Rozhovor TÝDNE
Faltýnek: Extremistická SPD? Jen kampaň. Premiér? Jen Babiš

20.05.2018 17:30 Rozhovor

Dává přednost vládnutí s ČSSD. Současně ale odmítá nálepkovat okamurovce jako fašistickou a extremistickou stranu a chválí je, že spolu s KSČM jako jediní ctí presumpci neviny v kauze Čapí hnízdo. Jisté je jedno – na jiného premiéra než Andreje Babiše hnutí ANO nepřistoupí, vzkazuje v rozhovoru pro nové vydání časopisu TÝDEN jeho místopředseda a šéf poslanců Jaroslav Faltýnek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Capi hnizdo --objednavka z okoli Uhlre a Kalouska

0 hlasů

To je zase blábol, tak Babiš zcela prokazatelně manipuloval a zakrýval skutečného majitele projektu. Tím porušil vědomě zákony EU i této země !! Ale pro stádo je to kampaň....hustý !

0 hlasů

Mým názorem je, že p. Faktýnek má zcela pravdu, co se týče SPD. Označovat SPD za fašistickou je dáno strachem "demokratických" jak se sami nazývají, politických stran ,které asi vůbec nevědí, co vlastně fašismus byl a jak vůbec vznikl. Tak doufají, že to lidé nevědí taky a že si fašimus pletou s nacismem nebo spojují obojí dohromady.
Proto lžou a urážejí ve víře, že jim někdo uvěří. Uráží nejen SPD, ale i občany státu, protože si o nich myslí, že jsou blbí a na ty zaobalené lži skočí. O sobě si pak myslí, že je oni mají právo na rozum, neboť jsou vůl í lidu do parlamentu povolání. Ono se to jim nijak moc nedaří a tak jejich strach, potvora neposlušná, roste a roste, neb lid prostý jaksi na jejich špek moc neskáče.. Největší strach mají z obecných referend, ona totiž¨žádná země, která používá systém obecných referend, není ani stranou diktátorskou, ani fašistickou, dokonce ani stranou konzervativně či liberálně demokratickou, ale jen a jen zemí demokratickou bez přívlastku a proto ty zježené chlupy na zádech při pomyšlení, že by si nemohli 4 roky dělat, co chtějí a na voliče i volební výsledky z výšin parlamentu kašlat . Jen jeden malý důkaz, jak "demokraticky" myslí - aby vůbec stát mohl po volbách fungovat, byly zmíněné strany (po krachu Kalouskova geniálního návrhu, bojkotovat vše a stát totálně zničit) donuceny vlastním strachem z možných opakovaných voleb k demokratickém kompromisu rozdělení funkcí v palamentu podle stávajícího výsledku voleb. Moc dlouho to netrvalo a už "demokraté" se snaží o změnu totálně nedemokratickou, prostě nekoukat na volební výsledky a sněmovnu změnit tak, aby jim byla po chuti - volby - nevolby.. Prtoo to neustálé nálepkování, proto to neustále jásání nad něčím, co se druhým moc nepovedlo, proto to stále opakovné slovo "v demisi", jakoby být v demisi znamenalo být nescopný, hloupý a pod. Zase ta víra v blbost občanů, víra ,že ti hloupí voliči tomu uvěří a budou volit ty, kteří jsou lepší, protože nejsou "v demisi".
O pravdivému důvodu, že vláda je v demisi, totiž o tom, že jí nedali důvěru proto, aby byla v demisi a mohli ji nálepkovat, pochopitelně mlčí. Ale my, občané, tak hloupí, jak byste, vážení "demokraté", potřebovali, nejsme!
I ta ČSSD podlehla bludu, že je stranou státvornou a že její volební výsledek ji oprávnil vydírat strnu vítěznou. Máme zkušenosti s její vládou minulou, kdy se jí povedlo vládu rozložit ze strachu, že bude vítězem příštích voleb (což se nonec ukázalo jako strach z pravdy) a tak čekám, jestli vládu, kterou minule vyštvala a která ji dnes milostivě přijala zpět, se povede opět rozložit - již se tak pomalu začíná dít a to ještě ani vládu v nedemisi ani nemáme.
ČSSD dnes balancuje nad propastí nicoty a slepě doufá, že to co dělá dnes, se jí vyplatí. Těžké to doufání, když její volební preference stále klesají.....

0 hlasů

Populistické tlachání, vyrábění nepřátel všude kolem, nabídka jednoduchých řešení pro jednoduché, apel na národní hrdost, neuskutečnitelné sliby, usurpování moci ve vlastní straně, tunelování vlastní strany za účelem života v přepychu. Kolik ještě společných rysů je třeba aby někomu došlo že SPD se opravdu chová jako NSDAP ????

0 hlasů

Dámo, to chce mokrý hadr na hlavu a hluboce dýchat. Když to nepomůže, vezměte si domů pár muslimů, abyste jim udělala pomyšlení. Určitě vás odmění...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov