Očima politologa
"Faltýnek místo Babiše? Hnutí ANO by si podřezalo větev"

04.05.2018 11:50 Rozhovor

První místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek byl zbaven trestního stíhání v rámci kauzy Čapí hnízdo. Ihned po zveřejnění se strhla vášnivá debata, co bude následovat dál. Může toto rozhodnutí nějak změnit vyjednávání o vládě? Co to znamená pro hnutí ANO?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bad Robot (2 hlasy) 04.05.2018 11:59

    ANOniste - jedna strana - jeden sef - jeden vudce .. )

  • Hrdlodus Vrozkrokkop (2 hlasy) 04.05.2018 13:27

    Ano, je. ANO zcela závisí na Babišovi. Bez něj nejsou nic. SPD to...

  • Jiří Rys (2 hlasy) 04.05.2018 12:08

    Babiše vnímám jako blbce, který naletěl britské megalži o tzv....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kdyby ten politolog znal vztahy mezi vůdcem Babišem a šedou eminencí Faltýnkem ,pak by změnil názor.. Takhle jenom kecá.

0 hlasů

Babiše vnímám jako blbce, který naletěl britské megalži o tzv. novičoku. Premiérem by neměl být prostoduchý trouba a naivní trotl.

2 hlasy

Kolem Novičoku koluje neskutečné množství polopravd, mýtů a omylů.

Útok Novičokem schválil Putin. Jediný k tomu má důvody.
Britové mají plnou hrst důkazů, ale samozřejmě je nedávají do novin, takže rozhodnutí Babiše nebylo jen pro hezké oči britské premiérky. Přitom i tak daly Britové informaci, že mají dostatek důkazů proti Rusku.
Prý Novičok může pocházet od nás. to nemůže být pravda. I Zeman to potvrdil, když řekl, že se u nás testovalo malé množství látky A340, ale Skripal byl otráven A234. Podle dostupných zdrojů Chemických listů Novičok není označován jako A340 (ale A230, A232 a A234).
Prý nedává smysl, aby Putin dělal tak složitý útok a nedává smysl, aby tím na sebe strhl pozornost. Ale smysl prý dává, že to udělali Britové, aby mohli vyhostit ruské diplomaty. To je úplně mimo realitu. Právě Britové by zvolili něco jednoduššího. Ale Putin se chtěl pomstít zběhu, chtěl dát vědět ostatním agentům, že zrada nebude nikdy prominuta a odnesou to i nejbližší a byl to vzkaz i celému světu, že Rusko se nebojí ničeho.

0 hlasů

ANO, 3 tydny pred prezidentskymi volbami se budu snazit na sebe pripoutat negativni pozornost. Takovou logickou smycku by nevymyslel ani Hauptchemik von und zu Bechyne.

0 hlasů

ANOniste - jedna strana - jeden sef - jeden vudce .. )

2 hlasy

A ono je to v jiných stranách jinak? Ty kašpare umatlanej Akorát demo kryplo bandě ožraly Kaldy velí Viky a Němcový vybíhá první

0 hlasů

Ano, je.
ANO zcela závisí na Babišovi. Bez něj nejsou nic. SPD to stejné.
Ale ODS, ČSSD a další sice mají předsedu. Ale je zvolen a když ho sesadí, strana jede dál. Nejblíž k vůdovství měli Klaus a Zeman, jenže oni byli akorát silnější předsedové, ale strana měla vlastní názory.
Všichni ostatní mají uvnitř různé názory, ale v ANO a SPD vše rozhoduje jen předseda.

ANO a SPD mají názory pouze svého vůdce. Bez Okamury a bez Babiše se nedostanou do sněmovny.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov