Ministerstvo zemědělství
Jurečka zařadil mezi největší úspěchy podporu biopaliv

27.12.2015 12:03

Přechod na nový evropský dotační program rozvoje venkova, dotažení podpory biopaliv, ale i celoroční odstřel divočáků vidí jako své největší letošní úspěchy ministr zemědělství Marian Jurečka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (1 hlas) 27.12.2015 13:04

    "Za další úspěch považuje ministr dotáhnutí podpory biopaliv..." - už...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Biopaliva největší hloupost světa!Už i EU přišla na to a tak od r.2015 můžou biopaliva skončit. U nás ale budou do r. 2020, protože pro AGROFERT je to přínos minimálně 5 miliard. Při tom biopaliva zhoršují životní prostředí více, než kdyby nebyly.K tomu se pěstuje řepka,ale ta při růstu produkuje oxid dusný, což je 200-300 více než škodliviny z aut.Takže, auto o trochu méně produkují škodlivé spaliny, ale řepka to několikrát překročí, takže je to horší,než kdyby se to neprovozovalo.Navíc nadměrným pěstováním řepky se nedodržují správné osevní postupy, takže je naděje,že nám za chvíli naše zdevastovaná půda nebude rodit! Kdo to podporuje tak buď je hloupý, anebo z toho má profit.Jednoho už známe, t.j. majitel AGROFERTu a ministr zemědělství? KDO VÍ???????!!!!!!!!

0 hlasů

"Za další úspěch považuje ministr dotáhnutí podpory biopaliv..." - už jenom tohle stačí k tomu, aby si člověk o Jurečkovi udělal ten nejhorší obrázek. A ostatní jásání nad dotacemi, podporami, zákazy a nařízeními už to jenom dokresluje.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov