Obvinění
Fischer: Kalousek kryl šikanu a protekci. Kalousek: Je směšný

09.10.2013 13:27 Aktualizováno 09.10. 14:48

Ministr financí v demisi Jan Fischer obvinil svého předchůdce ve funkci Miroslava Kalouska z toho, že resort za jeho fungování záměrně porušoval zákony.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Vaca (18 hlasů) 09.10.2013 13:44

    Kdyby se policie zaměřila na Kalouska jako na Ratha a instalovala by...

  • Dana Dluhošová (15 hlasů) 09.10.2013 13:45

    To,že Kalousek je hajzl, ví snad každý trochu myslící člověk,nějak mě...

  • Giulio Tremonti (14 hlasů) 09.10.2013 13:50

    Vláda bez mandátu pokračuje v čistkách. Tentokrát se zaměřila na...

  • Jan Novak (14 hlasů) 09.10.2013 14:07

    Vzhledem k tomu, jak Kalousek Fischera osobně napadal a zesměšňoval...

  • Alice Dinky (11 hlasů) 09.10.2013 13:55

    Fischer, který jako premiér nechal na Kocábově ministerstvu zaměstnat...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pouze pan Kalousek byl zvolen nejlepsim-2X! a nejduveryhodnejsim ministrem financi prakticky cele GALAXIE.hezky den.

0 hlasů

Myslím, že platí obojí. Fischer je směšný už od prezidentské kampaně a Kalousek je gauner.

0 hlasů

Ing. Miroslav Kalousek, nyní místopředseda TOP 09, dříve člen NF s KSČ, předseda KDU ČSL a hlavní vyjednávač s KSČM:

Kalousek, jako nejhorší ministr financí celé naší historie, dostal sankci - pokutu od kontrolního orgánu EU v celkové částce 12, 2 miliardy korun za rozkradení a ,,nekontrolu,, dotačních peněz z ,,eurofondů,, , kdy byl i kontrolním orgánem EU označen za nejhoršího v tomto ohledu z celého Evropského společenství a např. Holandsko díky němu nechtělo už dále přispívat do fondů EU.
V loňském roce (2012) se tato částka objevila ve zvýšení deficitu veřejného rozpočtu a je to tedy škoda velkého rozsahu způsobená všem občanům ČR.
Kalousek uplatnil náhradu škody na ,,krajích,, jen v částce 2, 6 miliardy korun a jako ,,nejlepší ministr celé naší galaxie,, nějak opomněl (zamlčel) uplatnit také náhradu škody na zbylou část z celkové částky 12, 2 mld. Kč a tedy na částku 9. 6 miliard korun. A věděl proč, protože tato částka jde na vrub vlády (Nečase), ministrů a především ministerstva financí pod jeho taktovkou.

Tímto tedy vyzýváme orgány činné v trestní řízení, protože především Kalousek způsobil nejen všem daňovým poplatníkům škodu velkého rozsahu v řádu minimálně několik miliard korun, aby jste postupovaly, jak Vám v takovýchto případech ukládá povinnost vyplývající z TŘ a konejte!

2 hlasy

Jenom posledni kauza MUS, kdy vyhrala ceska republika rozkradene penize, dalsi nedavno vitezna arbirtraz a takto bych mohla pokracovat co vsechno se za vlady pana Kalouska dokazalo. Najit jednu spatnost a tu vytahnout jako jediny argument, to mi pripomina politiku pana Fishera, ktery si ji tedy jeste musel vycucat z prstu.

0 hlasů

Ten náš současný mincmajster je ještě větší mamlas, než jsem se obával :( Ještě že už půjde do háje. Snad se stihl aspoň revanžovat donátorům.

1 hlas

psali ze Kalousek je vrah sveho svagra --verim tomu

2 hlasy

Je rozumné věřit věcem, které se píší v diskuzních fórech. Jste velmi bystrý muž, víc takových! :D

2 hlasy

Kontrolovat docházku vedoucímu zaměstnanci, který musí jednat se světovými právnickými esy a cestovat po arbitrážních tribunálech, a který má neuvěřitelně dobré výsledky, je podlá politická ubohost a vypovídá o Fischerovi, nebo těch, pro které pracuje (SPOZ?) víc, než si asi mysleli.

3 hlasy

Takovou ubohostí pak můžete odůvodnit nepřítomnost kteréhokoliv pracovníka. Tam šlo o 21 dnů, kdy si šel zahrát dobře placený úředník golf. To je téměř 1 měs. vysokého platu za nic. Navíc náš zákoník práce nerozlišuje docházku do zaměstnání podle pracovního postavení.

1 hlas

Nic proti ničemu, ale mám takový silný dojem, že ten diskutér pod nickem "svatopluk s riha" pochází také z Kalouskovy líhně.....

http://vtipy.netroof.eu/item/8443/poter-z-kalouskovy-lihne/

1 hlas

A vy jste z ktere "lihne" z Karlovych Varu narozen z destilacniho pristroje? Kazdy volic ma narok na svuj nazor a pokud podporuje sveho voleneho politika a prestavitele tak na tom neni nic spatneho. Vzdyt politici jsou prodlouzenou rukou volicu, ted vsak se ta ruka dost trepe a vypada to ze asi uplne upadne dle predbeznych zprav o tom kdo vyhraje volby.

0 hlasů

Darmo pan Jančura neprohlásil ,že Kalousek je největší zloděj z politické garnitůry a že má největší konta z českých občanů v zahraničních bankách.Měl by vzít Fišera za ruku a emigrovat i s ním ,jinak skončí v lochu.

2 hlasy

Jančura čerpal z internetových diskuzních žump, není divu, že nic ze svých slov neprokázal. Je velmi jednoduché z titulu "oblíbeného" podnikatele na někoho vykydat hnůj, ale doložit svá slova, je věc druhá. Ani se nedivím, že na něj Kalousek podal trestní oznámení.

3 hlasy

To,že pan Kalousek kryl kriminální živly a že to,jak uvádí ministr Fischer, tak bylo,už mi nikdo nyvymluví. Z pána Kalouska byla vždycky zřejmá nadřazenost a chybějící pokara k lidem kterým měl sloužit.V ministerstvu které řídil,zvyšoval spoptřební daně,snižoval důchody,obíral státní zaměstnance o část mezd,omezoval státní investice,ale odpouštěl daně a pokuty velkým a mejetným podnikatelům a na ministerstvu ve vysokých fumkcích zaměstnával osoby,které byly odsouzeny za daňové delikty. Těmto pak vyplácel nrhorázné odměny. Dost bylo Kalouska i Nečase.

2 hlasy

Fischer je břídil. Pokud jde o Kalouska, vztah části národa k němu lze přirovnat ke vztahu přísné učitelky a její třídy, která jí za 10 let na třídním srazu poděkuje, že to s nimi myslela dobře. Momentálně jsou ve stavu nenávidění.

3 hlasy

jiste tez vite,ajnstajn,ze to byl fischer,ktery udelal nejvetsi sekeru v historii ceska.za 14 mesicu kc.218 miliard.nikym nezvolen,jako ted!a ted uz v 1.tydnu u koryta utratil extra kc.2 miliardy nad bezne vydaje.za par tydnu pozdeji dalsi miliardu.bez povoleni od snemovny.jeho volebni sekery jako zazrakem zacvaknute.t0 je podle vas kosher?pokud neco ma,neni to daleko na min.vnitra.ale dokavad neni nikdo odsouzen,nebo alespon obvinen,je zbytecno blbe remcati.ne?meshuge?cha,cha,cha!shalom.

0 hlasů

Kalousek je koncentrované zlo. Mimo jiné proto, že prosadil církevní restituce, což je v podstatě tak trochu finanční holocaust a masové okradené nás všech ve prospěch katolického pedofila.

2 hlasy

Aha, takze pokud vratim to, co komunisti sportes nakradli, tak je to financni holocaust? Vy musite mit hodne jednoduche mysleni.

2 hlasy

jiste vam neuniklo,ajnstajn,ze opec zidofska dostala uz 2 restituce a nicim nezaslouzene 3 granty.asi tedy souhlasite s rasistickym semitou " rabim " o.yusefem,co se ted smazi v gojimskem pekle a priklada pod kotle.tento rasista a bigot verejne prohlasil,ze gojimove jsou zde od toho,aby dreli na zida.ted ma statni pohreb v zidostane,ceka se 800 000.jeho partaj shas v dobe rozkvetu dostala 430000 hlasu ve volbach v zidostane-to dela 430 tisic rasistu a bigotu tamtez.a takove nabozenstvi nenavisti-chce mimo jine vybit fsechny palestince-dostava 2 restituce od ceskeho danoveho poplatnika,bez-ohne-vasi kritiky?absolutne k nevire.to je nabozenstvi nenavisti a zla,meshuge.nezapominejte tez na tu ORIGINALNI VINU zida v palestine-2 MASAKRY sefovane valecnym zlocincem david ben-gurionem-operace DANNY a operace HIRAM.cha,cha,cha!shalom.ajnstajn.

1 hlas

Tlustá Prcina má na volebním billboard napsáno "zastavili jsme Kalouska".Taková upřímnost se hned tak nevidí,akorát jim tam chybí Ištván a billboard by byl naprosto dokonalý.

4 hlasy

Nedávno mě zarazila jedna skutečnost. Ze spisů na zastupitelství p. Ištvána neunikl jediný odposlech. Oproti tomu ze spisů p. Bradáčové proti Rathovi uniká do médií jeden odposlech za druhým.

1 hlas

Ze neuniklo Istavnovi nic ze spisu?... Laskave nelzete, vzdyt je otiskoval Insdier den co den...

0 hlasů

Židobolševický Komunistický manifest: Stát ať všechno poskytne, včetně alimentů. Souložit a chlastat na MDŽ budeme už sami. Natisknout peníze a rozdat mávátka !!!

„Ekonomie“ není a nikdy nebyla exaktní vědou jako vědy přírodní, založené na železné matematické důkazní logice. I nositelé Nobelových cen za ekonomii je dostali za zcela protichůdné a většinou se navzájem vylučující „teorie“ (které nikdo nikdy neprokázal ani na papíře či tabuli, natož v praxi). Upírají se k ní naděje negramotných „pracujících“ – jako k „ópiu lidstva“ - produkovanému lstivými šarlatány a „chozrasčoty“ (Klauzeman) za účelem vlastního bezpracného zisku a slávy. Vždy spustí potrefené kejhání kdykoli se ke správě státních financí dostane absolvent hodnotné vysoké školy s přírodovědným či technickým vzděláním. Na toto kejhání se nachytá dostatek naivní a nevzdělané nevolnické chátry, prskající, že ministr financí je povinen produkovat peníze pro jejich hladová, neschopná a líná parazitická břicha, namísto toho, aby se zodpovědně postarali o sebe a svoji rodinu sami, nebo založili zdravé a výkonné české firmy a banky, či alespoň kibucy - nejsou-li zrovna nebohými invalidy.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Kalousek? Kalousek!
Není to ten, který vypočítal, že když se důchodci zvednou měsíční náklady o cca 800 Kč, že mu na to stačí 43 korun ??


3 hlasy

budte tak laskaff,meshuge,a srovnejte to s reckem.tam nas vede kryptozid zeman se semitou zlodejskym zidem fischerovic.v recku vyletely naklady o 1000% a to nejen pro duchodce,ale pro fsechni,ajnstajn.a duchodcum SRAZILI duchody o 50%.podobne ve spanelsku a portugalsku.u nas dostal duchodce PRIDANO.proc jste tak blbe?cha,cha,cha!shalom.

2 hlasy

Je s podivem, že Fischer nevytáhl na Kalouska skutečné kostlivce ve skříni. Snad se k tomu ještě odhodlá.Ten Šnábl byl samozřejmě již dávno neudržitelný.

2 hlasy

Asi vam uniklo, ze Snabla si na MF privedl prave soudruh Fischer.

0 hlasů

Tedy omyl - zamenil jsme dve postavy FIscher si privedl lziinzenyra Tomana, Snabla si opravdu privedl M.K. - lec jednalo se o odbornika, ktery vyhral CR 4 zahr. arbitraze - tolik pro poradek...

0 hlasů

Trefné - Z jiného serveru:

"Ta „zjištění“ jsou směšná! Je vidět, že se Fischerovi ani po čtvrt roce nepodařilo v rezortu financí na Kalouska vytáhnout žádnou relevantní špínu, která by pomohla gosudarově spozu ve volební kampani. Ale zadání je holt zadání a tak 14 dní před volbami přichází se závratným zjištěním, že se tam za Kalouska lidé navzájem „šikanovali“ (!!!) A věřte-nevěřte, vedoucí odboru, který má na starosti londýnské a pařížské arbitráže za desítky miliard (z nichž mj. 10 z 11 vyhrál) neseděl 8 hodin denně v kanceláři a pravidelně překračoval půl hodinovou přestávku na oběd! Vypadá to, že s Janem Fischerem, za totality poměrně úspěšný aparátčíkem, to jde od revoluce už jenom z kopce…A nebýt zázračných sponzorů, už si místo kydání hnoje vyběhává osobní bankrot."

7 hlasů

Ing. Miroslav Kalousek a jeho ,,turecké,, hospodaření.

Tak co, bude zase Kalousek rozesílat složenky?
K 1.1.2007 by ta složenka zněla na 800mil/10,5mil obyvatel - přibližně 76.000 Kč.
Drze Kalousek v roce 2010 rozeslal složenku na 121.000 (čili zvýšil dluh na hlavu o 45.000 Kč). Pokud bude posílat složenku nyní, tak tato bude už na 174.500 Kč, tj. dalších + 53.500 Kč.

Celkem se tedy povedlo Kalouskovi zadlužit každého občana o 98.500 Kč za necelých 7 let. To je neuvěřitelný výkon s ohledem na to, že HDP se propadlo pod hodnotu roku 2008.

8 hlasů

Složenky to nebudou. Tentokrát nás budou krimit demokracií pro vyvolené ve stylu p. Schwarzenberga a Kalouska.

0 hlasů

Složenky by to určitě nebyly ..... Kárl to má z první z ruky...

http://vtipy.netroof.eu/item/13402/dobra-zprava-pro-volice/

0 hlasů

o tom ofsem blby semita zid fischerovic nekrakora,jelikoz to byl on,co za 14 mesicu udelal nejvetsi sekeru v historii ceska-kc.218 miliard.a zase,n8ikym NEZVOLEN,dobytek.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Fischer ve všem ustupuje...zarazilo mne, že jen tak lehce ustoupil doktorům s digitálními neschopenkami...v podstatě o nic nejde...ale já bych jim řekl, "děkujeme , že odcházíte.."...doktor , který by mi chtěl ťukat dnes recept na stroji ve mně vyvolává despekt k digitální negramotnosti...udivilo mne, že to ještě vůbec je..a že to bere dokonce šéf lékařské komory jako normál..." že ne všichni doktoří mají počítač..."..to má každý kluk na pomocné, aby se mohl koukat na nahé baby..

3 hlasy

Doktor se na nahý baby může koukat ve skutečnosti. Už dávno měl existovat systém podobný IZIP, ale společný a povinný pro všechny pojišťovny, pacienty a doktory a hlavně funkční, ne jenom pravičácký tunel. Tam by se zaznamenávala i neschopnost a mělo by smysl po všeobecných doktorech požadovat počítač s internetovým připojením. Ale na to, abych jako doktor vyplňoval kdejakou z kontextu vytrženou tabulku, kterou si kdejaký horlivý úředník vymyslí, bych se mohl vys,,,

3 hlasy

Vysrat se můžeš samozřejmě na všechno, ale nesmíš to chtít zaplatit...pokud to od toho úředníka cheš zaplatit, tak tu tabulku musíš vyplnit a odeslat...

0 hlasů

Skunk Fischer ....on už Topol věděl, co je tenhle tchoř zač - ještěže se nestal prezidentem; to Zeman to má za pár, takže to v klidu přežijeme....

9 hlasů

Kdyby levicaci nemeli Kalouska, museli by si ho vymyslet. Nejbrilantnejsi Kalouskuv kousek byl, kdyz Jyrkovi nasliboval, ze udelaji koalici s tichou podporou KSCM a nechal ho slavnostne nakracet s doutnikem pred televizni kamery, kde se tento pupkaty donchuan od kolotocu zacal naparovat, jakou sestavi koalu.

9 hlasů

Kalousek není ojedinělý případ, netřeba přeceňovat. On i spící Schwarzenberg, budící pohoršení v zahraničí, je pěkný dáreček. Ale těch figurek je nespočet, chybí nám hospodáři a státníci.

0 hlasů

Jo? v jakém pořadu to bylo, to by mě zajímalo. Já to neviděla.

0 hlasů

Vzhledem k tomu, jak Kalousek Fischera osobně napadal a zesměšňoval (což je Kalouskova obranná taktika - nikdy nejde k podstatě problému, zaměřuje se jen na znevážení kritiků), bych se vsadil, že tohle ani zdaleka není to nejhorší, co Kalousek na MF vyváděl. Doufám, že i to horší se ještě objeví a snad Kalousek konečně půjde do vazby.

14 hlasů

Smutné je, že v zájmu TOP a ODS se spustila obrovská mediální šikana vůči p. Fischerovi. Navíc mi vadí, že p. Schwarzenberg neustále vykřikuje výroky, ve kterých srovnává současnou vládu s nástupem nacismu. Toto si dovolil přimo před p. Fischerem, jehož příbuzní skončili v koncentráku, zatímco otec jeho ženy byl v té době aktivním nacistou. Drzost a prolhanost některých lidí nezná mezí.

0 hlasů

ma blb semita zid fischeru neco,nebo ne?kdyz ma,at odhopsa na vnitro,tam nasadili noveho extra namestka jen na vysetrovani pane kalouska-nejlepsiho - 2x! a nejduveryhodnejsiho ministra financi GALAXIE.jinak at drzi klapacku a nepomlouva,semitsky rasista.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Fischer, který jako premiér nechal na Kocábově ministerstvu zaměstnat svého synáčka, přivedl si náměstka, který se prokazoval vymyšleným titulem tak dlouho, až se proti tomu ohradila sama univerzita, by udělal nejlépe kdyby vysvětlil podezřelé transakce na svých účtech a přestal hledat špínu na ministra, kterému jak dobře ví nesahá ani po kotníky.

11 hlasů

Vláda bez mandátu pokračuje v čistkách. Tentokrát se zaměřila na Kalouskem vybudované oddělení arbitráží, které platilo jako centrum světové excelence a zachránilo desítky miliard daňovým poplatníkům. Hold úspěch se neodpouští, natož když z toho mohou být politické bodíky. Šikana je především Fischerův přístup. Hrabej se lidem v počítačích a docházce a vždycky něco najdeš. Ubohé a nedůstojné. Ministr by se měl věnovat důležitějším věcem.

14 hlasů

Hold???????????????????

0 hlasů

A nejsmutnejsi na tom je, ze si ten naprosto bezpaterni karierni komunista Fiser, jeste pripisuje falesne zasluhy na prave vyhrane arbitrazi

6 hlasů

To,že Kalousek je hajzl, ví snad každý trochu myslící člověk,nějak mě to nepřekvapilo.A to,co ještě nevíme,bude jistě zajímavé!!

15 hlasů

Vi? Prave ze to nikdo nevi, jenom ceska a moravska luza potrebuje najit vinika za sve zpackane a neradostne zivoty. No a tak si ho nasla. Ja se vam smeju, Kalouska rad nemam, ale jenom diky tomu jakou nenavist vyvolava v lidech kterymi pohradam, tak ho budu volit ;)

5 hlasů

ach ty si DEBIL

1 hlas

Ano, presne jste predvedla mozkovy trust ceske levicove luzy ;)

1 hlas

pekne si vy dve blbenky notujete.hlavne ta " myslici " koza dana.co jeste nevime?cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Každý tvrdí, že Kalousek je hajzl a zloděj. Ještě ale nikdo neřekl co K. ukradl a proč je hajzl. Každý připomíná jakési padáky - historka, tuším, z minulého století, kterou nikdo nezná podrobně a nikdo za tuto věc Kalouska oficielně neobvinil. Pak je nějaká historka kolem jeho zavražděného švagra, o které taky nikdo nic podrobného neví. Nechci Kalouska nijak bránit a dokonce souhlasím, že člověk, který je v politice tak dlouho, asi svatý nebude. Pouze to není pouze on - takových jsou stovky.

8 hlasů

Kdyby se policie zaměřila na Kalouska jako na Ratha a instalovala by Kalouskovi odposlechy ve stejné kvantitě jako Rathovi, ukázalo by se, že Rath je ve srovnání s Kalouskem pouhý příštipkář. To by bylo zavřených politiků, kdyby se u všech postupovalo jako u MUDr. Ratha.

18 hlasů

jste zas pozadu za vopicema,venco kravo.nedoslo vam jeste,ze pred mesicem najalo uz 5 namestka ministerstvo vnitra?kryptozid zemanu a semita zid fischer mu dali rozkaz najit neco na nejlepsiho-2x! a NEJDUVERYHODNEJSIHO ministra financi cele GALAXIE,pana kalouska.policie uz vic zamerena byt nemuze,to by si slapali na kuri voka,ajnstajn.cha,cha,cha!shalom.

1 hlas

Policie evidentně zvolila jinou taktiku. Neustálým rozšiřováním obvinění se snaží dokázat, že Rath mohl snad za všechny zlodějny všech stavebních firem ve státě...

8 hlasů

Obvinění zveřejněno jen tak náhodou těsně před volbami a zase té Bradáčové a spol. unikly odposlechy do médií!!!

0 hlasů

Policajti se na zakázku zřejmě snaží hodit veškeré svinstvo v tomto státě na Ratha, Pancovou a Kotta. Proces smrdí od začátku a čím dál víc. Kolik asi dostali Jirát a Bradáčová?

5 hlasů

Hlavně že Rath jde sedět, ještě lépe že to socky štve:-)

4 hlasy

Přesně takhle to fungovalo v politických procesech v 50tých letech.
Co na tom jestli něco nespáchal, hlavně že je odstaven jako politický protivník.

Nějak to zůstalo v myšlení, že?

3 hlasy

Rudá udavačka zase má blbé kecy.....

1 hlas

Nespáchal????? Hlavně ignorovat důkazy, že?

1 hlas

Krajský soud v Praze zamítl už čtvrtou žádost Davida Ratha o propuštění z vazby. Soud to znovu odůvodnil obavou, že by bývalý poslanec ČSSD mohl uprchnout nebo se skrývat.
"Je zde důvodné podezření, že se skutky staly a mají znaky popsaného trestného činu," dodal soudce."

Jenom diky bdelosti,ostrazitosti a jistemu podezreni s.Blazkove domovni duvernice,ktera protistatni jednani obzalovaneho Ratha a dalsich spiklencu odhalila a oznamila,muze dnes tento soud zasednout a spravedlive odsoudit tyto vlastizradce a nepratele vseho pracujiciho lidu.
Pracujici lid jednohlasne zada o nejtvrdsi tresty,pro zradce a zaprodance zapadnich imperialistu kteri chteji rozvratit nasi lidove demokratickou republiku.At zije soudruh Gottwald

1 hlas

Jardo filipsovi to nevysvětlíte, to je marný.......

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov