Vztah ANO a SPD
Jednání o vládě může otevřít cestu k referendu o výstupu z EU

05.02.2018 14:15

Jednání o podpoře druhé vlády Andreje Babiše mezi hnutím ANO a komunisty v úterý a hnutím ANO a SPD ve středu ukážou, zda se v Česku mohou otevřít dveře k referendu o vystoupení z EU či Severoatlantické aliance.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Aleš Přibyl (4 hlasy) 05.02.2018 15:08

    No pokud chceme aby nám tady doktoři z Afriky operovali děvčata, tak...

  • jadoles nepojedu (4 hlasy) 05.02.2018 14:50

    Na řeči o vystoupení je dost času.Nejsme Anglie,a té to dávají pěkně...

  • Kamil Vont (3 hlasy) 05.02.2018 14:32

    Z EU bych zatím nevystupoval. Z taktických důvodů. Eurobolševik by se...

  • S Vrba (2 hlasy) 05.02.2018 18:15

    Hnutí ANO mi připadá jako "strana pokroku v mezích zákona", Pan Babiš...

  • Zdeněk Patera (1 hlas) 05.02.2018 21:10

    Mstít se mohou, ale na rozdíl od Británie tím poškodí hlavně své a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

K tomu nesmí dojít. To by byl druhý "vítězný únor" pro bolševika. V rukou to ovšem mají naše tradiční demokratické strany, které ve své hlouposti a pýše blokují vytvoření vlády, kvůli jediné nepohodlné osobě premiéra.

1 hlas

Strany které omezují demokracii jsou antidemokratické. Volit je může jen člověk s mentalitou nevolníka, který věří, že vrchnost ví co je pro něho dobré lépe než on.

Skutečný bolševik je dnes v Bruselu.

1 hlas

Hnutí ANO mi připadá jako "strana pokroku v mezích zákona", Pan Babiš říká - jsme zde pro všechny, ale o tom co je pro vás dobré rozhodnu já.

2 hlasy

Má pravdu. Referendum v Česku, jedině o počtu laviček na návsi.

1 hlas

To je názor hodný tupé ovce. Ale co čekat od individua, které by chtělo, abychom dopadli jako Lužičtí Srbové, že.

1 hlas

problém ale je,že se burešovi-babišovi věřit nedá.jakmile dostane většinu je v sedle a domluvy padají.je to podfukář,vexlák a udavač.od takových pryč.jako adam schiff/sheldon silver v usa a nebo michaela salačová/roth/rittig/john/bém/standa gross u nás.ani se nebavit se svoločí.

1 hlas

Jednání o vládě s podporou SPD a komunistů se blíží hazardu

1 hlas

No pokud chceme aby nám tady doktoři z Afriky operovali děvčata, tak tam zůstaňme. Vnitřní nepřítel se u nás neosvědčil, stala se z něho Chátra 77. Ale mohlo by být referendum o tom, že chceme EU takovou jakou nám slibovali před referendem ke vstupu. A ne žalář národů.

4 hlasy

Na řeči o vystoupení je dost času.Nejsme Anglie,a té to dávají pěkně sež.rat.S námi by se už vůbec nepárali.Ale Evropu už ta direktivnost co přichází z Bruselu taky štve,takže snad ještě bude možnost změny.Zkratkovité řešení se nevyplácí.

4 hlasy


Mstít se mohou, ale na rozdíl od Británie tím poškodí hlavně své a americké firmy, které u nás vyrábějí a vyvážejí to k nim. Je tedy i v jejich zájmu aby czexit proběhl civilizovaně. Jako druhá vystupující země se už můžeme odvolávat na podmínky Britů.

Evropu ta direktivnost tolik neštve. Tím, že jsou bohatší, je u nich populární trochu něco jiného než u nás. U nich je více lidí ochotných doplácet třeba na ekologii nebo na migranty. Oni to nevidí tak, že je někdo okrádá. Mnohem více věří propagandě, že tím pomáhají dobrým věcem.

1 hlas

Z EU bych zatím nevystupoval. Z taktických důvodů. Eurobolševik by se nám totiž strašně mstil. Lépe je zůstat uvnitř a působit jako vnitřní nepřítel, resp. pomáhat toto bolševické monstrum rozhlodávat, rozežírat a destabilizovat. Evropská unie je tím, čím byl dříve komunismus, tedy jednoznačný a zcela jasný nepřítel.

3 hlasy

Eurosvaz se skutečně chová jako nepřítel. Ale jak ho můžeme zevnitř nahlodávat, když k tomu nemáme žádnou pravomoc?

Hlasování podle velikosti zemí nám dává asi tolik možností jako Třetí říše. Vždy nás přehlasují. Když potřebují, buď se ve V4 vyskytne nějaký zrádce, který něco "opomene" zablokovat (Sobotka) nebo si politika koupí. Vždy tam budeme tahat za kratší konec provazu. Bez euroskeptické Británie bude naše pozice ještě horší.


1 hlas

naopak.z taktických důvodů by bylo lepší odhlasovat vystoupení z EU,ne z NATO.jako anglie.po nás by šli možná magyar a i poláci.to by zatřáslo bruselem,vytvořilo tlak.možná by je to popohnalo k reformám,deportacím,obraně vnějších hranic,důchodu pro jean claude atd.

1 hlas

Co takhle Rakousko-Uhersko Revival? Ani na vychod, ani na muslimsky zapad.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov