Boj o Hrad
Experti: Zemanovo zdraví by se mohlo stát tématem kampaně

18.11.2017 11:48

Otázka zdravotního stavu současného prezidenta Miloše Zemana by se podle marketingových expertů mohla stát jedním z témat kampaně před volbami hlavy státu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdeněk Patera (11 hlasů) 18.11.2017 15:26

    "Experti" pražské kavárny mají smůlu. Ze známých kandidátů bude Zeman...

  • tyden tyden (10 hlasů) 18.11.2017 12:29

    mimo jine, havel mel rakovinu, urizli mu pulku plice, pak mu udelali...

  • václav Ludvík (10 hlasů) 18.11.2017 12:21

    Havel byla větší vyhulená zdechlina a žumpa mlčela.

  • Karol Hallik (9 hlasů) 18.11.2017 16:16

    Pomluvy a špína, kterou házíte na Zemana je jeho nejlepší reklamou na...

  • karel ledvinka (7 hlasů) 18.11.2017 15:44

    já ho volím.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

až vrazí soud bureše-babiše do basy,ano by mělo zvolit novým šéfem zemana.udělat z něj prezidenta/ministerského předsedu.potom to rozjet.

0 hlasů

I Husák byl lepší prezident, než Zeman.

2 hlasy

haha, komousi se tu pekne odkopavaji. uz povolavaji do boje i Husaka.
to tem rudym vemenum uz pekne tece do bot :-)))))

1 hlas

Koho jiného bych měl volit ???? Topolánka jedině až spolu s ODS vrátí těch 30 miliard co si půjčili z důchodového fondu když vládli !!! A Drahoš ten tvrdí že těch 2600 migrantu by jsme měli přijmout ale zapomněl dodat že za nimi přijdou jejich rodinní příslušníci a tím jich bude hned 30 000 !!!!! Pražská kavárna to je většinou sebranka prospěchářů!!!! Volím jedině Zemana i kdyby jezdil na vozíku !!!! ČT začíná lidem vymývat mozky je to jak za Adolfa !!!!!! Zásadně n nesleduji ČT a masáž občanů za jejich peníze proti Zemanovi a Babišovi a ve prospěch TOP 09,ODS,STAN,ČSSD Topolánka a Drahoše !!!!!!

3 hlasy

vidis jak se ti mistni bolsevici postupne odkopavaji?
ta ruda svine ovocenka pod tebou by ti ani nedala volebni pravo.
nastesti jsou tyhle rudy vemena uz vsem jenom pro smich :-))))

1 hlas

Ty nemáš volební právo.

1 hlas

Zatím se ještě Zeman neléčil v alpském santoriu "na pojišťovnu" jako starej Veškrna, a tučňačky mu nedávají na té jeho tvrzi pod polštář zázračné léčivé šutráky. Tak že bude muset prrrražská kavárrrrrenská žum@pa ještě chvíli počkat.

4 hlasy

Vidláku, nevim z kerýho Burrrranova se ozýváš, ale skutečný centrály filozofyje jsou venkovský hospody. Tam se utváří společenskej konsenzus, že Zeman je ten správnej řízek. Demokratickou většinou vítězíte.

0 hlasů

Řekl bych, že pokus učinit zdravotní stav M. Zemana tématem volební kampaně by byl nejen amorální, ale také protiústavní diskriminací. Svévolně by to M. Zemana vyčleňovalo a znevýhodňovalo v porování s ostatními prezidentskými kandidáty a patrně bez možného zdůvodnění. Takový pokus by měl mít právní důsledky. Kandidaturu M. Zemana kvalifikovali občané svými podpisy .

4 hlasy

Mě docela zajímá, jestli budeme mít prezidenta, který bude muset více chodit po doktorech, nebo prezidenta, který se bude plnou vervou a zdráv věnovat vykonávání svého úřadu. Vzpomeňme také na závěrečné období Husákova prezidentování, kdy se z něj stávala fyzická troska. Pan Zeman se do toho věku už blíží, takže ačkoli mu žádné zhoršení nepřeji, riziko je tu větší, než u mladších kandidátů.

Vzhledem k velké podobnosti důležitých názorů pana Zemana a pana Hynka a vzhledem k diametrální odlišnosti jejich zdravotního stavu mám jasno, koho budu volit.

0 hlasů

Jiří Hynek (v lecčems důležitém má podobné názory, jako pan Zeman) ve včerejší debatě prezidentských kandidátů k tématu zdravotní stav na DVTV řekl:

"Já jsem dobrovolný dárce krve. Tak proboha proč bych měl zveřejňovat kartu, když jako dobrovolný dárce krve bych nemohl jím být, kdybych byl nemocný?

Také si myslím, že by prezident měl být v dobré fyzické kondici. Tady zaznělo od Mirka Topolánka, že je vrchním velitelem ozbrojených sil, tak já se samozřejmě pochlubím, že jsem v neděli splnil Army test na výtečně, takže já bych mohl být dokonce profesionálním vojákem."

1 hlas

uz dlouho tu nebyla mistni ruda spina v plne sile.
dneska tu byla bolsevicka vemena hemenex, ok, jeronym a dalsi :-))))
vsichni meli spolecne jedno nenavist k prave a Zemanovi.
pekne se tu taky vsichni prihlasili ke sve komunisticne minulosti. porad se vyvysuji nad ostatni a nenavidi pravdu :-))))
argumenty rovnez zadne nemaji, ale o to vic plivou spinu.
a stejne jako bolsevicky dobytek predtim, i dneska jsou tahle ruda vemena normalnim lidem k smichu :-))))))

5 hlasů

Už vám někdo napsal, že jste naprostý b.b? Ztělesňujete totiž to nejodpornější, co jsem v této zemi zažil. Můžete požádat o zvýšení platu.

2 hlasy

a já myslel,jaký to nejste slušňák!ale pro pravdu se lidi štětí.tak se štěttě.

0 hlasů

Haha, poterfene rude vemeno ok uz tu kejha. Staryho bolsevickyho kadrovaka jako on pravda musela prece namichnout. A jeste pridal trocuh prave nefalsovane komunisticke zavisti. To mu slo vzdycky dobre.
Jenom nevim, kde to mysli tim "u nas". Vzdyt on podle svych vlastnich slov je uz dlouho u svych bratri v Kyjeve, kde bojuje proti zlemu Rusakovi a buduje demokracii.
Nebo ze by jenom dalsi z jeho spinavych bolsevickych lzi :-)))))))

3 hlasy

Vomáčko dost dobrý. Téměř jste vyhrál v soutěži o nejblbější placenou ruskou krysu. Ale ve finále vás nakonec předstihl Halík, to je prostě ultrahovado a tudíž jasný vítěz.
Rusáci musí být nadšení, takové imbecily zřejmě nikde jinde nezverbovali.

2 hlasy

Zato Vám každý píše ,jaké jste vemeno a havloidní hňup,prostě havlistické špinavé p@ase

4 hlasy

Co jsi Ty...leninovo péro, Džugašviliho soucit a Putinova pokora. Kriple.

2 hlasy

Už nikdy s žádným prezidentem nebude tolik srandy. A ostudy taky ne. Je to zvláštní, jak spodina Zemana miluje, přitom Zeman se sprostým lidem opovrhuje...

4 hlasy

vztekáte se,mešuge,že vámi opovrhuje?není divu.

0 hlasů

Zcela přesně tak. Čím víc bude Zeman tupce urážet, tím víc ho budou uznávat.

0 hlasů

Víc srandy,než z Vašich přihlouplých příspěvků nejde udělat.Vy jste blbost ještě povýšil na demenci

6 hlasů

Uklidněte se všichni a raději si poslechněte hezkou písničku -

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/za-strycka-vovu-pujdeme-do-posledni-bitvy-hrimaji-v-kontrove/r~1475ca0cc9f611e7adc2ac1f6b220ee8/?_ga=2.204957586.308054742.1510566631-1777007183.1504644345

0 hlasů

a jak u naseho velkeho bratra vyrusta nacisticka generace, podporuji valceni a navic u toho jeste pekne heiluji. ale to je vlastne pro mistni ruda vemena hemenexe a ok plus. oni maji v Kyjeve nacvik heilovani denne :-))))))

https://goo.gl/dXqC6X

Nebo jak americke deti musi podporovat ILEGALNI valku v Iraku, ktera uz stala pres 1,5 milionu zivotu. a ten bolsevicky dobytek tu tvrdi, ze pry tam americti soudruzi buduji demokracii :-))))

https://goo.gl/QecD2N

3 hlasy

To je šílené, zatahovat do politiky děti. V textu se zpívá o míru a zároveň vyzývá k válce. Ruský šovinismus v praxi, rusákům nelze věřit ani slovo...!

3 hlasy

trocký začal pionýry už dávno.pochodovali i na rudém náměstí,ještě před válkou.na tribuně kaganovič,molotov a soso.a spartakiádu vede v pochodu 5ti letý semita žid a salutuje jim.hnus.

0 hlasů

Pan profesor Drahos bude dobry prezident. Prezident by mel byt zdravy nejen fyzicky, ale predevsim dusevne. V tom vsem kremelsky ozrala Zeman selhava.

6 hlasů

Vítač Drahoš by nás vyšel draho. Podepsal tzv. "Výzvu vědců" za přijímání migrantů.

6 hlasů

Ten clovek na fotce vypada jako Spejbl. Pouze tam schazi jeho verny Hurvajs Ofcacek.

2 hlasy

Ten zoufalec na fotce je "dustojnym" reprezentantem vsech rudych zavistivcu, udavacu, pavlacovych drben. Proste vsech, kterym se nepovedl zivot a proto za to muzou zli kapitalisti:-)

4 hlasy

To je velmi přesně řečeno.

1 hlas

Ten clovek na fotce je zraly na Chocholouska.

1 hlas

Buenas tardes! borracho1 Na jak dlouho jsi dostal dnesni vychazku?

3 hlasy

Ta fotka je reklama na Helloween.

1 hlas

keťasové jako vy nemají nárok.

3 hlasy

Jinak jsi dusevne zdrav, soudruhu?

0 hlasů

právě jdu z prohlídky.doktoři nenašli ŽÁDNÝ problém.zdravý po fšech stránkách.

0 hlasů

Pražští pisálci, horší fotka by nebyla ?!?

2 hlasy

Ale byla by, ale lepší se hledá dost těžko.

5 hlasů

Pristi bude s lafetou, kterou potahne Ofcacek na pracak.

0 hlasů

Jsou u nás síly a taky nesnášenlivý občané , kteří se snaží odstranit Zemana a budou pro to dělat vše , nebudou se štítit ničeho.. .Důvodem je že není jejich loutka , má svůj rozum , je uznávaný. Potřebují tam někoho na provázkách ,kterého by mohli ovládat podle toho za který povázek zatáhnou.Stačil by jim akademik Drahoš , který je neznalý běžného života,žil ve svém světě.Ostatní by se rádi ukazovali a předváděli.Zeman by už kvůli neschopnosti ostatních měl být zvolený v prvním kole.

2 hlasy

Další převzatý text odkudsi ze sputniku, imbecilní Halík není schopen takto souvislé mluvy.

3 hlasy

Další rachitické,ráčkující havloudní p@ase se ozvalo?

1 hlas

fakt je,že po havlovi jsou veškeré obavy o zdraví kandidátů zbytečné.

4 hlasy

"Experti" pražské kavárny mají smůlu. Ze známých kandidátů bude Zeman vždy ten nejlepší, ať už je jeho zdravotní stav jekýkoli. Ne, že by byl tak skvělý, ale proto, že ostatní kandidáti nestojí za nic.
Jsou mezi nimi sluníčkáři, eurohujeři, dobrodruzi, vexlák i korupčník a solární zloděj. Takové lidi na hradě nikdo soudný chtít nemůže.

11 hlasů

Zeman je nevolitelný i v případě, že by byl zcela zdráv.

4 hlasy

A koho budete volit v Kosovu? Zase nějakého zločince z UCK a kámoše "krvavé Madly"??

0 hlasů

Pomluvy a špína, kterou házíte na Zemana je jeho nejlepší reklamou na prezidenskou funkci. I Ti, kteří by ho ještě včera nevolily mu dnes dávají hlas! Jinak jste neférovi ubožáci!

9 hlasů

já ho volím.

7 hlasů

Je mi vás líto.

2 hlasy

proč?

0 hlasů

Ja taky!

5 hlasů

Ty nemáš volební právo.

0 hlasů

Tak zrovna Zemanovo fyzické zdraví mi takovou starost nedělá.

3 hlasy

Žaloba je kontraproduktivní, neboť v soudním řízení rozhodují důkazy a bude tedy muset být předložen důkaz, že žalovaný nemluvil pravdu. Ale potvrzení o zdravotní způsobilosti potřebuje i každý jeřábník nebo kuchař tak proč ne kandidát na prezidenta?

3 hlasy

Důkazem je svědectví lékaře. Pokud Zeman rakovinu nemá, tak je to snadno vyhraný soud.

Zemanovi odpůrci se zkrátka tak dlouho hecovali v nenávisti k Zemanovi, až se vyskytl jeden natvrdlý, který to přehnal. Zeman si ho vychutná i za ty ostatní na které nemůže.

3 hlasy

mimo jine, havel mel rakovinu, urizli mu pulku plice, pak mu udelali vyvod z boku, a lekari rikali, ze je porad jednou noho na odchodu. V urade kvuli tomu nebyl vetsinu obdobi. Zdravotni pece u nas i v zahranici. (Je mi fuk kdo to platitl)
Pres to, si nikdo nedovolil z jeho zdravotniho stavu delat politikum.
To jenom ukazuje, jaka je prazska kavarna uboha spina, ktera cerpa z dedictvi svych bolsevickych predku :-))))))

10 hlasů

Co to plácáte, tady jde především o Zemanův duševní zdravotní stav.

2 hlasy

Zemanuv dusevni stav rudou pakaz jako ty zajimat nemusi :))))

4 hlasy

to je krasa, jak ta bolsevicka pakaz kubec a npnp pode mnou vriskaji. jak prasata pred zabijackou.
A oni to dobre vedi :-))))))

2 hlasy

Můžete mi prosím vysvětlit, co je na mne rudého ? To, že se mi nelíbí, aby nás zastupoval dementní prezident ? Nebo je to nakažlivé a jsi na tom stejně jako on ?

1 hlas

Jan Vomacka alias tyden tyden je znamy rudy tlustokozec, udavac z presvedceni. Je to slunickar, vitac ilegalu, podporovatel islamistu.

0 hlasů

Podstatné je, že je to proruský zaprodanec a na tom se to bude lámat.

3 hlasy

Chcete poškodit Zemana, ale propagujete Rusko.

Zeman nemá alternativu, protože jeho protikandáti reprezentují politiku, která by většině voličů uškodila.

1 hlas

Ale nesmysl. Pokud nevnímáte Zemanovy východní větry jako ohrožení, tak jste pouze příslušníkem stáda frustrátů, kterým je svoboda naší země ukradená. Klidně ji prodají za sliby větších penzí, zavřených hranic a vystoupení z EU.

2 hlasy

Po tom, co Eurosvaz předvedl je czexit naprostá nezbytnost. Že Zeman dělá i něco jiného než aby poslušně panáčkoval před bruselskými úředníky je jenom dobře. Cílem však musí být svrchovanost a neutralita. Ne výměna jednoho poddanství za jiné.

2 hlasy

Zeman poslušně panáčkuje před Číňany a Putinem. I krtečkem u toho mává.
Všichni prostoduší zemanovci vyvolávají czexit, jako by to byl spásný krok, který by nás pozvedl. Přitom bychom jenom skončili v ruském područí.
Jste na jedné vlně s místními kremrolemi.

2 hlasy

Vrat se zpatky do rodne ruske prdele.

2 hlasy

Tvoji rodiče jsou sourozenci?

1 hlas

Havel byla větší vyhulená zdechlina a žumpa mlčela.

10 hlasů

Ovčáček je sice věrný slouha, ale je jako slon v porcelánu a měl by vědět, kdy je lepší mlčet. Upřímně se divím, že si prezident tohoto nepříliš inteligentního člověka drží na Hradě.

3 hlasy

Toho kdo sere Ovčáček ten toho v apatice moc nepobral asi tykev IQ

6 hlasů

Jste primitiv.

3 hlasy

Primitiv nejsem o čem svědčí podpora chytrých lidí v diskusi jsem na 1.a2.místě a kde jsi ty Mongolský idiote

3 hlasy

ty bolsevicky vemena kubec a jeronym pod tebou pekne kvici.
jak prasata pred zabijacou.
Rajska to hudba :-)))))

0 hlasů

Aha a chytrý člověk se pozná podle toho, že hlasuje pro Tvé zcestné bláboly a nadávky ? Tak to máte laťku nastavenou zatraceně nízko :-))

1 hlas

Gratuluji, umístil jste se na prvním místě mezi podobnými primitivy.

1 hlas

"Toho kdo sere Ovčáček" Co to má znamenat ? No, hlavně že se svým IQ jste spokojen :-))

1 hlas

s rudym vemenem ok si hlavu nelamej. on ten misto "platu" fasuje v Kyjeve samohonku, a tohle je vysledek :-)))
kdyz ma zvlast dobrou chvilku, tak tu hyka, ze by nam par desitek tisic slimaku prospelo :-)))))

4 hlasy

Uměle vyvolaný problém pražské kavárny,vítačů a sluničkářů !! Pan Prezident je ve skvělé fyzické kondici ( prostatu má jako 17 letý jinoch a cukrovka od něj odešla předminulou sobotu )...

5 hlasů

Postavu má jak Spejbl a nápady jak Hurvínek.

1 hlas

Rodiče by tě neměli pouštět k počítači v 8.letech jak podle IQ odhaduji tvůj věk by tě měli pouštět ven na vzduch a tam by tě moh přejet autobus blbe

2 hlasy

Domníváte-li se, že IQ je dáno věkem, je to s Vámi velmi špatné :-) Pro Vaši inteligenci, IQ je dán geneticky a od 4let do cca 60ti let se nemění, poté nastupuje jeho pokles.

1 hlas

"s odbornymy fakty"? jste napsal dole? Ne jenom placate vase rasisticky myslenky jeste k tomu urazite vsechny lidi. Bezte se rychle lecit!

0 hlasů

Opět pouze urážky, navíc očividně ani netušíte co znamená "rasistický" a stále jste nevysvětlil proč do této debaty nesmyslně táháte Hitlera.

0 hlasů

Kubec, IQ je dan geneticky????? Mate pekny myslenky! To same rikaval pan Hitler.

0 hlasů

Zdá se, že Váš chorý mozeček si plete znalosti s inteligencí. Ale musím Vás ujistit, že IQ Vám je dáno shůry a tréninkem a cvičením mozku s ním můžete udělat opravdu jen nepatrné změny. Vlastně spíše můžete pouze částečně odálit nastupující stařeckou demenci, která se nevyhne nikomu. Můžete nám vysvětlit, jak s těmito odbornými fakty koresponduje Vaše nesmyslné podobenství s Hitlerem ?

1 hlas

Chtěl bych vidět tebe negramote v tangách,nebo na pitevním stole.To asi nebude hezká podívaná...........

1 hlas

Vy ubozí ruští prostituti (Ludvík, Halík). Pokud se domníváte, že svými sprostými urážkami nějak prospějete Zemanovi, jste hluboce mimo. Jen potvrzujete lidskou ubohost svoji a obecně Zemanových příznivců.

2 hlasy

až do teď jsem byl na vážkách.přesvědčil jste mně.jdu volit zemana.

1 hlas

jste proti němu vy.to stačí.

0 hlasů

Ááá, árijec ledvinka. Měl byste ještě prověřit jeho DNA, co když má nějaké neárijské předky???
A jak dopadl test vaší DNA? 5% jidiš?

0 hlasů

Ani ty sám těm slyntům cos splodil nevěříš jestli ano tak upřimnou celému tvému okolí

1 hlas

Slynt, splodil... Člověče kupte si slabikář, zřejmě jste ukončil studium dříve než začala čeština. Zemanův volič z kategorie negramotných, to odpovídá.

1 hlas

Problém je, že jmenovaní si ve své ubohosti libují a je to i důvod, proč jim je Zeman tak blízký.

0 hlasů

Ano je nám blízký jetotiž nejchytřejší člověk v zemi proto ho maj rádi chytří lidé na rozdíl od blbů jako ty matlo

2 hlasy

Ano je nám blízký jetotiž nejchytřejší člověk v zemi proto ho maj rádi chytří lidé na rozdíl od blbů jako ty matlo

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov