Partajní účty
Kadeřnice na mateřské darovala ODS milion

05.04.2014 10:34

Jedním z největších sponzorů ODS v loňském roce byla dvaadvacetiletá kadeřnice na mateřské dovolené Sabina Spálovská. Z výroční finanční zprávy strany vyplývá, že straně dala milion korun.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vlastík Smutný (19 hlasů) 05.04.2014 11:03

    Jen člověk značně omezený, nebo silně morálně narušený s vrozenými...

  • Johan Rey (14 hlasů) 05.04.2014 11:16

    Je videt,ze se ODS zcela ocistila od kmotru,korupcniku a tunelaru.Ale...

  • Tomas Nada (11 hlasů) 05.04.2014 10:44

    Zajimave ze ... nejspis existuje prima umera mezi zadluzenim statu a...

  • Jiří Pražák (10 hlasů) 05.04.2014 11:24

    tak ODS už zneužívá i matky na mateřské? to je ta nová politika ODS,...

  • Daša Fuksova (7 hlasů) 05.04.2014 12:10

    To je záhrobní humor ODS. Tomu už přece nikdo neuvěří. ODS je to ale...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co furt všichni maj s jejím manželem? Její fotr měl za posledních pět let zakázky pro ČEZ za víc než sto milionů, je to jeden z největších výrobců rozváděčů v ČR. Firma sedí ve Zdounkách u Kroměříže, což je kousek od Roštína, kde má slečna chatu. To už novináři neumí ani naťukat jméno do Googlu?!?

0 hlasů

http://www.spalovsky.cz/cs/spolecnost/reference

0 hlasů

Lidi, co blbnete. Vy delate, jakoby kadernice - samozivitelka na materske bydlici jen na chate uprostred lesa nemela nejaky ten prebytecny milion.
Milion v supliku ma bezne doma kazda svobodna matka - prece :-)

0 hlasů

Pohřebák by měl té mladé a velmi silně pracovité pani poděkovat :o)

0 hlasů

A co na tom. Její manželJozef Gajarský podniká ve výrobě zdravotnických prostředků a jeho manželka Sabina z nastřádaného kapesného sponzoruje politické strany.

1 hlas

Určitě lepší dát peníze ODS, než komunistům, nebo estébákovi

2 hlasy

Karle, máte recht. Ti pitomí komunisti nebo nějaký ten "estébák" by se s takového balíku peněz od kadeřnice ještě mohli vyděsit.

3 hlasy

... z takového ...

0 hlasů

Vzhledem k tomu, že ODS je přímou pokračovatelkou předlistopadové KSČ ve změněných podmínkách se vším všudy, tak to zřejmě vyjde úplně nastejno.

5 hlasů

Nevím, proč kopete do Fialy, když v té době, jak je jasně uvedeno v článku, nebyl předsedou.
Netuším, co za tím darem bylo, ale strana by se k tomu měla postavit čelem a dar buďto vysvětlit nebo vrátit.

1 hlas

Určitě si nedovolila dát nezdaněné peníze, Tak nechápu o čem je řeč.Když je měla,mohla je dát komu chtěla. Milion korun dnes zas nejsou tak velké peníze a, znám sposty lidí, kteří mají mnohem vic a oblekají se třeba u Vietnamců, ale po tom mi opravdu,ale opravdu nic není.

1 hlas

To, že nechápete o čem je řeč, je na bíledni.Takže, její manžel jako obchodník se zdravotním materiálem se zřejmě potřeboval revanšovat za schválené předražené zakázky, a pokud by výpalné posílal on sám, tak by to bylo asi dost okaté,tak-že zvolil jinou cestu, ale stejně pitomou.Nechal to poslat z účtu své nemajetné manželky a myslel,že to projde.Neprošlo.A to je celý příběh.Pochopila?

0 hlasů

U ODS přece nic tak nového, jen pokračování s další Jozefkou z Hong Kongu či Lájoškou Bácsovou.
Podle hesla: "Darovanému koni zas až tak na zuby netřeba hledět."
Snad jen ta Sabina by mohla leccos napovědět k tomu, kdo byl tím opravdu vděčným, třeba za přišoupnutí nějaké té zakázečky, teplého místečka či drobný odklon veřejnotoků.

4 hlasy

No je to trochu lepší než od mrtvého Bácze, ale pořád se má ODSka co učit ;-)))) Apropos, tý dárkyni vzít veškerý dávky a příspěvky státu, když rozhazuje miliony mrtvým stranám...

6 hlasů

Radžív Sinha a Lajos Bacs už byli asi po těch letech profláknutí, tak to chtělo nové tváře :o))

Jen zdroj těch milionů nejspíš zůstal stejný - erár

3 hlasy

To je záhrobní humor ODS. Tomu už přece nikdo neuvěří. ODS je to ale asi jedno. Hlavně, že se těch pár politiků drží zuby nehty.
Co by taky Mareček Benda jinak dělal? Nedostudovaného advokáta? A komu? Už je dost, že mu sebrali tu funkci kde jako "kohout" stál před lavicemi a ukazoval těm slepicím z ODS jak mají hlasovat. Byl opravdu velice důležitý, taky si na to prý velice zakládal.

7 hlasů

Jak je to dlouho, co nemajetný důchodce věnoval KSČM také milion?

3 hlasy

Henexi, to bude asi osmdesátiletý Josef Pátek. Nemohl chodit a s těžkou nemocí ležel v nemocnici. Přesto je důchodce Josef Pátek z Karlových Varů vůbec nejštědřejším mecenášem české politiky, pokud jde o hotovost. Dlouholetý člen KSČM se rozhodl své straně darovat skoro veškeré životní úspory – tři čtvrtě mililionů korun.
Žádná jiná politická strana nedostala tolik od jediného sponzora, fyzické osoby.
"Pan Pátek pracoval celý život jako zásobovač, je svobodný, nemá žádné příbuzné. Dar jsme mu rozmlouvali, ale přesto nám ho poskytl. Prý jako poděkování, jak jsme se o něj postarali v době těžké nemoci," říká šéf karlovarských komunistů Josef Murčo. Podle něho se chystá partaji odkázat i dědictví.

Zatímco všechny ostatní strany si loni finančně pohoršily, jak vyplývá z právě zveřejňovaných finančních zpráv, komunisté jako jediní dostali víc peněz. U strany bojující proti moci kapitálu je to překvapivé.
Kromě Pátka byl ke KSČM štědrý ještě jeden důchodce a příznivec: Rudolf Němeček (87 let), který jí na Zlínsku věnoval nemovitost s pozemky v hodnotě dvou milionů.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/osmdesatilety-duchodce-daroval-kscm-750-tisic-fm8-/domaci.aspx?c=A080402_210212_domaci_miz

5 hlasů

Kdyz tvrdim, ze podobne situace se dejou v hospicech, ktere vlastni cirkve, tak jsem skoro kamenovan ... v katolicich pokrytectvi vladne

0 hlasů

Kadeřnice to je asi nový název pro k---y.Ona ten meloun asi lehce vydělala na E 55 nebo v Perlovce,co si myslíte fialoví ptáci.

5 hlasů

Tak proto chce koalice šlapat po OSVČ.Ale pane Sobotko takových kadeřnic je jen pár.

1 hlas

tak ODS už zneužívá i matky na mateřské? to je ta nová politika ODS, kterou nám soudruh Fiala sliboval?

10 hlasů

Je videt,ze se ODS zcela ocistila od kmotru,korupcniku a tunelaru.Ale hlavne nedostava uz penize z Madarska od regulernich mrtvol.To je opravdu velky pokrok.Take jsem spokojeny,ze kadernictvi tolik vynasi,protoze jen hlupak si muze myslet,ze to byly penize od toho Gajara za predrazeny nakup zdravotnickeho materialu.Jen tak dal pane predsedo a pristi volby budete urcite kukat z dvema procentama s Vandasem.

14 hlasů

:o)

1 hlas

Co k tomu říct..?Někde se ty úplatky musí "vyprat"!

2 hlasy

Jen člověk značně omezený, nebo silně morálně narušený s vrozenými zločineckými sklony může podporovat ODS.

19 hlasů

To samý budeš za deset let psát o ČSSD, tak drž radši hubu a sprav si tepláky....

1 hlas

Do které skupiny jejich příznivců patříš ty, pajdo?

0 hlasů

Tak mi vysvetli, proc jsi je tolikrat volil? :-) :-) Ze bys mel zlocinecke sklony?

0 hlasů

Já někdy někdy volil ODS? Jak jsi na to přišel?Přiznej se, že tys ten úder od Kikiny chytil ty?

0 hlasů

Nojo, ale teď jim prý klesá počet členů, členové houfně vystupují. Možná proto, že je zklamal jejich program. Nebo že by proto, že už teď z členství v této straně nevyplývaly žádné výhody?

6 hlasů

A pak že se u nás mají lidé špatně...

2 hlasy

Zajimave ze ... nejspis existuje prima umera mezi zadluzenim statu a mnozstvi zazracnych stranickych darcu, kteri nemaji jak dokazat, ze penize, ktere nalili do stranicke pokladny, vydelali. Takhle se perou spinave penize ze zmanipulovanych zakazek. ODS stejne jako TOP09 by mela veskery zisk strany pouzit na umoreni statniho dluhu, ktery vytvorili. Nanestesti se jedna hlavne o prachy a obcan ci snad stat je zde jen dojnou kravou.

11 hlasů

Zajimave ze ... nejspis existuje prima umera mezi zadluzenim statu a mnozstvi zazracnych stranickych darcu, kteri nemaji jak dokazat, ze penize, ktere nalili do stranicke pokladny, vydelali. Takhle se perou spinave penize ze zmanipulovanych zakazek. ODS stejne jako TOP09 by mela veskery zisk strany pouzit na umoreni statniho dluhu, ktery vytvorili. Nanestesti se jedna hlavne o prachy a obcan ci snad stat je zde jen dojnou kravou.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov