Rozkol
Kalousek a Fischer se střetli kvůli zesnulému exministru Janotovi

06.12.2013 17:24

Jméno dlouholetého náměstka ministra financí, zesnulého Eduarda Janoty, v pátek opět zaznělo na sněmovním řečništi při projednávání státního rozpočtu. Dostal se kvůli němu do středu exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) se současným úřednickým ministrem Janem Fischerem. Padla přitom i slova o zbabělcích.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Richard Petros (3 hlasy) 06.12.2013 18:24

    Pan Kalousek to panu Fisherovi zase nandal. Fisher dostal jediný úkol...

  • svatopluk hayek (3 hlasy) 06.12.2013 18:20

    Tohle se mi už vůbec nelíbí. Pan Kalousek je až moc slušný, a nic se...

  • svatopluk s riha (2 hlasy) 06.12.2013 18:57

    fischer nam sliboval pred volbami trestni oznameni na byv.ministra...

  • Josef Lustig (2 hlasy) 06.12.2013 18:14

    Nikdo se nepopral. To jen lide co chteji delat politiku a nemaji k...

  • Dáma s hranostajem (1 hlas) 06.12.2013 18:22

    Fisher neměl co dělat v úřednické vládě tehdy a nemá tam co dělat ani...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ahoj :-) , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

0 hlasů

Pan Kalousek to panu Fisherovi zase nandal. Fisher dostal jediný úkol pro své ministrování a to nějak očernit Kalouska. Zase se mu to nepovedlo, měl by se zase zavřít do té svoji chatičky.

3 hlasy

fischer nam sliboval pred volbami trestni oznameni na byv.ministra financi.vnitro najmulo extra namestka!a gde nic,tu nic.bud se zadne trestne cinnosti nedopustil,a nebo se zase ukazuje jak je fischer i v tomhle NESCHOPNY.nebo oboje.cha,cha,cha!shalom.bridile.

2 hlasy

ten bridil je pro fischera.

1 hlas

Fisher neměl co dělat v úřednické vládě tehdy a nemá tam co dělat ani teď. Myslela jsem, že po prezidentských volbách pochopil svou hloupost, ale dívám se že nikoliv a nechal si nabulíkovat Zemanem nějaké žvásty o jeho "schopnostech" a jak spolu ovládnou republiku. Pan Kalousek mu měl dát pohlavek a ne se s ním vybavovat.

1 hlas

Tohle se mi už vůbec nelíbí. Pan Kalousek je až moc slušný, a nic se nemá přehánět. Měl Fischerovi vrazit pár facek, třeba přijde k rozumu,rozbřesklo se takhle více lidem.

3 hlasy

"Pan Kalousek je až moc slušný...."Tak to asi známe každý jiného Kalouska. Možná máme každý jinou normu na úroveň komunikace.Pan Janota byl úředník MF uznávaný jak levicí,tak pravicí.

1 hlas

Už se poprali?

Já to věděla, že si ty čumáky rozbijou :o))

0 hlasů

Nikdo se nepopral. To jen lide co chteji delat politiku a nemaji k tomu schopnosti, tentokrat to byl Jan Fischer, dostali verbalni vyprask.

Jan Fischer je mimoradne neschopny, na vsech mistech kde zatim slouzil. Nejhure dopadl v Anglii a jen volani jeho fanousku aby se zucastnil volby presidenta mu pomohlo bez ostudy se vratit domu. Jiz jako statistik nedopadl dobre. Mam informace z prvni ruky (statisticky urad).

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov