Drahý exposlanec
John: Ochranka přeběhlíka Melčáka stála vnitro 2,6 milionu

27.12.2010 06:55

Dvouleté hlídání bývalého poslance Miloše Melčáka, který byl v roce 2006 zvolen za ČSSD, přišlo ministerstvo vnitra na 2,6 milionu korun, řekl ministr vnitra Radek John.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (66 hlasů) 27.12.2010 08:05

    Placení ochranky pro starého pána, co si neumí jinak vydělat peníze...

  • Pr(u)dič Pružina (57 hlasů) 27.12.2010 07:47

    Tento dotaz směrujte na ODS !

  • E 2 (44 hlasů) 27.12.2010 17:05

    No vida.Ani dnes si tenhle jednasedmdesátiletý běžec nedá...

  • Karel Koch (39 hlasů) 27.12.2010 09:39

    Zdůraznit! . Zdůraznit! . Zdůraznit! Boží mlýny melou pomalu,ale...

  • Daša Fuksova (37 hlasů) 27.12.2010 10:57

    Trošku Vám pomohu. Podle Vás by bylo ideální kdyby občané (samozřejmě...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

a kolik stojí ochranka fšech našich mocipánů

15 hlasů

...opět se jedná o ODS.. Jak se asi má pan Langer? Je určitě v klidu a nic neřeší...

28 hlasů

No do nynějška ještě to, jak si udržet Martinů v policií, aby nepřišel o informace. Ale je to kluk šikovná, ten si určitě nějaký zdroj najde.

23 hlasů

No vida.Ani dnes si tenhle jednasedmdesátiletý běžec nedá pokoj.Chudák.Bude dál ždímat státní pokladnu na ministerstvu průmyslu a obchodu.Asi za zásluhy.Doufám,že tam trefí bez doprovodu.

44 hlasů

je to jasne : ODS si kupovala přeběhliky za statni penize , nebyla ani tak malo poctiva , aby si je platila sama , ODS vznikla jako strana Pepu z Hongkongu a mrtvych Maďaru ap. a privatizačnich zloděju a zustala takova navždy : zlodějska a korupčni

36 hlasů

Ohlížet se dozadu, nadávat, pomlouvat, fňukat, litovat se? Nic jiného neumíte? Nechcete poslat nějaké peníze na vaše účty? Nechcete uvařit polévku? Ubytovat? Vozit zadarmo? ...

14 hlasů

Zaplatil jste složenku od Kalouska?Tak se neohlížejte dozadu a zaplatit a honem,nebo to je také pomluva?Nic jsem nikdy od státu nedostala jen důchod,budu se stále ohlížet dozadu jak to všichni prohýřili,Ne ani polávku nic jen potrestat ty co takto hospodařili víme a tak budu nadávat!!!Pomlouvat!!Litovat mohu jen vás!!

30 hlasů

Trošku Vám pomohu. Podle Vás by bylo ideální kdyby občané (samozřejmě mimo politiků a zlodějů co okrádají tento stát): Neohlíželi se dozadu (co kdo nakradl), nenadávali ale naopak ty přežraný chválili, pomlouvání je něco jiného než upozornění na zlodějny těch, co žijí z našich peněz (pomlouvat můžete vy ty ostatní), nefňukat - zazpívat si jak je zde krásně a jak se nám daří stále lépe a lépe, nelitovat se naopak vynadat si, že sami nekrademe. Vy jste bývalý komunista - podobné chtěli po nás ! To ostatní platí pro naše poslance: Oni chtějí naše peníze na své účty, oni chtějí jíst v poslanecké sněmovně a na rautech zadarmo, oni se chtějí ubytovávat za naše peníze a klidně i za 200 000 měsíčně, o vození zadarmo a ještě v BMW a Mercedesech nemluvě (včetně vození svých dětí do školky - že?). Takže chovat se podle Vašich návrhů by mohl jenom idiot - nebo POSLANEC ?

37 hlasů

Zdůraznit! . Zdůraznit! . Zdůraznit!
Boží mlýny melou pomalu,ale jistě a na každou svini se vaří voda!!!

39 hlasů

Placení ochranky pro starého pána, co si neumí jinak vydělat peníze je nutná. Mohlo by se stát, že by ho nekdo nakopl do zadní části těla. Samozřejmě, že nebyl hlídán pro to aby na něm někdo vymohl státní tajemství. Sám nic neví a mimo stravování se ve sněmovně, kecání o ničem a poslouchání příkazů jak má hlasovat - nic neví. Přes to jak je vidět to jsou ty důležitější peníze, než například pro zdravotně postižené... Je to k nevíře, ale ty svině si to tak zařídily a odhlasovaly.

66 hlasů

a nadosmrti

21 hlasů

Boží mlýny melou pomalu,ale jistě a na každou svini se vaří voda!!!

33 hlasů

Citace z článku:""To je výsledek poměrů v minulém volebním období............................."

a proto se John od začátku s ODS paktuje ! A říct:" Doufám, že v našem období nebudou žádní přeběhlíci"
při většině 118 hlasů může jen blb, byť je to ministr !

30 hlasů

To je strašný, nechápu, proč se z peněz dańových poplatníků platí ochranka poslanci, který má skrze své jednání pocit nebezpečí...to si měl rozmyslet předem...jak bude hlasovat.

34 hlasů

Tento dotaz směrujte na ODS !

57 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >