Předseda strany
Hamáček: Vláda bez Babiše by byla nejlepší, ale to se nestane

18.11.2018 13:10 Aktualizováno 18.11. 15:50

Předseda ČSSD a místopředseda vlády Jan Hamáček by teď pro opoziční návrh na vyslovení nedůvěry vládě nehlasoval. V České televizi také řekl, že opozice nemá plán pro případ pádu kabinetu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kamil Vont (9 hlasů) 18.11.2018 13:31

    Kalousek, Miroslav Kalousek, padákový smrtihlav Miroslav Kalousek je...

  • Jeroným Pražský jr (6 hlasů) 18.11.2018 15:37

    Vláda bez Babiše není možná, nefungovala by. ANO stojí a padá s...

  • Jan Novak (5 hlasů) 18.11.2018 14:40

    Nejvetsi paradox je rektor UK Zima , kdyz recni ke studentum ! Byvaly...

  • Guru Jára (4 hlasy) 18.11.2018 15:19

    K dnešnímu pořadu s Moravcem mám dvě připomínky. 1. Moravce jako...

  • Guru Jára (3 hlasy) 18.11.2018 22:23

    Já nechápu co do teď dělá ČT 24 ? Vůbec to nechápu . Seznam.cz je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bez Babiše a s Hamáčkem v čele.Z louže pod okap.

0 hlasů

souhlas s hamackem.

0 hlasů

Dnešní doba trpí nedostatkem osobností jako je např. Babiš, velký lídr, úspěšný,
zkušený, odvážný. Takže opozice nemá plán ani osobnost pro případ pádu kabinetu

0 hlasů

jo,ale moc krade a lze.takove fuhrery nepotrebujeme.jako krysa rath.standa gross.atd.

0 hlasů

Nejlepší by byla vláda bez ČSSD,protože těm se nedá věřit ani nos mezi očima

0 hlasů

Nevoli jsem pana Babiše, nicméně z vyššího principu mravního v kauze vyvolané pisálky pí. Slonkovou a Kubíkem, jsem na jeho straně, byť pád vlády a nové volby bych velmi uvítal. Chci, aby mí potomci žily v právním státě a proto nemohu souhlasit s metodami, které se ve společnosti začínají převládat. Setkal jsem se na sobotním Jazzovém koncertu v Kacanovech s místní "aktivistkou" co agitovala k podpisu za odvolání Babiše, vůbec si ona jí podobní neuvědomují, že svým podpisem klesají na úroveň oněch pseudonovinářů. Ve své podstatě napadají právní systém. No i když i ten není dokonalý.

0 hlasů

Bratislavsky scenar se Kalouskovskemu komsomolu nepodari Pan Prezident je zarukou ze verbez a luza z Prahy nebude okrikovat bodre venkovany

0 hlasů

Máte to obráceně, venkovane. Verbež a lůza se v Praze nevyskytuje, zde se pouze vyžaduje rovná páteř a čisté lustrační osvědčení. S obojím má Babiš problém, tak byl jen v souladu se svobodou projevu a shromažďování vyzván k rezignaci.
A bodří venkované zvyklí vždy jen klopit uši a držet ústa by třeba mohli uspořádat demonstraci na Babišovu podporu - třeba na parkovišti před Agrofertem.

0 hlasů

tak,tak.na druhou stranu je praha plna cizaku,imigrantskych semitu zid-nazi,kteri BECI od rana do vecera sve lzi.jako vy.shalom.

0 hlasů

Takže ve čtvrtek a v sobotu řádili v Práglu venkované, babka ze Štatu přijela a vyhodila kytky od pomníčku a pak běhala po Národní a cinkala klíčema až se z totho po. Ty seš fakt na hlavu zasr. pražáku

0 hlasů

Já nechápu co do teď dělá ČT 24 ? Vůbec to nechápu . Seznam.cz je soukromá televize , která patří Slonkové . Co ČT 24 , která je státní televize placená koncesionáři , rozebírá situaci soukromé televize a z toho co se tam mluví vlastně podporuje Slonkovou a Kubíka. Pokud by ČT 24 byla televize soukromá , prosím - ale toto? To je skutečně hon , odporný hon a dělat z Kubíka hrdinu a ze Slonkové ... nemám pro to slov. Je to něco odporného a ČT 24 by neměla být placena koncesionáři , z nichž má velká část na současnou situaci úplně jiný názor , než nějaký Remunda, Slonková a Kubík. Hnus.

3 hlasy

bures bude brucet,bambula.

1 hlas

Babiš čelí obvinění médií a ne soudu. Dle zákona je nevinný, dokud se mu neprokáže vina a soud tuto vinu uzná a odsoudí jej. Jistě jste si všimli maličkosti kdo je za to co se děje odpovědný, tak třeba toto
Babiš a Zeman radikalizují společnost. Jsem občas zoufalá z toho, co přichází z Hradu, říká Němcová
Takže Zeman říká co si myslí a v podstatě má pravdu , jen používá slovník obyčejných lidí a Babiš v podstatě neříká nic jako první jen se brání nařčení a to dělají média včetně ČT a TV Seznam a z politiků co vyvolávají dělení společnosti jsou to Kalousek, Fiala, Němcová a další ze starých zkorumpovaných zlodějských politiků. Ne Babiš , ale oni to jsou a nesou na tom vinu. Byli volby a ve volbách dostalo ANO nejvíc hlasů od občanů celé země, ale Pražákům se to nelíbí a tak řvou a vymýšlí zlo. Takže hlas většiny prý neplatí to vzkazují ODS, KDU, TOP09 s Kalouskem Fialou i Němcovou
a taje z toho zoufalá a tak zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Až budou příští volby a nedej bože , vyhrají-li ODS tak budu první co budu svolávat lidi k protestům a budu je štvát proti jim. A věřím, že to ODS plně bude chápat, vždyť to nyní dělají a já se jen budu opičit a dle mnohých jejich právníků bude vše v pořádku.


2 hlasy

Vy stále trčíte v minulém režimu, nic nového jste se nenaučil. Za totáče byly “jako volby” a pak se zase držela huba. A vy se domníváte, že to je pořád takto? NO NENÍ, SOUDRUHU.
Dnes můžete vyjadřovat svůj nesouhlas kdykoliv a opakovaně, a pokud se sejde hodně stejně smýšlejících lidí, je z toho demonstrace.
To je jedna ze svobod, které přinesla změna v roce 1989.
Smiřte se s tím a nepište nesmysly.

0 hlasů

To co dnes řekl Faltýnek v OTM na adresu toho flanďáka "že se mu z něho chce zvracet", tak to si myslí nemálo obyvatel středočeské kotliny!

1 hlas

Už socani zaplatili Altnerovi,když mají plnou držku Babiše?Mají takové problémy a jen kecají.Chce to předčasné volby,aby vyfičeli fláterníci,topáci ,socani a silně oslabila ODS se smažkami Piráty

0 hlasů

sedmiprocentni oranzady hamacek a pochve....
jak ja si preju aby tuhle spinu poslaly predcasne volby na hnojiste :-)))))

1 hlas

Nejlepší by byla hlavně vláda bez socanů, protože ti šmejdi už tady nadělali tolik škody, že to úplně stačilo na 100 let dopředu.

2 hlasy

Drzost socanů nezná mezí.Babiš je zachránil a ještě otevírají pičisko?Je jen velká škoda,že nebudou předčasné volby

1 hlas

Bruselský eurobolševik a pražská kavárna, to je zcela jasný nepřítel.

2 hlasy

Vláda bez Babiše není možná, nefungovala by. ANO stojí a padá s Babišem, je to strana jednoho muže a kromě něho je tam jen druholigová beztvará masa.

6 hlasů

Uvědomte si, že mladý je Švýcar a Slovák. Z toho vyplývá, že není Čech. O tom, že Slonková byla znovu v CH. a musela rychle odjet a nikdo se s ní nebavil? Hlásila to ČT nebo Seznam? Já jsem nic neslyšel. A u Moravce nebyla žádná hádka. Ztrapnil se Moravec a Bartošek.

3 hlasy

Uvedomujeme si, ze tve IQ dosahuje hladiny IQ japonskeho popelare:-)
Aspon si vymen podvlikacky, rudy dedecku:-)

3 hlasy

Á zase prádlo, to se na tebe opět zřízenci v LDN o víkendu vysrali@. No alespoň že tě pustili ke kompu. Aby měli klid.

1 hlas

K dnešnímu pořadu s Moravcem mám dvě připomínky. 1. Moravce jako redaktora vůbec neuznávám,ne pro jeho 4% orientaci(to je mi fuk) ale pro jeho nesoudné a odporné řízení diskuzí. Není to nestranný člověk, jakým by měl být redaktor ve veřejnopávní TV. 2, Ten syn pana Babiše je občan Švýcarů a natáčení tak , jako předvedli tidva koumáci bylo hnusné a manipulativní včetně jejich otázek s odpovědi on které vkládali neslušným způsobem do úst zřejmě nemocného člověka. Z toho vyvozovat závěry je minimálně neslušnost. Zajímavé, že aféry třeba Bakaly , který doslovně nám ukradl mnoho miliard se neřeší, ale dotace, kterou vrátilBabiš ano.To, že křičí lidovci,kteří nadělali nám spoustu miliard škod a jsou na pokraji(konečně) vypadnutí ze sněmovny je nehoráznost. Vždyť , aby byly schválený nezákonné církevní restituce se použil dokonce poslanec, který byl už odsouzen a měl nastoupit do vězení.a mnoho dalších případů.ČT je zcela špatná televize , zejména její vedení.

4 hlasy

Nevím ve kterém státě novináři a nekteří politici nabádají k odvolání nejpopulárnějšího politika.Zoufalci kteří vyhazovali květiny do koše nebudou normální,ale je to důsledek věčné masáže,které provádí na Babiše ČT a někteří novináři včetně opozičních politiků.To jsou ti,kteří rozdělují společnost v jinak prosperující zemi.

3 hlasy

A zkur....vení socani se svými 7% by měli vládnout? A ještě s tímhle Hamáčkovic pra....setem? Sobotka, Gross, Paroubek a teď tohle Hamáčkovo ho...vado? Bože chraň naši zem před těmi ha...jzly!

2 hlasy

Ha ha, tak takový xindl který se sešel v tom jejich "Demagogickém bloku" PS v čele s Kradouskem a tím ODSáským mimoněm, tak ten ještě za těch 100 let od pádu C a K mocnářství v parlamentu nebyl!

1 hlas

Nejlepší bude projevit zbytek státotvornosti a důvěryhodnosti, zůstat ve vládě a neremcat. Nejlepší by byla vláda bez ČSSD, ale to se taky nestane.

1 hlas

Nejvetsi paradox je rektor UK Zima , kdyz recni ke studentum ! Byvaly fakultni predseda SSM , ktery chodil tleskat Husakovi , povoloval cesty do Jugoslavie, atd.
Ted obrance demokracie a prav . Akademicka obec snese vsechno .

5 hlasů

Holt, to je ten Vyšší princip mravní co přepadl Kalouska ve vzácně světlé chvilce.

1 hlas

Kalousek, Miroslav Kalousek, padákový smrtihlav Miroslav Kalousek je největší zlo a svinstvo v českém veřejném prostoru. Je třeba všemi způsoby zabránit, aby se tahle hulvátská a chlastem nasáklá kreatura zabalená do tibetské vlajky opět prodrala k moci. Kvůli tomu jsem ochoten, byť s velkými výhradami, podpořit i Babiše.

9 hlasů

Přeci nejsou blbý, kvuli kalouskovi si přeci nevypustí rybník a v předčasných volbách by s pražským debiblokem zmizeli z politiky.

3 hlasy

Socani ustoupili jednou a teď už budou ustupovat pořád, až na okraj propasti. Jasná paralela s roky 1945 - 48.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov