Přiznání a omluva
Expremiér Gross: Myslím to konečně upřímně a přijal jsem Krista

28.04.2014 10:51

Bývalý premiér Stanislav Gross otevřeně promluvil devět let po svém politickém pádu. "Všem, kteří mi důvěřovali, se opravdu omlouvám," řekl v ukázce v pořadu České televize 168 hodin. Gross také poprvé veřejně přiznal, že lhal o původu peněz, za které koupil svůj byt.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Vrána (15 hlasů) 28.04.2014 11:13

    Ten teda vypadá. Asi mu ani ty ukradené miliardy nejsou moc platné.

  • jana novakova (10 hlasů) 28.04.2014 11:13

    Takže-co jsme si, to jsme si,? VÍŠ CO STANDO? TRHNI SI.

  • T Renee (10 hlasů) 28.04.2014 11:58

    Je to memento pro všechny; kdo chce pořád víc, nemusí mít nic....

  • nováková věra (10 hlasů) 28.04.2014 11:41

    Ten člověk si z nás pořád utahuje. Lhal všem, kradl, obohatil se na...

  • Helena Dvořáková (7 hlasů) 28.04.2014 11:36

    Stando, byt byl to nejmenší, to byla jen taková ostuda. Akcie,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Konečně upřimně i my - táhni !

0 hlasů

Napravení prolhané socanské svině? Ne, tomu tady fakt nikdo neuvěří, natož pak Ježíš Kristus, nemilý Stando.

0 hlasů

Pozdě bycha honiti,mešuge.Vrať nakradené,spakuj rodinu a táhni hlásat křesťanství do kibucu masaryk v židostáně a dělej pokání," křesťane "!Chá,chá,chá.Šalom.

0 hlasů

těch problémů co jej drtí je asi vícero, byt byla banalita... ale s postupem Putina na západ i oligarchové se snaží mít lepší pozice pro zametání, někdo se jen mýlil...někoho nejen v soc dem jako mladou naději nastrčili, aby si mohli dělat co chtěli, stačilo takovému poradit a sami mohli být za bukem... chybí informace i dnes..teologie to docela nevyřeší, je i náprava škody, nejen omluva... co třeba dělat advokáta chudýmn, které i předváděčky šmejdů (deset let byly brány jako správné) pod patronátem soc dem, resp jejich mladíka co starosty v místní hospodě? důchodci mohli močit tak ke zdi...

0 hlasů

Jak to,že já budu platit toho vychana?Už měl bejt dávno potrestanej a vrátit peníze.

0 hlasů

"... a žiji vnitřně svobodnějším životem,..." - tak to je podobná a významově relevantní fráze jako jeho: "...nic není křišťálově čistější..."

2 hlasy

Pane Gross jste farizej.Sociální demokracie má pomáhat potřebným a vy jste se obohatil.Mně to vadí více než obohacování pravicových politiků, ti nic neslibují

2 hlasy

To si koloťuk klidně mohl nechat od cesty. Jeho kecům věřili možná tak chovanci z Bohnic, takže kvůli nim se přiznávat nemusel.

2 hlasy

At nezneuziva Krista a vrati money, co naloupil a nedla ofuky. Smjed jeden, masinka.

3 hlasy

Vite proc policie nechrani obyvatele ? Vite proc ve zdravotnictvi umiraji lide diky nedostatecne peci zdr. personalu? Vite proc jsou dalnice a silnice plne vymolu? Protoze zlodeji ve vlade se neboji krast ...

3 hlasy

Tak to vypada, ze mu opravdu tece do bot. No to priznani je vec krasna, ale to vedel stejne kazdy. Kdyby se alespon, choval jako chlap a neskemral.

4 hlasy

Mysli to uprime ? Smejd jeden

2 hlasy

Podle toho, jak lhal v minulosti, myslím, že i toto je lež.Nic mu není,jen to hraje.Nejspíš cítí,že brzy půjde za katr,a tak chce vzbudit lítost...

1 hlas

Staníku, nežvaň o Kristu a upřímnosti a začni mluvit o tom jak jste s dalšími socánky brali milionové úplatky, od koho, kolik a především ty prachy, co jsme za tebe museli zaplatit firmě Energo M. vrať!!!

7 hlasů

Vysmátý už není, spíše hodně nemocný.

1 hlas

Jak patrno, je vysmátej.

0 hlasů

Na boží spravedlnost začnu věřit, až to pořádně zkroutí chemika a dalších asi dvěstě zlodějů ...

5 hlasů

Stanislave to že jsi lhal a kradl Ti nikdo neodpáře ani bůh. To že začínáš mít potíže s rukama to je trest boží, kdyby jsi nekradl tak se Ti to nestalo!

3 hlasy

Je to memento pro všechny; kdo chce pořád víc, nemusí mít nic. Nestačilo mu být princem naší politiky, chtěl být králem. Nestačily mu trapasy s Barkovou, trapas s půjčkou strejdy Vika. Pořád neměl dost a smál se nám všem. Dnes je to jedno, jestli získal půl nebo třičtvrtě miliardy, možná by dal všechno za možnost být déle a plnohodnotně se svými dětmi. Jo jo, nikdy jsem si nemyslela, že na něj dojde, nemoc mu nepřeju, jen si říkám, že něco mezi nebem a zemí funguje.

10 hlasů

Memento si představuji jinak, než jako roztlemeného Stáňu. Už vrátil, co nakrad?

5 hlasů

Neboj chlapecku, pro tebe je pripraveno peklo pekelne kde se budes varit v kotli s exktrementy a zadne svate rozjimani te od nej nezachrani.

0 hlasů

Ale dcery má pěkné, to se musí nechat.

2 hlasy

Ten člověk si z nás pořád utahuje. Lhal všem, kradl, obohatil se na úkor náš všech a teď v "Kristu" se kaje? Ať všechno vrátí a ať je postavený před soud za korupci. On je pouze jedním z mála kteří jsou viníky za to kde nyní jsme. Jestli se mu teď rozvázal jazyk protože je nemocný a je přesvědčen, že kvůli tomu do vězení nepůjde, tak je to pořád stejná špína jako byl. Ať v Kristu nebo bez Krista. Další by měl začít přestat lhát například Ráth a kápnout "božskou" v Kristu. Miliony které nakradl ještě nebyli všechny objeveny a je důvodné podezření, že je má ulité v zahraničí.

10 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

0 hlasů

Stando, naučím tě, správně se modlit Otčenáš...hlavně tu pasáž "...chléb náš vezdejší, dej nám dnes, a odpusť nám naše viny..."...tu mám nejraději...

2 hlasy

Stando, byt byl to nejmenší, to byla jen taková ostuda. Akcie, prodeje, to už je jiná káva...

7 hlasů

Nemůžeme. Leda by ty miliony vrátil, což se nyní, "v Kristu" žijící, pan expremiér jistě nechystá. Ať ty peníze dá na Bohulibé účely, pak může veřejnost odpouštět.

4 hlasy

Takže-co jsme si, to jsme si,? VÍŠ CO STANDO? TRHNI SI.

10 hlasů

Ten teda vypadá. Asi mu ani ty ukradené miliardy nejsou moc platné.

15 hlasů

Byt? To byla maličkost. Myslí to upřímně? To by promluvil o jiných věcech. Byl a je to mluvka.

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov