Tvrdý postup
Kalousek: Krym je projevem imperiální Putinovy politiky

16.03.2014 13:47

Podle místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska politika dobré vůle vůči Rusku po ruské intervenci na ukrajinském Krymu definitivně prohrála. Česko by mělo v rámci Evropské unie a NATO vůči Rusku prosazovat co nejtvrdší postup.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marcela Novotná (25 hlasů) 16.03.2014 15:29

    Proboha, vypněte už někdo Kalouska!

  • Josef Burák (19 hlasů) 16.03.2014 15:46

    Jak je to možné, že veřejno právní televize dává prostor hlavě...

  • slávek šedý (14 hlasů) 16.03.2014 15:04

    Kalouska porazil chlast.....jo a V Rusku si mohou prozpěvovat: Byli...

  • Ludvík Rejsek (13 hlasů) 16.03.2014 14:38

    aspon Kalousek to rekl jasne,ze zlu se nesmi ustupovat

  • Ludvík Rejsek (13 hlasů) 16.03.2014 14:36

    jako Kalousek by meli postupovat vsichni politici

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Velký přírodní úkaz je to jak ti chlapci náhle ztratili paměť Ještě nedávno bylo možné číst na netu slavný judikát nejvyšší instance mezinárodního soudního dvora v Hagu, který si ti hoši 'co spolu mluví' nechali pořídit na obhajobu odtržení Kosova. Ten judikát zněl: "Jestliže se nějaké společenství jednostranně rozhodne se odddělit od většího celku, není to v rozporu s mezinárodním právem". Teď ti chlapci na to nějak zapomněli. A melou a melou... Nečekali hošánci, že je ten těžce vyfutrovaný precedenc Kosova tak brzy doběhne. Inu jo; život tropí hlouposti!

2 hlasy

Jak je ten Mirda slizký,kdemá toho svého kašpárka Schwarzenberga?

2 hlasy

proc nam porad vnucuji ten zrudny ksicht ceskeho Mengeleho Kradouska

0 hlasů

Lidi nenechte se ukolébat, je to pouze malé vítězství proti sionisticko-fašistické hydře. Přesto buďme rádi alespoň za to.

1 hlas

Gratulace krymským občanům k pragmatickému rozhodnutí vystrčit vůči západu holou zadnici a nepřipustit tak ,,podojení,, ekonomiky(hospodářství) jejich poloostrova EU a USA tak, jak to připustily bývalé země východního bloku, včetně nás, pod taktovkou kolaborantů a zrádců, za mrzký peníz.

2 hlasy

Kalousku, souhlasíme s tvým co nejtvrdším postupem. Doporučujeme Ti vzít si jeden z Tvých padáků, který si nechal koupit české armádě, nasednout do letadla L-159 a vyrazit na pomoc ukrajinské amádě.

4 hlasy

Tak jako je Johanka z Arku je pro Francouze hrdinkou, my máme Jana Žižku nebo Masaryka, tak mají rusové Stalina a jeho ideály o velké Rusi. Putin, vedoucí kanceláře KGB v Drážďanech do rozpadu sovětského bloku, zůstal vítězstvím demokracie na straně poražených. Nyní tuší slabost a pokrytectví západních elit, před kterými se tehdy s respektem poroučel, tak se podle toho chová. Přišel čas, kdy Evropa, má-li si zachovat suverenitu, bude potřebovat víc politiků, jako je Miroslav Kalousek.

2 hlasy

Hustýýýýý….výklad jiný než Kalouska...

Protože ani jedna strana si nemůže dovolit válku prohrát, budou použity jaderné zbraně. Vítězem nebude nikdo.
Moskevská Pravda zveřejnila v neděli tento poněkud agresivní komentář. Čtenáře je však nutno upozornit, že moskevská Pravda je v současnosti drsně bulvární deník, o hodně horší než pražský Blesk. Autorem tohoto komentáře je americký ekonom Paul Craig Roberts (nar. 1939), náměstek amerického ministra financí ve vládě Ronalda Reagana a spoluautor Reaganovy hospodářské politiky, tzv. Reaganomics. Je bývalým editorem a přispěvatelem Wall Street Journal a Business Week. Více než třicetkrát svědčil v americkém Kongresu k hospodářským otázkám. Roberts zastává pravicové postoje a byl dlouholetým spolupracovníkem např. amerického Cato Institute. Ač je ostře pravicového zaměření, silně kritizuje neokonzervativce a politiku bývalého prezidenta George W. Bushe.
Washington, za podpory svých poslušných, avšak hloupých loutek z NATO, posunuje ukrajinskou situaci stále blíže válce. Německá kancléřka Merkelová zklamala svou zemi, Evropu i světový mír. Německo je silou EU a NATO. Kdyby bývala Merkelová řekla "Ne" sankcím proti Rusku, ukončilo by to krizi, kterou vytváří Washington, krizi, která zřejmě skončí až válkou.
Avšak Merkelová se vzdala suverenity německého národa a proměnila Německo v provincii amerického impéria. Tak Merkelová a slabé německé vedení rozhodly, že se svět stane obětí války. Němci jsou už obviňováni za první světovou válku a za druhou světovou válku, nyní ponese Německo vinu i za třetí světovou válku.
Washington zvoral svůj ukrajinský puč, a tak Washington přišel o Krym, který Washington chtěl ze všeho nejvíc, aby připravil Rusko o jeho teplovodní námořní základnu v Černém moři. Kromě toho, nepodařené svržení legitimně zvolené vlády na Ukrajině hrozí i tím, že Washington přijde i o ruská města na východní Ukrajině. Jako Krym, východní Ukrajina se skládá z bývalých ruských oblastí, které v padesátých letech Chruščev předal Ukrajině………….pokračování na stránkách…..
- See more at: http://www.blisty.cz/art/72570.html#sthash.iHloKfx0.dpuf

2 hlasy

Laborant-alkoholik právě objevil Ameriku...

0 hlasů

Opilec, místopředseda zločinecké skupiny TOP 09 a nejhorší ministr financí celé naší historie Kalousek místo, aby již dávno seděl na Pankráci, nebo na Borech a nastoupil zasloužený trest za odpuštění 31 miliardy korun svým kamarádům a za pokutu 12, 2 miliardy korun od EU, kterou dostal za rozkradení eurodotací, je neustále protěžován především veřejnoprávní ČT za pomocí poskoků Moravce, Drtinové a spol..
Dost již bylo klerofašisty Kalouska a jeho družiny!!!

5 hlasů

Ten charakterovej krypl Kalousek už evidentně jede v trvalým deliriu!

2 hlasy

Jistě, Mirdo. Putin by měl sklapnout a poslušně srazit podpadky, že?! Na imperiální politiku jsou zde přece oprávněni jiní, tak ať se jim do toho nějakej Putin neplete, že?! Ať vyklidí Krym, protože tam zavazí. Základnu tam potřebujou amíci!

3 hlasy

Kdo tomu hajzlíku opileckému koněčně zavře hubu!Jenom za ty mladé kluky,kteří se zabili za jeho ministrování na obraně na jeho padácích, měl dostat doživotí!Bez tohoto mimořádně odpudivého člověka by život v čr byl určitě mnohem lepší!

3 hlasy

Ministrování? Kalousek nikdy minitr obrany nebyl.

0 hlasů

Kalousek byl na obraně náměstkem ministra, když se objednávaly padáky. No a pak si ministryní udělal Vlastu Parkanovou.

3 hlasy

opakujte ubohé lži

1 hlas

Jistě, ale náměstek není ministr. Navíc Kalousek byl náměstek rpo rozpočet.

P.S. Netvrdím, že to není grázl,ale pokud někdo kritizuje měl by znát základní fakta.

2 hlasy

.....byl náměstkem......No právě.:-)

1 hlas

To je jasné,nebýt Kalouska,tak by si náš lid žil jako v ráji,to on nedovolí našemu lidu rozvinout jeho talent.

3 hlasy

Ukřižuj, ukřižuj!!

0 hlasů

Nestaci tedy, ze zkorumpoval posrance parlamentni strany? Pro Vas je hrdina, ktery za nic nemuze a vsichni mu krivdi?

1 hlas

To je jasné,nebýt Kalouska,tak by si náš lid žil jako v ráji,to on nedovolí našemu lidu rozvinout jeho talent.

1 hlas

Muž zemřel a dostal se do nebe. Hned za nebeskou bránou spatřil stěnu plnou hodin.
"K čemu jsou ty hodiny?" Zeptal se. "To jsou hodiny lží." Řekl sv. Petr. "Každý má jedny. Kdykoliv někdo zalže, ručičky na těch jeho se pohnou."
"Čí jsou tyto hodiny?" Zeptal se onen muž. "Ty jsou Marie Terezie. Nikdy se na nich ručičky nepohnuly, což znamená, že Marie Terezie nikdy nelhala."
" A čí jsou tyto? " Ty jsou Abrahama Lincolna. Pohnuly se dvakrát."
"Aha ... .A kde jsou Kalouskovy hodiny?" Zeptal se muž, rozhlížejíc se po stěně.
Sv.Petr odpověděl: "Mám je v pracovně, používám je jako větrák."

7 hlasů

Pane Kadlec, to je starej vtípek z doby komoušů.

2 hlasy

Pane Řezáči, já jsem tenhle vtípek slyšel dnes poprvé. A taky už nejsem žádný mladík. Líbil se mi, proto jsem ho v souvislosti s Kalouskem pro pobavení diskutujících uvedl. Aspoň těch mladších. Jinak můžete mít pravdu. Za komoušů asi Kalousek u sv. Petra vlastní hodiny neměl. Ale mohl je už tehdy natahovat u lidovců.

4 hlasy

TOPkar Kalousek drzi prapor demokracie a lidskych prav

6 hlasů

Kalousek zna dobre dejiny a nema strach rikat i nepopularni veci, proto ho dlouha leta volim!

10 hlasů

TOPkar Kalousek mluvi jako cestny muz

6 hlasů

Připomeňte i imperiální ambice USA. Puerto Rico patří USA od vyhrané války se Španělskem 1989, i když je až poblíž Dominikánské republiky a jsou zde separatistické tendence. Havaj daleko v Tichomoří je dokonce 50. stát USA, po vojenské okupaci 1892 a anexi 1898. Marshallovy ostrovy v Tichomoří mají s USA dohodu o volném přidružení z r.1986, USA zodpovídají za jejich obranu a měli zde v minulosti pokusnou atomovou střelnici. Vojenské invaze v Panamě, Grenadě, Dominikánské republice, pokus o invazi na Kubu atd. netřeba připomínat. Byly zde tehdy nějaké sankce, např. po okupaci Iráku a oběšení jeho prezidenta?

7 hlasů

A něco o výbojích husitů byste napsat nechtěl?

0 hlasů

Miroslav Kalousek je politik ktery rozdeluje lidi a to je dobre ,protoze ma charakter i koule!

7 hlasů

TOPkar Kalousek je posledni opravdovy pravicak

6 hlasů

Kazdy s trochou inteligence pozna, ze jej Kalousek okradl.

1 hlas

Mládek mluvil dnes rozumně o zahraniční politice a našem prumyslu škoda že nemuže nahradit toho plašana Zaorálka.

4 hlasy

Nejrozumneji mluvil Kalousek!

9 hlasů

I když mi nechybí dobrá vůle k tomuto člověku cítím obrovskou averzi a vůbec to nemusí být spojené s tímto článkem.Na druhou stranu je obdivuhodné,co nenávisti ke své osobě vyvolává u mnohých.Tak si říkám čím to je? Tak ukázkovou pravdomluvností,nebo prolhaností? Co se týče článku,nevím má-li pan Kalousek pravdu,že visegrátská čtyřka má sílu "položit" Rusko.Jen aby to nedopadlo opět tak,že se budeme složitě vracet na ruské trhy.Pouze mohu napsat,že pro nedostatek informací se nepřikláním na žádnou stranu v problému.A to Ukrajina vs.Rusko.

6 hlasů

Přesně jste to vystihl, já neříkám tak ani tak, ale na mý slova dojde.

2 hlasy

Ale ano,ale když se někdo "upšoukne" nemusím mít hned rozbor zápachu.:-)

1 hlas

exministr Kalousek ma pravdu

10 hlasů

M.Kalousek je nejlepsi politik u nas!

5 hlasů

Fandete si zlodeji, ale nedivte se, ze nebude fungovat skolstvi, zdravotnictvi, doprava, policie, soudy atd.

2 hlasy

Tak Kalousek řekne pravdu jedině když se jde vyzpovídat, v ostatních případech jen pokud se splete!

4 hlasy

eurofasista Kalousek patri do kriminalu....

pracuje v americkem zoldu a vetsinu penez, ktere z nas vyzdimal zaslal do US bank

4 hlasy

Kalousek se neboji na rozdil od ostatnich straspytlu

10 hlasů

On rusáky nějak ždímá?Tak to má u mě velké plus.

3 hlasy

Kalousek dava Rusakum straslive do kozichu.

6 hlasů

Valerie jen aby vám to nadšení popřípadně vydrželo pokud vám nepůjde plyn pod hrncem a pekař vám nedoveze chleba do konzumu,popřípadě plyn a pohonné hmoty podraží ( obdivuji též radost pana Horáka).:-)

2 hlasy

Mám oprávněné pochyby, že by Rusáci nějakého Kalouska znali, natož aby ho registrovali.

5 hlasů

Ano, jsou z něho úplně paf! Přímo se ho bojí, a víte proč, Protože chlastá skoro stejně, jako Ruský mužík!

3 hlasy

Tož Kalousek potřebuje dostat ČR do ekonomickýho srabu, aby mohl oblbovat občanstvo svojí chemickou genialitou a k tomu je vhodné bojkotovat obchod s Ruskem, které si toho ani nevšimne

9 hlasů

Rusko je až sedmou zemí se kterou nejvíce obchodujeme. Kdyby se zastavil tento business tak by to až tak tragické nebylo jak popisujete.

3 hlasy

Kdo je to Kalousek? To je nějaká sova, či co?

8 hlasů

Jak je to možné, že veřejno právní televize dává prostor hlavě zločinecké organizace TOP09 ? ? ? ? Viz. dnešní OVM.

19 hlasů

Zklidni se,ty rudý slize.

7 hlasů

Na rozdíl od tebe je Pepa pohodář modrá špíno.

10 hlasů

Nejdřív nám řekněte co vlastně jste za pohlaví, chlapeček nebo holčička. Podle vaší fotky na Facebooku kterou jste si založil (Vlasta Smutná) to nerozezná ani lékař. Podle té fotky bych typoval na duševní chorobu kdy se muž vydává za ženskou nebo zároveň naopak. Prostě úchyl jak vyšitý, milý Felixi. Máme tu čest ve vás mít nejen místního idiota ale i úchyla. Vaši příznivci vám úspěšně dělají stafáž blbců.
https://cs-cz.facebook.com/vlasta.smutna
Není divu, že je celý váš zbytečný život, kdy vaší rodiče, okamžitě po narození, vás měli umlátit lžičkou na kávu.

2 hlasy

Uvažuji občas co vy jste za lidskou zrůdu. Nemáte osobní život, ten trávíte na netu, útočíte, jste naprosto cynický, poťouchlý a hloupý. Každé lidské neštěstí vás pobaví a ještě ho s chutí popřejete dalším lidem. Jistě, je pak logické, proč jste pak v této ulitě nešťastný. Ale ani vás nenapadlo žít trošku kvalitnější život a zkusit kultivovat sebe sama?

1 hlas

Tam kde není myšlenka se i těžko něco takového hledá, proto jste jen obecní idiot, který uveřejňuje pořád to samé.
Vy osobně těžko můžete uvažovat, protože nemáte čím.

1 hlas

A inteligentní až tak že pokládá nesmyslné řečnické otázky bez odpovědí.

2 hlasy

Božemůj, blbý jako každý pravičák. chemik, který se sere do financí a katolík, který mluví o zahraniční politice... Nu, komunisti udělali jedinou chybu: dovolili katolíkům se množit....

11 hlasů

Kalous je pravičák tak jak ty president USA, debile....

je to klasicky socan podporujici korporatni fasismus...


pravice u nas neexistuje, hnupe

2 hlasy

To se vztekáš, že nesmíš na písek? Tak se lépe uč, blbe....

1 hlas

A demokraté poté udělali druhou chybu, že blbé komunisty jako Vás nenechali všechny zavřít.

3 hlasy

Toho komunistu bys mi do očí neřekl :D Mačkej uhry a nepruď

1 hlas

Proboha, vypněte už někdo Kalouska!

25 hlasů

Zbožné přání pár pologramotných křiklounů z místního kroužku rudochů.

3 hlasy

Naprosto souhlasím, pokud se někomu povolí něco poprvé tak klid nepřijde. Právě naopak daný člověk (země, kdokoli...) zjistí jakou má moc a jaká je pasivita ostatních k jeho rozhodnutím a bude pokračovat dále mnohem větší silou. Agrese typu Ruska co dělá na Krymu se musí zastavit a nedělat ústupky jinak, v těch nejhorších scénářích, můžeme zase čekat ruské tanky v Praze.

6 hlasů

....a z kterýho roku, ty tanky v Praze, myslíš? Historie nezačíná rokem 1968, to jen pro pořádek....:-)))

6 hlasů

Nevypadá to hezky, když trouba rozumuje a hraje si na vzdělance a už zapomněl ve kterém roce si jeho soudruzi pozvali bratrskou vojenskou pomoc proti západnímu imperialismu. A navíc, jako komoušskej debil všem rovnostářsky tyká.

4 hlasy

Mluvím o Ruských tancích z roku 1968, kdy zde přijeli ne z mírových úmyslů ale také upevnit svou moc vojenskou silou. Což v ještě horším měřítku dělají dnes na Krymu. O osvobození Prahy ruskými vojsky vím a Vy pokud se aspoň trošku zajímáte o historii tak jistě víte že důvodem proč přijely zrovna ruské tanky byla domluva s USA.

5 hlasů

Dovolím si vás opravit. Prahu osvobodila ukrajinská Vlasovova armáda - Vlasovci. Slavná Rudá armáda přijela až o dva dny později. Američani mohli být v Praze dokonce o týden dřív, kdyby nebylo té nesmyslné spojenecké dohody...

2 hlasy

To je zjednodušené. Vlasovci Prahu neosvobodili, ale spolu s povstalci podstatně přispěli k jejímu osvobození. I sám S.K. Buňačenko, velitel první divize Vlasovovy armády k v této souvislosti prohlásil, že při pražském květnovém povstání Vlasovci sice Prahu neosvobodili, ale zásadně a pozitivně zasáhli do bojů.

3 hlasy

....o co já se zajímám, ti může být fuk, ale pokud ty víš něco o historii a nepodléháš momentální prpagandě, tak srovnávat dnešní situaci na Ukrajině s rokem 1968 či 1938 je, mírně řečeno, nešťastné ba, dovolím si říci, nepochopení dějin...nic ve zlém, Richarde.....-))

5 hlasů

Kdyby jste lépe četl a nezačal ihned po přečtení pár prvních slov zde vykřikovat své "pravdy" tak by jste pochopil, že danou situaci vůbec nesrovnávám s žádnou historickou událostí. Říkám, že by se nemělo pasivně sedět a nechat Rusko si brát území jiných států jen tak, že to může a dle historie taky kolikrát nesrovnatelné avšak podobné situace vedly, k mnohem většímu rozpínání Ruska a brání si silou cizí území.

3 hlasy

Navrhuji humanitární bombardování - USA a NATO s tím mají bohaté zkušenosti.

3 hlasy

M. Kalousek to pojmenoval naprosto spravne.....

12 hlasů

M. Kalousek politice rozumi...

8 hlasů

Kalouska porazil chlast.....jo a V Rusku si mohou prozpěvovat: Byli jsme před Kalouskem, budeme i po něm....tvrdá realita....:-))

14 hlasů

...vážený p.Kalousku díky za to,že máte už jen přednostní právo vstupovat do diskuze v PS-ČR a využívejte poslední z možností,že vás pozvou do té špíny Čt kde si vykecáváte rozumy neb po vás to dát do pořádku bude trvat minimálně jedno volební období...

12 hlasů

Jedno volební období populistů akorát ukáže, že zase je nutné po vládě ČSSD toho mnoho napravovat.

5 hlasů

No, tak Toplánek s Nečasem to tady tak maximálně zprasili!! Ty odesácké vlády-hajzly raději nepřipomínejte.

1 hlas

aspon Kalousek to rekl jasne,ze zlu se nesmi ustupovat

13 hlasů

yes

0 hlasů

V tom případě by mne zajímalo, jak se tomu zlu postavit, když za vrchního finance Kalouska došlo k oškubávání ve všech silových rezortech... jedině že by se Kalousek s Švarcenbergem a Gazdíkem postavili ruským vojákům do cesty a vykřikovali by " máme holé ruce"..... jistě by tím přesvědčili vojáky, že mají ustoupit, ne??

2 hlasy

Proto také dopadl ve volbách jak dopadl...

7 hlasů

jako Kalousek by meli postupovat vsichni politici

13 hlasů

To by byla katastrofa na Zemi..........

2 hlasy

presne tak

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov