Pochvala od Němce
Gauck otočil: Prezident Zeman je bojovníkem za svobodu

05.05.2014 20:10

Bojovníkem za svobodu a přesvědčeným Evropanem v pondělí při státní večeři na Pražském hradě nazval prezidenta Miloše Zemana jeho německý protějšek Joachim Gauck. Vyplývá to z textu Gauckova projevu, který ČTK poskytl Úřad spolkového prezidenta. Ještě loni v červnu při Zemanově návštěvě Berlína byl přitom Gauck k hlavě českého státu kritický.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Vaněk (2 hlasy) 06.05.2014 08:37

    Je to 69 let, co germánští náckové vraždili Čechy, dneska ta samá...

  • Marie Metelková (2 hlasy) 06.05.2014 08:38

    Až německý prezident nás musel poučit. Doteď jsem myslela, že Zeman...

  • Karel Vlk (1 hlas) 06.05.2014 13:51

    Pan prezident Gauck jako první z německých prezidentů navštívil...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan prezident Gauck jako první z německých prezidentů navštívil památník v Lidicích, myslím že ocenění přehnal

1 hlas

Až německý prezident nás musel poučit. Doteď jsem myslela, že Zeman je bojovníkem za povinné kouření od 27let a masovou konzumaci alkoholu, kvůli níž pořádá na Hradě mejdany.

2 hlasy

Je to 69 let, co germánští náckové vraždili Čechy, dneska ta samá pakáž vraždí lidi v Oděse a jinde na východě Ukrajiny, kde se jim nebáli postavit.
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/u-mostu-barikadniku-se-vzpominalo-na-hrdiny-prazskeho-povstani/

2 hlasy

To se docela divim, ze B.K. dnes nema na titulni strane (v nemcine): "Gauck podporuje Zemanuv plan 'nucena prace za pod 2 EUR na hodinu nebo smrt hlady' ! " (a misto toho maji p.Gaucka na zadni strane jako zijici 5. nejvetsi vzor nemeckych muzu - dle pruzkumu Playboye), ale zaroven chapu, ze jako nejaky odstup od vmesovani se i snaha o dobre vztahy s vyzdvihovanim kladnych veci.

0 hlasů

"Gauck podporuje Zemanuv plan 'nucena prace za pod 2 EUR na hodinu nebo smrt hlady' ! "
a v clanku by bylo o tom, jak nejchudsi maji makat nejvice protoze pry oni muzou nejvice za rozpoctovy schodek a vubec kdejaky ktery jiz mel jako plny ucet nez se pustil do korupce, ale to samo o sobe asi zavani komunismem, jakoze pokud by se to zduraznilo ze nejake takove populisticke tendence na dojeni nejchudsich jsou a ze to skandal, coz stejne ne vylozene tak nejak tematika B.K. a navic bychom se rychle dostali i k tomu, ze nemecka rodina s mlekem na stole to pravdepodobne ma od podniku ktery to nakoupil nekde kde ta ceska minimalni mzda a nejake akciove sdruzeni. Nebo-li jinymi slovy, mnoho vicemene kontroverznich temat kolem tech zalezitosti, coz bych koneckoncu stejne necekal, ze by se to vicemene seriozne objevilo v mnohem deniku. To vse pochopitelne stranou sousedske seslosti na veceri jako takove.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov