Zákaz spolupráce
Je to nenávistná kampaň, tvrdí SPD o krocích ČSSD vůči sobě

02.05.2018 15:18

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) dnes kritizovalo rozhodnutí širšího vedení ČSSD z minulého týdne, které zakázalo sociálním demokratům spolupráci s SPD na celostátní úrovni.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Horský (3 hlasy) 02.05.2018 16:05

    ANO na něco dojede? Za ministrování Babiše na financích bylo Anofertu...

  • Karel Nakobyl (2 hlasy) 02.05.2018 15:49

    Hamáček chce ukázat,že je King, ovšem tímto způsobem slátaná vláda...

  • Bob Kadet (1 hlas) 02.05.2018 16:09

    Woe samuraj, Voni jsou úplný tydýt. To není o nějaké nenávistné...

  • Guru Jára (1 hlas) 02.05.2018 18:28

    Proč sem taháte svoje rodiče?

  • Guru Jára (1 hlas) 02.05.2018 18:31

    Doufám,že se socanama ještě zatočí,hlavně za Čapí hnízdo,které ušil...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babis to nema jednoduchy--at udela cokoliv CT a prazska kavarna jeci a peskuje--bylo by potreba tyto dva kopnout do tlamy

0 hlasů

bureš je kavárna.

0 hlasů

soc.demáci hlásají TOLERANCI jiných názorů a najednou se zvrhnou a používají HATE kampaň.púroti vlastním občanům republiky České,kteří jim nic neudělali.mají jen jiný názor,po většině platí daně a jsou to Češi a jako okamůra, Moraváci.hesla se heslují,ale skutek utek.tak jako vždy,liberální levice lže.imigranti,kteří s nimi souhlasí ,budou mít přednost.

0 hlasů

a za pár let se v praze bude vraždit tak, jako v londýně.

0 hlasů

SPD je jako lejno, prilepi se na botu a pachne

0 hlasů

chtěl jste mluvit o jidášovi-bureš-babišovi a lejnech,nicht war?s tim bych i souhlasil.

0 hlasů

Proč sem taháte svoje rodiče?

1 hlas

Woe samuraj, Voni jsou úplný tydýt. To není o nějaké nenávistné kampani, ale proto aby vás vycha.... sosan rozhádal s ANO. Protože by se mohlo stát, že Babiš by si mohl lecos prohlasovat za pomoci SPD a KSČM, a na socdemáky hodit bobek. Jestli není ta Kradouskova pseudodemokratická opozice na hlavu, tak by naschvál Okamůru a spol. z parlamentních funkcí neodvolávali. Socanům na vztek.

1 hlas

Hamáček chce ukázat,že je King, ovšem tímto způsobem slátaná vláda dlouho nevydrží. A pokud Babiš se svým spolkem přistoupí na omezení SPD, pak mskončil dřív než začal.

2 hlasy

Přesně.Jen pořád nevím,s čím hraje.Že podmínky nemůže přijmout ví sám.A Hamáček se na vládu jen třese,je docela trapný.Tady zřejmě počítá s demisí,a že si potom sestaví vládu sám.Jak nejsem přítelem předčasných voleb,asi už by byly na místě.

0 hlasů

Socani jsou dobytek a podrazáci,ANO na to dojede,ustoupilo jim příliš.Takový Hamáček by potřeboval,aby s ním někdo řádně mrsknu o zeď ,aby zklidnil hormon.

1 hlas

ANO na něco dojede? Za ministrování Babiše na financích bylo Anofertu odpuštěno hodně milionů na daních, přidělena spousta dotací, ministerstvo životního prostředí mu řádově snižovalo pokuty za neekologické hospodaření, s Murínem zatočil útokem na jeho manželku, ten že na něco dojede? Z Čapího hnízda taky vybruslí, a měl by se bát socanů?

3 hlasy

Doufám,že se socanama ještě zatočí,hlavně za Čapí hnízdo,které ušil Chovanec a spol.A Murín?Loutka instalovaná hňupem Sobotkou,dál nemá cenu rozebírat tyhle šašky

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov