Prezident na pranýři
Je Zeman moula? Odpověď našel exvelvyslanec v USA i v Rusku

11.04.2015 19:01 Rozhovor

UVNITŘ ANKETA. Českým médiím v minulých dnech vévodila slovní přestřelka mezi americkým velvyslancem Andrewem Shapirem a prezidentem Milošem Zemanem. Bývalého velvyslance v USA i v Rusku Petra Koláře vedla až k výroku o velezradě. "Diplomacie někdy znamená vyměnit glazé rukavičky za boxerské rukavice," říká.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Vampola (27 hlasů) 11.04.2015 19:08

    Prosím, podpořme českého prezidenta proti americké aroganci a...

  • Johan Rey (23 hlasů) 11.04.2015 19:50

    Na tento článek dobře pasují zvěsti, že americká zahraniční...

  • Kamil Vont (21 hlasů) 11.04.2015 19:29

    Tu a tam mne napadá, co jsme vlastně za stát, když hlavní směr naší...

  • karel IV (17 hlasů) 11.04.2015 19:58

    Dalsi karierni komous, ktery zebra o nejaky teply flicek. Kdyby to...

  • Jiří Susa (15 hlasů) 11.04.2015 20:42

    Kolaborantsky lokaj Kolář!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

naprosto souhlasím se slovy pana Koláře

0 hlasů

naprosto souhlasím se slovy pana Koláře

0 hlasů

naprosto souhlasím se slovy pana Koláře

0 hlasů

naprosto souhlasím se slovy pana Koláře

0 hlasů

Tak jak je to ?
Je to moula a nebo to neni moula.
Zemen je hrotem na kterem se narod stepi :))))

2 hlasy

Oblíbenec médií, bývalý velvyslanec Kolář, vzbuzuje vážné pochybnosti o své profesionalitě.
Jako profesionál by musel ctít staleté pravidlo mezinárodního diplomatického práva, kodifikovaného ve Vídeňské úmluvě o diplomatických stycích, že velvyslanec musí respektovat zákony a zvyklosti přijímající země a nevměšovat se do jejích vnitřních záležitostí. To porušil hrubě americký velvyslanec, když veřejně v TV kritizoval prezidenta přijímající země, ale pan Kolář nenašel odvahu mu to připomenout, na rozdíl např.od bývalého ministra zahraničí Svobody. Dále profesionál by nikdy nepřijal pověření velvyslance do země, kterou nenávidí, protože prostě nemůže s takovými pocity odpovědně plnit svoji funkci rozvíjení vzájemných vztahů. Pak Kolář postrádá posléze schopnost geopolitické analýzy a je z něho v poslední době v médiích spíše proamerický a protiruský agitátor.

2 hlasy

Jestli je velezrada uctít památku 11 milionů padlých sovětských vojáků, kteří měli lví podíl na porážce nacismu, tak co je pak to bratřičkování mezi Obamou a Castrem? Představte si kdyby se s Castrem setkal Zeman, aby zlepšil politické a ekonomické vztahy mezi ČR a Kubou, to by byla hysterie.

3 hlasy

Každý, kdo "sloužil" pár let v USA je převychován a stává se hlásnou troubou MZ USA.
Zářný příklad - Vondra.

3 hlasy

... ty vole, ty jim davaji asi neco sezrat :))))

3 hlasy

Asi jo, a možná stačí i kratší pobyt... I Sralbotka po návratu z júesej pravil, že teď věci vidí "jinýma očima" ;)

1 hlas

Ty jsi slouzil a slouzis Rusku jako ucitel rustiny v pomocne skole?

2 hlasy

Jak je vidět, pan Kolář se řídí heslem: " Je lépe být lhář, hromadný vrah a státní terorista s USA, než být slušný člověk hájící zájmy obyčejných lidí s Ruskem. Takové již známe, to není nic nového a zloděj ( vlastizrádce a lhář) křičí chyťte zloděje. Je jenom smutné, že téměř všechna média v ČR takovýmto "zobou z ruky".

4 hlasy

Mas na tohle copyright ? Ja jsem si to zapsal, takovou kravinu nelze nechat zapadnout za postel :))))))

1 hlas

No jestli jsi to nepochopil, tak to bylo použití výroku pana Pehe jako mústru ,,,, Je lépe se mýlit s USA, než mít pravdu s Ruskem a k podobným demagogům patří , jak se zdá i pan Kolář. ... Tak asi tolik pro ty méně chápavé a informované :).

1 hlas

Nemuzu se dockat Nocnich Vlku. Uz jsem nalestil a vylestil svoji "Hondu 650 ccm Nocni Stin" a povedu je s viteznou donbaskou vlajkou pres celou Moravu.

1 hlas

Rozlile, ty si tady lestis neco uplne jinyho:-)

2 hlasy

Neboj se !, jen co Henex dostavi pro vas ten koncentracni tabor tak uvidime jak se ti tam bude libit pozirat shnile brambory.... o.k. zase vymneni kabat a bude tam hlavni dozorci a nemcour Lustig se na vas vyradi.

1 hlas

Ja jim tam budu posilat medikamenty, tak jako jsem je posilal pred listopadem do Cech. Nebyly !

0 hlasů

Myslíš ten Antrax a radioaktivní Cesium a jako bonus Cyklon B ???

1 hlas

Jiz dnes lze s vysokou mirou pravdepodobnosti rici, ze ceska verejnost bude potrebovat nejmene 50 let (od 1989) na uzdraveni ve smylu politickem, spolecenskem a hospodarskem. Neochota vylouceni lumpu z rizeni statu dava prilezitost vsem nepratelum Ceska a tech kdo byli komunismem poskozeni stale a znovu se vrtat v bolavych ranach vyvoje a tim ozdraveni narusovat. A tento stav vyhovuje zase jinym vrstvam a tak to jde stale dokola.

1 hlas

Je Zeman moula? Jsou kolaboranti Kolář a Wolfová poturčenci horší Turků?

3 hlasy

Zeman se jezdi rad ucit do Moskvy a do Ciny. Aby z Kremlu neprivelz do Prahy nejnovejsi bolsevicky trhak, vymenovat si funkce presidenta a premiera.

0 hlasů

A nekde jinde vymenovat tatinka a syna za prezidenty.

2 hlasy

... za volici demokraticky zvoleneho presidenta !

0 hlasů

Pane, Vy jste humorista.
V USA se funkce prezidenta kupuje.

2 hlasy

A v rusku se ta funkce dedi ?

0 hlasů

Váš president je pravdomluvný, upřímný člověk, kterému je cizí pomsta, alkoholismus a věrnost svým výrokům.

2 hlasy

Pan president nam mutuje: ze sprostaka se stal kolaborantem a z prolhaneho politika se stal opilcem. Ted si pockame na dalsi promeny.

3 hlasy

Zemanova průprava ke kolaboraci: U Komárka pracoval též kágébák Karel Köcher, více Wikipedia, v USA odsouzen, vyměněn za Šaranského, spolu s Klausem šel vstoupit do OF...na podzim má být o něm vysílán dokument, taky vystoupil v pořadu u Krause.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1176221164-uvolnete-se-prosim/207562222000024/obsah/99301-karel-kocher

0 hlasů

V Cechach maji lumpove hajenou. Aktivne hajenou. Napriklad agent Bures.

0 hlasů

Viděl jsem toho chlapíka před pár dny v UK a podle mně vypadal jako moula a mluvil jako moula.

4 hlasy

Je velké plus, že většina národa si uvědomuje, že naše loajalita a solidarita patří NATO a EU. Co je katastrofální, že si to neuvědomuje prezident a částečně i vládní koalice, především členové vlády za ČSSD! S takovými spojenci jako je ČESKO, Maďarsko, Kypr, nebo zkrachované Řecko je snad lepší se do žádných konfliktů ani nepouštět. Naštěstí pro svět, jsme téměř nicotní s nulovým vlivem na dění kolem nás.

4 hlasy

Škoda, že té většině nebylo umožněno se k našemu členství v NATO v referendu demokraticky vyjádřit, tak jako tomu bylo ve všech ostatních zemích EU západně od nás. ... Takhle se tou údajnou většinu ohání leckterý hajzl a kolaborant. Ale ve skutečnosti to byly pouze podpisy 2 (slovy dvou) arogantních falešně sebevědomých individuí ....jistý korupčník Marián Čalfa a nějaký Miloš Zeman, který prý tehdy ještě věřil tajným službám USA ... jak naivní !!

0 hlasů

Jak neuvědomují? Myslíte jako, že nevědí, že jsme členy Unie a NATO? Problém je v tom, že se jim to nezamlouvá a pokoušejí se dělat cokoli, aby se tyto vazby oslabily. Podívejte se, co zde píší Rusy placení trollové - nám, kteří naše členství vyhovuje a vidíme v USA partnery nadávají do vlastizrádců - to je přesně to, co uslyšíte od různých Vyvadilů, nebo poslanců jako je Foldyna, Huml a nekteří další. Jiní jsou, i vzhledem ke svému postavení diplomatičtější a mezi ty patří na příklad Mládek, ale i Zeman a samozřejmě Klaus.

1 hlas

"Neuvědomují" -- v úvozovkách..

0 hlasů

Ceska politika se velmi casto a rada katapultuje do nuloveho vlivu :)))))))))

2 hlasy

President, který v mnoha případech něco řekne a potom to neudělá není mým prezidentem.

0 hlasů

Zeman není moula!!! Tento eufemismus našemu prezidentovi lichotí. Je to senilní alkoholická troska, kterou manipuluje pátá kolona Ruska, usazená na pražském Hradě.

6 hlasů

Co zustane cloveku na mysli, kdyz premysli o tom, zda Zeman provadi svoji diversatskou praci umyslne a nebo z blbosti ?

3 hlasy

Že ještě něco takového už není velvyslancem.Nevadí mi kritika Zemana,ale takové výroky se budou všem politikům vracet jako bumerang.Pokud toto je způsob projevu diplomata tak...

6 hlasů

Ten Kolar se teda povedl. Co to je za kocourov, kdyz kdo me nekam diku si dovoli karat prezidenta, ze kdyz se zucarni prehlidky, ze "spojenci" budou smutni ? To preece uz neni ani mozne. Drive tam jezdili, i za komunizmu i valecnici z juesej a ted najednou se to nema, je to pry spatne. At se radeji noviny uz prestanou tim zabyvat a rozestvavat a napisi par radku, proc a jak to dopadlo, ze rusky a cinsky ministr odjeli z te porady ohladne snad zruseni sankci na Iran a ze vzapeti Rusko proveslo obrovske cviceni vsech slozek protivzdusne obrany. A co z tpho lze vyvodit.

8 hlasů

Radsi se nauc poradne cesky, kdyz chces rozdavat rozumy.

3 hlasy

Česko není ve válce. Jen pár propagandistických trotlů z řad politiků a novinářů je ve válce. Melou kokotiny a nepřátelích a velezradách a většina národa je nevnímá.

11 hlasů

Já klidně můžu prohlásit, že Miloš byl zaměstnancem organizace založené a řízené tajnou ruskou službou. To je nepopiratelný veřejně známí fakt.

Že není možné odejít ze služeb ruských tajných služeb, je také známý fakt.

Každý, kdo není přitroublý kremlobot si umí dát jedna a jedna dohromady. To není složitá matematika.

Když si navíc uvědomíte, že Miloš pracoval pro stejnou tajnou moskevskou organizaci jako jeho předchůdce Václav, který také musí soustavně hájit zájmy Kremlu. A navíc musí Václav soustavně podporovat Miloše, byť ho nesnáší, a přesto s ním musel uzavřít "opoziční" (rozumějte koaliční) smlouvu.

Ten, kdo má IQ přes 70 musí vědět, kdo za tím vším stojí a že Miloš do Moskvy letě musí a parně na "kobereček".

6 hlasů

U Komárka pracoval též kágébák Karel Köcher, více Wikipedia, v USA odsouzen, vyměněn za Šaranského, spolu s Klausem šel vstoupit do OF...na podzim má být o něm vysílán dokument, taky vystoupil v pořadu u Krause.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1176221164-uvolnete-se-prosim/207562222000024/obsah/99301-karel-kocher

0 hlasů

Heroute, tak ty teda jsi neco. Fakt. Ovsem za urazku hlavy statu to jednou dodneses. Neboj. Ale zase na druhe strane, ty jsi typ vzorneho trolla. Dostanes odznak VT. Az se sejde komis, budu hlasovat pro. Trolum se ema odpovidat, to vim, ale cloveku to neda. Nejsi z Pribrami ? Ci z Tabora ?

9 hlasů

Zname te tu jako velkeho tlachala. Jen tlachej, tlachani je skoro neskodne.

1 hlas

Ty jsi ty vzorneho trotla.

3 hlasy

Tak Heroute, je to znami fakt nebo znamy fakt ? Laskave si vyber at porad neplacas slataniny.

6 hlasů

Rozlile, nezapomen, ze se tady sbiraji IP adresy a tvoji uz mame, takze vime vsechno o tvoji rodine. Neber to na lehkou vahu. Misto tech kecu radsi popadni babetu a bez se projet s nocnimi vlky:-)

3 hlasy

My zase mame tvoji adresu a uz jsme podnikli potrebne kroky. Bud zatim ale v klidu.

2 hlasy

Nestras, bolsevici se schazi uz jen na mrtvem luhu a na hrbitovech.

1 hlas

Kroky k lednicce tlusty stariku?-)

2 hlasy

pn pn, jeste jsi neodpovedel kde jsi byl poslednich 14 dni. Ja vsem rikal, ze jsi v Rusku nakupovat dalsi zlaty ruble. Mas pravdu, budes je moooc potrebovat.

1 hlas

Chystate se na ofenzivu na vych.Ukrajine, soudruhu Rozlile? V tom pripade dojde ale k vylouceni Ruska ze SWIFTu a to pak teprve nastane v CCCP cvrkot:-)

4 hlasy

O cem to blabilis? Rusko je uz pres mesic v systemu od cinske banky. SWIFT uz nepouzivaji. Jak rikam, rychle prikoupit dalsi zlaty ruble i ty normalni ti pomuzou.

3 hlasy

to jsou ale nesmysly, to asi vytváří a rozesílá nějaký robot...ovšem pořád nechápu důvody té nesmyslné mediální kampaně, Rusko o nějakou ubohou českou republiku nestojí, jsme pro ně méně než kapka v moři, a Rusové na nikoho neútočí, nikdy ani neútočili, v ceké historii Rusko nikdy nevedlo útočnou válku...za svrab a bídu na Ukrajině rozhodně Rusové nemohou, za to může západ. Ovšem, vývoz demokracie se opět nějak nevydařil, tak je potřeba to na někoho hodit a ještě na tom vydělat...a neustále si otírat boty o prezidenta, to už je jen takový kolorit, lůza musí vidět jasného nepřítele, aby si moc nevyskakovala a nakonec omylem nekápla na toho pravého nepřítele

12 hlasů

Tady vubec nejde o Ceskou rep., tady jde o ceskeho presidenta, ktery se stal jednotkou ruske propagandy. Putin potrebuje na tribunu par politiku z EU, aby mohl dale podryvat a destabilisovat.

2 hlasy

Je to tak. Všichni víme, že USA neustále vyvolávají války, aby zachránili pokles dolaru. Rusi nikdy nikoho nenapadli ani nevyvolali válku. Když si poslechnete Putina, tak zjistíte, že to je dobrý člověk výjimečných kvalit.

My potřebujeme mír v Evropě. Nechceme brzdit naše podniky sankcemi. Kde je řečené, že jsme povinni, nebo že Zeman je povinen se podřizovat vůli Američanů. Tady vládnou média, vytvářejí aféry, štvou lidi proti vládě. Jsou to uměle vytvořené problémy, aby se četlo víc novin.

7 hlasů

Matko Znaminkova, mate v tom naprosty hokej. Nehrajete v jednom teamu s Johanem? Cecensko, Podnestri, Gruzie, Afghanistan, Ceskoslovensko 68, Madarsko 56, Polsko v r.39 atd.atd.
Navic Soudruzi z CCCP maji svetove prvenstvi, protoze stvorili jediny vojensky pakt Varsavskou smlouvu, ktery napadal a okupoval svoje clenske staty.

3 hlasy

nesnažte se mě krmit pitomostmi...žádnou z těch zemí nikdy Rusko nenapadlo, jde do klasicky nestabilní oblasti, které naopak ohrožovali Rusko, a v Česku nikdy žádná okupace ani nic podobného nebylo, byla jsem tady, žila v téhle zemi, a znám realitu. Pamatuji si i jjak o tom hobožili rodiče. Poválečné uspořádání Evropy bylo výsledkem nějakých dohod a mezinárodních smluv, Rusové nás skutečně osvobodili, když jsme žili v protektorátu Bohmen und Mahren, kdyz nás před tím spojenci lehce prodali....Bože to snad ani nemůže být možné, aby byli obyvatelé téhle země tak nevzdělaní...

5 hlasů

Ani ne tak nevzdělaní, jako nevděční , blbí, dementní, slabomyslní, Alzheimrem postižení a manipulovatelní.
Na takové se nelze zlobit, takové lze pouze litovat :) .

0 hlasů

Alenka promluvila: cas smazal cast prozitych dejin a zustalo jen to dobre, prijemne a prolhane :)))

1 hlas

Já myslel, že novináři nemaj fušovat do zdravotnictví. Tady je to ale každodenní masáž občanstva :-) .

Co bych se ale divil, když politiku teď dělají vojáci, agitací při průjezdech, tak proč by novináři nmémohli fušovat do zdravotnictví...

7 hlasů

Tož Milošu vyser sa na nich a přijeď na Moravu, tu nesú tací hňupi jako totok v Práglu...!!!

8 hlasů

Spíš tenhle idiot slouží cizí moci.
Kdoví, co na něj mají, že jim tak leze do prdele.

4 hlasy

Spíš tenhle idiot slouží cizí moci.
Kdoví, co na něj mají, že jim tak leze do prdele.

2 hlasy

Milos Zeman: "Nebojim se vas!"

A pak se pokadil.

Uz se nedivim, ze obzvlast pro mlade lidi je to nejvetsi zijici komik srovnatelny s dvojici Kaiser, Labus:-)

6 hlasů

Kolaborantsky lokaj Kolář!

15 hlasů

Je velezrádce, kdo se paktuje s masovým vrahem diktátorem Castrem?

5 hlasů

Castro si tímto pomalu řeže pod sebou větev.U Obamy se tomu nedivím, protože má strach, aby mu Castro nepustil na dvorek Rusy, ale u Raula Castra je to sebevražedné.Mnoho amerických prezidentů se také líbalo s Kadáfím,Huseinem, a jak skončili.

10 hlasů

Z ceskeho doliku to vypada vsechno jinac nez to vidi okolni svet. Lezi to ale ve skutecnosti na omezenem videni ceskych soudruhu :))))))

0 hlasů

Nekecej blbstejne. Zadny americky prezident nikdy nebyl v Libyi ani v Iraku. To si pletes se svym kamosem Kmonickem, ktery se Sloufem v r.2000 letel do Iraku nabizet rakety. Ale chapu tvoje rozpolozeni, Milos se proste vykadil:-)

3 hlasy

https://www.google.cz/search?q=kadafi+us+president - &espv=2&biw=1920&bih=1085&source=lnms&tbm=isch&sa= - X&ei=BJIpVbe0GZPVaqvWgKgD&ved=0CAYQ_AUoAQ

2 hlasy

I s Noriegou, s drogovými bossy z Kolumbie, ........ no, moc se jim toho nestalo.

2 hlasy

I s Uribem, jednim z nejvetsich Kolumbijskych mafianu.

0 hlasů

Kolumbijskych mafianu se pise male´k´, rozumbrado.

0 hlasů

Proc male "k"? Trochu s uctou.To jsou nejlepsi mafiani na svete a nejvetsi kamosi s amikama. Dokonce tam maji zakladnu aby mohli v pripade nutnosti branit FARC a narkotrafikanty. Jedina zakladna v cele Jizni Americe. Z ostatnich zemi je uz davno vykopali.

2 hlasy

Susa se dokonce libal s Adolfem, ackoliv se narodil az po valce, kdyz rust vojaci znasilnovali ceske zena.

1 hlas

Pořád lepší, než dát divokým kundám cenu V. Havla za neotřelý disent a potom dětem ve vyučování vysvětlovat, že jejich dílo najdou na pornostránkách.

10 hlasů

Reagovala jsem na Pavla Pospíšila.

0 hlasů

Soudruzko, pokecala jste si sama se sebou a ted uz bezte hajat:-)

3 hlasy

Ten samý Kolář, kterého tu haníte, chce být naším příštím prezidentem.
Většího slizouna a aroganta jsem neviděla. Moc dobře ví, že tu Zemanovu velezradu lidem vnutil. Před právníky by s těmi kličkami obstál, ale někteří lidé si prostě na kudrlinky nepotrpí.
Kolář to moc dobře ví. Po něm pojem velezrada začali opakovat kdejací primitivové, kteří si potřebovali na Zemana plivnout.
Doufám, že se prezidentem nestane.

14 hlasů

Zeman...? To taky doufám, že už ho národ podruhé nezvolí...

4 hlasy

Přijde prezident Zeman do banky a přeje si vybrat určitý finanční obnos, nemá však u sebe občanský průkaz a tak dojde ke sporu s úřednicí.
„Pane prezidente, opravdu mi musíte předložit svůj občanský průkaz.“
„Vždyť ale moc dobře víte, kdo jsem, nepotřebujete vidět moji občanku.“
„Bezpečnostní protokol a nařízení vedení banky to tak nařizují a já to musím dodržet, bez občanského průkazu vám nemohu vydat peníze.“
„Můžete se zeptat kohokoli zde v bance a každý vám potvrdí, že jsem Miloš Zeman, prezident této země.“
„Podívejte, pane prezidente, když nám sem jednou přišel Tiger Woods, taky neměl průkaz totožnosti. Vytáhl proto hůl s míčkem a přes celou banku dokázal trefit míček do hrníčku od kávy. Tím nám potvrdil, že je to doopravdy on a dostal požadovaný obnos. Nebo jindy k nám bez občanského průkazu přišel Tomáš Berdych. Vzal tedy raketu a přes celou banku dokázal trefit míček do hrníčku od kávy. Tím nám potvrdil, že je tím, kým je a dostal tedy částku, pro kterou si přišel. Nevíte, pane prezidente, co byste mohl udělat, abych si byla jistá, že jste to doopravdy vy?“
Zeman se dlouho zamýšlí a pak praví:
„No to tedy doopravdy nevím, ty kundo.“
„Děkuji, pane prezidente, kolik si přejete vybrat?“

Prevzato z Neviditelneho psa.
Hezky pozdrav do Ceska normalnim slusnym lidem!

7 hlasů

Tak jsme se od srdce zasmáli, a teď zase do trollování Pavle, ať si těch pár euro zasloužíš.Musí ti invence vydržet až do rána, než nastoupí ranní směna.:-))

11 hlasů

Vy v Lukoilu slouzite i nocni?-)

2 hlasy

Až si jednou blbštajne koupíš nějakou ojetinu, tak se takhle blbě nebudeš ptát.

2 hlasy

Takže ještě jednou pro vás, pane Pospíšile. Pořád lepší, než dát divokým kundám cenu V. Havla za neotřelý disent a dětem ve vyučování vysvětlovat, že jejich dílo najdou na pornostránkách.

9 hlasů

Dalsi karierni komous, ktery zebra o nejaky teply flicek.
Kdyby to bylo za Heydricha, tak by nazyval parasutisty vrahy a teroristy, odvolavajic se na cesko-nemecke spojenectvi.
Ti sami zacali po unoru mavat rudym praporem jako o zivot.
Dneska proste kolaboruji s dalsim statem, ktery ma ruce od krve, vic nez kdokoliv jiny a cekaji na zbytky od stolu.
a cesti "novinari"?
Ti prece jeste v dubnu 45 vestili Hitlerovi vitezstvi :-))))))

17 hlasů

ona i pani redaktorka je materiál

12 hlasů

Kolář, Votápek? Škoda mluvit a lze jen pochybovat o jejich schopnostech. Pan Kolář byl jmenován velvyslancem v Moskvě poté, co se vrátil z Washingtonu DC. Stálo za tím duo Vondra a Schwarzenberg (oba diplomaté jak brus...). A opravdoví diplomaté konstatovali, že takový postup je v případě Koláře spíše provokací...O jeho "kvalitách" se zřejmě přesvědčili i v PPF, odkud byl vyhozen....

14 hlasů

To jsou tihle "karierni" poliici.
Benda, Sobotka...
Cely zivot parazituji na statu, a kdyz to zkusi v soukromem sektoru, tak skonci ve fronte na pracaku :-))))

9 hlasů

Myslis toho komouse Hojdu, ktereho nezvolili a on se nechal zaregistrovat na pracaku?

http://vary.idnes.cz/jaroslav-borka-chce-byt-poslancem-dlg-/vary-zpravy.aspx?c=A131030_154658_vary-zpravy_pl

2 hlasy

Na tento článek dobře pasují zvěsti, že americká zahraniční administrativa, si v roce 2009,když pan Petr Kolář končil ve funkci velvyslance v USA, výslovně přála jmenování pana Koláře do funkce velvyslance v Rusku, což se také za ministrování pana knížete stalo.Důvod?.Co asi měl pan Kolář za úkol dělat pro zájmy USA?Takže názor pana ex-velvyslance je v tomto případě irelevantní.Zajímavé ale je, že se novináři nezajímají o názor současného velvyslance v Rusku.Že by současná mediální "elita" o něm nic nevěděla?? Je to jak za komančů,černobílé informování, ale jeden rozdíl zde je, lidé si pravdu již dovedou najít sami a nenechávají se,teda až na pár Smutných-npéček a jarů jarů manipulovat.

23 hlasů

Proboha... Ptát se na názor soudruha Remka? Ten přece nemá názor, to je jen komoušská opakovací kavka. Celé ministerstvo zahraničí se bojí mu dávat nějaké důležité informace, to je mohou posílat rovnou Putinovi. Soudruh Remek představuje pro náš stát bezpečnostní riziko...

1 hlas

Je pravda, ze vy proletari se porad spojujete a porad je to na houno:-)

3 hlasy

Jasně že se spojujeme, je to totiž zcela normální jev k zplození dětí.Problém ale nastává pouze u vás prvoků-láčkovců, vy se množíte dělením, což má neskutečně devastující dopad na vaši mentální vybavenost.

11 hlasů

Takze jste v partaji buzici?-)

1 hlas

Dokonce se povida, ze agenti CIA v NHL objevili, ze jsi blb, ale dobre je, ze to nemas ani od narozeni ani od prirozeni. Ze to mas od nescetnych ran pukem do hlavy. To vis, agenti CIA maji prsty ve vsem:-)

2 hlasy

Když se to takhle povídá o těch agentech CIA, tak to znamená, že něco znamenám a nejsem taková zapruzelá internetová nula, jako Ty hovne.Ale je také možné, že se Ti to jen zdálo ve Tvých alkoholických rauších, což je asi Ty magorárno nejpravděpodobnější.

6 hlasů

Nejenom puk, ale vy se pak jeste zocelujete samohonkou a tohle je vysledek:-)

2 hlasy

Jako odpověď na tak vážnou diagnozu, opravdu slabé.Dochází dech???:-)

4 hlasy

Krec studente?-)

1 hlas

Zeman to dokázal, zařadil se mezi naše velikány jako je třeba dobrý voják Švejk

7 hlasů

Tu a tam mne napadá, co jsme vlastně za stát, když hlavní směr naší zahraniční politiky neurčuje vláda, ale velvyslanec USA Shapiro. Vůbec se nedivím, že je tento neurvalý americký zmetek často označován za "říšského protektora." Jako svého času Heydrich. Toho ale nakonec parašutisti odbachli.

21 hlasů

celý roblém ůdomotal" tentokrát ale Hrad..mohl to jednosuše přejít a hotovo...

2 hlasy

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

14 hlasů

Prosím, podpořme českého prezidenta proti americké aroganci a agresivitě. To, co si ten zkurvenej USák, velvyslanec Schapiro, vůči hlavě našeho státu dovolil, je na pěst. Běž domů, Schapiro, a už se nevracej. Nikdy.

27 hlasů

Vrahové z Wall Streetu!!!

2 hlasy

Vampolo, Vampolo. Prosím, prosím, = zkurvenej usák. Nejdřív jsem si říkal, že když tak uctivě Vampola prosí, tak tedy jo. Ale když jsem se ptal sám sebe proč vlastně, žádné zdůvodnění mě nenapadlo. Ten Kolář to opravdu řekl maximálně přesně. Zkuste si to přečíst ještě jednou a určitě pochopíte, že prosíte přeci jen pro moulu.

3 hlasy

Podporte ho! Velitel Vykadil uz porada sbirku na Milosuv zajezd do CCCP:-)

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov