Předseda ODS
Fiala: Není vyloučeno, že se ANO jen snaží uchlácholit veřejnost

13.04.2018 12:28

Podle předsedy ODS Petra Fialy není vyloučeno, že návrat hnutí ANO k jednání s ČSSD je jen trik, který má uchlácholit veřejnost, a ANO se poté znovu obrátí k SPD a KSČM.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Není vyloučeno, že se Petr Fiala jenom snaží oblbovat veřejnost.

0 hlasů

Mně osobně se postup p. Zemana zdá poněkud směšný ohledně toho, že měl podporu SPD a KSČM v prezidentských volbách a teď "aby koukali být ve vládě na doporučení p. Zemana". Tedy, alespoň nevím o tom, že by p. Zeman měl valnou snahu si promluvit například s p. Fialou ohledně té neochoty a nabízet se jako mediátor, či podobně, což by se argumentativně zdálo na místě když se má za to, že by se nějaká proaktivní role ze strany hradu hodila (role která jiná než jakoby "kdo mě nevychvaloval do nebes, s tím si hrát nebudu").

Každopádně, poněkud se na tom celém ukazuje, že lepší aby prezident někdo kdo neseděl ve Sněmovně. Jakože nemíním p. Zemanovi předhazovat předzaujatost proti bývalému rivalovi ODS, ale od věci nedávání pí. Němcové možnost na sestavení vlády, ať jíž před Rusnokem nebo po jeho nezískání důvěry (byť v jiných zemích zas ne tak neobvykle, že pokud odstoupí předseda tak nastoupí další za tu stranu, viz například Gordon Brown po Tony Blairovi, a další případy) po věc jako by v Zemanově pohledu ODS asi neexistovala (byť dlé hlásané politické ideologie ANO docela blízká), podivné se mi to poněkud zdá.

0 hlasů

Zase se ta parta zkorumpovanejch a skoro nikým nepodporovanejch šmejdů, prostřednictvím neůspěšného profesora demagogie, snaží vykonstruovat pro veřejnost něco, co by lidi pořádně nas.ralo.

0 hlasů

Ne ne do krize České občany dostaly zločinecké strany - ODS, KDU-ČSL, ČSSD, TOP 007 a ty jejich strepy

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov