Volby za dveřmi
Jak premiér Babiš změní Česko? analyzují ve světě

16.10.2017 12:00

UVNITŘ ANKETA. Blížící se české parlamentní volby a vedení hnutí ANO v průzkumech veřejného mínění zaujaly zahraniční média. Věnují se především předsedovi ANO Andreji Babišovi. Některá média jej označují za populistu. Kladou si také otázku, do jaké míry se Česko v případě Babišova usednutí do premiérského křesla přiblíží Rusku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Emanuel Bacigala (3 hlasy) 16.10.2017 12:30

    Kariérní komunista Babiš se po sérii skandálů stal politicky...

  • Mira Šrámek (2 hlasy) 16.10.2017 12:34

    Je mi smutno, když si uvědomím, že premiérem Česka by se měl stát...

  • Ladislav Šťastný (1 hlas) 16.10.2017 12:14

    SPD zcela jednoznačně budu volit. Nechci zde totiž to barbarské...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 16.10.2017 19:48

    Až nařídí EU stejnou výši dávek pro imigranty v celé Evropě, budou tu...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 16.10.2017 19:45

    Jak Babiš změní Česko? K nepoznání, holoubkové, k nepoznání, jen my...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jak Babiš změní Česko? K nepoznání, holoubkové, k nepoznání, jen my pamětníci si zase budeme připadat jako za mlada. Pořád mi ti vnucuje jiný historický výrok: "Dejte mi deset let, a Německo nepoznáte!". Oba dva odkojeni socialismem, to nebude náhoda.

1 hlas

Je mi smutno, když si uvědomím, že premiérem Česka by se měl stát Japončík, nebo Slovák, který je podezřelý ze spáchání trestného činnu a ještě k tomu STBák. To jsme to dopracovali :-(

2 hlasy

Kariérní komunista Babiš se po sérii skandálů stal politicky odepsaným mužem. Připomíná mi to reklamu na Mastercard: DŮVĚRA OBČANŮ ČESKÉ REPUBLIKY – K NEZAPLACENÍ. Musí to být pro něho docela traumatizující pocit, že ač miliardář, respekt a důvěru si prostě nekoupí.

3 hlasy

SPD zcela jednoznačně budu volit. Nechci zde totiž to barbarské svinstvo, islám, a odmítám buzeraci a vydírání toho bolševického monstra, Evropské unie, které se k nám chová jako k nějaké své bezprávné kolonii.

1 hlas

Víte, ono je to tak nějak obráceně. To "barbarské svinstvo" totiž nechce k nám a já se vůbec nedivím. Nejen kvůli rasistům jako jste vy, ale i kvůli mizerné životní úrovni, byrokracii a celkové neschopnosti tohoto národa, aby sám sobě vládl. Takže se nemusíte ničeho bát a klidně volte nějakou normální stranu a ne populistického hňupa.

0 hlasů

Až nařídí EU stejnou výši dávek pro imigranty v celé Evropě, budou tu všichni, protože si za stejnou dávku koupí daleko víc kurew než v Reichu. Pak si tu solidaritu se Čtvrtou říší užijeme až do bezvědomí.

1 hlas

Okamura je Japonský přivandrovalec, který by měl za svůj ekonomický úspěch děkovat Čechům, pro které jsou důležitější schopnosti a ne původ.

1 hlas

Ale fuj, to bylo pod úroveň.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov