchu, proti vysychání řek a rybníků. Hrnce a pokličky vezměte sebou :)

4 hlasy

S pražskou kavárnou to je těžké. Kdyby se tam neukázal, měli by plné huby keců, že se nezachoval jako státník a jak se opovažuje ignorovat památku obětí. Stejně jako měli na Zemana. A když tam přišel, udělali z piety uřvanou demonstraci. Jako malé děti. Může se Zemanovi někdo divit?

9 hlasů

Babišovi příznivci by si to neměli nechat líbit. Měli by vyrazit ven a na vzdory zlým vodpůrcům se před kmotrem plazit a klanět.
Tak šup, šup, holoto líná!

https://youtu.be/XsjpMUodxo4

5 hlasů

Jasně podle sebe soudím tebe to nikdy nebude, my máme volby a většina vládne, třeba i v koalici, když se domluví a jde to k lepšímu....ty nenažraní supi zoufale chtějí střety, ale my co máme rozum jsme si zvolili zvolili podle sebe a nikdy do ulic proti polistopadové hydře nepůjdeme....a své děti poučíme a jednoznačně budeme chtít zákon o nabytí a prokázání majetku po roku 89!!!

1 hlas

Neustále se snažím dopátrat kam se podělo těch 99,8% co volilo kandidátku národní fronty.Je to trapné zneužívat shromáždění k výročí srpnových událostí.

Mají si udělat svoji demonstraci. Ale to by moc lidí nepřišlo, tak se musí zviditelnit takhle.

3 hlasy

Mezi hlavními organizátory řvoucí akce,kdo jiný než želé Drahoš...smutný příběh idiota

7 hlasů

kolika akademickymi tituly disponujete? kolik mate patentu? jakemu podniku ci jake instituci jste kdy velel? co uzitecneho prinasite spolecnosti?

6 hlasů

Myslíš ty patenty které údajně jako vedoucí podepsal, když mu přiznali spoluautorství??

1 hlas

Jára je dementní ruský troll s IQ šumící trávy. On ani ty příspěvky nepíše, kopíruje je na různých fórech a lepí je pak tady. Smutný příběh idiota.

8 hlasů

Inu Hallík...

3 hlasy

Kuš teplomete

0 hlasů

Král cyniků Babiš má tu drzost klanět se obětem roku 1968, hnus. Když Babiš v roce 1980 vstupoval do komunistické strany, musel podepsat souhlas se vstupem vojsk a internacionální pomocí států Varšavské smlouvy. Nyní se tváří, že to odsuzuje. Král cyniků a kariéristů Babiš skutečně pro moc a peníze udělá cokoliv.

9 hlasů

To je ale spíše pragmatizmus....tedy to, co dnes podepisuje naprostá většina.

0 hlasů

Jsi holt tele!

2 hlasy

Ty jsi holt ubožák.Nenávidíš všechno,nevíš proč.

5 hlasů

Za ty příspěvky ti někdo platí nebo jsi tak hloupý?

6 hlasů

jsem zvedav, jestli na krabicich s transparentama bude i tentokrat odesilatel americka ambasada :-)))))
nebo jestli si pak zase budou chodit k nejake soudruzce pro penize k okynku aouta :-)))))

9 hlasů

Zde najdete zvětšenou fotografii, kterou Aeronet předložil jako důkaz. Jako vždy jde o lež, která je ruským přisluhovačům tak blízká.
http://disidenti.org/schmied/hoax-v-podani-aeronetu

0 hlasů

Zase lzete, ale to je u vás normální

5 hlasů

Pražská kavárenská stoka opět povolala svojí klaku do boje. Již ten nápis článku je cokotina, Babiš svůj projev v pohodě přednesl a vysral@ se na ten uřvaný pražský xindl.

14 hlasů

Nechceš se už odstěhovat do své milované RuSSké prd*le ? Bez jednoho ubožáka méně by nikoho neurazilo.

2 hlasy

Že by jste se vy odstěhovala, protože takto nenormální jedince co píšou takové bláboly a nenávidí lidi, tak ty tu každému radí, kam se odstěhovat:-)))
Máte doopravdy zamrzlé myšlení a nikdy Češi nebudou většinově hledat nepřítele...a multikulti nikdy nebudeme:-))

1 hlas

Dano, vodki net - idi domoj ! )

1 hlas

A ty jsi se zase zchlastala močopudnou desítkou co! Předpokládám že tentokrát to nebylo ze stejného zdroje jako ty červené karty na Zemana.

0 hlasů

Jasně a srozumitelně, mně neurazí žádný idiot:-)))

0 hlasů

Je naprosto ubohé takto povykovat při pietní vzpomínce. Nedá se nic dělat, Babiš i Vondráček jsou právoplatně zvoleni, tedy uřvaná sešlá sebranka ukázala kapacitu svého mozku, vkusu i vychování.

5 hlasů

oni se v Cesku voli na primo premieri? predsedove poslanecke snemovny? primatori? starostove? ...?
od kdy?

3 hlasy

Sorry jako...
On někde píše o přímém zvolení...?

2 hlasy

oni chodi bezne o podobnych prilezitosti bezni poslanci recnit? opravdu chodi na ta nejexponovanejsi historicka mista pri prilezitosti velmi kulatych vyroci pronaset sve projevy uplne radovi poslanci? vazne?
nemuzete to pochopit? pokud k tomu mate objektivni duvody - uraz mozku, nemoc, vrozena nizsi kapacita, pak to dokazu pochopit.
nebo nechcete pochopit? to je horsi pripad. to by vypadalo na poruchu osobnosti.

2 hlasy

Sorry jako...
Je potřeba hned urážet...?
Naši představitelé jsou voleni přímo volenými a chodí na všechny ty parádičky, protože to mají v popisu práce. Kdyby tam nešli, tak by také následovala kritika...
Je váš písemný projev projevem kultivovaného člověka...?

0 hlasů

Woe máš to v té palici nějak pomotané. Bývá zvykem že na podobných slavnostech vystupují nejvyšší ústavní činitelé. Tedy předseda senátu, předseda PS a premiér. Když tam nebyl přítomen president.

0 hlasů

No prostě náše vesnička středisková zvaná Kocourkov. Estébácký spolupracovník, nyní premiér, klade věnec obětem ruské invaze. Zase ale byl zvolen s masívní podporou obyvatelstva ve volbách. Důkaz rozpolcení země na pohrobky a zbytek nesehnutých.

7 hlasů

Dutá hlavo,škode,že nejsi z Prahy.Dostal by jsi aspoň 100kč a plecháček piva.Takhle ti nezbyde nic jiného než nasadit zubní protézu,vložit skleněné oko a jít vyčadit spolupacienty,kteří jsou na tom podobně jako ty

2 hlasy

Jasně a v 68 to tu platili Amíci ne? :-D
(axman.pavel@skaut.cz)

4 hlasy

Dutá hlava si neuvědomuje,že je dutá.To bude hlavně váš problém.

4 hlasy

Dokonce je havlistický dobytek vybavil píšťalkami,bezdomáči mají dnes hody

11 hlasů

Propagandě rudé mnoho lidí podlehlo. Invazi buď schvalují nebo jakože trošku neschvalují neboli se stydí za to, že s invazí souhlasí. V komentářích vždy najdeme mnoho názorných příkladů (viz níže i výše).

https://youtu.be/xCbsuTrrBc4

0 hlasů

Opět kompars za 100kč a plechovku Baníku,nic nového.Havlistický dobytek!Nikdo z nich ,ani jejich rodiče r.1968 nezažili.Jeden debílek organizuje řev a ostatní poslušně skandují,aby nepřišli o almužnu

5 hlasů

Jasně a v 68 to tu organizovali Amíci ne? :-D a NASA je sekta a vesmír neexistuje.
(axman.pavel@skaut.cz)

3 hlasy

Ty dostáváš od rusáků víc...?
Ten "Baník" máš asi v hlavě, co...?

2 hlasy

Další z nekonečných pokusů o malý, ale jejich majdánek. Lidé, bděte!

1 hlas

Je mi na zvracení komunista Štěch srovnává r.1968 s nacistickou okupací.Prostě tenhle xindl změnil dějiny k obrazu svému

9 hlasů

Piektní akt......,fraška organizovaná dobytkem havloidů.Pár smradů ,kteří rok 1968,ani jejich rodiče opět kvičí!Jsem zvědav,jak budou kvičet až bude výročí mnichovské zrady,asi budou oslavovat a hajlovat.Rok 1968 odsuzuji,ale nutno říci,že vojska pozvala tehdejší vláda!!!!!A nejvíce zde bylo ukrajinců.

3 hlasy

..kteří rok 1968 nezažili.Nejvíc kvičí smradi okolo 16 let,ubohé.

3 hlasy

velice casto to maji tihle '16'ti leti v hlave daleko lepe srovnane, nez tzv. dospeli. ti, mladi, kteri jsou aktivni, take byvaji z pravidla ta skutecna elita s mentalnim potencialem to nekam dotahnout jak po strance odbornosti tak i spolecensky. typicky jde take o lidi s vysokym IQ.
je pak uz jen velmi symptomaticke, ze z takovych pak maji strach ruzni mentalni chudaci a loseri. lide, spise podprumerne kvality, kteri vytvareji jen nicotny (pokud vubec nejaky) prinos svemu okoli.

3 hlasy

Ale no tak... Někde si něco přečtou a zacházejí s tím jako s fakty. Horkokrevné mládí je sice omlouvá, ale jsou lehce zneužitelní. Chybí jim nadhled a znalost souvislostí. Jinak jsou mladí samozřejmě nadějí národa, většina z nich se ale vybouří a zapadne do mainstreamu...

1 hlas

dostavam se do kontaktu spise s temi elitnimi. mnoho tech deti se kvalifikuje pro clenstvi v Mense. informace maji rozhodne kvalitni, typicky a primarne z rodin. riziko zneuziti je celkem marginalni.

3 hlasy

Opravdu marginální...? :-)))
To by jeden nečekal...
A vy jste také členem Menzy, nebo jen do menzy chodíte...?

0 hlasů

No jo,Guru Jára.On neví,co píše,neví,co si myslí,a nemyslí,takže vlastně neví,o co jde.

2 hlasy

Nejhorší je, když lidé vědí, co nechtějí, ale nevědí, čím to konkrétně nahradit...

0 hlasů

...nechtít něco je snadné...měli by spíše vědět, co chtějí a než to začnou chtít, důkladně se s tím seznámit :)

0 hlasů

Brilantní.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov