Hrozící vládní krize
Babiš jednal s ČSSD hodinu a půl, ve hře je několik možností

14.11.2018 14:57 Aktualizováno 14.11. 19:06

Premiér Andrej Babiš a předseda koaliční ČSSD Jan Hamáček budou jednat o kauze údajného únosu premiérova syna po zasedání vlády.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (7 hlasů) 14.11.2018 09:39

    Stvanice jak na Horakovou-novinarska zumpa a statni TV prazske...

  • Emanuel Bacigala (5 hlasů) 14.11.2018 11:39

    Babiš je špatný otec. Své nemocné děti pobízel k podnikání, přitom ho...

  • Jeroným Pražský b. (5 hlasů) 14.11.2018 11:08

    Tento pokus o zbavení se Babiše padákový smrtonoš Kalousek z TOP 0009...

  • Jeroným Pražský jr (4 hlasy) 14.11.2018 10:29

    Ale houbeles, jenom se pere Babišovo špinavé prádlo, to je vše.

  • Josef Dobeš (3 hlasy) 14.11.2018 11:34

    K Okamurovu vstupu do vlády jsem již na začátku roku zde napsal, že...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Hamáček Papáček dostal zácpu:v případě jeho výskoků nastoupí správně Tomio Okamura a Papáček může jít na bůček.Přál bych si jen,aby Okamura Babišovi sdělil,že mu podporu tímto neziskovým způsobem dává naposled.Hop héj,cibuláři jedou,drkotavě démisi vézou.A jsou v prd.li!

1 hlas

--Najděte nahé dívky ve svém okolí zde : Huit.Re/Divky

0 hlasů

to jsou k... ze Sněmovní v Praze?

2 hlasy

Ano, je v tom taky Nemcova a Sionkova. Junior se v tom primo vyziva.

1 hlas

Tož totok jen nakúknu ‹^^› ‹(•¿•)› ‹^^› a hned zas valím...

2 hlasy

Za dobu, kdy Babiš byl ministrem financí se cena Agrofertu zdvojnásobila. V téže době ministr financí Brabec Agrofertu odpouštěl, nebo řádově snižoval pokuty za ničení životního prostředí. To vše mu bylo málo, tak podvodem vylákal dotaci na "čapák", a zatáhl do podvodu manželku, švagra i vlastní nemocné děti. Při hodnocení jeho charakteru se nabízí jedině vulgární slovník pana prezidenta.

2 hlasy

Oprava: Brabec - ministr životního prostředí.
(Poskakuje jako vrabec)

0 hlasů

Cyklisto,ohni hřbet a šlapej do pedálů!

0 hlasů

Brabec byl ministr financí..?

1 hlas

Krysy ucíítily krev.

1 hlas

Babiš je špatný otec. Své nemocné děti pobízel k podnikání, přitom ho lékaři určitě varovali, že stres a pracovní vypětí, které podnikání přináší, všechny psychické nemoci jenom zhoršují. Není to zrovna vzor milujícího rodiče a příklad k následování.

5 hlasů

K Okamurovu vstupu do vlády jsem již na začátku roku zde napsal, že program Okamury je zajímavý, možná v některých bodech příliš radikální a že nejde chtít mít vše najednou. A právě tohle je u Okamury problém - zřejmě to vycítil i Babiš a proto tehdy jednání přerušil. Dnes je situace poněkud jiná a proto asi vyzval Okamuru, aby mu napsal body, které by chtěl prosadit. To je informace ze včerejší Arény a má svoji logiku, i když zase v Aréně Okamura moc mluvil a nic nového celkem neřekl.
Pokud by se trochu umírnil, pak by i účast SPD ve vládě byla rozumná.
Jsem zvědavý na zítřejší "Hovory s prezidentem" na Barrandov TV, určitě tam bude hodně zajímavého. Již dnes prý - já jsem to neslyšel - má dostatek nových informací o tom, že celá ta aféra nemá logiku a nějaký divoký pád vlády těžko může spůsobít. Ale to je z NOVY, kde opozice moc dlouhé prsty na rozdíl od ČT - nemá,
Kdyřž jsem tak včera poslouchal záznam Lukašenkových novinářů s Babišem jun. bylo to tak tendenční a hnusné, nehledě na sprostotu v tom, že to bylo točeno skrytou kamerou, že se divím, k čemu až jsou někteří novináři nebo reportéři ochotni se propůjčit.

3 hlasy

Tento pokus o zbavení se Babiše padákový smrtonoš Kalousek z TOP 0009 fakt překombinoval a nedomyslel. Mirda už ztrácí úplně glanc. To bude tím permanentním vožíráním se.

5 hlasů

No konečně, už jsem se bál, že na padákového smrtihlava Agrotrollové zapomenou. Od pondělka v zápřahu na tři směny, to dá zabrat.

3 hlasy

Kromě té reportáže je přitěžující ten e-m Babiše ml. policii z Krymu, že je tam držen proti své vůli. Reportáž potvrzoval v e-mr-, Proč ho vezli nejdřív do Moskvy a pak na Krym, kde by ho nikdo nehledal, když mohl jet hned za matkou do Švýcarska. Kdo je to ten Protopopov a jaká v tom byla jeho úloha? A psychiatrička Protopopovová byla poradkyní Babiše na MF, na co, když tam měl Babiš na zdravotnictví Vojtěcha a ta pak s ním plynule přešla na MZ, zastupitelka a cyklistka za ANO. A jak může vydávat potvrzení o nezpůsobilosti k trestnímu stíhání, když není soudní znalec? Samé otázky a zatím žádné odpovědi.

2 hlasy

Stvanice jak na Horakovou-novinarska zumpa a statni TV prazske povalecska kavarenska banda organizuje prevrat

7 hlasů

Ale houbeles, jenom se pere Babišovo špinavé prádlo, to je vše.

4 hlasy

Stvanice jak na Horakovou-novinarska zumpa a statni TV prazske povalecska kavarenska banda organizuje prevrat

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov