Proti kvótám
Fiala: Rozdělovat lidi tam, kde ani být nechtějí? Sebevražda EU

06.09.2015 13:30

Evropa selhává při řešení migrační krize, na aktuální vývoj reaguje nepružně, shodli se v pořadu Partie televize Prima ministr obrany Martin Stropnický a šéf ODS Petr Fiala. Oba se vyslovili proti povinným kvótám na přerozdělování uprchlíků, pro lepší ochranu schengenských hranic a větší zapojení do boje proti Islámskému státu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Johann von Bahnhof (7 hlasů) 06.09.2015 14:01

    Mílý Fialo, tahle naivní socanská Evropa plná neschopných (nebo spíš...

  • Ben Melech (3 hlasy) 06.09.2015 14:24

    V Angole byl zakázán islám a mešity budou uzavřeny. 4. 9. 2015 ...

  • daniel Pink (3 hlasy) 06.09.2015 16:26

    Fiala Kalousek Benda Nemcova Klaus------propadliste dejin

  • franta vránek (2 hlasy) 06.09.2015 17:21

    VŽDY hledejte příčinu ZLA ::: USA a NATO fašismus provedl okupace...

  • Emil Jouda (2 hlasy) 06.09.2015 14:35

    Nelze migrační krizi ani vyřešit, ani zažehnat. Islámské státy se...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Německo s Rakouskem porušily všechny mezinárodní azylové smlouvy i pravidla Schengenu,zalyká se tzv.solidaritou, přijme 800 tis. běženců dobrovolně, ale jako německá EU rozprostře přes Komisi EU statisíce mezi ostatní státy, vydíráním zkrácení dotací či povinností finančního příspěvku na běžence. Rakouský kancléř se sousedy mluví vysloveně arogantně, jako kdyby bylo ještě Rakousko-Uhersko. A to není konec. Tímto otevřením hranic pro kohokoli byly povzbuzeno k tažení do Evropy další miliony, takže další kvóty budou asi následovat. To vše bez účinné tzv.návratové politiky a střežení hranice EU po vzoru Maďarska, ve Středozemním moři námořní blokádou se souhlasem Rady bezpečnosti OSN.Je to krize EU a každý stát musí tedy jednat v sebeobraně sám.

0 hlasů

Myslím, že skutečně nastává soumrak EU. Příval uprchlíků po této vlně bude pokračovat. Nechápu proč si USA která je v podstatě hlavním strůjcem tohoto exodu, proč nepřijímá uprchlíky? Kanada, Austrálie nebo nejbohatší arabské státy mají vyloženě STOP, uprchlíkům. Cožpak jsme zde v EU jediní kam mohou přijít? A přitom i od těchto států států slyšíme na nás tvrdou kritiku. Není to ironie?

1 hlas

Naše čtenářka nám poslala pár hororových fotek z dovolené na Kosu. Přidala také pár "zážitků" s uprchlíky. Je to hodně zlé

Zatímco mainstreamová média denně píší o tom, že do Evropy přicházejí především syrští uprchlíci, Petra přímo v Kosu viděla něco jiného. „Většina z nich na první pohled vypadali spíš jako Pákistánci nebo Bangladéšané. Když jsme procházeli kolem, všichni se na nás dost nevraživě dívali a musím říci, že to tam dost zapáchalo. Promenáda je kvůli tomu v podstatě vylidněná. Turisté se podle toho, co jsem viděla bojí do těchto míst chodit.“, tvrdí Petra a dodává, že prázdno je také v okolních restauracích. „Nejvíce celou situaci odnesli hoteliéři a v neposlední řadě turisté. Zaplatili si hotely u pláží, aby měli výhled na moře a zatím se museli dívat jen na stovky uprchlíků ve stanech či spících někde na zemi. Přišli navíc o možnost relaxovat na plážích. Mohli ležet jen na úzkých proužcích pláže, které patřily k hotelu a byly obehnány plotem. I tak jsem je litovala, protože příšerný zápach se dostal všude.“

http://eportal.parlamentnilisty.cz/Articles/7877-nase-ctenarka-nam-poslala-par-hororovych-fotek-z-dovolene-na-kosu-pridala-take-par-zazitku-s-uprchliky-je-to-hodne-zle.aspx

0 hlasů

Jak může být člověk jako Fiala profesorem?

0 hlasů

Když může být buze=rant Putna, může být i le%sba Fiala.

0 hlasů

Napotřetí to prošlo? Jen abychom se nedočkali toho, že ve filtru bude všchno, kromě: Ať žije svoboda a demokracie v podání ČSSD!

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Mam dojem, ze Evropa ma dalsiho Gorbaceva. Gorbacev znicil SSSR a takhle nemecka krava znici Evropu. A zda se me moc podezrely, ze berou uprchliky po tisicich do Nemecka. Ze by je chteli vyuzit jako placeny zoldaky ve valce proti Rusku kdyz jim to nevyslo s fasistickou Okrajinou?

1 hlas

Mne se zdas podezrely ty. Asi jsi dostal nemoc silenych krav.

0 hlasů

VŽDY hledejte příčinu ZLA ::: USA a NATO fašismus provedl okupace islámských zemí bez mandátu OSN a vyhnal uprchlíky do EU ,zastavte fašistické ZLO USA a NATO a zastavíte tak jejich záměrnou islamizaci EU

problém :: imigrace islamistů do EU --------příčina : fašismus USA a NATO -----------řešení ::okamžitě vystoupit z NATO a EU a chránit si vlastní hranice

2 hlasy

sudetnácek Fiala překladatel článků sudetoněmeckého landsmačaftu ,katolík Cílem je - rozvrácení a likvidace evropské civilizace http://www.novarepublika.cz/2015/09/cilem-je-rozvraceni-likvidace-evropske.html

Americký voják: Skutečným teroristou jsem byl já! http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6539-americky-vojak-skutecnym-teroristou-jsem-byl-ja

1 hlas

jedno je na 100% jisté islámské uprchlíky kdo celé EU posílají demokrati USA A EU zcela záměrně a cíleně

Papež vyzval evropské farnosti, aby se ujaly uprchlických rodin
Zdroj: http://www.denik.cz/ze_sveta/papez-vyzval-evropske-farnosti-aby-se-ujaly-uprchlickych-rodin-20150906.html

0 hlasů

ODS podala přihlášku do fašistické banderovské EU ,

0 hlasů

Európu zaplavujú hordy chamtivých migrantov


http://medzicas.sk/europu-zaplavuju-hordy-chamtivych-migrantov/

1 hlas

Fiala Kalousek Benda Nemcova Klaus------propadliste dejin

3 hlasy

Nevím, proč by se ČR měla víc zapojit do boje proti IS. Jen ať si to Amíci vyžerou - ale i s uprchlíkama. Stačí pár lodí do US a Evropa má klid. Podle NATO se o zásahu proti IS ani neuvažuje, není prý důvod. Tak co ten ODSák plaší?

0 hlasů

Nelze migrační krizi ani vyřešit, ani zažehnat. Islámské státy se vylidňují a perfektně likvidují západní státy, aniž by padl jediný výstřel. To se musí IS nechat, jak to mají zmáknuté. "Ubozí" uprchlíci, dobře oblečení, vybavení moderními telefony, utíkají bez rodin, které snad ani neexistují. Pak stačí poslat několik neplavců na moře, děti bez vest, a papež tak zblbne, že žádá do každé rodiny svých oveček jednu uprchlickou rodinu. Tak že kromě politiků blbne mozek náboženským páprdům málokdo čekal. Ať si je narve všechny do Vatikánu, proč by měli obsazovat celou Evropu ?

2 hlasy

V Angole byl zakázán islám a mešity budou uzavřeny.

4. 9. 2015

Angola je první zemí na světě, která zákonem zcela zakázala muslimské náboženství. Oznámil to 31. srpna prezident Angoly José Eduardo dos Santos, který vystoupil s provoláním o přijetí zákona, který nařizuje zavřít všechny mešity v zemi.

"Je to definitivní konec islámského vlivu v naší zemi," prohlásil prezident země. Ministr kultury Angoly Rosa Cruz e Silva prezidentova slova doplnil: "Proces legalizace islámu nebyl schválen ministerstvem spravedlnosti a mešity budou uzavřeny až do odvolání"

Ministr kultury prohlásil, že tento zákaz je nutný, protože islám je "sekta, která je v rozporu se zvyklostmi angolské kultury."

Počet obyvatel Angoly je asi 16 milionů, z nichž většina jsou křesťané. Jen 80 - 90 tisíc obyvatel tohoto afrického státu jsou muslimové, přičemž to jsou většinou přistěhovalci ze západní Afriky a rodiny libanonského původu.

3 hlasy

Velice osvícené rozhodnutí. Angola je zřejmě pokrokový stát, aspoň co se týče odvahy politiků. V Evropě se s tím dá srovnávat naposled Marie Terezie.

1 hlas

Ale to je diskriminace, porušování všemožných lidských práv, povýtce pak práva na náboženské vyznání a není to politicky korektní. Myslím, že se Angola v dohledné době dočká ostré rezoluce OSN a poté intervence mezinárodních sil v čele s B. Husseinem Obamou. Multikulti si rozvracet nedáme.

2 hlasy

Mílý Fialo, tahle naivní socanská Evropa plná neschopných (nebo spíš všehoschopných) darmožroutů na významných trafikách v EU již spáchala svoji sebevrždu dávno a to nejenom těmi kvótami, ale celkovou anarchii, která sem umožňuje pronikaní těch nejhorších islámských radikálů. S jakým cílem? To brzo poznáme všichni! Čím dřív se od toho nesmyslu odtrhneme, tím lépe... :-)

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov